Keresés

Részletes keresés

Kicsi_Boby Creative Commons License 2005.09.19 0 0 619
Egyébként meg szerintem a fórum neve Petrik Lajos Vegyipari Technikum és nem Petrik Lajos V.I.P. szekció.ugyhogy mindenkinek joga van beleírni!
semseyb Creative Commons License 2005.09.19 0 0 618
Azt hiszem elég kultúrált hangnemben fogalmaztam ahhoz, hogyha esetleg törlik is a nicked, az ne miattam legyen...Megaztán Petrikes topic, és a jelenlegi "beszédtéma" is az. Ebben sem látok hibát. Aki eddíg pattogott, provokált, meg mittomén, az jelenleg úgytűnik hallgat :)
Előzmény: Pyromaster (617)
Pyromaster Creative Commons License 2005.09.19 0 0 617
hy
én jóideje forumozok, s ha egy 1-2 hozzászólásos "emberke" flémerkedése miatt az Admin törli a nickemet, az nagyon nem esne jól.../evil/
Előzmény: semseyb (615)
SchWimmer Creative Commons License 2005.09.19 0 0 616

off

 

Már megbocsáss, de azt gondolom, hogy azért törléssel fenyegetni egy évek óta normálisan működő fórumot, mert néhány új hozzászóló szerinted a moduszba ütköző stílust használ, és végleges tiltással megfenyegetni mindenkit, aki valaha is beírt ide, hát elég meglepő.

 

on

Előzmény: Operator (610)
semseyb Creative Commons License 2005.09.19 0 0 615
Kedves Pyro!
Ha kell ezt én személyesen is, bárkinek, bármikor, dehát az illető akinek előző soraimat szántam abszolút név nélküli, gondolom nem is petrikes....máshol nem tudtam közölni, igazán boccs ha ez így zavar téged!

Semsey
Előzmény: Pyromaster (613)
Kicsi_Boby Creative Commons License 2005.09.19 0 0 614

Énis szintén csak megvédeni tudom Baczkó Norbit!

Hiszen ő tényleg kiáll az iskoláért és főleg a diákokért!Számtalan olyan esettről tudok amelyeknek nagyon sullyos következményei lettek volna ha Norbi nem állt volna ki mellettük.Én most ugy vagyok itt mint barát, mint osztálytárs , mint petrikes de akár milyen szemszögből nézem a dologot Norbi tényleg felelőség teljesen és jól végzi a dolgát.Valamint még azt is hozzáfűzném hogy mindenki követ el hibákat de nem sok olyan embert ismerek aki nyiltan felvállalná őket!

 

B.N. 11e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pyromaster Creative Commons License 2005.09.19 0 0 613
kedves Jelenlegi diákok:
szerintem a neten irogatni mindenki tud; mindezt meglehet vitatni a suli előtt-közben-után...
semseyb Creative Commons License 2005.09.19 0 0 612
Üdv mindenkinek!

Először is leszögezném, hogy nem trágárkodni, becsületet sérteni, botrányt kelteni, vagy egyéb épületes dolgot végezni jöttem (modik megnyugtatása végett ;))

Itt most másról van szó...egy nagyon kedves barátom becsületét megvédeni jöttem.

Kedves Beshyth!

Hogy kiről mit gondolsz szíved joga, de ezúton kérlek hogy ne írjál Baczkó Norbertről olyan dolgokat, melyek a valósággal köszönő viszonyban sem állnak. Alkoholizáló? Senki sem tagadja, hogy az ominózus osztálykirándulás estéjén ittas állapotban volt, azonban ez az első olyan eset (attól kezdve hogy Petrikes) hogy iskolai kereteken belül kapcsolatba lehetett hozni bárminemű alkohollal kapcsolatos dologgal. Dohányzó? Ezt sem tagadja senki, de gondolom azért ez nem akkora bűn, hogy így fel kelljen rajta háborodni. Drogos? Ezt viszont ki kérem magamnak, ha olvasta volna a hozzászólásodat, valószínűleg ő is ezt tenné. DÖK-ös munkásságára eddíg panasz nem volt, és barátjaként nyugodt szívvel jelenthetem ki, hogy ismerem annyira hogy tudjam, elég felelősségteljes, megbízható és lojális ahhoz, hogy ilyen feladatokkal lássák el.

