Keresés

Részletes keresés

Stpk314 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 8722
Eladó óceánkék Quinny Speedy babakocsi, bébihordozóval, mózeskosárral, + bordó Quinny kenguru.

A szett ára: 100.000Ft
pbuza Creative Commons License 2008.07.21 0 0 8721

Sziasztok, hazajöttünk a nyaralásból. Oda és visszautazás alatt ragyogó idő volt. A kettő között sajna esett és hideg volt. Így, idén már másodjára, most sem lubickoltunk a Balatonban. Lassan már nem is akarok:) beleülök majd egy kád vízbe itthon.

Bocsi, hogy nem keresgélek vissza, de emlékeim szerint vmelyikőtök gyereke kruppos.(nem tudom helyesen írom-e) Miután szombaton este hazajöttünk , pár óra mulva mentünk is a mentővel a kórházba, mert a fiam áll. átélte élete első kruppját. Isteni élmény volt mindenkinek. Szóval írhatnátok róla vmit.

Hozzáteszem, hogy az én és a férjem családjában is van asztmás és allergiás bőven és az elmondott tüneteim alapján a gyerekorvos éa a védőnő, sőt még Mona is aztmondta, hogy kizárt, hogy krupp legyen. Ők inkább asztmára vagy allergiára gyanakodnak. Holnap megyek a gyerekorvoshoz és megbeszéljük mi legyen és hogyan tovább.

Ancsúr Creative Commons License 2008.07.18 0 0 8720
Irtóra megkönnyebbültem, kár, hogy eddig halogattam a dokit. A kétszeresére növő cucc teljesen ártalmatlan, a másiknak pedig nincs közepe (?). Le lehetne venni, de mivel csontos részen van, túl nagy beavatkozás lenne, amit semmi nem indokol. Átnézett a doki tetőtől talpig, egyetlen figyelni való anyajegyet talált, de arra is azt mondta, hogy ráérek levetetni, ha véletlenül megváltozna. Amúgy szép, megkímélt bőröm van. Hurrá!
Előzmény: Ancsúr (8719)
Ancsúr Creative Commons License 2008.07.18 0 0 8719

Pisko hol vagy? Mit döntöttek szerdán?

 

Eljutottam tegnap dokihoz. Rákszűrés rendben. És!!!!! 4 év után először ő sem látott gombát. Viszont valószínűleg vmi kötőszöveti gyulladásom lehet, amire antib-t adott. Ma megyek anyajegyet nézetni, levételkor gondolom ott is felírnak vmit. Nagyon szomorú leszek, ha újra kezdődik emiatt a küzdelmem a gombával.

 

Zádor 13 órája alszik. Abban a ruhában, amit tegnap reggel adtam rá. Megjárta benne a várost, udvart. Itthon ugyebár nem alszik nappal. Mondjuk ha mégis, akkor idegölő estéket produkál.

Ancsúr Creative Commons License 2008.07.14 0 0 8718

Ma én is elmentem, hogy megérdeklődjem a 4 hónappal ezelőtti rákszűrés eredményét. Pont ma szabadságon volt a dokim... Remélem hívott volna, ha lett volna vmi eltérés. Viszont szúrkál a petefészkem. Na, majd csütörtökön talán nagyobb szerencsével járok.

Mit dolgoznak a fogadon?

Olyan élvezetesek ezek a munka nélküli napok! Igaz, a gyerekek is felszabadultabbak, emiatt több a veszekedés, részünkről a fegyelmezés, de még így is jó.

Előzmény: quizas (8716)
Ancsúr Creative Commons License 2008.07.14 0 0 8717

Váljanak valóra az álmaid! Azért az is eredemény, hogy ennyit javult, nem?  Az nem lehet, hogy a 2. beavatkozásnál nem voltak elég ügyesek? Naív a kérdés, igaz?

Várjuk a szerdai híreket!

