Tegnapi napló BRRR! Hogy ő nem is űrturista, ő bizony űrhajós lesz. Persze, mert az úgy megy, hogy ma kitalálom, holnap csinálok egy valóságsót, 2006-ban meg megyek az űrállomásra. Semmi egyetemi tanulmány, semmi egészségügyi alkalmasság. Mondjuk 2006 messze van, lehet, hogy arra játszik, hogy addigra elfelejtjük az egészet, igy nem lesz égés?
Varszegi uzletember. Ott egy picit mas a leanyzo fekvese. Varszegi hulye lenne a penzet kidobni az ablakon, nem is fog kiszallni a Fradibol. Csak nevlegesen eljatszak ezt (jo urugy a legutolso balhe) mert egy fonokkel ket csapat nem indulhatna az UEFA kupaban.
Visszaterve: Anettkanak is csak egy jo indok volt ez a szakitasra. Elege volt es rajott, hogy bukta az egesz majd egy ilyen sz*r indokkal ki akar lepni. Benabb ez a no mint hittem.
Erdekes a hasonlosag a Fradi-Varszegi szakitashoz... pontosabban nem a hasonlosag, hanem eppen az ellentet. Ott milliardokrol van szo, es megis tudnak kulturaltan megegyezni, targyalni, stb... pedig Varszegi is kapott rendesen a fradistak(egy resze)tol.
Kicsinyes. Szanalmas. Magyarorszag 2003.
(A BpTVben is beszeltek mar csunyan rola. Onnan miert nem vonul ki teljesen? Ahh, csak alom...:-))
Hat igen, ha valaki hires akkor megtehet barmit...azt hiszi legalabbis... "Jajj, csunyan beszeltek rolam a nezok, felmondom a szerzodest!" Mint egy tini H. 3.14csa!
"Pár szót a Balassagyarmatról: a tavasszal névadó szponzorként jelentkező tévés személyiség, Anettka perben és haragban áll a klub vezetőivel. Történt ugyanis, hogy egy rádióadás után Anettka egyoldalúan felmondta támogatását, hivatkozva arra, hogy a balassagyarmati nézők gorombán beszéltek róla a műsorban. Az elöljárók azonban úgy gondolják, nem szegték meg a szerződést, s továbbra is igényt tartanának Anettka támogatására, amely egészen addig érvényben lenne, amíg az együttes a másodosztályban szerepel. Minden bizonnyal a bíróságon találkoznak majd a felek, s nem kizárt, hogy hosszú procedúrának néznek elébe a balassagyarmatiak."
Szamositva: Az orosz űrkutatási hivatal nemrégiben jelentette be, hogy a következő években két újabb űrturistát juttat orosz űrhajók fedélzetén az ISS-re. A 10 napos utakra 20 millió dollárt, azaz 4,5 milliárd forintot fizettek.
Magyarorszagon kinek lehet ekkora vagyona 'csak' egy 'urutazasra' ?
Jo sokat tanithatott orosz tanarnokent ezert a penzert! :)
Cartier? Ennek??????? Szégyen und gyalázat! Mint a festmények a gázsütő felett...félelmetes ez a tyúk... "Kinek az Isten pénzt ád, észt/jóízlést nem ád hozzá"...
Node nem baj, majd Dopeman papa ellopja tőle! Úgyis ott laknak mindketten a nyócban, nem?:) Cartier-t hordani, hétköznap..."eszem-f*om megáll..." (Ford Fairlane)
Magyarország nincs az űrállomást építő 16 ország között, így valószínűtlen, hogy a következő űrturista magyar lenne. Fehér Anettka ennek ellenére lelkesen készül az útra. A Népszabadság szerint Anettka vasárnap bejelentette: Moszkvába utazik hogy megszervezze űrutazását. Anettka úgy nyilatkozott a lapnak, hogy az utazás anyagi hátterét is sikerült elrendeznie, ám a részleteket nem ismertette.
bivisz!
A karkötője tényleg Cartier, az órája is Cartier Pasha tip. Ezek tényleg rettenetesen drága dolgok, pont ezért ezeket a cuccokat "viselni" illik, és nem hordani mint Fehér Anett/ka/.
Ezek nagyon alkalmi darabok és csak a bunók villognak vele hétköznap délelőtt, és nem estélyeken. Igaz valamirevaló alkalomra- ahová az ilyen darabok valók - A-t nem engedik be.
Mindig ez a párducminta...szerintem nem is ér annyit. X év múlva majd kiderül hogy ez is csak egy átejtés volt a.-ék részéről. Adjuk össze a számokat: ha a fele igaz lenne annak, hogy mennyit költöttek, az a "keresetük" háromszorosából, ha összejönne. Rex kutyaotthhonnak adomány, tizenötmilás karkötő...én arra vagyok kíváncsi, hogy-hogy az "alkalmatlan" űrhajósjelöltek egyike sem ment el vmi bulvárlaphoz panaszra. De ugyanitt említhetném a válságshow-k veszteseit, vagy a tókshow-k áldozatait. Ilyenek lennénk? Az arcunkba köpnek és visszamegyünk repetáért?
1.bármilyen drága is 1 éxer, nem tesz szebbé 1 ronda nőt (sőt!).
2.ha valaki túl értékes ajándékot vesz a "kedvesének", felmerülhet a kérdés, hogy igazán szereti-e. (én a férjemtől sosem kérek ajit, pláne drágát- anélkül is tudom, hogy szeret. inkább közösen tapsoljuk el a lóvét, vmi maradandó élményre, vagy jó célra.)
3.ha ennyi lóvéjuk van (amit -Isten látja lelkem: nem irígylek), miért nem jut della a site-ra/reklámra/PR-ra/marketingre...?
