Keresés

Részletes keresés

fioooka Creative Commons License 2006.08.11 0 0 616

Szia Rencsi,

 

szerintem is jó ötlet egy ismételt Meki....tényleg eltudnál jönni megint ? szuper lenne!! nekem jöv.hétvége előreláthatólag jó..péntek du szomb vagy vas.egész nap...Neked mikor lenne jó??várlak, írj mikor..pussz!!!!!ez az uccsó munkásnap és égre hétvége!!juhhééééé...pussz

k

Előzmény: renikeee (614)
fioooka Creative Commons License 2006.08.10 0 0 615

Hi Rencsike,

 

az ötlet király, tényleg jó lenne megismételni a múltkori mekit....nekem jöv hétvége előreláthatólag jó...péntek du.vagy szombat vasárnap bármikor.....tényleg eltudnál jönni?? várlak!!ird meg, hogy neked mikor lenne a legjobb....pusssz!!! még a holnapi munkásnap aztán végre hétvége..kitartás!!!pussz..fiooo

Előzmény: renikeee (614)
renikeee Creative Commons License 2006.08.09 0 0 614

Szia Fiooo! Örülök neked! Már tényleg rég nem beszéltünk. Azért mi még összefuthatunk Győrben. Elmennék már a MC Donaldsba. :)

Szerintem valamikor meg is látogatnálak, már jót tenne nekem egy kis kikapcsolódás. Mit szólsz hozzá? Vagy mikor érsz rá? A legjobb lenne hétvégén valamikor. Vagy még egy pénteki nap. Majd írj. Pussz!!!

fioooka Creative Commons License 2006.08.09 0 0 613

oh, szia Renikém végre megvagy!!! már kezdtem aggódni mert nagyon eltűntél!!!

Mesiann is meglett végre, ma írt nekem mailt, akkor lassan Mindenki kész egy Eros talira Pesten....Rytas-szal is tartom a kapcsolatot, hamarosan fenn lesznek a rajongói honlapon a gradoi képek, még egy pici türelmet mindenkitől! Rytas is velünk tart a pesti talira, elvégre bárki jöhet akinek kedve van.

Szegény Eros most ért vége a tuor-ja és mi meg már mennék megint valami fellépésére csak hadd lássuk és halljuk! ez tényleg így van, én is azt szertném már tudni, hogy hol tudnánk ismét őt látni hallani...gondolom most a tuor után pihen egy kicsit..ráfér, mert eléggé nyúzott már a sok fellépés, utazás , stressz miatt....

Eros valahol azt nyilatkozta, ha nem figyelne oda a kajálásra akkor már 120 kiló lenne:-)) ezt olvastam ma.....

 

 

jó éjt mindenkinek...

ciao a tutti

fiooo

renikeee Creative Commons License 2006.08.09 0 0 612

Sziasztok. Végre itt vagyok köztetek. Mi újság? Én tényleg melózok ezerrel, de nem akarom ezt most itt kibeszélni, mert még én is megkapom Myrától a csomagomat. :)  Nemhogy megsértődsz Myra. Ez a ti vitátok, és ha beleszólhatok, akkor annyit tennék hozzá, hogy a másik fórumra pl én is sok olyan dolgot írtam, ami nem volt odavaló, ezt ti is tudjátok, és akkor abból nem volt gond. Na mindegy. Én úgy vagyok vele, hogy szívesebben írok ide, igaz hogy nem csak pár ember olvassa, de sms-t nem nagyon szeretek írni, mert abban nem lehet semmit kitárgyalni. Szerintem Dani akkora nagy hibát nem követett el, elvégre szerintem senki nem törődik azzal, hogy ki mit ír.

Amúgy meg ha megyek dolgozni, minden reggel a buszon Erost hallgatom, mert addig is megnyugszom. Mert ő nyugtat, vagyis a hangja. Meg úgy beleélem magam abba, ahogy énekel. De aztán elkezdődik a munka és nincs megállás. De szól a rádió és néha - néha felcsendül egy - egy Eros dal és olyankor boldognak érzem magam és kicsit felpörget. :)

Megint minden összejött. Ez van.

Az Eros-os tali szerintem jó ötlet. Gondolom Pesten lesz, mert talán az olyan központ féle, oda szerintem mindenki el tud utazni. Én benne lennék még hamarább is. Na de jó, várjuk meg azt a szeptembert, vagy októbert. Addig tartjuk így a kapcsolatot és összeköt minket Eros.

Remélem nincs harag a véleményem miatt, csak van az úgy, hogy az ember elkalandozik és egész más témánál köt ki. És szerintem ez normális és mindenkivel előfordul. Szerintem én is írtam most ide hülyeségeket, amiket jobb lett volna megtartani magamnak. De legalább írok. Úgyis ritkán van időm, mert fáradt vagyok. De azért élek és EROS tartja bennem a lelket. És jó lenne megtudni, hogy nem lesz e valami koncertje Olaszban, mert nekem már hiányzik. :)

Na legyetek jók, aztán ahogy tudok jelentkezek.

