Ha ma nem a Monor lett volna az ellenfél,kaptunk volna egy 5-öst...Hihetetlenül gyenge volt a csapat,pedig a vendégek a 25.perctől 10 emberrel játszottak,de így se tudtunk nagy helyzetet kialakítani,csak pontrugásokból veszélyeztettünk.(mint LG is írta ,a gól is szabadrugásból született,nagyon szép volt.)Igazából nem tudom mi lehet a baj,valahogy nem adnak ki mindent magukból a fiúk,nem látom a tüzet bennük...
Jövő héten szünet,aztán egy nehéz meccs jön,Bük hazai!
Tatabánya-Fót 2-2: Csak a videó dönthetne
NS, 2003-03-23
GÓLSZERZÔ
Palástny a 17. percben 28 méterről ívelt a kapuba (01). Vincze István a 35. percben öt méterről gurított a kapu közepébe (11). Mokrickij az 50. percben csúsztatta a labdát Lipták kezei között a kapu közepébe (öngól, 12). Romanek a 75. percben Deme átadásából csúsztatott a kapu jobb oldalába (22)
SÁRGA LAP
Palásti (akadályozta a szabadrúgás elvégzését) az 54., Lázár (megrúgta Weiszt) a 71., Zoufal (reklamálásért) a 75., Dupai (megrúgta Hajdut) a 76., Mokrickij (felvágta Jefersont) a 85. percben
SZÖGLETARÁNY: 6:7 (3:4)
A kiesőzónából próbál menekülni a Tatabánya, éppen ezért Török József együttese mindenképpen a győzelemre játszott a vendégek ellen. Az első helyzeteket mégis Sarlós András fiatal csapata alakította ki, sőt Palástny Norbert révén magyar pályán ritkán látható góllal szerzett vezetést az Újpest fiókcsapata. Negyedóra elteltével aztán a Tatabánya is magára talált, és a mérkőzésen végig látványos párbajt vívó Szlezák Zoltán és Vincze István csatájában egy alkalommal a tatabányai támadó diadalmaskodott. Az álmos első félidőt követően átvette az irányítást a vendéglátó együttes, de egy szerencsétlen mozdulattal ismét a látogatók szereztek vezetést. A több meghatározó játékosát nélkülöző Tatabánya ekkor sem adta fel, és Romanek Imre erősen lesgyanús góljával egyenlített. Az utolsó percekben a mérkőzés legjobbja, a két gólpasszt adó Deme Imre a győztes gólt is megszerezhette volna, ám ez már nem sikerült.
Mestermérleg
Török József: Igazságos döntetlen született.
Sarlós András: Csapatom jól helytállt, közelebb állt a győzelemhez. A második tatabányai gól vitatható körülmények között esett, szívesen megnézném a videofelvételt.
Miért nem tudják Palásthy nevét úgy leírni ahogy kell?Vagy legalább egyféleképpen írják...
A 400 millióból a gyepszőnyeg teljes felújításán (ami különben pocsékul sikerült, amint láthattad is), az öltözők és a kommunális helyiségek valamint a klubépület felújításán túl csak az egyik lelátó átépítésére futotta. Nem hiszem, hogy ebben a helyzetben bármelyik klub választása a vendégszektorra esett volna. De mint mondtam, idénre annak a felújítása is be van ígérve, sőt, erre a munkára mindenképp hamarabb fog sor kerülni, mint a hazai szurkolók által már ugyancsak régen vágyott eredményjelző cseréjére.
Na akkor erről ennyit, gratulálok a pontszerzésetekhez, és további sikereket!
Nem a jeggyel volt a baj,azt a klub fizette nekünk ... :) A fóti pálya lelátója valóban nem a legjobb,sőt,de nálunk mindenki ilyen szar körülmények között nézi a meccset, nemcsak a vendégek :)
"Bár a fóti pályához képest szerintem alig van hely az NB I/B-ben, ahol elégedetlennek kellene lenned."
Szerintem - bár nem voltam ott - az lehet a gond, hogy a rosszabb állapotban lévő vendégszektorba is ugyanannyit kérhetnek a jegyért. Bár ez csak teória :)
Sajnálom, ha ilyen élmények értek, bár nem lepődöm meg nagyon, nekem is sok kifogásom van a saját "drukkereinkkel" szemben (akik néha a Rákóczit és játékosait jobban szidják az ellenfélnél, nem mintha bármi értelme lenne szidni az ellenfelet is). Egyébként ősszel Fóton én sem éreztem jól magam a hazai drukkerek között, pedig, mivel nem vagyok a külsőségeket hangsúlyosan felvállaló szurkoló, nálam még zázló, meg egyéb sem volt, tehát a hazai "drukkerek" folyamatos kaposvári cigányozása még csak nem is személynek szólt, hanem csak úgy alapból jött, arra sem lehet nagyon büszkének lenni.
