Keresés

Részletes keresés

Dick Laurent Creative Commons License 2003.01.10 0 0 1030
A következõ mondatok egy interjúban hangzottak el, amelyet Szûcs Róbert készített Gyurcsok Józseffel, aki saját bevallása szerint az elsõ volt azok közül, akik Magyarországon a földönkívüliek segítségével kezdtek el gyógyítással foglalkozni. A kérdés az volt, mi várható a jövõben? "Csak rossz! – válaszolta Gyurcsok. – jót nemigen tudok mondani! Természeti katasztrófák sora várható, s olyan szélsõséges idõjárási helyzettel kell majd szembenéznünk, amellyel idáig még nem igazán találkoztunk! S ez sajnos sok millió ártatlan ember halálával jár majd! Ez a folyamat persze már régebben elkezdõdött, valójában a hetvenes évek óta tart. A 2000. évre programozott idõzített bomba kioldó szerkezete itt ketyeg mellettünk. Azt hiszem, talán egy-két év eltéréssel bekövetkezhet a nagy katasztrófa, amely már János apokaliptikus látomásaiban is megjelent. Nagyon nehéz a pontos idõpontot meghatározni, de úgy gondolom, 2003-ban fog bekövetkezni egy olyan esemény, amely kritikusnak bizonyul majd a Föld valamennyi lakója számára."

Na, foshatunk. Ugyan a királyul programozott bomba kicsit késik, de Gy.József szerint ez természetes, sőt, azt is tudja, hogy 3 évet késik. Jeee.

Dick Laurent Creative Commons License 2003.01.10 0 0 1029
http://www.communio.hu/mkkm/szabo2.htm

hoppáré:-)))

skammersrud Creative Commons License 2003.01.09 0 0 1028
Az túlzás, hogy fizikus....
Feltalálta az örökmozgót, illetve nem is örökmozgó, hanem több energiát ad ki mint amennyit beleteszel....jó mi?
Ezt valami másgneses terekkel vagy mittoménmivel "éri el".
KingaLany mint mérnök biztos szívesen elmagyarázza neked, hogy ez milyen fasza dolog:)

Előzmény: numizmata (1027)
numizmata Creative Commons License 2003.01.09 0 0 1027
miért kiez az Egely??Valamit láttam a Jakupcsek műsorában.Asszem valami repülő ízét mutatott be, meg vasat taszító mágnest.Valami fizikus??
skammersrud Creative Commons License 2003.01.09 0 0 1026
Na egely se semmi. Fizikushallgató haverom csak a nevétől a plafonon van:))
Dick Laurent Creative Commons License 2003.01.09 0 0 1025
Aha, rakjuk ki a Millenáris Parkból az igazi tudósokat, és nyomjunk bele Gyurcsok-szentélyt!
Igazgató: Prof. dr. Iván Gábor.
Időszaki kiállítás: Egely és a nullpont - egy csiszolatlan gyémánt. Nyitva: 2002.01.09. - 8484479768.12.31.
Előzmény: numizmata (1024)
numizmata Creative Commons License 2003.01.09 0 0 1024
szerintem a mestert halála után balzsamozni kellene, mint Lenint!Óriási turistalátványosság lehetne!!!ÉS egy csekély összegért még gyógyíthatna is!!
Dick Laurent Creative Commons License 2003.01.09 0 0 1023
Hali!
Állat jó a topic, utoljára a "Fásy Mulató"-n röhögtem ennyit, az imént be is néztek a szomszéd irodából, hogy "mi van má'?"! Rég láttam Gyurcsokot, mikor van képben?

KingaLany:
"- jol oltozottseg: mert igy hihetobb. Gyurcsok ORIASCOPFJA :] es BEHEMOT szakalla azert nehany veszett nyugdijast is eltantorithatott, hiaba akart volna segitseget a mestertol "

Na jó, de éppen ez az elvadult, a világtól elvonult, afölé emelkedett lazaság bejön egy csomó idiótának! Holott Gyurcsok egy sima exkocsmáros, mint olvas6tuk, +"k**** büdös izzadtságszag! Még jó, hogy csak látjuk...