Puszi mindenkinek, sziasztok!!!!!!!

fioooka Creative Commons License 2006.08.07 0 0 611

ha nem haragszotok, akkor én a vitába nem szállnák be, szertnék kimaradni belőle......remélem sikerül megbékélnetek egymással,mert én mindkettőtöket bírlak...tény és való mindenkinek van hibája, senki nem tökéletes, többek közt én sem, bár én egy kicsit hasonlítok rá...hehehheee:-))),,gyenge poén volt részemről"

 

Na szóval, remélem Rytas is olvas minket...átküldtem a képeket...

Mesiann nem tudom hol lehetsz, haza jöttél már ?? ha igen feltétlen írj nekem a céges mail címemre..van egykét csemegém németül amit átakarok küldeni, hogy ha ősszel talákozunk akkor jól áttudjuk beszélni az Eros-os dolgokat...meg amúgy is beszélni akarok Veled, hogy milyen volt az út stb....

 

Melinda , maga hova tűnt ? remélem idetalálsz....na mit szólsz ??:-)))

Akkor valamikor ősszel találka Pesten??

 

Renike, Picurkám, hol vagy ??? ezer éve nem hallottam rólad, eltudom képzelni hogy pénzeszsákok közt ülsz és dolgozol mint egy állatt ! De jól teszed, hogy nyomod az ipart, néha még a munka is gyógyító hatású...tapasztalatból mondom....

Pesti találkában az ősszel benne vagy te is ugye? Eros-os találka, beszégetni , megvitatni,információkat cserélni Eros-ról, plusz jól érezni magunkat és mégjobban megismerni másokat....valami ilyesmi van tervben, ha mindenigaz ...Van valakinek konkrét ötlete, hogy helyileg hova szervezzük?

 

 

na megyek jó éjt mindenkinek...

 

egy-két Eros kép nagyon jó lett !!

legalábbis nekem bejön, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is majd, de addig is még egy kis türelem...

 

pussz

fiooo

Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.06 0 0 610

Dani, nincs igazad. Holnap talán átgondolod s rájössz, egyáltalán nem akarlak eltávolítani a fórumról, hiszen a MI csapatunk tagja vagy! Ugyanúgy, mint a többiek. Maradj itt, mert szükségünk van Rád. Csak kérlek maradjunk a topic témájánál... Ennyi s nem több.

 

Rijekáról annyit, hogy erre a fórumra nem írtam fel konkrétan a dolgot, mert itt több az ismeretlen ember, akik nem értik. Nem célom itt kibeszélni. Bár akkor éjjel nagyon rosszul esett, de ennyi. Elintéztem magamnak a gradoi koncertet, kijutottam, s Te tudod a legjobban, hogy legelőször Téged hívtalak fel kintről Horvátországból, amiatt, hogy gyere velem, velünk. Nincs bennem semmi harag, ezt már tisztáztuk. Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, szívesen láttunk volna Fiooval együtt. Nem baj, majd 2008-ban úgy szervezzük, hogy mindenki ott lehessen :-)

Hunnia83 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 609

Myra!

Én nem vagyok ideges!Ne állíts be ilyennek mert Te sem hiszed el amiket írsz!

Tiszteletben tartani a fórum témáját?Áh!

Neked simán az a bajod,hogy nem tudtam kimenni érted Rijekába.Persze ezt lehet most tagadni de ez van.És kezd gusztustalanba átmenni amit művelsz!

Mi az,hogy ez megint off beírás volt!?

Az meg,hogy "mit műveltem a másik fórumon" duma hát enyhén szólva is sértő!Ott miért nem tetted szóvá?Vagy a többiek miért nem tették és teszik szóvá?

Befejeztem az írkálást.Ez az utolsó,hogy írtam ide.Természetesen ha visszatér a régi fórum ott sem leszek jelen szóval elérted amit akartál.A tapsvihart megelőlegezem neked!Örülök,hogy megismertelek Myra!

Köszönöm ebből nem kérek.

Sziasztok!

Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.06 0 0 608

Hunnia, előkerestem Neked, csak azért, nehogy azt hidd, kötekedek, mert abszolút nem.  http://forum.index.hu/Custom/showModMod

V. A Moderáció   "G" pontja, Témaromboló hozzászólások / Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólások.

Megjegyzem, volt, hogy én is írtam be off-ot, de akkor elnézést kértem a többiektől.

 

Eszer, sikerült hazaérnetek a gradoi Eros koncertől időben és épségben? Remek, hogy Ti is eljutottatok néhány Calma Apparente Tour koncertre. Szerintem mindegyik nagyon jó volt. Jók lettek a fotók?

Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.06 0 0 607

Szia Dani. Off beírás volt ismét a Részedről... Ez egy Eros Ramazzotti fórum, kérlek, maradjunk a témánál. Nem célom nekem sem összeveszni senkivel.  Csak nyugalmat és békét szeretnék. "Kamu fesztivál" Számodra az, ha tiszteletben tartom a fórum témáját...? 

 

Rendet tartani azért kellene mindenkinek, mert pl olvasd vissza majd szeptemberben a régi fórumot, ahova írtál be néhány nem odavaló dolgot... A problémája mindenkinek megvan, Neked is, nekem is. Van ezernyi olyan hely, ahol lehet csevegni, beszélgetni, de ez itt Eros-ért jött létre, 5 évvel ezelőtt. Ezt kérlek tartsd tiszteletben. Köszönöm. Itt több olyan ember van, aki nem ismeri a másikat, nem tudják, hogy miért voltál Győrben vagy hogy milyen a magyar Máv... nem hiszem hogy ez ide tartozna.

Hidd el, nem haragszom Rád, örülök, ha minél többen itt vagyunk, de adott a topic témája. Biztosan feszült s ideges vagy, de ne húzd fel Magadat. Inkább gondolj arra, hogy voltunk közösen Eros koncerten, milyen jó volt... felejthetetlen élményekkel lettünk Általa gazdagabbak. És szerencsések azok az emberek, akik ma is Eros koncerten lehetnek, Monte Carloban, 22.30-kor kezdődött a show, alig pár perce :-) Gondolunk Rád, Eros !

Hunnia83 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 606

Ja!Lenne még két kérdésem!

 

1:Mi az hogy rendet kell tartani?????Felrúgtam volna a "rendet" mert bátorkodtam megköszönni Katinak a mai napot?Azt,hogy jól éreztem Magam Győrben!?

 

2:Téged valaki megbízott a "rendrakással"?Bár csinálsz Te kamu fesztivált mint most is és akkor jössz,hogy RENDET KELL TARTANOM!!!!!

EZ VICCES!Mindíg olyan voltam,hogy inkább tartottam a számat mert senkivel nem akartam összeveszni ilyen hülyeségek miatt (ennyire már ismerhetnél azért) de látom Te ki tudod provokálni.

 

Hunnia83 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 605

Hát ehhez a beírásodhoz Myra csak gratulálni tudok!

Majd legközelebb megkérdezem,hogy mit írhatok ide.Vagy nem is írok inkább.Nem vagyok rászorulva erre az oldalra sem úgy ahogy a "Mi" fórumunkra sem.

Tököm idegesítse magát ilyeneken.

Mi az már,hogy "off" beírás?????????Te jó isten milyen projektben vagy...!

Na mindegy.Nem megyek bele ilyenekbe...!

Ciao tutti

Rytas Creative Commons License 2006.08.06 0 0 604
Szia Myra és Fioooka!

Köszönjük a beszámolókat, nagyon jó volt olvasni.

Én Budapesten lakom. Jó lenne találkozni, össze kéne hozni egy fórumos talit.
Szeretnélek én is megismerni benneteket személyesen is!

2008 az nagyon soká van, azért gondolom lesznek Olaszországban kisebb
koncertek, bár nem tudom mi a szokás.
A DVD talán karácsonyra meglesz, de lehet, hogy csak már az új évben, bár én nagyon bizakodó vagyok, hogy karácsonyra meglesz.

Myra, ez annyira jó, hogy benne vagy egy rijekai újságban, ez tök jó, azt is felteszem a
honlapunkra!
Akkor várom a képeket!
Előzmény: Myra_Myra (600)
Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.06 0 0 603

Reni, Melinda és Mesiann, Ti is itt vagytok, ugye? Ti is a csapathoz tartoztok, ugyanúgy, mint a többiek. Hiányoztok.

 

Eszter és Gyula, Veletek is nagyon jó volt megismerkedni a rijekai és a gradoi koncerten. Örülök, hogy meg tudtuk beszélni a másik forumon történt apróbb problémákat. Jobb a békesség :-)  Remek, hogy Ti is benne voltatok egy horvát újságban. Szerintem Eros vagy legalábbis az emberei átnézik a sajtót a koncertekről. A magyar delegáció több helyen is képviseltette magát :-)

 

Várjuk a Calma Apparente Tour dvd-t, szerintem lesz. Gondolom karácsonyra. Szerintetek?

Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.06 0 0 602

Hunnia, ez itt a Ramazzotti forum, s bár nagyon örülök hogy remek élményeid voltak - vannak, de lehetne Eros-ról írni itt...? Tudom, most én leszek a "rossz" ember itt, de nem baj, valahogyan rendet kellene tartani.  Off beírás néha o.k., de legközelebb kérlek figyelj erre. Köszi.

 

A másik forum bezárt szeptember 04-ig.

Hunnia83 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 601

Ramazotti:))))))))))!Nem két "Z"-vel írják?:))))

Na mindegy!