Semsey Balázs
11/E-s, Petrikes tanuló

ps.: Lehet vadászni helyesírási hibákra, elgépelésekre, de bízom benne hogy inkább a tartalmat nézitek, és többet nem lesz ilyen dolgokból kötözködés a topicban :)
Előzmény: beshyth (602)
Pyromaster Creative Commons License 2005.09.19 0 0 611
spec én mi rosszat tettem?
thx
Előzmény: Operator (610)
Operator Creative Commons License 2005.09.19 0 0 610
ha gondod van szelektálj

Kettőnk közül nem te ereszted el ezt a hangnemet.

Szelektálni meg fogok, az Index 15.000 topikjából kiszelektálom ezt, no meg azt a 20-30 usert az 560.000-ből akik nem férnek itt a bőrükbe.

Nekem csak egy gombnyomás te meg vakarózhatsz, hogy megérte vajon pökhendiskedni egy ilyen figyelmeztetés után.
Előzmény: SchWimmer (606)
baron_ Creative Commons License 2005.09.19 0 0 609
Nos, úgy gondolom, h. épp itt volt az ideje, h. az operátor beszóljon, mert tényleg elég gusztustalan az, h. itt már név szerint említetek embereket és úgy gondolom, hogy ezzel személyességi jogokat sértetek. Nem tudom, h. ti mennyire örülnétek, h. a nevetek feltüntetésével ilyen dolgokat terjesztenének rólatok.
esotherica Creative Commons License 2005.09.19 0 0 608
Tudod mit? Egy dologban piszok igazad van. Hogy miiii közöm van a Petrikhez? Semmi. Hála istennek.
A többire inkább nem reagálnék, mert abból csak személyeskedés lenne. Meg a végén még nálad is mélyebbre süllyednék.

Na szijasztok, további jó szórakozást.
Előzmény: baron_ (601)
esotherica Creative Commons License 2005.09.19 0 0 607
Szerintem azt senki nem mondta, hogy a Neumannba nem járnak olyan srácok, akik drogoznak.
De biztosíthatlak affelől, hogy ha kiderülne valakiről, hogy az osztálykiránduláson szívott, az nem maradna sokáig ott.
Előzmény: k_balint (598)
SchWimmer Creative Commons License 2005.09.19 0 0 606

na

 

hogy is van ez, kollektív bűnösség , a topic jó is, és kell is, ha gondod van szelektálj

 

üdv

Előzmény: Operator (604)
SchWimmer Creative Commons License 2005.09.19 0 0 605

hajvé

 

Hetekig semmi, aztán meg milyen jól lendületbe hoztátok a topicot.

Csak így tovább, engem érdekel, milyen lett a régi suliim, nekünk legfeljebb a kevert, meg a feketecimkés cserkó jutott, márha tudjátok mik ezek. 

 

üdv

Operator Creative Commons License 2005.09.19 0 0 604
Figyelem!

Asszem sokatokkal még nem futottam össze a fórumokon.

A topikban elharapózott a személyeskedés, a történetek beírása, olyanoké is melyek kimerítik a rágalmazást adott esetben, stb., stb., stb.

Mostantól ezt a stílt fogjátok vissza erőteljesen, s ez után tényszerűen, az általános vitakultúrának és a Modus Moderandinak megfelelően (http://forum.index.hu/Custom/showModMod) fórumozzatok, mert esetleg törlöm a topikot és az elmúlt 200 beírás összes elkövetőjét különösebb szöszmölődés nélkül véglegesre letiltom az egész Indexről.

