Keresés

Részletes keresés

Kaposvári01 Creative Commons License 2024.10.23 0 0 17954

A Nagykanizsában Koma Dani mellett Kiss Kornél is szerephez juthat!

Előzmény: N.21 (17952)
N.21 Creative Commons License 2024.10.20 0 0 17953

Sőt, ha nem lesz változás, akkor a következő 11 meccsből 9-et idegenben játszunk. :/

N.21 Creative Commons License 2024.10.20 0 0 17952

Jövő szombat Óbudai Kaszások idegenben, aztán Kanizsán kupameccs. Utána meg Fót idegenben, Vasas itthon, DKKA, Deac u23, BKG és Jászberény idegenben.

Nem semmi sorozat áll előttünk. 

N.21 Creative Commons License 2024.10.20 0 0 17951

TYHilton Creative Commons License 2024.10.19 0 1 17950

Kellett egy ilyen meccs is itt az elején, hogy lássuk azt, hogy lesz egy-két csapat, akik fel fogják venni velünk a versenyt. Mafc jó eséllyel 4-ben lesz, úgy hogy lesznek még a csütörtökihez hasonló nagy harcok a győzelemért.

A bő keret nagy hasznunkra volt, három hiányzó mellett is volt kihez nyúlni ez is kellett ahhoz, hogy a végén jobban bírjuk fejjel, kondival. Völgyi is jó, hogy már játszhat, kell egy kis tömeg a gyűrű alá, mert Antalics bár hajt de nagyon puha egyelőre oda.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.10.17 0 0 17949

Talán most rájönnek a fiúk, hogy Ők sem "sebezhetetlenek". :)
Szerintem jókor jött ez a meccs, mert kezdtek belekényelmesedni a helyzetbe.
Egy meccs egy komolyabb ellenfél ellen, ahol nem úgy sülnek a dobások, és nincs megfelelő szintű csapatjáték, és már ott is vagyunk egy szoros ki-ki meccsen. 
Én még továbbra is bízom benne, hogy ez csak egy apró megtorpanás volt a csapat részéről, és hibátlanul zárjuk ezt az alapszakaszt.
A győzelemhez gratulálok, csak legközelebb egy kicsit koncentráltabban.
Ti vagytok a legnagyobbak, hajrá Kaposvár!

Kaposvári01 Creative Commons License 2024.10.17 0 0 17948
nissan97 Creative Commons License 2024.10.17 0 0 17947
N.21 Creative Commons License 2024.10.13 0 0 17946

TYHilton Creative Commons License 2024.10.13 0 0 17945

Mondjuk így akkor nem is biztos, hogy fokmérő lesz a csütörtöki...

Előzmény: N.21 (17944)
N.21 Creative Commons License 2024.10.13 0 0 17944

Mafc-Vasas 69-88

TYHilton Creative Commons License 2024.10.12 0 0 17943

Egyetértek veled teljesen. A jelenlegi keretből Szőkén és Paár Márkón kívül a többiek nem A csoportos szint. Ha meglesz a feljutás ez lesz egy nagyon komoly feladat, hogy milyen magyarokat tudunk idehozni.

Tegnapi megint egy sima volt, úgy hogy több hiányzó is volt, de különösebb problémát ez sem okozott. MAFC ellen jövő héten újabb fokmérő, kíváncsi leszek, hogy újabb sima vagy szorosabb győzelem lesz e.

Előzmény: N.21 (17931)
Kaposvári01 Creative Commons License 2024.10.11 0 0 17942
N.21 Creative Commons License 2024.10.11 0 0 17941

75-128 a vége

Gratulalok, szep volt fiúk! 

N.21 Creative Commons License 2024.10.11 0 0 17940

3.n. 66-99.

N.21 Creative Commons License 2024.10.11 0 0 17939

2. n. 35-57.

N.21 Creative Commons License 2024.10.11 0 0 17938

1.n. 8-27.

Ez eddig nagyon rendben van. Jol latom, hogy Völgyi is  jatszik már mégis? 

N.21 Creative Commons License 2024.10.10 0 0 17937

Az jó, köszi! 

