bár itt biztos nem mondok újat, de a legutóbb megjelent P.K.D. novellás kötetben van néhány PA novella...
ööö, szája sincsen... valóban nagyon ütős novella, rám nagyon nagy hatást tett, bár még tacskó voltam, mikor olvastam... a cím pedig nekem mindig is a tehetetlen kín/bénító tehetetlenség megfelelője lett, én az Ötvenedik c. Kozmosz könyvben olvastam, azt hiszem...
egy rövid lista azokról a filmekről amiket jó lenne megszerezni. ha valamelyik megvan szólj. :)
Threads (1984) Testament (1983) The Quiet Earth (1985) Radioactive Dreams (1985) Def-Con 4 (1985) The Aftermath (1982) Where Have All the People Gone? (1974) Hardware (1990) World Gone Wild (1988) Last Men on Earth A Boy and His Dog (1975)
emule filecserélő. több tucatot leszedtem már. most éppen a steel down (franciául, hehe), a Quintet, a Mindwarp és a The World The Flesh And The Devil csordogál lefelé. baromi lassan, de jön. angol felirat is van általában hozzájuk itt.
csak az bántja magamat hogy honnan a fenéből szerezzem be ezeket a jó kis pa moviekat, például 'boy and his dog' stb. ráadásul szinkronosan, vagy legalább felirattal.
emlékszem gyerekkoromból egy filmre amiben nagy mutáns skorpiók voltak, meg sivatag. :) valaki nem tudná megmondani a címét? :)
Nekem tetszett az előzetes, attól eltekintve, hogy a jelenetek nagy része simán elment volna a Ghost in the Shell moziváltozatának, ha létezne olyan.
A Logan's Run remake-hez meg annyit, hogy mikor először láttam a The Island trailerét, 99%-ra biztos voltam benne, hogy az új Logan's Run az, míg a végén ki nem írták a filmcímet.
Várom a filmet, de az előzetestől nem ájultam el. Főként a díszlet zavar, túl üres, túl sok a beton, valahogy nagyon stúdió-hangulatot áraszt. Pedig egy ősöreg, magába fordult, pállott levegőjű világot kellene mutatnia, amit a vadul burjánzó vegetáció már rég bilincsbe zárt. Lehet nagyon B-film lesz. :(
A Logan futása remake előtt jön még valami film nekünk?
http://www.badmovies.org/movies/ nemtom ismeritek e ezt az oldalt, de van egy rakat posztapokaliptikus film, mondjuk a rosszabbik fajtából :o) bár az A Boy And His Dog érdekesnek tűnik :o)
Hát igen, a Six String Samurai nagyon eltalált film. Olyan bájosan butuska :)
A zenéje pedig óriási. A Red Elvises azóta az egyik kedvenc zenekarom.
Nemrég volt szerencsém egy hajmeresztően pocsék filmhez is, ami a Hardware névre hallgat. Vagy az is előfordulhat, hogy hiányos az angoltudásom, azért nem értettem meg a mögöttes tartalmát.
Üdv! Örömmel jelentem be, hogy egy alább említett film végre a birtokomba került, Six-string Samurai címmel! A magyar felrat is elkészül a jövő hétre, és ekkor letölthetővé teszem (az angol felirattal együtt) a filmet. Akit érdekel mailben tájékoztatom majd a pontos címről. A film eléggé nagyvonalúan kezeli a realitásokat, élvezetes B hangulattal, kiváló zenével. Ismerek olyat aki nem bírta végig))