Keresés

Részletes keresés

missparker Creative Commons License 2003.07.28 0 0 5645
Akkor már csak az egyetem hiányzik. Cirka öt év, de ő majd letudja 2 és fél alatt, mert egy zseni...
Előzmény: mtoma73 (5644)
mtoma73 Creative Commons License 2003.07.28 0 0 5644
az egeszsegugyi alkalmassagi vizsgalatokat most csinalja tudtommal.
Csak a pontositas vegett. :-)
Előzmény: missparker (5642)
hmb776 Creative Commons License 2003.07.28 0 0 5643
más:nekem betörtek a gépembe.vajon ki???és miért??ezért most másik nickem van.biztos tudod ki vagyok,missparker!
missparker Creative Commons License 2003.07.28 0 0 5642
Tegnapi napló BRRR! Hogy ő nem is űrturista, ő bizony űrhajós lesz. Persze, mert az úgy megy, hogy ma kitalálom, holnap csinálok egy valóságsót, 2006-ban meg megyek az űrállomásra. Semmi egyetemi tanulmány, semmi egészségügyi alkalmasság. Mondjuk 2006 messze van, lehet, hogy arra játszik, hogy addigra elfelejtjük az egészet, igy nem lesz égés?
Előzmény: hmb776 (5641)
hmb776 Creative Commons License 2003.07.28 0 0 5641
már a csapból is anettka folyik!?mtv,napkelte,tv2 napló!nem elég hogy a budapest tv-t már megvette kilóra magának?
frbully Creative Commons License 2003.07.21 0 0 5640
Én se bírom Anettkát! Naggyon nem!
Bocs, futok is tovább; csak ez kikívánkozott.
Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.18 0 0 5639
Varszegi uzletember. Ott egy picit mas a leanyzo fekvese. Varszegi hulye lenne a penzet kidobni az ablakon, nem is fog kiszallni a Fradibol. Csak nevlegesen eljatszak ezt (jo urugy a legutolso balhe) mert egy fonokkel ket csapat nem indulhatna az UEFA kupaban.

Visszaterve: Anettkanak is csak egy jo indok volt ez a szakitasra. Elege volt es rajott, hogy bukta az egesz majd egy ilyen sz*r indokkal ki akar lepni. Benabb ez a no mint hittem.

Előzmény: Elm (5638)
Elm Creative Commons License 2003.07.18 0 0 5638
Erdekes a hasonlosag a Fradi-Varszegi szakitashoz... pontosabban nem a hasonlosag, hanem eppen az ellentet. Ott milliardokrol van szo, es megis tudnak kulturaltan megegyezni, targyalni, stb... pedig Varszegi is kapott rendesen a fradistak(egy resze)tol.

Kicsinyes. Szanalmas. Magyarorszag 2003.

(A BpTVben is beszeltek mar csunyan rola. Onnan miert nem vonul ki teljesen? Ahh, csak alom...:-))

Előzmény: Chip-TFF (5637)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.18 0 0 5637
Hat igen, ha valaki hires akkor megtehet barmit...azt hiszi legalabbis... "Jajj, csunyan beszeltek rolam a nezok, felmondom a szerzodest!" Mint egy tini H. 3.14csa!
Előzmény: timcsili (5636)
timcsili Creative Commons License 2003.07.18 0 0 5636
"Pár szót a Balassagyarmatról: a tavasszal névadó szponzorként jelentkező tévés személyiség, Anettka perben és haragban áll a klub vezetőivel. Történt ugyanis, hogy egy rádióadás után Anettka egyoldalúan felmondta támogatását, hivatkozva arra, hogy a balassagyarmati nézők gorombán beszéltek róla a műsorban. Az elöljárók azonban úgy gondolják, nem szegték meg a szerződést, s továbbra is igényt tartanának Anettka támogatására, amely egészen addig érvényben lenne, amíg az együttes a másodosztályban szerepel. Minden bizonnyal a bíróságon találkoznak majd a felek, s nem kizárt, hogy hosszú procedúrának néznek elébe a balassagyarmatiak."

A mai Nemzeti Sportból.

Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.07 0 0 5635
Szamositva: Az orosz űrkutatási hivatal nemrégiben jelentette be, hogy a következő években két újabb űrturistát juttat orosz űrhajók fedélzetén az ISS-re. A 10 napos utakra 20 millió dollárt, azaz 4,5 milliárd forintot fizettek.

Magyarorszagon kinek lehet ekkora vagyona 'csak' egy 'urutazasra' ?
Jo sokat tanithatott orosz tanarnokent ezert a penzert! :)

bivisz Creative Commons License 2003.07.07 0 0 5634
Cartier? Ennek??????? Szégyen und gyalázat! Mint a festmények a gázsütő felett...félelmetes ez a tyúk... "Kinek az Isten pénzt ád, észt/jóízlést nem ád hozzá"...