Latom kezdett lemerulni Rezsoke Anettka Vitamax-a es most 'feltoltotte', hogy ne meruljon le. :)))
Kivancsi vagyok, hogy ezek tukreben a Rex kutyaotthon alapitvanynak valojaban mennyi penzzel szurta ki a szemet.
nem indokolja semmi ugyanis, hogy bárki esztétikai érzékének kedvében járjunk
KEDVES ASP! A bukas nem eleg indok???
El kellene mar gondolkodni! Ekkora marhakat! Mar bocs, de mas jelzo nincs mar azokra akik ha beverik a fejuket a falba, utana ismet nekimennek!
Kincs a kincsnek
RTL Klub Online
2003-07-02 07:32:11
Anettka idén nem akarta megünnepelni a születésnapját, mégis felejthetetlen marad számára a bűvös harmincas.
Tudják, hogy van az egy nő életében: nem szívesen barátkozik meg az ember az évek múlásával. Anettka most még ismerkedik hármassal kezdődő életkorával, jövőre azonban már szívesen bulizik.
A kerek évforduló azonban most van, a műsorvezető élettársa pedig gondoskodott arról, hogy felejthetetlen élményt szerezzen szíve választottjának. Olyan ajándékkal lepte meg Anettkát, amire már régen vágyott: egy karkötővel.
Hogy ebben első hallásra nincs is semmi rendkívüli? Annál inkább, ha eláruljuk, egy párducfigurás darabról van szó, amely nem kevesebb, mint 15 millió forintot kóstál.
A csuklók ékét háromszáz darab briliáns és száznegyven kék zafír díszíti.
Anettka legszűkebb környezetéből is a toborzás kudarcát többen a válogatást kísérő kevés reklámmal és pl. ennek a web oldalnak a szegényességével magyarázzák. A stáb nem gondolta soha úgy, hogy reklámozással kellene kedvet csinálni civilek között az űrhajózáshoz. Meggyőződésünk, hogy ennek a web oldalnak sem kell cifrábbnak lennie, nem indokolja semmi ugyanis, hogy bárki esztétikai érzékének kedvében járjunk, vagy hogy hangulatát javítsuk, Anettka űrprogramjának felhasználásával. Anettka és a stáb elképesztően kevés szabadideje is indokolja persze a színtelenséget és szűkszavúságot. Mégsem szeretnénk azt hinni, hogy ilyen érvek indokolhatják azt ahogy a magyar nők a kérdéshez álltak.
Természetesen a jövőben is hasonló szűkszavúsággal és színtelenséggel, de beszámolunk ezen az oldalon, minden fontosabb történésről, ami Anettka űrutazásával, vagy esetleges külföldi tartalékával kapcsolatos.
A hülye néző a hibás, mi tökéletesek vagyunk - gondolják.
Továbbá: Rezső atka 30. születésnapjára 15 millás karkötőt vett (forrás: rtl klub honlapja)
Nesze neked orszagimazs! Ha Orban Vikit tenyleg olyan nagyon nagy magyar mint aminek mutatja magat es tenyleg erdekli az orszagrol alkotott kep, akkor azonnal leallitja Atkat! :)
Hírek
Mégegyszer a "Visszaszámlálás"-ról
A tanulságok és a folytatás
2003. jún. 26. 15:32
Mendenekelőtt, akit érdekel tudatjuk, hogy a "Visszaszámlálás" című műsor, továbbra is látható lesz minden szerdán a Budapest Televízión 22-30-tól.
Mégeygszer a "Visszaszámlálás"-ról
Mindenekelőtt, akit érdekel tudatjuk, hogy a "Visszaszámlálás" című műsor, továbbra is látható lesz minden szerdán a Budapest Televízión 22-30-tól.
Pontosan: 2003. július 3-án ismét 29 éves lesz, ahogy ezt ő tavaly meg is mondta. (Mivel nem akarja átlépni a következő tizes-határt).
http://www.visszaszamlalas.hu/
Vége Nincs több remény
Ahogy néhány perccel ezelőtt telefonon értesítették Anettkát Aelita és Tünde kecskeméti űrhajós-jelölti vizsgálatain már a második nap drámai eredmények keletkeztek.
Aelita és Tünde nem tehetnek űrutazást. Állapotfelmérésüknek Grósz professzor szerint, nincs további értelme. Így, most már egyértelmű és végleg ki lehet jelenteni: az Anettka Space Project-nek sajnos az a szakasza lezárult, mely magyar űrhajósnőt keresett tartalékba.
a múltkor láttam azh ASP helyett forgatott zártosztályat a tejfelesképűvel (tomi?) és nagyon vicces volt :) ott ült, és senki nem hívta, a szerencsétlen 2 percenként elmondta a tel.számot, és hogy bármiről beszélhetnek, de ő nem hozott egy milliót. közben zene ment, ami alatt vagy a székre borult, vagy eltakarta a száját és a stábbal beszélgetett. végül 0:45kor hívta fel az ELSŐ telefonáló... de ő letette egyből :) aztán utána a 2.kal már dumált. akkor kikapcsoltam
(nagyon leült a topik- csak remélni merem, hogy azért, mert Atka nem hallat magáról...
Sáfáradtat láttam szombaton az Atv-n, az X-aknák-ban /nagyon sirály Vágó-műsor, a parajelenségek hívőit ereszti össze a tudomány harcosaival/. ott kezdem, hogy rettenetesen nézett ki: piros tőgy- és hasvillantó topban, plusz amiket mondott, attól nemcsak a tudósok kaptak frászt, hanem én is, a bőccsész agyammal: "rátettem a kezem a kutyára, és éreztem az energiákat..és gyógyítottam...stb..")
(ha jól sejtem, Atka mostanában tölti be a 30. szülinapját- lehet, hogy ideje lenne észhez térnie???)