Keresés

Részletes keresés

R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.30 0 0 779
Ha ma nem a Monor lett volna az ellenfél,kaptunk volna egy 5-öst...Hihetetlenül gyenge volt a csapat,pedig a vendégek a 25.perctől 10 emberrel játszottak,de így se tudtunk nagy helyzetet kialakítani,csak pontrugásokból veszélyeztettünk.(mint LG is írta ,a gól is szabadrugásból született,nagyon szép volt.)Igazából nem tudom mi lehet a baj,valahogy nem adnak ki mindent magukból a fiúk,nem látom a tüzet bennük...
Jövő héten szünet,aztán egy nehéz meccs jön,Bük hazai!

HAJRÁ LILÁK!

lg18 Creative Commons License 2003.03.30 0 0 778
Fót-Monor 1-0, G:Horváth M. szabadból
Dugó Creative Commons License 2003.03.23 0 0 777
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.23 0 0 776
Tatabánya-Fót 2-2: Csak a videó dönthetne
NS, 2003-03-23
GÓLSZERZÔ
Palástny a 17. percben 28 méterről ívelt a kapuba (0–1). Vincze István a 35. percben öt méterről gurított a kapu közepébe (1–1). Mokrickij az 50. percben csúsztatta a labdát Lipták kezei között a kapu közepébe (öngól, 1–2). Romanek a 75. percben Deme átadásából csúsztatott a kapu jobb oldalába (2–2)
SÁRGA LAP
Palásti (akadályozta a szabadrúgás elvégzését) az 54., Lázár (megrúgta Weiszt) a 71., Zoufal (reklamálásért) a 75., Dupai (megrúgta Hajdut) a 76., Mokrickij (felvágta Jefersont) a 85. percben
SZÖGLETARÁNY: 6:7 (3:4)

A kiesőzónából próbál menekülni a Tatabánya, éppen ezért Török József együttese mindenképpen a győzelemre játszott a vendégek ellen. Az első helyzeteket mégis Sarlós András fiatal csapata alakította ki, sőt Palástny Norbert révén magyar pályán ritkán látható góllal szerzett vezetést az Újpest fiókcsapata. Negyedóra elteltével aztán a Tatabánya is magára talált, és a mérkőzésen végig látványos párbajt vívó Szlezák Zoltán és Vincze István csatájában egy alkalommal a tatabányai támadó diadalmaskodott. Az álmos első félidőt követően átvette az irányítást a vendéglátó együttes, de egy szerencsétlen mozdulattal ismét a látogatók szereztek vezetést. A több meghatározó játékosát nélkülöző Tatabánya ekkor sem adta fel, és Romanek Imre erősen lesgyanús góljával egyenlített. Az utolsó percekben a mérkőzés legjobbja, a két gólpasszt adó Deme Imre a győztes gólt is megszerezhette volna, ám ez már nem sikerült.

Mestermérleg
Török József: – Igazságos döntetlen született.
Sarlós András: – Csapatom jól helytállt, közelebb állt a győzelemhez. A második tatabányai gól vitatható körülmények között esett, szívesen megnézném a videofelvételt.

Miért nem tudják Palásthy nevét úgy leírni ahogy kell?Vagy legalább egyféleképpen írják...

HAJRÁ LILÁK!

floorballpresident Creative Commons License 2003.03.22 0 0 775
Szerintem ez Tatabányán jó eredmény.
Előzmény: R.S.C.A (774)
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.22 0 0 774
Vége,maradt a 2-2!
Jövő vasárnap első hazai meccsünket játsszuk tavasszal,a Monor lesz az ellenfél.Ott mindenképpen nyerni kell!

HAJRÁ LILÁK!

R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.22 0 0 773
elég érdekesen alakul ez a forduló:
Batta-Nyírség 3-2,Kaposvár-Pécs 2-0,DVTK-BKV Előre 1-2...és még a tökutolsó Monor is vezet a Celldömölk ellen!
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.22 0 0 772
:(((((
GYERÜNK,MINDENT BELE!

HAJRÁ LILÁK!

Előzmény: lg18 (769)
gguszti Creative Commons License 2003.03.22 0 0 771
Fene... :(
Most akartam gratulálni a vezetéshez.
lg18 Creative Commons License 2003.03.22 0 0 770
még 5-10 perc...
lg18 Creative Commons License 2003.03.22 0 0 769
2-2 :(((

Tatabánya eddig otthon veretlen és 3 gólt kapott...

a Fót eddig majdnem megduplázta!

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!

Előzmény: R.S.C.A (767)
Dugó Creative Commons License 2003.03.22 0 0 768
ez remek!
Előzmény: R.S.C.A (767)
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.22 0 0 767
Úgy tűnik,nélkülünk jobban megy a csapatnak...
70.percben: Tatabánya-Újpest FC-Fót 1-2

HAJRÁ LILÁK!!!