numizmata Creative Commons License 2003.01.08 0 0 1022
:)))))
Előzmény: skammersrud (1021)
skammersrud Creative Commons License 2003.01.08 0 0 1021
Na várjál, ez a lista is ékes (főleg Teriblekk és Anettka duója rombolja a közízlést),de bővülőben van. A kivénhedt Csongrádi Kata( ő egy univerzális antitalentum) egy angyalszakértővel beszélgetett, kicsit jóslásba is átcsúszott a dolog. Nagyon misztikus volt a háttér (pár koszos függöny meg lepel, és alufóliából csinált misztikus jelképek:). És ez az angyalszakértő szemrebbenés nélkül osztotta az észt az angyalok válfajairól, de úgy mintha a tarajos gőtéket osztályozná, szinte használati utasítást is mellékelt hozzájuk, Kata néni pedig tette alá a lovat, komoly képpel kérdezgetve, hogy például az angyaloknak milyen válfajai fordulnak elő, stb.Azért ez már a hülyeség netovábbja, holnap menjünk el a BP TV-hez, és elemezzük a tündérek és az erdei manók lelkivilágát. Ők is 06-90-en osztották a jótanácsot, és mindenkit megajándékoztak a faszi könyvecskéjével, valami egészen ócska címe volt.
:)
Előzmény: KingaLany (1016)
numizmata Creative Commons License 2003.01.08 0 0 1020
Hát komlyan mondom Gy.mester a legjobb !!!!!Esténként amikor van mindig nézem és jobban szórakozok mint egy vígjátékon!!!!

mutternek üzenem: Ennyi erővel szőlőcukrot is vehetett volna be az ismerősöd, ha azt mondod neki hogy ez a rák ellenszere és csak hitből meggyógyulna.

Gy. mester valahol Nagymaros(vagy Kismaros??) környékén lakik.Régebben amikor még nem állt Isten szolgálatában kocsmája volt.Ez komoly!Egy rokonom ismerte!Ennek a rokonomnak volt egy porcelán üzlete Vácon.Bement a MESTER és mondta az ismerősöm hogy fáj a feje.Mivel akkor már kezdte bontogatni gyógyító tudását elmondott néhány varázsszót, meg csettintett és megkérdezte hogy mit érez?A válasz:K**va büdös izzadság szagot!!!
Hát ennyit róla.

skammersrud Creative Commons License 2003.01.07 0 0 1019
Hát persze, bár amilyen hülyék az emberek, egy Sharp számológépet is nyomkodhatna, nem beszélve az abakuszról, bár az már kicsit profán.:)
Csak azt nem tudom, hogy a download.com-on van-e valami jó kis freeware jóslós szoftver:)
Egyébként mindig ilyeneket mond, hogy vigyázzon a közlekedésnél, stb:))

Kinga, rohadt nagy bajban vagyok!
Eléggé fáj a torkom, és az a dilemmám, hogy elég e NÉZNI A MESTERT, MEG A KAGYLÓJÁT, vagy egyetlen energiasugár se esik a fájó torkomra, ha nem HÍVOM FEL 240+ÁFÁÉRT. Szóval ez a gáz:(((
Már csak benne bízom...

Ja és még valami. szerintem a mester műsorába be kellene kötni ISDN-t, mit ISDN, KÁBELNETET, hogy az energiát szélesebb sávon sugározhassa, sőt, az ORTT-től is kell valami engedély, hogy a világ megváltásához felhasználhassa a régi Lakihegyi adótornyot!

:)

Előzmény: KingaLany (1016)
DJ Szegecs Creative Commons License 2003.01.07 0 0 1018
Múltkori Gyucsok "Néző" műsorból egy részlet:
[...]
[Gyurcsok kb.3 perc hallgatás után]: -Na,és jobban van már?
[Betelefonáló,bizonytalanul]:-Hát azt hiszem igen.
[Gyurcsok ordítva]:NA ÉN IS ÚGY GONDOLTAM!
KingaLany Creative Commons License 2003.01.07 0 0 1017
ilyet szolsz: "Gyurcsok mit handabandazott mellette"

kurva jo! :]]]]

felrohogtem itt az ejszaka sotetjeben. :]

Előzmény: skammersrud (1013)
KingaLany Creative Commons License 2003.01.07 0 0 1016
ja, figyeltem, azt a kocsogot is. jo nagy hazudozo az is.

azonban egy fokkal jobban alcazza magat a kis goreny.