Múltkoriban írtad, hogy Lora egyre kevésbé rendezi el sírással a problémáit. Akkor arra gondoltam, hogy ebben nem is hasonlít rá Zorka. Azóta figyelem és lám, mégis. Bizony ő is választja ezt az egyszerűbb utat.

Előzmény: _PISKO (8715)
quizas Creative Commons License 2008.07.10 0 0 8716
Sziasztok,

Ancsúr,
Még a fogam sincs lecsiszolva (amin hónapok óta dolgoznak), még mindig nem 100%-os, most pl. az íny érzékeny körülötte (a szeles idő különben is "jót" tesz neki). Bőrgyógyász halasztva. Viszont nőgyógyászhoz elmentem végre rákszűrésre, eredmény majd aug. elején.

Ne aggódj, túl leszel az egészen és végre nem kell ezzel foglalkoznod. :-)

PISKO,
Szomorúan olvastam, hogy nincs javulás. Nehéz dilemma előtt állsz, és hiába hallgatsz meg ezer embert is akár, a döntés a Te, illetve a Ti kezetekben van. Nem irigyellek. Két rossz közül választani...

Csongor csak egy kilót hízott (most 27) és nyúlt hozzá. Még mindig van rajta bőven husi, de már nem annyira vészes. Kajakorlátozás és mozgatás folytatódik. Szerintem egész életében figyelnie kell majd erre, de az egészségért mindent! Váljék természetessé számára mielőbb.
_PISKO Creative Commons License 2008.07.10 0 0 8715
Most jöttem meg Somával a SDING utáni féléves kontrollról, és - sajnos - nincsenek jó híreim: ez a 2. beavatkozás az ég világon semmit sem javított a helyzeten, maradt II-III. fokú visszafolyás, ami az 1. beavatkozás után csökkent le IV-es fokúról.:-((( Szerdán kell visszaszólnom, hogy mi lesz Soma további sorsa. A kezelőorvos szerint 3 lehetőség van:
1. megcsinálják a 3. SDING-et is (ennek szerintem nincs sok értelme, és ahogy a kezelőorvos szavaiból kivettem, ő sem túl optimista, de ugye ő nem sebész)
2. nagyműtét
3. befejezzük az antibiotikumot, nem lesz műtét sem, hanem gyakori kontroll, és meglátjuk, Soma szervezete hogyan reagál minderre. Az orvos szerint a fertőzésveszély 1-3 év között a leggyakoribb, onnantól kezdve ez az esély csökken. És ugye az sem mellékes, hogy most már nem olyan súlyos fokú a visszafolyása, mint volt tavaly májusig.
Szóval nem tudom, nekem valahogy ez a 3-as variáció a legszimpatikusabb, de másrészről viszont azt mondom, hogy lehet, hogy jó lenne ennek az egésznek pontot tenni a végére. Viszont a műtétet valahogy nagyon el szeretném kerülni...
Mindenesetre szerdán ül össze a sebész, a radiológus és a kezelőorvosunk, aki belgyógyász-nephrológus, és majd ők döntik el, hogy mi legyen. Én 3 napja azt álmodtam, hogy azt mondta az orvosunk, hogy elhagyhatjuk a gyógyszert.
_PISKO Creative Commons License 2008.07.10 0 0 8714
Én Téged a heti 4 otthoni tornáztatás miatt tisztellek, de nagyon. Somát kellett még pici korában tornáztatni, mert ugye nem akart mozogni (forogni, kúszni, mászni), de én nagyon utáltam. Akkor inkább napi 1 óra a medence szélén:-)

Tényleg, Csongornál még fennáll a súlyprobléma?
Előzmény: quizas (8710)
Ancsúr Creative Commons License 2008.07.07 0 0 8713

Tényleg, Nálatok tervben van még a harmadik baba?

Gratulálok az ügyesedéshez! Az olyan jó már mikor elkezdenek beszélni, nem?