 

Kati nagy király volt a  mai nap csak meg kéne tanulnom végre,hogy ne utazzak vonattal:)))))!Hazafelé is 2 órát jöttünk és végig kellett állnom szal kicsit komolyan szar a MÁV!Mondhatni bohóc!

Köszi mindent mégegyszer...!

Ciao tutti

Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.06 0 0 600

Még a végére annyit, hogy tulajdonképpen nagyon elégedett vagyok, mert bár csak tavaly októbertől ( Eros új albumának megjelenésétől ) hallgatom Őt, de eljutottam 4 országa 4 koncertjére. Ebből kettőnél a legelső sorban álltam. S két helyszínen tudtam Neki ajándékot adni, 3 helyszínen látta a zászlómat, s már megismer. Ha másról nem is, a zászlómról és a gravírozott ajándékokról. Ezt szerettem volna elérni, hogy tudja, képesek voltunk Miatta más országokba is elutazni. Innentől megmarad a kapcsolattartás a "tűz körül" , sosem tudni, mire lesz jó....

 

A csapatunkat örülök, hogy megismertem. Bár kicsit most szét vagyunk szóródva, de összekötnek az emlékek. Rytas, Te hol laksz? Veled is jó lenne megismerkedni.

 

Szeretnék elkezdeni olaszul tanulni. 2008-ban jön újra Eros Magyarországra, addigra alapszinten szeretnék beszélni, legalább annyira, hogy meg tudjak szólalni... 2 év nem kevés, s segít a Párom is. 2008-ra ki kell építeni a kapcsolatokat, mert össze kellene hozni egy személyes találkozót, backstage vagy sajtó-munkatárs által, ez már csak részletkérdés.

 

Info Eros magánéletéről, bár engem ez nem érdekel, de hátha mást igen: Horvátországban megjelent egy cikk, Eros baránője 21 (!) éves, egy modell hölgy, 5 hónapja vannak együtt. Le is volt fotózva a hölgy, nem egy szépség, legalábbis nekem nem az.

 

Ja igen, a rijekai koncert után az egyik ottani újságban beletették a fotómat a zászlómmal együtt, Rytas, átküldöm majd a rijekai képekkel együtt.

Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.06 0 0 599

Sziasztok, itt vagyok, csak ezernyi dolgom volt.

 

Grado. Vártam ezt a koncertet, mégiscsak olasz közönség.... De ahogy Fioo is írta, késve érkeztünk, sajnos, pedig reggel 6-kor elindultunk, mindegy. Az előző koncert Gradoban hurrikán miatt elmaradt, s amikor mi Gradoba értünk, szintén esett az eső. Kissé megijedtem. De aztán elállt ügyesen. Parkolót képtelenség volt találni, ezért nagyon későn értünk oda, 7 körül. Én szerettem volna 4-re odaérni...

Kellett venni 2 jegyet, Anyunak s Fioonak. Addigra már nagyon sokan ott voltak a koncert helyszínén. Anyu szólt a biztonságiaknak hogy nem lát jól, ezért engem s Őt beengedtek előre, ez is hatalmas mázli volt... Így kerültünk a negyedik sorba. Különben valahol a 6-7.sorban lettünk volna csak. Aztán bejött Fioo is. A koncert kezdéséig előre jutottunk a harmadik sorba. Számomra ez csalódás volt, én szerettem volna az elsőben lenni, de ez Olaszban nem sikerült. ( Novi Sadban és Rijekában az elsőben voltam! )

 

De tulajdonképpen aránylag középen álltunk, mindent jól láttunk.  Eros nem jött le a színpadról, gondolom a rijekai botlása miatt... Rijekában mikor lejött, elfelejtette a szöveget Szegényke... de visszament s újrakezdte a dalt. Végül Gradoban nem jött le, így nem tudtam odaadni a Neki szánt újabb ajándéktasakot. ( Amiben szokásomhoz híven gravírozott ajándéktárgy volt. ) Ez volt a 2. csalódás nekem.  Szóltam egy biztonsági embernek, hogy tegye fel a színpadra a tasakot, de azt mondta, nem. Erosnak mutattam a koncert vége felé a csomagot, észre is vette, rá is nézett talán még mondott is valamit, de végül nem jött le érte. Megtartom egy következő találkozóra :-)

 

A koncert jó volt. Talán azért nem beszélek róla szuperlatívuszokban, mert nem voltunk az első sorban. Fotókat sem készítettem, de Fioo igen :-)  A zenekar tényleg remek volt, mindenki beleadott mindent. Eros is jó formában volt és rengetegen voltak! Csodálatos érzés volt az, mikor több ezer ember énekelte a dalait. Bár a Musica e nem a kedvenc dalom, de Eros olyan alázattal adta elő, hogy a végén, mikor szinte már letérdelt a földre a szám végén, könnybe lábadt a szemem.