- szamitogep: mert igy TUDOMANYOSABBNAK hat
- jol oltozottseg: mert igy hihetobb. Gyurcsok ORIASCOPFJA :] es BEHEMOT szakalla azert nehany veszett nyugdijast is eltantorithatott, hiaba akart volna segitseget a mestertol
- jo BESZELOKE :] : mert Gyurcsi sokszor hebeg-habog, ossze-vissza makog es vartyog.

szoval ebbol a horoszkopos csalo fazonbol csak azert nem lett anti-sztar, mert tul intellektualis(nak hat).

persze, ha figyeled, olyan oriasgagyisagokkal talalkozol, mint peldaul, a josmester sose mond TELJESEN rossz hireket. a jo hir mindig egyertelmu, ha rossz hir van, KODOSIT. olyat peldaul meg sose hallottam, hogy valaki MEG FOG HALNI. pedig, ha jos, ezt ugyanannyi esellyel tudhatna elore.

de hat, ugye, ki szeretne hallani rossz hirt 240 + afaert.

azert elgondolkodtato, hogy a BPTV milyen hosoket nevelt ki:

- Gyurcsok
- Anettka
- joslo-kocsog
- Terry Black

kisse szanalmas. de eppen ezert szorakoztato. :]

Előzmény: skammersrud (1006)
Iván Gábor Creative Commons License 2003.01.05 0 0 1015

Nagyon sok hisztériás eredetű betegség létezik. Akár még ilyen vakság is lehetséges.

Nos ha egy ilyen hisztériásan vak betegre Gyurcsók, mint a legenda a szerint Jézus ráordibál, hogy LÁSSS, akkor, előfordulhat, hogy tényleg látni fog.

Persze, ha a betegség oka testi eredetű, akkor már a csodához a beteg kitartó önszuggesztiós ereje is kell. Ami sok mindentől függően, akár elég is lehet a gyógyuláshoz, vagy éppenséggel, nem.

Előzmény: LUCzI FERencz (1014)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2003.01.05 0 0 1014
Gy. úr egy zseni!!

Zseniálisan tudja alkalmazni azt a rejtői alapelvet, hogy épelméjű fürdővendégekre ritkán szoktak világfürdőhelyeket bazírozni.

skammersrud Creative Commons License 2003.01.04 0 0 1013
"Orvostól orvosig járt, kféle mütétei voltak, mindent kiszedtek belőle, amit lehetett"

Na látod, itt a lényeg. Az hogy GyurcsÓk mit handabandázott mellette, az teljességgel lényegtelen. Csodák persze hogy vannak, csak épp ennek a szakállas csalónak nincs köze hozzá.

Előzmény: muttter (1010)
DJ Szegecs Creative Commons License 2003.01.01 0 0 1012
Abban igazad van, hogy ha az ember nagyon hisz vmiben,akkor képes akár betegségeket is leküzdeni. (Ennek ellenkezője is igaz...(hipohonderek)).
Viszont ismerve a televíziós közvetítőrendszer tulajdonságait, képtelen vagyok elhinni, hogy tv-n keresztül tud energiát küldeni nekünk...
Egy Máyusi kalapács dalszöveggel élve: "A tudatlanság erő..."
Előzmény: muttter (1010)
Iván Gábor Creative Commons License 2003.01.01 0 0 1011

Akit tényleg mélyebben is érdekel a téma, annak szerintem el kell olvasnia Csaba György: A hit gyógyító ereje című cikkét. Megtalálható a

www.p-dox.hu

honlapon az "Irodalom" résznél.

Előzmény: Iván Gábor (998)
muttter Creative Commons License 2002.12.31 0 0 1010
Kedves negativ hozzászólók Gyurcsokban lehet hinni és nem hinni. Persze ha valakinél a diagnózis mondjuk RÁK a rosszabbik fajtából, akkoraz az ember elkezd bármiben hinni, csak meggyógyulhasson. Képzeljétek én végignéztem a nyirokrákos barátnőm esetét Gyurcsok mesterrel. Mindenki azt hitte meg fog halni a barátnőm, sem az orvosa, sem ismerősei nem hittek a gyógyulásában és mégis megtörtént.- Orvostól orvosig járt, kféle mütétei voltak, mindent kiszedtek belőle, amit lehetett.Emellett folyamatosan járt a Gyurcsokhoz energia kezelésre,a lánya kitanulta a REIKI /nem értek hozzá azt hiszem igy kell irni / energia átadást, és csodák csodája meggyógyult. Ennek kb 6-7 éve, és barátnöm a mai napig jár hozzá, bármi baja van.Ezek után én is hiszek benne, szerencsére még nem szorultam rá. Én sem értem mi a titka, de van, az biztos. Higyjétek el, létezhet olyan dolog ezen a világon amit mi még nem ismerünk, de azért müködik. Különben én is vad materialista vagyok. BUÉK !!
skammersrud Creative Commons License 2002.12.31 0 0 1009
Ha valakit érdekel (MÁRPEDIG KIT NE ÉRDEKELNE), a Mester élőben gyógyít jövő hét kedden 20 órától a Bp TV-n.Lehet röhögni:)))
skammersrud Creative Commons License 2002.12.31 0 0 1008
Hihetetlen az a fazon...és ebben a topikban páran meg is védték:-D
Előzmény: DJ Szegecs (1007)
DJ Szegecs Creative Commons License 2002.12.31 0 0 1007
Sziasztok!
Én Gyurcsi bácsit csak "nézőnek" hívom, mert egyszer véletlenül akkor kapcsoltam be a tv-t, amikor az ő "műsora" ment, és csak két szemet láttam a nagyképernyős tv-n. A nagy testvér figyel téged- ez volt az első gondolatom, aztán annyira kiakadtam az egész műsoron, hogy képtelen voltam kikapcsolni.... No comment..
skammersrud Creative Commons License 2002.12.31 0 0 1006
Állati jó a topik, dőltem a röhögéstől, amikor végigolvastam:)))))))))))))