Előzmény: Fakéz1 (17935)
Bruschi85 Creative Commons License 2024.10.10 0 0 17936

Jól tudod, az idei versenykiírás 7.2 pontja alapján, rájátszásban 3 győzelemig, bronzpárharc 2 győzelemig tart.

https://hunbasket.hu/documents/74259_VK_FB_2425_0v.pdf

Készült egy marketing irányelvek is, érdemes elolvasni, hogy nálunk ebből mi valósul meg, mivel kétszer értékelik, pontozzák a szezonban.

https://hunbasket.hu/documents/74259_Marketing_iranyelvek_B_2425_0vv_signed.pdf

Előzmény: Fakéz1 (17935)
Fakéz1 Creative Commons License 2024.10.10 0 1 17935

Idéntől 3 győzelemig fog menni ha jól tudom.

Előzmény: N.21 (17931)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.10.10 0 0 17934

Na, talán találtam valamit.

https://www.youtube.com/@meafctv/streams

Ezen az oldalon a szeptember 27.-ei meccset közvetítették. Csak 1 ponttal tudott nyerni a Fót. Meglepő lenne, ha itt is nagyarányú győzelem születne, de azért én bízom benne.
Hajár Fiúk, hajrá Kaposvár!

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.10.10 0 0 17933

Nem tudjátok véletlenül, hogy holnap lehet-e online nézni a meccsünket? Köszönöm előre is.

nissan97 Creative Commons License 2024.10.10 0 0 17932
N.21 Creative Commons License 2024.10.10 0 1 17931

Én azt mondom, hogy korai két (hazai) győzelem után azt gondolni, hogy mi vagyunk a legjobbak, még ha könnyű győzelmek is voltak, és még tartalékaink is vannak (Völgyi, Roli, elobbi nagyon tetszett a felkeszulesi meccseken, varom is, hogy mit mutat majd, ha meggyógyul). Nyilvan minimum ott leszünk vhol a topban, de hogy hol is vagyunk pontosan az 1-3 között, azzal még varjunk kicsit. Na meg, ha jól tudom a rajatszas 2 gyozelmes lesz itt (legyszi erositsetek/cafoljatok meg), szoval, ha meg is van a palyaelony vegig, egyetlen elkurfinyalt meccs is eleg sajnos, hogy nagyon égjen a ház. De hol van az még, csak remeljuk, hogy sima utunk lesz vissza a helyunkre.

A magyar "fiataljainknak" jatszott perc és meccsrutin szempontbol nyilvan jobb itt jatszani, mint A-ban ücsörögni a padon, legalább kiderul roluk, hogy a felnottek között kinek mi is a szintje. Paár és Szőke nálam kérdés nélkül A csoport, Antalicsot még sokat nem lathattuk, eddig azert erosen kerdojeles, hogy megallna-e a helyet az A-ban, a magyarok ellen is, nemhogy a legiosok ellen. Puskáról és Bogdánról meg eddig az bizonyosodik be, amit az A-ban is gondolhattunk, ők B-csoport szintűek.

Kocsis Zalánnak nagyon örültem, hogy hazajött segiteni a szarban, koszonettel tartozunk neki már csak ezert is, nagyon hasznosnak latom, vedolepattanók, blokkok jellemzik, es a meccsenkenti par radobasa is jo szazalekkal megy be. De neki ugy gondolom ez a plafonja, a B-ben jó, A-ban kevés. 

Rosic eddig nekem kilóg a csapatból, nagyon csak az egyeni megoldasokat valasztja, egyelore nem latom benne se az A csoportos potencialt, a toltelek szerepen kívül. 

Luka es Kiss Raul a rutin a csapatban, mindkettő bőven sokkal jobbat mutat, mint vártam tőlük, kifejezetten jók, de nem hiszem, hogy egy esetleges visszajutaskor jo lenne, ha veluk szamolnank a magyar magban. 

Én egyelore igy latom a dolgokat, ket meccs utan. Holnap jon a 3., raadasul idegenben, kicsi merfoldkő lesz ez is az erosorrendben valo pozicionk meghatarozasahoz. 