Az NS cikket valóban a Somogyi Hírlap sportrovatának vezetője írta. Részrehajlónak valóban mondható, de ez nem mindenkivel szemben jön ki belőle, például a múlt héten a Celldömölk győzelmét Kaposváron megérdemeltnek mondta. A nézőszámokat 2000 alatt rendszeresen felülbecsli, viszont, ha nagy ritkán többen vannak 2500-nál, ennél többet akkor sem hajlandó írni.
A pálya felújítására 800 milliót szedett össze a város, ebből az első évben csak 400 milliót költöttek el, mert Szita (a polgármester) abban bízott, hogy sikeres lesz az EB-pályázat, akkor pedig új stadiont kellett volna építeni, s a megmaradt 400 milliót már ebbe az új stadionba invesztálták volna. Miután az EB-t nem mi fogjuk rendezni, folytatódhat a rekonstrukció, így idén tető kerül a nagylelátó 2/3-a fölé, és rendberakják a vendégszektort. Jövőre már, remélem, nem leszel elégedetlen. Bár a fóti pályához képest szerintem alig van hely az NB I/B-ben, ahol elégedetlennek kellene lenned.
Volt szerencsém a helyszínen megtekinteni a Warta Poznan-Polonia Bytom lengyel másodosztályú meccset.
Hát az a stadion sem semmi. A vendégszektorban egy gyerek nem lát, mert a gaz magasabbra nőtt ki a betonból. A vendégszurkolók egy kibetonozott lejtőn állhatnak.(próbállj megállni ilyenen) mert a padokat felszedték.Aki ügyesebb, az a padokat valamikor tartó betontuskókon egyensúlyozik. A gaz meg tényleg embernagyságú. Akkor láttam, hogy mi stadionhelyzetben európához tartozunk.
A kerítés a pálya körül hiányos. háromszor állt a játék mert a bytomi szurkolók berohantak a pályára. Egyszer a hazai játékost is megkergették:))
Szóval van aki még mögöttünk van. Igaz ez a válogatottjukon nem látszik.
hát ja... Egybk. ilyen paraszt szurkolókat,mint a kaposváriak,ritkán látni,a kb. 5 éves óvodások hógolyóval próbáltak megdobálni :),a korosabbak pedig csak szimplán lila majmoztak+ lila cigányok-oztak,mikor elmentek a drapi előtt...És ebben s stadionban is a hazai szektor szépen fel van újítva,székek vannak,míg a vendégszektor omladozik...
viszont leírják, hogy végig titeket segített a bíró, mivel nem adott meg két szabadrúgást a Kaposvárnak....
gondolom a Kaposváron lakó, Kaposvár drukker tudósítót kérték meg, hogy írjon egy totál pártatlan tudósítást...
Végülis tényleg nem rossz az eredmény,az is örömteli h. újra gólt lőttünk idegenben,de azért egy 22.perctől 10 emberrel játszó csapatot meg lehetett volna verni.Nagyon hiányzik a csapatból 1 irányító,érződik h. Cseri már nincs itt.Remélem Bánka felépül a Tatabánya elleni meccsre...Egybk. vicces,h. az NS 1200 nézőt ír,700nál semmiképp sem voltak többen,és természetesen szó sem esik a 11esekről...
A 4 éves szerződés esetén a maccabinak 4 évig kell fizetni.
A 2+2-nél meg két év után azt mondhatja, ha szar a játékos, vagy megsérül, hogy elég volt mehetsz.
A játékos viszont 4 évig van ezzel is odakötva, hiszen elővételi jog van rá két év múlva.
Remélem érthető voltam. Ha nem megpróbálom újra.
Lényeg, hogy ez csak a klubnak kedvező.
Sarlós András:
- A mérkőzés előtt kiegyeztem volna a döntetlen eredménnyel, azonban az első félidő közepén kiállítottak egy játékost az ellenféltől, ezért bíztam benne, hogy megszerezhetjük a három pontot. Palásthy révén vezetéshez is jutottunk a 30. percben, sőt a második félidőben is akadtak további lehetőségeink. Sajnos, a 75. percben egy erősen lesgyanús szituációból egyenlítettek a hazaiak, így végül meg kellett elégednünk az egy ponttal. Összességében elégedett vagyok a csapat javuló játékával, főleg hogy Bánka, Horváth T., Vermes és Páles sérülések és betegség miatt nem álltak rendelkezésemre.
Szerintem elvileg az a lényeg, hogy azonos felajánlott összeg esetén az MTK-é a játékos, ha többet fizetünk neki meg nagyobb az aláíráspénz, akkor a miénk. Persze ez a józan paraszti ész által diktált...