Kinga Lány!
Felfigyeltél arra a vörös szakállas faszira a BP TV-n, aki egy laptop-ból osztja az észt? A múltkor egy rákos néni telefonált be, és kérdi, hogy van-e még ideje a földön mert sok dolga van még. Ez a csaló köcsög meg kinyomkodta a laptopjából, hogy van.
Másik nőnek adott okos tanácsa volt, már ami a párkapcsolatokat illeti, HOGY Ő ÉS PÁRJA IS VIGYÁZZANAK NAGYON A KÖZLEKEDÉSNÉL!!!Hát bazzeg, ezért érdemes 240+ÁFA/percért telefonálni. És a sok barom pedig ott dumál ezzel a pofaszakállas csalóval. Ez rosszabb mint Gyurcsók mester!

Végezetül egy párbeszéd

Jósmester: Problémái lesznek...
Betelefoináló: Jaaaajjjj...milyen természetűek?
J:Érzem, hogy a gyerekeivel vannak problémák..
B: Igeeeen DOKTOR ÚR (b***meg)
J: Anyagi természetűek problémáik vannak,ugye?
B: Hát nem....
J: Akkor AZOK IS LESZNEK, DE MÁR NEM AKKORÁK MINT VOLTAK.....:)))))

No comment..

Iván Gábor Creative Commons License 2002.10.09 0 0 1005

Forrás:http://index.hu/kultur/media/tavgyogy/

"Tóta W. Árpád
2002. október 9., szerda 14:10

Eltűnt egy időre, s most újra, még mindig a képernyőn virít a legnagyobb magyar táltos, a távgyógyító, aki telefonon és elektronsugarak által is közvetíti a mindenre jó gyógyhitet. Mindenki kacérkodik persze az emberi hülyeség megvámolásával néha-néha - de varázshengeres tévénézéssel kötőhártyát gyógyítani minden ismert törvény szerint büntetendő...."

Iván Gábor Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1004

A Mi Józsink ma szerepelt a tv2-őn a Jakupcsek Shwovban. Látta valaki és mi a véleménye?
Iván Gábor Creative Commons License 2002.09.03 0 0 1003
Szerintetek Gyurcsók Józsinak is van az Egely kerékkel hitelesített bioenergia mérési tanusítványa? Nekem mintha mesélt volna valami ilyesmiről.

Itt egy tanúsítvány szövege idézve, Harasztosi László honlapjáról:

"Bioenergiamérési tanúsítvány
HARASZTOSI LÁSZLÓ természetgyógyász részére

Harasztosi László természetgyógyásszal 1999. augusztus 6.- án a SZINTÉZIS egyesület 3-as számú nagylaboratóriumában bioenergia- átadási kisérletet végeztünk, illetve regisztráltunk.
A méréshez Dr. Egely György tárcsás vitalitásméőinek számítógépes verzióját használtuk, amellyel az elmúlt években több mint ezer mérést végeztünk. A mérésekben - a SZINTÉZIS, korábban BÁZISLABOR mellett - közel tucatnyi, elsősorban háziorvosokból álló kutató kolléga is résztvett.

A mérések eredményei és tanulsága alapján az elvégzett bioenergia-átadásos kisérlet az alábbiak szerint részletezhető, ill. értekelhető:

A kísérletben résztvettek: Harasztosi László természetgyógyász, Nánai Mercédesz a bionergia- átadás alanya, Paulinyi Tamás kísérletvezető, Fürjes Benke Katalin asszisztens.

A kísérletet és eredményét az RTL televíziós csatorna munkatársai dokumentálták, ill. a felvétel még aznap este adásba került.

A kísérlet menete: A kísérletben résztvevő alanyt (Nánai M.) Harasztosi László energetikai behangolása után (lásd az 1-es melléklet mérési görbéjét), egy újabb 11 perces mérésnek vetettük alá. Ennek a mérésnek (lásd 2-es számú melléklet) az első 4,5 percében az alanyt ráhatás nélkül, majd ezután a természetgyógyász bioenergetikai beavatkozása közben mértük.