Köszönöm az együttműködést.
baron_ Creative Commons License 2005.09.19 0 0 603
Én, mondtam, h. nem ismerem a gyereket. De azt senki nem tagadhatja, h. az eddigi munkáját úgy végezte, h. abba nem nagyon lehet belekötni, mert ált. az nekünk volt jó. Az, meg, h. ő drogozik... Nem toom... nem ő lenne az első ember akire ezt a petrikben ráfognám. Már csak ránézésre sem.
beshyth Creative Commons License 2005.09.19 0 0 602
Kedves baron, k balint, gabor15, h3rba! Valóban nagyon vicces dolog írkálni egy forumba, de ahogy így elnézem, a ti hozzászólásotok sem túl inttellektuálisan túlfűtött. Az értelmesnek és "jól odacsapósnak" szánt hozzászólásaitok nagyon gyengék, én érzem magam rosszul hogy válaszolok egyáltalán ilyen verbálisan fogyatékos, gyenge megfogalmazású és szerencsétlen érvekre alapozó hozzászólásokra, de meg kell tennem. Az osztály összetaró, olyan, amilyenek a magyarok nem? Aztamindenit micsoda pazar hasonlat, kicsit több olvasottsággal talán több is telt volna, nem? Legközelebb ha már valami írást adtok ki a kezeitek közül, olvassátok el legalább háromszor, értékeljétek, nézzétek át mégegyszer, javítsátok ki, majd töröljétek, talán így mindenki jobban jár. Baczkó tiszteletesről csak annyit, hogy egy alkoholizáló, dohányzó, drogos emberrel a diákok érdekképviseletének az élén valóban biztonságban érzem magam, örülök, hogy egy ilyen ember védelmez a gonosz tanároktól, ha neagyisten valami rosszat csinálok, remélem az elnök úr ott áll mellettem, hogy kisegítsen és ügyvédként védelmezzen majd, bármi rosszat csinálok is.
baron_ Creative Commons License 2005.09.19 0 0 601
Nem is tudom, h. mit mondjak erre az iszonyatosan gusztustalan mocskolódásra, ami itt megy. Egyszerűen röhely, h. néhány ember meddig képes lesüllyedni. Ma hallottam a suliban, h. mi megy itt és nem hittem el, h. ilyen tényleg létezhet. Bár én személyesen nem ismerem a Dökelnököt, csak annyit látok belőle, amit az iskolában látok. De, h. egy ilyenért ezeket írjátok róla, az komolyan mondom, gh. több, mint szánalmas. Elég rég óta petrikes vagyok (most technikus) és szerintem még nem volt ilyen jó kezekben a diákönkormányzat, mint ennek a gyereknek a kezében. Elég sok ember köszönheti neki, h. a bizonyos tanárok visszafogták magukat és nem úgy csinálják bizonyos dolgaikat, mint, ahogy azt régen. Sok diák köszönheti neki, és az igazagatóságnak, h. kapott még egy esélyt arra, h. bizonyos hibáit kijavítsa. Az iskolai programok színvonalasak. Ha vkinek vmi gondja-baja van, akkor (legjobb tudomásom szerint) bizalommal fordulhat a sráchoz. Vagy ezekről a dolgokról ti nem is tudtok. Elizabet. Ahogy olvasgattam a fórumot abból az derült ki, hogy te az egyik gyerek anyukája lehetsz. Hát mit ne mondjak a gyereked helyébe letagadnám, hogy nekem ilyen h***e anyám van. Ahogy elnéztem egy pár oldallal ezelőtt még fényesre nyaltad a dök-elnököt, most meg azt mondod, h. mondjon le. Ne haragudj , de ez elég jellemtelen dolog. Sőt szánalmas. Ezoterika. Hát apám te se vagy semmi. Gáz vagy nem is nagyon tudok mondani erre semmit, kicsit magadba mélyedhetnél, h. egyáltalán mi közöd van neked még a petrikhez... Ibigoo, hát, apám azt tudtam, h. egy se**fej vagy. De, h. ekkora.

norbee, te, ha még egyáltalán ránézel erre a fórumra, h. mi van ezekkel az iq-harcosokkal, akkor neked meg csak annyit tudok mondani, h. sz*rd le őket, mert lehet, h. velük szaladt el egy kicsit a ló. És én amondó vagyok, h. ne szállj szellemi vitába fegyvertelen emberekkel, mert az nem fair-play. sok sikert a további munkádhoz és ne vegye kedved ez a sok fa**kalap.
petami Creative Commons License 2005.09.19 0 0 600
Akkor láttam... Memória jelenleg hiányos... Pedig nem volt osztálykirándulás... Itt mindig történik valami. :):(
Előzmény: Ibigoo (599)
Ibigoo Creative Commons License 2005.09.19 0 0 599
Lásd 518-as hsz.
Előzmény: petami (596)
k_balint Creative Commons License 2005.09.19 0 0 598
"Szánalmas az érvelésed és nagyon gyenge lábakon áll, mint azt a kortársaid némelyike meg is jegyezte. Egy Fazekasban vagy egy Neumann-ban szerinted ezt elnéznék? Jó buli? Na neee..."

A Fazekasról nem tudok sok mindent, mert oda csak 1 ismerősöm jár, de ott is vannak füvesek, ezt jobb, ha tőlem tudod. A Neumannba viszont sok ismerősöm jár és háát, nem pont arról híres, h nincs drog. Ott nem csak ártalmatlan füvet hasznalnak a diákok, hanem dobálják magukba az ekiket és spuriznak, a többiről már nem is beszélve.