 

Tracklista a szokásos volt... kb 20-22 dal. A mezza via volt talán a kedvencem erről a koncertről. Kétszer tapsoltuk vissza. Nagy élmény volt, bár nem tudom miért, valami mást vártam egy olasz koncerttől. De lehet csak túl magasra tettem a mércét a szerb és a horvát koncertek után. Nekem a 4 közül ( Budapest, Novi Sad, Rijeka, Grado ) a rijekai tetszett a legjobban. Bár ebben az is közrejátszik talán, hogy fontos emberekkel sikerült ott megismerkednem.

 

Novi Sadban vettem Eros baseball sapkát, bandanát és fejpántot. Rijekában vettem Eros tollat, megvettem a Lo giuro könyvét és a római koncert dvd-t mert potom pénzért árulták... Gradoban vettem egy Eros pólót és egy "lámpát" vagy nem tudom minek nevezzem, Eros nevét lehet vele kivetíteni pl falra.

 

Fioo, köszönöm, hogy ott voltál Te is a koncerten és köszi, hogy az elején tartottad a lelket bennem. Jólestek vigasztaló szavaid.

 

Legközelebb 2008-ban lesz új turné. De ha jövőre valahol Olaszban Eros tart kisebb koncertet, koncerteket, oda is jó lenne eljutni.

fioooka Creative Commons License 2006.08.06 0 0 598
Szia Rytas, sziasztok! Eros kirobbanó formában volt...a banda profi, a néger gitárost megfigyeltem ismét, ő vagy 3-4 hangszeren játszik, egyszerűen nagyon tud...olyan szépen játszik, hogy az hihetetlen..nem hiába választotta be a bandába Eros...Paul a másik gitáros megint nagyont játszott Eros-szal együtt...Paul is nagyon élvezi a koncertet...állatt volt ahogy ketten lenyomták a gitárszolókat......Briged,az egyik vokalista lány, a magasabbik most sokkal magabiztosabban adta elő a ,,il ritmo della passione-t " és Eros is nagyon biztatta, hogy gyerünk add ki a hangodat Kicsim , tudsz te ha akarsz címszóval..legalábbis nekem ez jött le...... Nagyon jó formában volt Eros és nagyon hajtotta a csapatot a könzönséget, egyszerűen nekem ezen a koncertjén tűnt a legenergikusabbnak....jó volt nagyon.... persze az utazással és a helyért való küzdelemmel voltak problémáink, de ezt most inkább hagyjuk is...megkésve érkeztünk, így nagyon kapkodtunk mert még jegyeket is venni kellett....Eros nem jött le a szinpadról, a végén pedig két sapka röpült a közönségnek....ennyi nagyvonalakban...holnap küldöm a képeket délután,mindenkinek akinek megigértem.... Myra, hol vagy ?? hova tűntél, minden ok Nálad ? többiek, remélem jöttök ide fórumra átmenetileg amig offline a másik.....ezt az 1 hónapot kibírjuk itt, aztán megyünk vissza, a másikon jobban szeretünk.... ciao a tutti fio
Előzmény: Rytas (597)
Rytas Creative Commons License 2006.08.05 0 0 597
Szia Fioooka!

Oké, várom a képeket!
És milyen volt a koncert?
(Biztos hogy fergeteges volt, de mégis írjatok valamit....)
Előzmény: fioooka (596)
fioooka Creative Commons License 2006.08.05 0 0 596
Sziasztok! Gradoi képeket majd átküldöm Rytas,valszeg hétfő délután a melóhelyről....amit gondolsz rakj fel belőle....... köszi előre is.... fio..
renikeee Creative Commons License 2006.08.03 0 0 595
Sziasztok. De lennék most Myráék helyében. Csak sajnos én nem mehettem velük, mert a munka nem enged. Ez szomorú. :(
Rytas Creative Commons License 2006.08.02 0 0 594
Szia Myra!

Itt vagyok :-)

Örülök, hogy jó volt a koncert, és a nyaralás. Ez is egy maradandó szép élmény volt!
Felnézek rád, hogy minden megpróbáltatás ellenére így kitartasz, és nem adod fel!
Ez nagyon jóóóóó!!!!

Olyan jó volt olvasni a beszámolót! Én is ott lettem volna.
Így akkor nem marad el a Gradoi koncert, ez szuper, hogy el tudtok menni!
Drukkolok, hogy sikerüljön minden, és valóra váljanak az álmaid!

Majd a képeket esetleg küldd át e-mailben, és felteszem a honlapunkra!
(jolathyne@t-online.hu)

Az is nagy élmény lehetett, hogy találkoztál a banda tagjaival, és egyéb fontos emberekkel. Ez később még jó is lesz, hogy találkozz Erossal...
Biztos segítségedre lesz.

Azért kár, hogy nem lehet a konci előtt vagy után talizni Erossal, de érthető hogy ennyire védik. És vigyázzanak is rá!
Drága ember, és fontos nekünk!

Ezen már gondolkoztam, hogy mivel utazik vajon, de most kiderült, hogy magánrepcsivel.