Node nem baj, majd Dopeman papa ellopja tőle! Úgyis ott laknak mindketten a nyócban, nem?:) Cartier-t hordani, hétköznap..."eszem-f*om megáll..." (Ford Fairlane)

Előzmény: fekvőrendőr (5632)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.07 0 0 5633
Anettka Moszkvába megy

Magyarország nincs az űrállomást építő 16 ország között, így valószínűtlen, hogy a következő űrturista magyar lenne. Fehér Anettka ennek ellenére lelkesen készül az útra. A Népszabadság szerint Anettka vasárnap bejelentette: Moszkvába utazik hogy megszervezze űrutazását. Anettka úgy nyilatkozott a lapnak, hogy az utazás anyagi hátterét is sikerült elrendeznie, ám a részleteket nem ismertette.

Sok a penze valakinek...

fekvőrendőr Creative Commons License 2003.07.07 0 0 5632
bivisz!
A karkötője tényleg Cartier, az órája is Cartier Pasha tip. Ezek tényleg rettenetesen drága dolgok, pont ezért ezeket a cuccokat "viselni" illik, és nem hordani mint Fehér Anett/ka/.
Ezek nagyon alkalmi darabok és csak a bunók villognak vele hétköznap délelőtt, és nem estélyeken. Igaz valamirevaló alkalomra- ahová az ilyen darabok valók - A-t nem engedik be.
Előzmény: bivisz (5631)
bivisz Creative Commons License 2003.07.07 0 0 5631
Mindig ez a párducminta...szerintem nem is ér annyit. X év múlva majd kiderül hogy ez is csak egy átejtés volt a.-ék részéről. Adjuk össze a számokat: ha a fele igaz lenne annak, hogy mennyit költöttek, az a "keresetük" háromszorosából, ha összejönne. Rex kutyaotthhonnak adomány, tizenötmilás karkötő...én arra vagyok kíváncsi, hogy-hogy az "alkalmatlan" űrhajósjelöltek egyike sem ment el vmi bulvárlaphoz panaszra. De ugyanitt említhetném a válságshow-k veszteseit, vagy a tókshow-k áldozatait. Ilyenek lennénk? Az arcunkba köpnek és visszamegyünk repetáért?
Előzmény: judit66 (5626)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.03 0 0 5630
2.ha valaki túl értékes ajándékot vesz a "kedvesének", felmerülhet a kérdés, hogy igazán szereti-e.

Es aki elfogadja az vajon mennyire szereti az ajandekozot?

Előzmény: közt-es állapot (5629)
közt-es állapot Creative Commons License 2003.07.03 0 0 5629
1.bármilyen drága is 1 éxer, nem tesz szebbé 1 ronda nőt (sőt!).
2.ha valaki túl értékes ajándékot vesz a "kedvesének", felmerülhet a kérdés, hogy igazán szereti-e. (én a férjemtől sosem kérek ajit, pláne drágát- anélkül is tudom, hogy szeret. inkább közösen tapsoljuk el a lóvét, vmi maradandó élményre, vagy jó célra.)
3.ha ennyi lóvéjuk van (amit -Isten látja lelkem: nem irígylek), miért nem jut della a site-ra/reklámra/PR-ra/marketingre...?
Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5628
Latom kezdett lemerulni Rezsoke Anettka Vitamax-a es most 'feltoltotte', hogy ne meruljon le. :)))
Kivancsi vagyok, hogy ezek tukreben a Rex kutyaotthon alapitvanynak valojaban mennyi penzzel szurta ki a szemet.
Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5627
nem indokolja semmi ugyanis, hogy bárki esztétikai érzékének kedvében járjunk

KEDVES ASP! A bukas nem eleg indok???
El kellene mar gondolkodni! Ekkora marhakat! Mar bocs, de mas jelzo nincs mar azokra akik ha beverik a fejuket a falba, utana ismet nekimennek!

Hogy valaki a sajat karan se tanuljon...

Előzmény: timcsili (5625)
judit66 Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5626

Kincs a kincsnek
RTL Klub Online
2003-07-02 07:32:11

Anettka idén nem akarta megünnepelni a születésnapját, mégis felejthetetlen marad számára a bűvös harmincas.

Tudják, hogy van az egy nő életében: nem szívesen barátkozik meg az ember az évek múlásával. Anettka most még ismerkedik hármassal kezdődő életkorával, jövőre azonban már szívesen bulizik.
A kerek évforduló azonban most van, a műsorvezető élettársa pedig gondoskodott arról, hogy felejthetetlen élményt szerezzen szíve választottjának. Olyan ajándékkal lepte meg Anettkát, amire már régen vágyott: egy karkötővel.

Hogy ebben első hallásra nincs is semmi rendkívüli? Annál inkább, ha eláruljuk, egy párducfigurás darabról van szó, amely nem kevesebb, mint 15 millió forintot kóstál.

A csuklók ékét háromszáz darab briliáns és száznegyven kék zafír díszíti.

Ez aztán az ajándék! Boldog születésnapot!