Hajrá, Kaposvár! 

Bruschi85 Creative Commons License 2024.10.08 -1 0 17930

Ne képzelj oda olyat, amit nem írtam, köszi, azt, hogy sose, nem írtam, a tényt viszont igen, hogy 2017 óta nem voltunk ott, ez a kiindulópont, meg, hogy a bennmaradás nem sikerült sajnos.

Ismered a logikámat is, ha régóta olvasol, 8-ba jutás nálam minden szezonban alapelvárás volt, célkitűzés, először tavaly voltam kénytelen ezen változtatni, mert akkor már látszott ősszel, hogy sötét felhők gyülekeznek, jelentős gyengülés, Ronca visszavonulás, elmaradt magyar erősítések, keret minősége, gyenge, pozíció nélküli, rossz légiós választások, szakmai döntések, Kornél, stb.

Hozhatod a felsorolt csapatokat, akik közül több is, kb. mindenben előttünk járt tavaly is, ezekről írtam is eleget korábban pl. nem csak szakmai téren, idén is, de költségvetésben, eredményességben stb.

A magyar magot együtt lehetett volna tartani az A csoportban nem sikerült, Márkó, Dani távozott, papíron élő szerződésük volt, sőt erősíteni is lehetett volna, ahogy más Klubok meg is tették, teszem hozzá nem is kicsi zárójelben, helyettünk.

B-ről korábban már leírtam a véleményemet, látva a keretet, meg Trammellt, Bánét írtam, hogy mi leszünk "team to beat", ez nem változott azóta sem, hogy Te mit látsz bele, Te dolgod, de én a mielőbbi végét várom, visszatérést.

Ha megint 4-5 légiós lesz, akkor erre a kérdésre majd visszatérünk, hogy ki mennyit játszik, milyen szerepben, milyen feladattal jövőre.

Az A csoportos további építkezés, koncepció, tervezés, pedig tartom, hogy 1 évet csúszik, az idei nyarat látva, szűkül is a kör, piac, a potenciális erősítésekre, igazolásokra, mert évekre lekötötték őket, úgy, hogy jövőre 2 kezdő magyar mellett 4-5 légiós lehet máshol is.

Sztem fejlődni, erősödni a legjobbak között, nagyok játszóterén, erős ellenfelekkel szemben lehet.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (17929)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.10.08 0 2 17929

"De a 6-10. hely irreális, mert 2017 óta nem jutottunk be a legjobb 8-ba"
Szóval ha 2017 óta nem jutottunk be a legjobb 8-ba, akkor a te logikád szerint sose fogunk?!? :)
Hol lenne már irrális? Meg különben is úgy fogalmaztam, hogy LEGJOBB esetben is csak 6-10. hely lenne reális. Azért idén a ZTE, Körmend, Pécs, Kecskemét, Honvéd, Szeged sem tűnik acélosabb csapatnak, mint az előző évben volt. Sőt!!!
4-5 csapat van van akikről idén nagyjából ki lehet jelenteni (az eddig látottak alapján), hogy tuti rájátszásbeli csapatok.

"B-nek egyetlen pozitívuma van, hogy mielőbb vége lesz, de építkezésben, fejlődésben a legjobbak között 1 év sajnos kimarad."

Az meg, hogy ennyire ledegradálni a "B" csportot, hogy szinte semmire sem jó, azért elég sértő az ott szereplő csapatokra és játékosokra egyaránt. 
Biztos k*rva sokat fejlődne "a legjobbak között" 1 év alatt pl. Antalics Dani a 3 meccsenkénti 2 percével, mint most a meccsenkénti 14 percével. Taktikailag és fizikailag is kell még fejlődniük a srácoknak az A csoporthoz, és erre tökéletes ez az 1 év, és nem gondolnám, hogy ez az év kiesik.