Az ajándékod biztos célba ért, és most mit kapott?
Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.01 0 0 593

Másnap vasárnap Stella kapta a híreket, hogy Eros csak aznap kora délután érkezik Milánóból a magánrepülőjével. Délután 5-től ad Rijekában sajtótájékoztatót, fél 6-tól interjú a helyi tévével. Szerintem fél 7 körül ért a stadionhoz. Tulajdonképpen nem volt sok várakozó az elején, de tűzött a nap, s nem akartam kockára tenni az első sor-beli helyemet... meg aztán jött a többi ismerős is, végül jól eltelt az idő.
A várakozás alatt az egyik banda - tag odajött hozzánk, készítettünk fotót róla és odajött Gianfranco is, tudjátok, Ő az, aki fantasztikus képeket készít Erosról a koncerteken. Gianfranco egy nagyon kedves, rendes és barátságos emberke, sokat beszéltem vele, be is ugrott Neki a nicknevem egy másik fórumról. Neki is említettem a kis csapatunkat, mondta hogy tudja, van több magyar is a fórumon. A segítségét kértem abban, hogy amit Eros-nak vittem kis ajándéktasakot, hogyan lehetne átadni Neki... Azt mondta, megoldjuk, segít, de engem bevinni nem tud a backstage-re.

Az idő telt, várakoztunk...mint Novi Sad-ban. Egyszer csak Gianfranco kiáltja a nevem, odaintett s bemutatott Franconak. Franco a másik Ramazzotti fan oldalnak az üzemeltetője, ő az admin tulajdonképpen. Ő is egy irtó rendes pasi, betette a kocsijába a tasakomat s megígérte, koncert után átadja személyesen Erosnak. Nagyon örültem, hogy ilyen fontos emberekkel is sikerült megismerkedni. Ők azért elég közel vannak a tűzhöz...tudjátok.

Koncert előtt bejöttek a fotósok, s lezajlott az, ami Novi Sadban, azaz sokan készítettek fotót a zászlómról. Ismételten élmény volt.

A koncert nekem nagyon tetszett, nagyjából azonos volt a Novi Sad-ival. A dalok 95 %-a megegyezett. Természetesen az első sorban voltam, a középtől kicsit balra, pont a lépcső előtt, ahol Eros lejött később. Nem volt teltház, érdekes módon, pedig előzőleg azt híresztelték, hogy eladtak minden jegyet. De végül kb 10.000 ember lehetett szerintem. Érdekes módon, a horvátok tudták elég jól a dalszövegeket, nem úgy mint a szerbek...
Gyönyörűek voltak a dalok, átéléssel énekelt Eros, bevonva a közönséget is. Mindkét vokalista jelen volt.

Eros az első szám alatt észrevette a zászlómat s rögtön dobta is a puszit nekem. Most lehet azt mondjátok, hülyeség, de akkor is úgy éreztem, hogy megismert. Ha engem nem is, de szerintem a zászlót igen, Novi Sadból. És tudjátok, a novi sadi koncerten odaadtam Neki az ajándékot mellette egy rövid levél, hogy Rijekába is megyek...s a levél végére ráírtam azt, ami a zászlómon van. Szerintem beugrott Neki. Jó lenne, ha látná, hogy több helyen is jelen van a magyar delegáció.

 

A koncert emlékezetes marad, nagyon tetszett. De lehet másmilyen egy Eros koncert...? :-))) Egyszer lejött a színpadról, végigsétált egyik oldalról a másikra. Lehetőség sem lett volna arra, hogy személyesen adjam oda az ajándékot Neki. A kellemes tapintású zakóját és persze a kezét megérintettem, de mivel nekem mint férfi nem tetszik, ez nem okozott extázist. Másoknak igen, hallottam, hogy őrjöngtek a hölgyek, mikor lejött. De gyorsan vissza is ment.

Két ember dobott fel Neki plüss ajándékot, egyiket visszarúgta a másik pedig el sem ért a színpadig. Gondolom únja a sok plüsst, nem is tudna annyit hova tenni :-)  De összességében szerintem Ő is jól érezte magát, sokat mosolygott és volt kontaktus a közönséggel, angolul is beszélt és többször mondta "Hvala!" (Köszönöm! horvátul).
Eljátszotta a telefonos dolgot, nagyon jól nézett ki a sok bekapcsolt mobil az emberek kezében.

A tracklist nagyjából megegyezett az eddigivel. A középső kivetítő elég szépen tönkrement, sok helyen volt hiányos...de végülis ez engem ott az első sorban nem nagyon zavart.
Kétszer tapsoltuk vissza. Összességében egy remek koncert volt.

