Ami a kockába van rajzikálva, csak nagyon-nagyon vázlatos lehet. Pl, hogy a fűtőfeszről járna. Az a rész nem kapcsolási rajz, csak elvi blokkséma szerintem.
De vevő előerősítő csak nagyon régi, esetleg csöves rádiókhoz kell. Mióta szilicium tranyók vannak, azóta gyakorlatilag feleslegesek. Sőt, a megnövelt bemeneti szint csak ront egyes előfokok rossz nagyjelű tulajdonságain.
A szivargyujto csatlakozoban durrant el a bizti, csere utan frankon indul a radio... Gondolom, valami vedelmi aramkor zarlatba ment at, mikor raadtam veletlenul a 24 Voltot, es a bizti elvegezte a maradekot...
Véleményetek szerint egy eredetileg teherautó tükörszárára tervezett, 150 cm-es CB antenna normálisan működhet kerékpár hátsó csomagtartójára szerelve?
Ha az LSB-t és az USB-t külön 80-80 csatornának tekintjük, akkor egy Stalker IX is ennyi csatornás. De az amerókai rádiók között valóban ritka a 80 csatornás.
Én még adnék neki annyi esélyt, hogy a processzora előtt lévő 5V-os stabilizátort megnézném, hogy jön-e ki belőle 5V, mert az jó hír lenne ha nem, esetleg megnyekkent és 100Ft. Persze ettől kimehetett a TDA2003 hangfrekis végfok is, de az is olcsó tömegcikk. Ha a procija tönkrement akkor is van aki ad pénzt a dobozáért.
Lenne egy Albrecht 2990 kezi radiom, bent dekkol a kamionban vagy fel eve, mert az adapterrol probaltam inditani, es szegenyt veletlenul a 24 Voltba dugtam be.
Van meg remeny, vagy kuka az egesz? Nem csinal semmit, be se kapcsol.