Szóval előszőr járj utánna a dolgoknak, mielőtt egy nyilvános fórumba írsz, mert lehet, hogy nevetség tárgyává vállsz.
Előzmény: Elizabeth (593)
Pyromaster Creative Commons License 2005.09.19 0 0 597
jaj mennyi hozzászólás.... :)

csak annyit fűznék hozzá hogy 8. ban mindekinek dicsekedtem hogy felvettek ebbe a suliba, most meg inkább szégyenlem.
ha valami sz@r csak annyit mondok hogy: "olyan Petrikes..."

petami Creative Commons License 2005.09.19 0 0 596
Hol került a Petrikkel kapcsolatba a drog? erről a hozzászólásról lemaradtam...
Elizabeth Creative Commons License 2005.09.19 0 0 595

Esotherica, ezzel pedig mélységesen egyetértek.

 

Számomra a legszörnyűbb nem is norbee, hanem a tanár ÚR (?), aki ... seggrészeg.

És az osztályfőnök is látta, amikor beleesett a bokorba.

(Megjegyzem, egy olyan,  meglehetősen speciális célokra használt bokorról van szó, amelynek a környezete a használat következtében kissé...hmmmm...nedves volt.)

 

Erre mondaná az öreg császár a Sissi filmből, hogy "na bravó"!

Előzmény: esotherica (556)
Elizabeth Creative Commons License 2005.09.19 0 0 594

Gyere le a hegyről inkább.

Ez az út nem visz sehova.

Előzmény: b_norbee (574)
Elizabeth Creative Commons License 2005.09.19 0 0 593

Így, mint a diákok képviselője, úgy érzem kötelességem elutasítani ezeket a vádakat. Joggal mondhatja bárki, hogy bezzeg ilyenkor már nagy a szám, ilyenkor én vagyok a diákok képviselője; mert ezesetben ez így is van. Nos, ha valaki úgy érzi, hogy vádaskodni szeretne (alappal, vagy alaptalanul) az legyen szíves befáradni az iskolába és felkeresni az iskola vezetőségét és diákönkománygatát. Ezek a témák/vádak úgy gondolom túl súlyosak ahhoz, hogy az internet nyilvánossága előtt kéne kitárgyalni. Úgyhogy szeretettel megkérek mindenkit, hogy ezeket a dolgokat a közeljövőben mellőzze itt a topikban. Köszönöm.

 

Na, kedves Norbee, nem szaladt el az a ló veled túl messzire? Ez a felnőttek fóruma, ahol mindenki leírhatja a véleményét, amely egyes esetekben , ugye, különbözhet a tiedtől, vagy nem?

Nos, megnyugtatlak, leszek szíves befáradni az iskolába, de nem azért, hogy felkeresselek tédeg, a diákönkormányzat képviselőjét, mert úgy gondolom, hogy amit tettél, az méltatlanná tett e cím viselésére és ha valóban olyan magas az a bizonyos mérce, akkor legyen benned tartás és mondj le!

Ami pedig a vádak visszautasítását illeti...

1. nem voltak vádak.

2. ha az iskolavezetés nem lép, magam megyek a rendőrségre.

 

Továbbá:

 

Szánalmas az érvelésed és nagyon gyenge lábakon áll, mint azt a kortársaid némelyike meg is jegyezte. Egy Fazekasban vagy egy Neumann-ban szerinted ezt elnéznék? Jó buli? Na neee...

 

Ha ez kiderül, valóban botrány lesz.

Viszlát hétfőn és ezek után...sajnállak, tényleg.

Előzmény: b_norbee (540)
k_balint Creative Commons License 2005.09.19 0 0 592
igazságtevő: Szerinted a tövények mind jók, semmi hiba nincs bennük? Ha tényleg ezt hiszed, akkor nagyon naiv vagy. Amúgy olvasd végig a pár utolsó hozzászólást. Akkor talán észreveszed, hogy nem volt fű az osztálykirándulásukon.
gabor15 Creative Commons License 2005.09.18 0 0 586

ÜDW! 11. E powaaaaaaaaaaaaaa hát igen.. Összefogás az van.. Főleg ha a vádak teljesen alaptalanok! És ezért különleges ez az osztály... ez az osztály azt csinálja amit a magyarok nem. Összefognak!!!!

 

Ennyit erről csáall

H3rba Creative Commons License 2005.09.18 0 0 584

"Ember" yó lenne ha nem próbálkoznál ilyen szánalmas lejáratásokkal mert ezzel csak magadnak csinálsz rosszat. És nem véletlen hogy felsorakozik a 11.E, tudod ezt a dolgot hívják összetartásnak meletted ki van itt??

Szánalmas gyökér vagy "ember"   

Előzmény: Ibigoo (581)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!