(Forrás: Blikk)

timcsili Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5625
Anettka legszűkebb környezetéből is a toborzás kudarcát többen a válogatást kísérő kevés reklámmal és pl. ennek a web oldalnak a szegényességével magyarázzák. A stáb nem gondolta soha úgy, hogy reklámozással kellene kedvet csinálni civilek között az űrhajózáshoz. Meggyőződésünk, hogy ennek a web oldalnak sem kell cifrábbnak lennie, nem indokolja semmi ugyanis, hogy bárki esztétikai érzékének kedvében járjunk, vagy hogy hangulatát javítsuk, Anettka űrprogramjának felhasználásával. Anettka és a stáb elképesztően kevés szabadideje is indokolja persze a színtelenséget és szűkszavúságot. Mégsem szeretnénk azt hinni, hogy ilyen érvek indokolhatják azt ahogy a magyar nők a kérdéshez álltak.
Természetesen a jövőben is hasonló szűkszavúsággal és színtelenséggel, de beszámolunk ezen az oldalon, minden fontosabb történésről, ami Anettka űrutazásával, vagy esetleges külföldi tartalékával kapcsolatos.

A hülye néző a hibás, mi tökéletesek vagyunk - gondolják.

Továbbá: Rezső atka 30. születésnapjára 15 millás karkötőt vett (forrás: rtl klub honlapja)

Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5624
Nesze neked orszagimazs! Ha Orban Vikit tenyleg olyan nagyon nagy magyar mint aminek mutatja magat es tenyleg erdekli az orszagrol alkotott kep, akkor azonnal leallitja Atkat! :)
Előzmény: timcsili (5622)
missparker Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5623
Nem kopipészt: Mendenekelőtt vs. Mindenekelőtt. Csak nem tudta másképp megfogalmazni, mert nem magyartanár :)
Előzmény: Chip-TFF (5621)
timcsili Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5622
És aszonta, hogy akkor majd külföldön keres űrhajós nőt! Jézusmária. De legalább éjszaka nem lesz bűntudatom, hogy valami izgalmasat kihagyok.
Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5621
Hírek
Mégegyszer a "Visszaszámlálás"-ról
A tanulságok és a folytatás
2003. jún. 26. 15:32

Mendenekelőtt, akit érdekel tudatjuk, hogy a "Visszaszámlálás" című műsor, továbbra is látható lesz minden szerdán a Budapest Televízión 22-30-tól.

Mégeygszer a "Visszaszámlálás"-ról
Mindenekelőtt, akit érdekel tudatjuk, hogy a "Visszaszámlálás" című műsor, továbbra is látható lesz minden szerdán a Budapest Televízión 22-30-tól.

Tokjo, meg a COPY+PASTE-et sem ismerik. :))

Chip-TFF Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5620
LOL :}
Előzmény: p_ter (5619)
p_ter Creative Commons License 2003.07.02 0 0 5619
Pontosan: 2003. július 3-án ismét 29 éves lesz, ahogy ezt ő tavaly meg is mondta. (Mivel nem akarja átlépni a következő tizes-határt).

http://www.visszaszamlalas.hu/
Vége
Nincs több remény

Ahogy néhány perccel ezelőtt telefonon értesítették Anettkát Aelita és Tünde kecskeméti űrhajós-jelölti vizsgálatain már a második nap drámai eredmények keletkeztek.

Aelita és Tünde nem tehetnek űrutazást. Állapotfelmérésüknek Grósz professzor szerint, nincs további értelme. Így, most már egyértelmű és végleg ki lehet jelenteni: az Anettka Space Project-nek sajnos az a szakasza lezárult, mely magyar űrhajósnőt keresett tartalékba.

Előzmény: közt-es állapot (5617)
GarneTT Creative Commons License 2003.07.01 0 0 5618
a múltkor láttam azh ASP helyett forgatott zártosztályat a tejfelesképűvel (tomi?) és nagyon vicces volt :) ott ült, és senki nem hívta, a szerencsétlen 2 percenként elmondta a tel.számot, és hogy bármiről beszélhetnek, de ő nem hozott egy milliót. közben zene ment, ami alatt vagy a székre borult, vagy eltakarta a száját és a stábbal beszélgetett. végül 0:45kor hívta fel az ELSŐ telefonáló... de ő letette egyből :) aztán utána a 2.kal már dumált. akkor kikapcsoltam
közt-es állapot Creative Commons License 2003.07.01 0 0 5617
(nagyon leült a topik- csak remélni merem, hogy azért, mert Atka nem hallat magáról...
Sáfáradtat láttam szombaton az Atv-n, az X-aknák-ban /nagyon sirály Vágó-műsor, a parajelenségek hívőit ereszti össze a tudomány harcosaival/. ott kezdem, hogy rettenetesen nézett ki: piros tőgy- és hasvillantó topban, plusz amiket mondott, attól nemcsak a tudósok kaptak frászt, hanem én is, a bőccsész agyammal: "rátettem a kezem a kutyára, és éreztem az energiákat..és gyógyítottam...stb..")

(ha jól sejtem, Atka mostanában tölti be a 30. szülinapját- lehet, hogy ideje lenne észhez térnie???)

közt-es állapot Creative Commons License 2003.06.23 0 0 5616
a bptv újabb gyöngyszeme:
http://index.hu/politika/belfold/csintalan061/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!