Körömvirág krém , Neogranormon , Bepanten krém ezek közül használj egyet vagy többet és mehet mellé a kamilla tea is. Nálam is lassan gyógyult a féknél a két varrat között és egy jó darabig ott egy nyílt seb volt és sokáig levedzett , nálam ott eret is égettek.
Amúgy szépen gyógyulgat a sebem, kivéve a véraláfutásos részt, az még szinte nyilt seb, mikor húzom hátra a fitymám, illetve vizelet odacseppen, akkor bizony elég kellemetlen fájdalmat érzek.
Másnál volt ilyen véraláfutásos történet? Ez nagyon lassan gyógyul?
Esetleg valami ötlet, praktika, hogy hamarabb gyógyuljon?
Gondolom az se jó, hogy nem levegőzik ugye, de a fitymámat se merem hátrahúzni, mert megint ödémás lesz...
Akkor már kezd alakulni , sok sikert a gyógyuláshoz ! :) Lehet létezni fityma nélkül jó magam is közéjük tartozik csak idő kell hozzá amíg a makk hozzá szokik hogy szabadom van , ez amíg gyógyul a seb ami általában 1-hónap szokott lenni teljesen megszokja hogy szabadom van. Nekem nem volt különösebben nehéz hozzászokni a helyzethez csak az elején még sokszor volt tőle erekcióm és előváladék de ahogy telt az idő mindkettő abbamaradt és most pont ugyan olyan viselet mint fitymásan ebből a szempontból nincs különbség. Ha meggyógyult majd próbáld ki az önkielégítést a fityma kiiktatásával némi síkosító segítségével így némi ízelítőt kaphatsz abból milyen is fityma nélkül csinálni és ha bejön a dolog akkor jó alternatíva lehet az "alap" mellé :)
Én úgy látom jól sikerült a mütétem, talán mert nekem volt valami plasztika is.
Persze még sebes, meg ha hátrahúzom a fitymám tisztitásnál azért fáj, de még csak 1 hete mütötték.
Az mindenesetre megkönnyebbülés, hogy nincs az a húzó érzés a makkomnál amit a fitymafék okozott!
Amúgy azt nem tudom, hogy tud sok ember fityma nélkül élni, nekem kínkeserves volt ez az 1 hét, nem volt begézezve a makkom, kb úgy mentem mint aki összecsinálta magát.
Sejtettem hogy az volt a baja :) érzékeny a belső fitymád és attól hogy szabadon volt beödémásodott. Azok között is szoktak ilyet tapasztalni akik megpróbálkoznak a fityma hátrahúzva tartásával de mihelyst abbahagyták 2-3 nap alatt visszaállt a rend.
Ha szerencséd van akkor csak fel fog írni valamit a duzzanatra viszont ha kevésbé akkor vissza fogja húzni a fitymát a makkodra ami nem lesz éppen kellemes élmény de túlélhető :) Előtte nem volt enyhén szűk a fityma ?
A szoba hőmérsékletű kamillás borogatás vált be nálam. Az enyém nem volt ennyire feldagadva, volt egy kis duzzanat, de messze nem ekkora.
Megnyugtató, hogy vissza kell menned csekkolásra, nálam csak probléma esetén kellett volna, de az nem volt.
A makk érzékenysége idővel változni fog 1-2 hónap után már nem lesz zavaró.
Kb. 4-5 hónapja vagyok túl a műtéten, nagyon sokat javult az életminőségem.
Főleg, hogy a piszoár használata újra opció, valamint a természetben se kell félnem, hogy baleset történik.
A szerszám érzékenysége tényleg csökkent, de ez nem a harcra termettségében nyilvánul meg (szerintem az fejben dől el), inkább az akció idejét tolta ki.
Amit észrevettem, hogy rendszeresen ébredek spontán merevedésre.
Ez régebben nem volt ennyire jellemző, vagy csak nem ébredtem fel rá.
Jó rá még a Fekete nadálytő krém is , de azt csak ott használd rá ahol nincs seb mert csak külsőleg lehet alkalmazni , nálam bejött annak idején a használata.
Az biztos... :) A képeket nézve jó eséllyel azért is ilyen puffadt mert érzékeny a belső fityma és attól hogy most szabadon van beödémásodott tehát mindenképpen érdemes lenne még ha ez kellemetlen is lesz de valahogy visszahúzni a makkodra a fitymát mert attól jó eséllyel 2-3 nap alatt lemenne róla a duzzanat.
Hát igen az a rész nagyon lassan gyógyul , nálam ez az időtartam kereken egy hónap volt a többi részen meg már kb 1,5-2 hét után szépen össze volt forrva a seb.
Ááá értem :) akkor ha érzékeny nyugodtan bekötözheted , nekem is úgy sokkal kényelmesebb volt az elején és tudtam végezni a hétköznapi tevékenységeimet.
Ha nem vagy körülmetélve akkor takarva van aZ érintett rész tehát nem fontos a géz , a kamilla épp csak langyos legyen de az sem baj ha teljesen kihül. Nekem körülmetélés volt még júliusban én 10 napig kötöztem az érintett részt , a veraláfutás meg kb 2 hét alatt szívódik fel.