Koncert után viszont a biztonságiak szabályosan kizavartak mindenkit a stadionból. Szerettem volna venni egy fekete-fehér sapkát, de csak egy helyen árulták már, a többi sátorban elfogyott, de egyszerűen nem hagyták a biztonságiak. Így nem vettem :-(
Végül vettem egy tollat (Novi Sad-ban nem vettem), megvettem a római dvd-t eredetiben és megvettem Eros könyvét, olaszul. Szeretném két emberrel dedikáltatni, egyrészt az íróval másrészt Eros-szal.
Ha minden igaz, sikerül eljutni Fioooval csütörtökön Gradoba, megpróbálom Eros-szal aláíratni mikor lejön a színpadról, bár erre szerintem nagyon kicsi az esély.


Az derült ki számomra, hogy Eros-szal találkozni szinte lehetetlen a koncertek előtt vagy után. Annyira távol tartják a rajongóktól, annyi rendős és biztonsági ember védi...

 

A koncert 3/4 10-kor kezdődött végül, és 2 óra 10 perces volt. Fotókat készítettem párat, most töltöm fel a gépre, de mindegyik sötét lett. Nem tudom, lesz-e használható közöttük. Meglátjuk.

Hétfőn még elmentem Anyuval Opatijába, egyrészt mert még Ő nem volt ott, másrészt abban bíztam, hátha még ott vannak Eros-ék... Benéztem a hotel aulájába, ott ült néhány banda-tag, közöttük a dobos, tudjátok, az a nagy-darab. Bementem kezemben Eros könyvével és a Calma Apparente tollal, dedikálás miatt. De azt mondta, Eros már elment s Ők is indulnak. És tényleg, pár perc múlva láttam a többieket is, mindenki húzta a kis bőröndjét s mentek a mélygarázs felé.
Ebből is látszik, hogy a banda tagok és Eros külön megy. Nem tudom, ez mindig így van-e...de itt így volt.
Amúgy 6 Eros kamion állt a stadionnál vasárnap, azokból pakoltak ki. Két különböző kamionost meg is szólítottam, de egyik sem beszélt angolul csak olaszul. És van 3 nagyon szép fekete színű Eros busz, azokban is utazik valaki...gondolom a személyzet. A banda-tagok (az a néhány, aki a színpadon jelen van) külön közlekednek mikrobuszokkal és Eros is külön.

A hazaút Horvátból hosszúnak tűnt, de csak azért mert a szállást elhagytuk d.e. 10-kor, a vonat pedig éjfélkor indult csak. Opatijában voltunk fél napot s Rijeka központjában felet. A vonat délután 3-ra ért Pestre, még onnan haza... Holnap a munkahelyen szerintem húzós nap lesz, nem voltam 5 napot. Hamar lefekszem.

 

Sziasztok. Amúgy hol vagytok....???



Myra_Myra Creative Commons License 2006.08.01 0 0 592

Csütörtök reggel érkeztem Rijekába, hajnalban. Délelőtt séta a városban, dél körül irány a szállás. A stadionnál szálltam le a buszról, már akkor kezdték építeni a színpadot! Nem is értettem, mert mondtam Anyunak, hogy másnap lesz egy koncert Gradoban, akkor ez itt mi? Én azt hittem, viszik az egész felszerelést koncertről koncertre, de ezek szerint nem. Vagy megrendelték Rijekába is az ottaniaktól, vagy van 2 színpad-felszerelés. Mindegy.

A csütörtök a készülődéssel telt, mondván, másnap Grado. Persze, Rijeka szép, ezer fok volt és gyönyörű tiszta a tenger, de engem a 2 koncert lelkesített igazán.
Péntek hajnalban jött az sms, hogy nem sikerült autót szerezni s így nem tudunk menni Gradoba. Felébredtem az sms-re s azt hittem, ez csak egy rossz álom... Azért volt nagyon rossz érzés, mert úgy indultam itthonról, hogy tutira van autó. Most már utólag azt mondom, mindegy, de akkor abban a pillanatban nagyon rosszul érintett. Nehezen aludtam el a hír után.

Másnap, pénteken találkoztam Stellával, Ő vezeti az egyik horvát fórumot, egy kedves s helyes lány, szintén nagy Eros-fan.
Pénteken éjjel kaptam sms-t Elekestől hogy Gradoban gond volt, elmaradt a koncert vihar miatt. Szinte hihetetlen...gondoltam. A 3.dal alatt nagy vihar tört ki s nem tudták folytatni a koncertet.
Szombaton reggel írt Stella sms-t, hogy Ellen (aki szintén egy fórumos) is volt Gradoban s annyira tönkrement a berendezésük, hogy elmarad a többi koncert, azaz nem lesz sem Rijeka sem Bonn sem Monte Carlo. Pont a tengerparton voltam ekkor s igazságtalannak éreztem az egészet. Sem Grado, sem Rijeka... Haza is akartam jönni, de aztán maradtam.