Előzmény: pbuza (8705)
Ancsúr Creative Commons License 2008.07.07 0 0 8712

Még de. hívtak, kaptam időpontot. Lökött vagyok. Kitoltam jövő hét péntekre. Onnantól még, ha ők is úgy látják, hogy le kell venni, 1- 2 hét. Na, mindegy. 10 éve halogatom ezt is, akkor szóltak, hogy ezt a kettőt figyelgessem.

Mondtam, hogy a koronám készen lett? Nagyon szép, semennyire sem szokatlan.

Előzmény: Ancsúr (8711)
Ancsúr Creative Commons License 2008.07.07 0 0 8711

Igazatok van pisi ügyben, nálunk is csak Zorkánál van összefüggés. Most, hogy egész nap hozzájut a sárga színű folyadékához, nem pisil be éjjel. De ovis napokon este 6 után kezdi el meginni a napi szükségletét.

Jó napjaink voltak múlt héten, kirándulást kirándulás követett. Ma itthon vagyunk, takarítást terveztem. 7- kor még tele voltam lelkesedéssel, most már csak nézem, hol is kezdjem. Ki fogom küldeni a gyerekeket az udvarra, akkor talán tudok haladni.

Pisko, ügyes vagy a naplóval. Zorkánál én is vezettem, Zádornál kevésbé.

Quizas! Nézetted már az anyajegyeidet? Én rászántam magam, hogy kérjek időpontot, kettőt kéne levetetnem a szegycsontomról. Még nem adtak, de már most visszaszívnám, úgy félek tőle.

quizas Creative Commons License 2008.07.06 0 0 8710
PISKO,

Ügyes Lora, hogy ennyi mindenben jó. És Te is az vagy, hogy el tudod hordani mindenre. Én lusta dög vagyok, elég volt nekem a heti 4 itthoni tornáztatás, meg a Pszichológushoz hordás. Pedig jó lenne, ha megtanultak volna már úszni.

Egyetértek veled. KisBulcsú néha két háromdecis pohárnyi vizet is megiszik este. Sose pisil be. Csongornál meg teljesen hektikus. Persze, ha nincs mit kipisilnie, nem fog, de volt, hogy alig ivott, bepisilt, meg olyan is, hogy sokat ivott és nem.
Egyszer vagy kétszer pisil éjjel (onnan tudom, hogy néha elfelejtünk pelenkát adni rá, na akkor hajnalban megjelenik, ágycsere, pelus és néha van benne reggelre, néha nincs). De már az is valami, ha fölébred arra, hogy bepisilt és nedves az ágy. Pár hónapja aludt tovább.
Ja, és ha délután alszik, akkor is alig lehet életet verni bele.

