Nem tudtam, hogy van ilyen :)
http://www.youtube.com/watch?v=sKq6HmEM79Q&feature=fvw
290-nél még azért vált egyet, ne pörögjön annyira :) és megy a mutató tovább..
Pff...
Meglehet kérdezni hol vetted? Vagy csináltattad? Nekem a V6-hoz már nem lehet kapni gyári csövet, s így anno a Gates, meg mit tudom Én milyen benzin csövek voltak fent, de semmit se érnek, kirepedeztek egy nyár alatt. Mindenhol hülyének néztek, hogy olyat akarok, hogy több hőt bírjon. Németeknél találtam is, amire azt mondták, hogy tartósan 115 fokot bír. Fél éve bent, kíváncsi vagyok mit bír.
Sziasztok. Én nem vagyok Calibra tulajdonos. Alkatrésszel foglalkozok egy jó ideje, és egy ismerősöm autósboltját felszámolta, és maradt neki 40db Calibra gázos első teleszkóp Gabriel gyártmányban /G44988 a száma/. Megígértem neki, hogy segítek eladni. A 40db-ot 80.000.-ért adja, így darabja 2.000.- be lenne. Ha esetleg láttok benne üzletet, akkor erre az email-re írhattok.
Köszi, megkereslek ha tényleg ez a hiba (de injektoroknál és környékén teljesen tiszta, ez egyértelműen tűzfal környékéről jön, szerintem az lesz amit NZ mond, a gumi öreg ennyi)..
Hétvégén kiderül, addig nem indítom be, odáig meg még elgurul kicsit szagosan :)
Lehet hülye kérdés de a kocsi alatt nem rézcső van? A tűzfaltól fölfelé van gumicső. Bár lehet visszafolyik egész odáig. Minőséget vegyél mert a gagyi 1 hónapig bírja, fölfújódik és kikeményedik. Az ár nem tükrözi a minőséget!!!