Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv! Nekem van egy Kentakian 45-ös eladó. INVESTARM gyártmány. EGUNRÓL vásároltam két éve. 361 Euro volt szállítással. 140000 forintért vihető. Levizsgáztattam. '32-ig van kártya. Újpesten megnézhető. Csak jó szeműnek ajánlott nyílt irányzékkal.
Eladó lett egy 45-ös kaliberű Sharps, Iab gyártású. A csőve kíváló, pont lövészetre alkalmas. A hüvelyek már eléggé viseltesek, érdemes lesz újakra cserélni. Jelenleg start patronos gyújtású, de meg van a csappantyús lő kúp is hozzá. Ára: 350.000,-ft tartozékokkal. Csere nem érdekel.
Érdeklődnék, hogy találkoztatok hasonló hibával 44 remington képen látható dobtovábbító deformációjával. Az újhoz képes a dob továbbító sarka lekopott kb 40 gumilövedékes lövés után start patronnal. Újonnan vásároltam a fegyvert, de már vettem is hozzá ezt az alkatrész. A dobon nem csinált sérülést.
1851 colt .36 pietta revolver, friss kártyával, loves mentes lőtéren nem volt gyűjteményi darab, új ár alatt mélyen. 114.000 + 10.000 start készlet ajándék, összesen 98.000 foxszal együtt, drágább szállítás a vevőt terheli
1851 colt .36 Pietta revolver, acél keretes, friss kártyával, loves mentes lőtéren nem volt gyűjteményi darab, új ár alatt mélyen. 127.000 + 10.000 start készlet ajándék, összesen 108.000 foxszal együtt, drágább szállítás a vevőt terheli