Tervezném én, ha meglennének már a helyszínek...Londonnál csak jönnek még közelebb ;)
Nincs valakinek ismerőse nagyobb koncerszervezőnél valami jó kis bennfentes info erejéig?? hátha... Tudjátok, míg élek, remélek ;) de végszükségben egy Béccsel is kiegyeznék...
The Back To Front Tour is coming to Europe in autumn 2013!
VIP packages for the UK leg of the tour are available to purchase from Wednesday with general admission tickets going live on Friday. More European dates to be announced soon... Oct 21st O2 Arena London,UK
Valakinek érkezett már meg az uj Encore kiadványokból megrendelés?? én kezdek kicsit ingerült lenni!! :( nekem nov 7.-én lett postázva (shipped), és úgy hogy jóval hamarabb már előrendeltem és még mindig nem küldték!!! Pontosabban nem kaptam meg. :-(
több mint egy hét kevés idő ahhoz hogy megérkezzen??? nem emlékszem már a régebbiekre, hogy mikor érkeztek meg de nem tűnt akkor fel, hogy ilyen soká jöttek volna meg, és hogy ilyen sokat kellett volna rájuk várnom!!!
meg akkor minek van az előrendelés, azt sem értem, ha ugyanolyan lassan kapom meg??? :-(
iggen ezt láttam és igencsak boldoggá tett az infó :-))
rendelt már valaki elő a a Themusicról a mostani turnéból???
Én lerendeltem ma a Bostoni és Philadelphiai showt!!! az van írva hogy oktober 30 körül lesz szállítható!!
érdekes, hogy amit a legjobban meg akartam rendelni a Los Angelesi Hollywood Bowl beli showt, egyedül azt az egyet nem lehet még lerendelni pedig arra nagyon hajaznék :D
az volt a turné legnagyobb szinpada talán...mintha David facebook oldalán ugy olvastam volna!!!
MINDENESTRE NEM BÁNNÁM HA A SO JUBILEUMI kiadásához vagy mellé kiadnának egy fasza dvdt erről a mostani turnéról...én azt szívesebben venném meg!!!
nagyon fasza a mostani turné...inkább ebből csinálna a Mester egy jó koncert dvdt!!!!
remélem lesz vmi saját DVD ebből a turnéból...a Hollywood Bowl helyszín megfelelő is lenne ;) :-)))
Európai turné: hááát, én nem vennék mérget rá. Nem emlékszem már pontosan, de rémlik, hogy valahol nyilatkozta az öreg, hogy ezután (So 25 USA tour) 1 év családi szabdaságra megy ...
én is nagyon irígy vagyok...fantasztikus showkat nyomatnak a Mesterék!!!
én szerintem 10000% hogy lesz európai része is a turnénak, nem hiába kérte ki az oldalán a véleményeket az Európai turné helyszínek kapcsán!!!
nem kispályás az öreg :)
a setlist szerintem is csodás!!! jobb nem is lehetne!!! :-)
különösen örülök a No self Control-nak, The Tower-nek, és a Digging in the dirt-nek is, meg persze a So keretein belül a Big Time-nak!! nahh meg persze Manu Katche jelenléte is boldoggá tesz :-)
érdekes a Shock the monkey akusztikus változata is!!
szóóval pompás a setlist...nahh meg hogy az egész SO lemezt lenyomják...TÖKÉLETES!!!!!!! :-)))
egykét nemtúljó minőségű videót berakok, azoknak akik még nem kerestek rá maguktól ;)