De jó, hogy naplót írsz! Jó ötlet, hogy én is innen rekonstruáljam a történteket. :-)) Köszönöm!
Előzmény: _PISKO (8708)
_PISKO Creative Commons License 2008.07.06 0 0 8709
Nem fogjátok elhinni, mivel múlattam az időt az elmúlt hetekben:-) Lorának még anno készítettem babanaplót. No nem olyan sablon könyvecskére kell gondolni, amit a boltban lehet kapni, hanem rendes "élménybeszámolós" naplóra. Hónapokra leosztva leírtam, hogy mikor mit csinált, evett, mondott stb. És persze benne volt a 9 hónap krónikája is. Ezt 3 éves koráig vezettem. Somának is szerettem volna ilyet készíteni, de valahogy mindig volt valami fontosabb. Így csak jegyzeteket írogattam. Most aztán nekiláttam, és elkezdtem írni. Ééééés, ehhez nagyon nagy segítségül szolgált a Babavár: visszaolvastam az elmúlt cirka 3 év termését. Baromi jó volt, jókat derültem 1-1 bejegyzésen. Lementettem a hozzászólásaimat, és 65 gépelt oldalt tettek ki:-) Pedig nem is én vagyok itt a legszorgalmasabb:-DDD
_PISKO Creative Commons License 2008.07.06 0 0 8708
Lehet, hogy totál nagy hülyeséget mondok, de én nem hiszek abban, hogy az esti folyadékmennyiség elfogyasztása és a szobatisztaság között összefüggés lenne. Mert:
1. a gyerek akkor lesz szobatiszta, ha agyilag megérik rá, ennek meg nincs köze a bevitt folyadékhoz,
2. lehet, hogy nem fog bepisilni, ha nem kap este 6 után inni, de az nem azért lesz, mert megérett a szobatisztaságra, hanem azért, mert egész egyszerűen nincs mit kipisilnie.
Nálunk mindkét gyerkőc teljesen szobatiszta. Lora - ezt már írtam párszor - tavaly május-június körül tette le az éjszakai pelenkát, ekkor már elmúlt 5 éves. A doktornő is azt javasolta, hogy ne adjak neki annyit este inni. Egyszer kipróbáltam, de az lett az eredménye, hogy éjszaka nem 3-szor, hanem csak 2-szer kellett áthúznom az ágyát. (a vicces csak az volt, hogy fel sem ébredt arra, hogy átöltöztetem, és ágyneműt cserélek). Aztán próbáltam azt is, hogy éjfélkor és 3-kor kivittem pisilni. Persze aludt közben. De ez sem segített, mert ha valami miatt kimaradt egy időpont, bepisilt. Kb. 2-3 hét alatt lett szobatiszta, felkelt, ha pisilnie kellett. Soma nem ébred fel éjszaka, hogy pisilnie kell, de nem is pisil be. Pedig mindkét gyerkőcnek van pohár az ágy mellett, és isznak is elalvás előtt. (Lora éjszaka is szokott). Szóval én elég szkeptikus vagyok ezzel a "ne adjon este olyan sok vizet anyuka" szlogennel kapcsolatban...
_PISKO Creative Commons License 2008.07.06 0 0 8707
Kinga nagyon ügyes.:-) Nálunk is szóba hozták Lorával kapcsolatban a versenysportot, hogy nagyon jó hátúszót lehetne belőle faragi, de nem nagyon tudom, hogy belevágjunk-e. Egyrészről valahol ódzkodom tőle, másrészt viszont úgy vagyok vele, hogy ha valamiben tehetséges, akkor azt kár veszni hagyni. Mindenesetre a döntő szót a leányzó fogja kimondani. Gondolom, nálatok is Kinga döntött. Loránál most a futás viszi a prímet, pár hónapja a balett volt a kedvenc, szóval még képlékeny a dolog. De úszni is egyre jobban szeret. Nekem az a lényeg, hogy jól megtanuljon, ez alapkövetelmény, ebben hajthatatlan vagyok:-)
Előzmény: levelibeka (8692)
pbuza Creative Commons License 2008.07.04 0 0 8706
bocs- gereblye. le tudom írni rendesen:))
Előzmény: pbuza (8705)
pbuza Creative Commons License 2008.07.04 0 0 8705

Sajnos nem tudom mikor válaszolnak. Úgy terveztem, hogy hétfőn adtam fel a levelet elsőbbségivel, így gondoltam a következő hét közepén majd érdeklődöm telefonon. Szeretném ha sikerülne. Remélem sokmindent figyelembe vesznek és azt is, hogy mikor 6 hónapos terhesen visszahívtak, mert nem volt ember, akkor azonnal igent mondtam és mentem.

Ma varrtam egy újabb szoknyát magamnak. Na és persze a lányomnak is. Szerinte olyan Csipkerózsikás az anyag, így neki is kellett egy szoknya. Egyébként tüdő színű foltos és néhány helyen flitter van az anyagra varrva. Tényleg csillógós.

A lányom már hetek óta szobatiszta éjszakára is. Ez a legújjabb sikerünk nála. A fiamnál pedig az, hogy minden nap mond vmi új szót.

helikopter-helikoper

paradicsom-padicsom

sárga-sága

lapát-lapát

Gergeblye-gerebe

és hasonlók.