R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.16 0 0 766
OK,köszi az infot! Nektek is grat.,10 emberrel is jól helytálltatok!További sok sikert!

HAJRÁ LILÁK!

Előzmény: Muntanitz (765)
Muntanitz Creative Commons License 2003.03.16 0 0 765
A 400 millióból a gyepszőnyeg teljes felújításán (ami különben pocsékul sikerült, amint láthattad is), az öltözők és a kommunális helyiségek valamint a klubépület felújításán túl csak az egyik lelátó átépítésére futotta. Nem hiszem, hogy ebben a helyzetben bármelyik klub választása a vendégszektorra esett volna. De mint mondtam, idénre annak a felújítása is be van ígérve, sőt, erre a munkára mindenképp hamarabb fog sor kerülni, mint a hazai szurkolók által már ugyancsak régen vágyott eredményjelző cseréjére.
Na akkor erről ennyit, gratulálok a pontszerzésetekhez, és további sikereket!

Mun

Előzmény: R.S.C.A (764)
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.16 0 0 764
Nem a jeggyel volt a baj,azt a klub fizette nekünk ... :) A fóti pálya lelátója valóban nem a legjobb,sőt,de nálunk mindenki ilyen szar körülmények között nézi a meccset, nemcsak a vendégek :)

HAJRÁ LILÁK!

lg18 Creative Commons License 2003.03.16 0 0 763
"Bár a fóti pályához képest szerintem alig van hely az NB I/B-ben, ahol elégedetlennek kellene lenned."

Szerintem - bár nem voltam ott - az lehet a gond, hogy a rosszabb állapotban lévő vendégszektorba is ugyanannyit kérhetnek a jegyért. Bár ez csak teória :)

Előzmény: Muntanitz (762)
Muntanitz Creative Commons License 2003.03.16 0 0 762
Sajnálom, ha ilyen élmények értek, bár nem lepődöm meg nagyon, nekem is sok kifogásom van a saját "drukkereinkkel" szemben (akik néha a Rákóczit és játékosait jobban szidják az ellenfélnél, nem mintha bármi értelme lenne szidni az ellenfelet is). Egyébként ősszel Fóton én sem éreztem jól magam a hazai drukkerek között, pedig, mivel nem vagyok a külsőségeket hangsúlyosan felvállaló szurkoló, nálam még zázló, meg egyéb sem volt, tehát a hazai "drukkerek" folyamatos kaposvári cigányozása még csak nem is személynek szólt, hanem csak úgy alapból jött, arra sem lehet nagyon büszkének lenni.
Az NS cikket valóban a Somogyi Hírlap sportrovatának vezetője írta. Részrehajlónak valóban mondható, de ez nem mindenkivel szemben jön ki belőle, például a múlt héten a Celldömölk győzelmét Kaposváron megérdemeltnek mondta. A nézőszámokat 2000 alatt rendszeresen felülbecsli, viszont, ha nagy ritkán többen vannak 2500-nál, ennél többet akkor sem hajlandó írni.
A pálya felújítására 800 milliót szedett össze a város, ebből az első évben csak 400 milliót költöttek el, mert Szita (a polgármester) abban bízott, hogy sikeres lesz az EB-pályázat, akkor pedig új stadiont kellett volna építeni, s a megmaradt 400 milliót már ebbe az új stadionba invesztálták volna. Miután az EB-t nem mi fogjuk rendezni, folytatódhat a rekonstrukció, így idén tető kerül a nagylelátó 2/3-a fölé, és rendberakják a vendégszektort. Jövőre már, remélem, nem leszel elégedetlen. Bár a fóti pályához képest szerintem alig van hely az NB I/B-ben, ahol elégedetlennek kellene lenned.

HAJRÁ RÁKÓCZI!

Előzmény: R.S.C.A (760)
llila Creative Commons License 2003.03.16 0 0 761
Volt szerencsém a helyszínen megtekinteni a Warta Poznan-Polonia Bytom lengyel másodosztályú meccset.

Hát az a stadion sem semmi. A vendégszektorban egy gyerek nem lát, mert a gaz magasabbra nőtt ki a betonból. A vendégszurkolók egy kibetonozott lejtőn állhatnak.(próbállj megállni ilyenen) mert a padokat felszedték.Aki ügyesebb, az a padokat valamikor tartó betontuskókon egyensúlyozik. A gaz meg tényleg embernagyságú. Akkor láttam, hogy mi stadionhelyzetben európához tartozunk.