Meg azt csak most vettem észre, hogy írod, hogy az építkezésben is kimarad egy év!!! :D
Te egyébként visszaolvasod vagy átgondolod, amit írsz? De most viccen kívül. Miért ne lenne jó ez az év az építkezésre, ha persze együtt is lehetne tartani a magyar magot. Én arra nagyon számítok, a teljesség igénye nélkül, hogy pl. a Paár-Szőke-Kocsis-Antalics négyes jövőre is nálunk fog játszani.

Előzmény: Bruschi85 (17928)
Bruschi85 Creative Commons License 2024.10.07 -3 0 17928

"....(legjobb esetben is max az idei évben 6-10 hely lett volna nekünk reális az A csoportban)"

Ahhoz nem ártott volna bennmaradni, látva az idei A-s mezőnyt, ez nem is volt lehetetlen küldetés.

De a 6-10. hely irreális, mert 2017 óta nem jutottunk be a legjobb 8-ba, plusz akkor maradt volna Márkó és Dani is, teljesen más koncepció, irány, lehetőségek 4 légióssal.

B-nek egyetlen pozitívuma van, hogy mielőbb vége lesz, de építkezésben, fejlődésben a legjobbak között 1 év sajnos kimarad.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (17926)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.10.06 0 1 17927

Egyébként az külön tetszett, amikor Beni kiállt Zalán melett 3. negyed 59-40-es állásánál . :)
Mert senki ne higgye, hogy csak véletlenül vállalta le visszafutásnál a nyíregyháza 11-es játékosát. Előtte szemtanúja volt, ahogy a 11-es játékos két kézzel arrébb lökte Zalánt. Így kell csinálni Beni, tökös dolog volt. :)

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.10.06 0 2 17926

Jó látni, hogy nem csak 3-4 , hanem legalább 8-9 emberes a csapat. Bárki bármikor elő tud lépni vezérszerepre, ha esetleg azoknak nem megy, akik a húzóemberek szoktak lenni.
Nekem Kocsis Zalán játéka és alázata nagyon kellemes meglepetés. Ő szerintem sokkal többre hivatott. Kis Raul is teljesen korrekt teljestményt nyújt, pedig Őrá aztán bőven mondtak negatív dolgokat. Rosic kicsit még keresi a helyét a csapatban, de szerintem lesznek neki is extra meccsei. Antalics Danin is azt látom, hogy sokkal bátrabban kosárlabdázik. Neki nagyon kellenek a percek, hogy ha visszajutunk az A csoportba, akkor az aktív rotációba is bele tudjuk tenni.
Nehéz még mindig "belőni", hogy pontosan kikkel leszünk versenyben, mert eddig elég vegyesen alakultak az eredmények. Magunkra kell koncentrálni, minél többet fejlődni, és akkor még a végén pozítiv hozadéka is lesz ennek az 1 évnek. (legjobb esetben is max az idei évben 6-10 hely lett volna nekünk reális az A csoportban)
Csak egyvalamit nagyon remélek. A vezetőség időben elkezd már azon gondolkodni, hogy jövőre kik maradnak, és velük minél hamarabb megállapodni egy legalább 2 éves szerződéssel. Remélem az újak közül is lesz olyan, akivel bővülni fog a csapat.
Hajrá Kaposvár!

TYHilton Creative Commons License 2024.10.06 0 2 17925

Az, hogy a klub és a város az első perctől egyenesen kommunikálta, hogy az azonnali visszajutás a cél ez dicsérhető. Egyértelmű, hogy a keret kialakításánál is ez volt a cél, minnél több olyan játékost idehozni - megtartva a saját fiataljainkat -, hogy reális legyen az azonnali visszajutás.

Látva két "B" csoportos meccset, valóban azonnal vissza kell jutni, mert ennek a ligának a színvonala nagyon messze van az élvonaltól és kár lenne itt évekig senyvedni. A feljutáshoz vezető rögös úton elindultunk, messze még a vége, de az eddigi két csont nélküli győzelem bizakodásra adhat okot.

Jó volt látni, hogy sokan kíváncsiak még mindig erre a csapatra a másodosztályban, Bicskások is nyomták végig, nekik hatalmas köszönet jár, hogy kitartottak/ kitartanak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!