Ajánlom mindenkinek a tvPaprika nevű új kábeltévés adót, tulajdonképpen az egyetlen, huzamosabb ideig idegbaj nélkül nézhető magyar nyelvű csatorna, ami még szórakoztatni is tud. Van rajta minden a nehéz-könnyű-nemzetközi-vegetáriánus skálán minden, de amit a leginkább szeretek, az az, hogy megfelelő hangsúlyt kap benne a sertészsír, mint ételeink ízhatásához nélkülözhetetlen hozzávaló.
Amit érdemes elcsípni:
Gasztropuccs - a kissé nagyarcú de neki ez jólálló háziszakács csávó, aki egy irgalmatlanul jó korhelyleves recepttel ajándékozott meg pár napja így a képernyőn keresztül, valamint a nekem kissé távoli, de azért jónak tűnő süteményrecepteket bemutató, "konyhai katasztrófa" barátnője(?) aki valami elképesztően áll hozzá a főzés eszközeinek használatához. Első látásra azt mondanánk: bénázik. viszont ez jól áll neki is.
"Szénné röhögős."
Bandi a hegyen - a természetjáró elemózsiája. Bogrács, parázsban sült burgonya, nyársra tűzött hal. Ja: Szalonna!
"tűzmellettkuporgós-csepegtetős-bortkortyolós"
Főzőiskola - magyaros ételek a pacaltól a somlóiig.
"zsíronpárolós"
meg van még sok külföldi sorozat (nem a dzsémioliveres fajtából, hanem inkább a flojdosból), valamint két fűszernövényes sorozat (egyik magyar, Ilcsi néni), ami rendkívül pozitív.