A kerítés a pálya körül hiányos. háromszor állt a játék mert a bytomi szurkolók berohantak a pályára. Egyszer a hazai játékost is megkergették:))

Szóval van aki még mögöttünk van. Igaz ez a válogatottjukon nem látszik.

Előzmény: R.S.C.A (760)
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.16 0 0 760
hát ja... Egybk. ilyen paraszt szurkolókat,mint a kaposváriak,ritkán látni,a kb. 5 éves óvodások hógolyóval próbáltak megdobálni :),a korosabbak pedig csak szimplán lila majmoztak+ lila cigányok-oztak,mikor elmentek a drapi előtt...És ebben s stadionban is a hazai szektor szépen fel van újítva,székek vannak,míg a vendégszektor omladozik...

HAJRÁ LILÁK!

Előzmény: lg18 (759)
lg18 Creative Commons License 2003.03.16 0 0 759
viszont leírják, hogy végig titeket segített a bíró, mivel nem adott meg két szabadrúgást a Kaposvárnak....
gondolom a Kaposváron lakó, Kaposvár drukker tudósítót kérték meg, hogy írjon egy totál pártatlan tudósítást...
Előzmény: R.S.C.A (758)
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.16 0 0 758
Végülis tényleg nem rossz az eredmény,az is örömteli h. újra gólt lőttünk idegenben,de azért egy 22.perctől 10 emberrel játszó csapatot meg lehetett volna verni.Nagyon hiányzik a csapatból 1 irányító,érződik h. Cseri már nincs itt.Remélem Bánka felépül a Tatabánya elleni meccsre...Egybk. vicces,h. az NS 1200 nézőt ír,700nál semmiképp sem voltak többen,és természetesen szó sem esik a 11esekről...

HAJRÁ LILÁK!

llila Creative Commons License 2003.03.16 0 0 757
A 4 éves szerződés esetén a maccabinak 4 évig kell fizetni.
A 2+2-nél meg két év után azt mondhatja, ha szar a játékos, vagy megsérül, hogy elég volt mehetsz.
A játékos viszont 4 évig van ezzel is odakötva, hiszen elővételi jog van rá két év múlva.
Remélem érthető voltam. Ha nem megpróbálom újra.
Lényeg, hogy ez csak a klubnak kedvező.
Előzmény: Gram (750)
Dugó Creative Commons License 2003.03.16 0 0 756
Megkockáztatom, kölcsönkérni is kár volt.
Az MTK-nak neveljük...
lg18 Creative Commons License 2003.03.16 0 0 755
Azt mondják, 4 tizenegyest felejtettek el megadni a Fótnak...
Előzmény: Dugó (754)
Dugó Creative Commons License 2003.03.16 0 0 754
Szép eredmény!!!
Előzmény: gguszti (753)
gguszti Creative Commons License 2003.03.15 0 0 753
"NB I/B., 21. forduló
Kaposvár - Újpest FC-Fót 1-1 (0-1)
Kaposvár. Gólsz.: Palásthy (30. perc)

Újpest FC-Fót: Czigány - Zoufal, Udvari, Vaskó, Szlezák - Gohér, Horváth M. (Sándor Gy. - 70. perc), Kapcsos, Hajdu - Jeferson (Csopaki - 60. perc), Palásthy (Lázár - 85. perc)

Sarlós András:
- A mérkőzés előtt kiegyeztem volna a döntetlen eredménnyel, azonban az első félidő közepén kiállítottak egy játékost az ellenféltől, ezért bíztam benne, hogy megszerezhetjük a három pontot. Palásthy révén vezetéshez is jutottunk a 30. percben, sőt a második félidőben is akadtak további lehetőségeink. Sajnos, a 75. percben egy erősen lesgyanús szituációból egyenlítettek a hazaiak, így végül meg kellett elégednünk az egy ponttal. Összességében elégedett vagyok a csapat javuló játékával, főleg hogy Bánka, Horváth T., Vermes és Páles sérülések és betegség miatt nem álltak rendelkezésemre.

(Következő mérkőzés: március 22., Tatabánya - Újpest FC-Fót, 15 óra.)"
(www.ujpestfc.hu)

HAJRÁ LILÁK!!!

lg18 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 752
Szerintem elvileg az a lényeg, hogy azonos felajánlott összeg esetén az MTK-é a játékos, ha többet fizetünk neki meg nagyobb az aláíráspénz, akkor a miénk. Persze ez a józan paraszti ész által diktált...
R.S.C.A Creative Commons License 2003.03.11 0 0 751
jó a kérdés :)
Gram Creative Commons License 2003.03.11 0 0 750
Azt azért megkérdezném, hogy ha meg kell vennünk a Maccabitól, akkor egyáltalán mi is a lényegi különbség egy 2+2 ill. egy 4 éves szerződés között?
Előzmény: Gram (749)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!