 

Nem tudtam egy helyben ülni, legyen bármennyire is csodálatos a tengepart...elmentem rögtön a stadionhoz (a parttól néhány méter csak) hogy megkérdezzem mi lesz a koncerttel. Alig beszélt valaki angolul, de találtam fiatalokat, akik mondták, ők továbbra is építik a színpadot, nem tudnak arról, hogy bármi is elmaradjon.
De időközben Stella újra írt sms-t, hogy Eros hazarepült Milánóba, ez tuti hír, mert valami sajtós ismerőse mondta. Teljes volt a káosz, lesz koncert vagy nem lesz...?
Bementem Rijeka központjába, a főtéren van a Radio Rijeka épülete, bementem s érdeklődtem a koncertről. Ők is azt mondták, meg lesz tartva. Ez kb szombaton dél körül volt.

Írtam Stellának, hogy találkozzunk. Mire taliztunk, addigra kiderült, hogy mégis lesz koncert s megtaláltuk Eros bandájának szállását is, ami a Rijeka melletti Opatija városában volt, egy impozáns hotelben. Délután 2-kor Stellával irány Opatija. A hotellel szemközti teraszra ültünk ki kávézni, szemmel tartva a terepet
Láttunk sok kreol bőrű fiatal srácot Eros-os pólóban, ők is a csapathoz tartoztak. Persze bementünk a hotel recepciójára is, de ott azt mondták, nincs szállás Eroséknak... De persze, köti őket a titoktartás, mit is várhattunk...

Jöttek - mentek a fotósok, a banda-tagok az utcán, de igyekeztek inkognitóban lenni. A szőke vokalista hölgy és egy szőke göndör hajú tag mellettünk ment el, de későn vettük észre, így nem tudtunk szóba elegyedni velük.
Ahogyan ott sétálgattunk, szembe jött velünk a sötét bőrű vokalista hölgy, a dobos és egy gitáros. Beszédbe elegyedtem velük, Stella szegény nem jött oda. Mondták, hogy Eros még nincs itt, nem is tudják, mikor jön (gondolom persze tudták...). Beszéltem arról, hogy honnan valósi vagyok s hogy egy jó kis csapattal voltunk Szerbiában is, milyen remek minden koncert. Nem tartott sokáig, max 3-4 perc lehetett, aztán mentek, mondván, találkozunk a holnapi koncerten.
Stella hazament este fél 8-kor, én még ott maradtam, este 10-re értem vissza a szállásra. Nem találkoztam Eros-szal, de maga az élmény... Opatija gyönyörű, meg aztán a sok zenekari tag... fekete Eros póló-hegyek... élmény volt.

 

folyt.köv.



Myra_Myra Creative Commons License 2006.07.26 0 0 591

Sziasztok, most indulok Horvátországba. Jövő héten szerdán leszek újra. 

Kellemes napokat addig is mindenkinek!

Rytas Creative Commons License 2006.07.25 0 0 590
Szia Myra!

Sajnos nem tudok menni, de nagyon gondolok rátok! Aztán majd megint várjuk a beszámolót, és a képeket, és fel is teszem a honlapra.
Jó lesz nektek!

Amúgy nagy csend van itt a fórumon most, a másik meg bezárt....
Pedig pont a Danit akartam a névnapján köszönteni :-)
Merre vagytok?
Előzmény: Myra_Myra (589)
Myra_Myra Creative Commons License 2006.07.20 0 0 589

Rytas, pénteken, azaz 28-án kora reggel indul Budapestről az autó, jönnek többen Gradoba. Koncert aznap este. Koncert után jönnek vissza. Azért írom így, mert én hamarabb megyek és később jövök...én Horvátba megyek, eljönnek értem oda, irány Grado, aztán én maradok tovább Horvátban és csak a következő héten jövök haza. Nekem kell az a kis tengerparti pihenés :-) 

 

Gradoba a jegy 9700 Ft, Ticket Express-nél lehet venni, de sok más helyen is, pl Ibusz irodákban.

 

Ha gondolod, gyere velünk, a csapatból is többen rajta vannak a témán, hogy tudjanak jönni. Végülis 1 nap, mert pénteken reggel 6-7 körül van indulás Pestről s valamikor szombat hajnalban érnétek vissza. És azért Grado mégiscsak egy olasz Eros koncert :-)))

Rytas Creative Commons License 2006.07.20 0 0 588
Ja, Myra, akartam kérdezni, hogy mi van a gépeddel? Mik a tünetei? :-)
Remélem meg tudják csinálni!

És az előbb ez is lemaradt:
Fabiani!
Ha vannak képeid a májusi koncertről, amin kint voltál, küldd át e-mailben. Felteszem azokat is a honlapra!
Előzmény: Myra_Myra (586)
Rytas Creative Commons License 2006.07.20 0 0 587
Sziasztok!
Örülök, hogy segíthettem! Jó, hogy fent vannak a képek!
Köszönjük a képeket Fioooka, ha még nem köszöntem volna meg :-)
Myra!
Hol lehet kapni a jegyeket?
Nem hiszem, hogy eljutok a koncertre, pedig nagyon szeretnék....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!