A kísérlet eredménye: Az 1-es mérésben Harasztosi L. ráhatására az alany mérési szintje emelkedett, ill. stabilizálódott (részletesebben lásd 1-es sz. melléklet). A 2-es mérésben a ráhatás nélküli szakasz változatlan az alany aktuális állapotára jellemző értéket mutat, majd a ráhatásban a bioenergetikus szándékainak megfelelően többször, markánsan változik (lásd 2-es sz. mellékletet). A mérésgörbe "T"-vel jelzett pontján az energiaérték 600 százalékra, vagyis a normálérték hatszorosára emelkedett.

A mérések alapján elmondható, hogy Harasztosi László a mért alany bioenergetikai folymatait az átlagostól kiemelkedően eltérő módon kontrolláltan befolyásolni, illetve emelni tudta. Ez a mérés Harasztosi László korábbi eredményeit alátámasztja.
A SZINTÉZIS LABOR főmunkatársai között:
Dr. Egely György- kutatómérnök, a tárcsás vitalitásmérő feltatálója és kifejlesztője

Dr. Grandpierre Attila - fizikus kandidátus, szakíró, zenész, tudatkutató

Dr. Kapuváry András - orvos- természetgyógyász, az ETI bioenergetikai szakának vizsgáztatója

Dr. Pilling János - pszichiáter, a Magyar Tanatológiai kutatások egyik fő képviselője

Paulinyi Tamás - labor- ill. kisérletvezető, szakíró, parapszichológiai kutató,a SZINTÉZIS Egyesület elnöke

Együttműködő szervezetek:

Aion Alapítvány
Paradigma Pont Kft.
Pszichotronikai a.
Relax 96 Bt.

A mérési grafikon "

És például az Aion alapítványban ilyen személyek adják ehhez a nevüket http://www.ps.elte.hu/~aion/aion.htm
:

"Alapító tagok:
Bányai Éva pszichológus, tanszékvezetõ egyetemi docens

Bodnár György kutatómérnök

Czakó Sándor kutatómérnök

Daubner Béla pszichiáter

Ganczer Sándor filmrendezõ

Gelléri Péter informatikus, tanszékvezetõ egyetemi docens

Grandpierre Attila csillagász

Greguss Pál biofizikus

Illyés Sándor pszichológus, egyetemi tanár

Katona Imre etnográfus

Király József pszichológus

Maurer György folyóirat-szerkesztõ

Mérõ László matematikus

Neukum Lea újságíró

Pál Imre villamosmérnök

Paulinyi Tamás újságíró

Rajnai Éva pszicho-grafológus

Vámos Tibor kutatómérnök, az MTA tagja

Vassy Zoltán pszichofizikus

Vekerdy Tamás pszichológus

Az AION Alapítvány Kuratóriuma:
Mérõ László (elnök), Gelléri Péter, Paulinyi Tamás."

Iván Gábor Creative Commons License 2002.06.09 0 0 1002

Nekem is ez a tapasztalatom vele. Ha viszont elolvasod a (998)as hozzászólásomban megadott cikket, abban láthatod, hogy a hittel való gyógyítást az orvostudomány is elismeri bizonyos esetekben. Persze ahhoz elég a hit és nem fontos hozzá még egy hitgyógyító is.

Főként akkor történhet ilyen esetekben gyógyulás, ha hisztériás jellegü az izonybénulás, vagy a vakság. Súlyos szervi elváltozásoknál a tapasztalatok szerint nem lehet vele eredményeket elérni.

Előzmény: kékbarisnya (1001)
kékbarisnya Creative Commons License 2002.06.09 0 0 1001
Nem a távgyógyitó Gyurcsókot kerestem fel, hanem azt, a ki hirdette, hogy mindenkit, akin az orvostudomány nem tud segiteni, megggyógyit. Nem a magam jószántából mentem hozzá, hanem mert a gyerekemen tényleg senki sem tudott segiteni. Ő sem, de agressziv volt, előre kérte a pénzt, és rámugatott, ha én nem hiszek, ő nem tud segiteni. De hogy higgyek annak, aki semmit sem igér. Lehet, hogy a tévében szuggesztiv, élőben cak agressziv volt. Csak azért mentem el hozzá, mert nem volt kihez mennem. Mások is lehetnek igy vele. Az ember nem akarja elhinni, hogy léteznek gyógyithatatlan betegségek, ill. hogy mindenki meggyógyul az ő szerettén kivül.
Előzmény: Iván Gábor (998)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!