Eddig olyan kis kuka volt, így örülök, hogy elkezdett beszélni. Mire megyünk a bölcsibe szerintem egészen jól megérteti majd magát.

Ancsúr Creative Commons License 2008.07.01 0 0 8704
Szerinted mikor válaszolnak? Szóban nem érdeklődtél vki illetékestől? Drukk!!!
Előzmény: pbuza (8699)
Ancsúr Creative Commons License 2008.07.01 0 0 8703

Hát lányok én annyira kimerültem, hogy az éjjeli 10 óra alvás után ma délben elaludtam két ricsajozó gyerek mellett és két órán át durmoltam.

Sportoló lányoknak gratulálok!!!! Azt hiszem nálunk is a torna lesz a jó választás. Hogy mikortól, hol, azt még nem tudom.

Meséltem már, hogy visszaköltözik a mhelyünk Tatára? Én már nem is idegesítem magam rajta. Maradnak oviban Tb- án, majd lesz vhogy. Érdekesség, hogy a mostani helyünk mellett is sporttagozatos suli van, meg ahová akarnak rakni minket, ott is.

Mi még vesszük a pelenkát:-( Zádor lényegében szobatiszta, de állítólag kényelmetlen neki a gatya pelenka nélkül. Néha kegyet gyakorol, olyankor bilizik. Reggelente többnyire száraz pelenkával kel. Aztán jobb, ha nem kérdezek semmit pisivel kapcsolatban, akkor tuti, hogy nem megy. Helyette még szinte be sem zárom a pelust, röhög, hogy belepisilt ám. Nem hord rövidnadrágot, mert az butaság, apu sem jár abban. Bölcsiben kétszer bírták rávenni, nekem nem sikerül, már le is mondtam róla. Éjjel komplett pizsamában alszik, bár szakad róla a víz. Apja ilyen rugalmatlan, csak az már nem ilyen feltűnő:-) Zorkának is kell éjjelre pelenka, de mostanában határozottabbak vagyunk, este nem ihat annyit, így alakul a dolog. Duzzog persze, remekül tud sírni is, ha akar.

Örülök, hogy nem választottam a vegyes csoportot oviban. A héten volt a bölcsis záróünnepség, a hegedűs lány vezényletével. Irtó ügyesen csinálja. Zorkát is vinnem kellett. Persze Zádor nem akart szerepelni, Zorka viszont igen. Be is állt. Na, ettől Zádor olyan ideges lett, rángatta volna kifelé, ki kellett vinnem pár percre. Utána csendben nézte Zorkát, de ahogy nézte, az nem volt semmi.

Szóval jobb, hogy itthon harcolnak csak egymással. Persze azért nagyobb részt öröm hallgatni, ahogy játszanak. És amilyen komoly beszélgetéseket folytatnak!

Ancsúr Creative Commons License 2008.07.01 0 0 8702
Szünet!!!!! Végeztem minden munkámmal, rendeződünk, aztán jövök!!!!!!!
quizas Creative Commons License 2008.06.30 0 0 8701
Szia Brekus,

Drukk Kornélnak. Valami azt súgja, hogy szívesen adod el a pelusokat akár áron alul is. :-))

Az egy hét Balcsi egyedül szuper lesz!
Nem is tudtam, hogy találtatok pótnagyit! Nagy segítség lesz, az biztos. :-)

Nálunk most napközis táborban van a két nagyobb (itt a szomszédban, így is "korán", hétkor keltettem őket, hogy f9-kor indulhassunk. Látom a szomorú jövőt. :-( Aztán kétszer egy hétre mennének Pécsre, meg a Balaton is be van tervezve augusztusban. Oszt kész passz, suli. :-/
Előzmény: levelibeka (8698)
quizas Creative Commons License 2008.06.30 0 0 8700
Piros,

Sok szerencsét! :-)
Előzmény: pbuza (8699)
pbuza Creative Commons License 2008.06.30 0 0 8699

Sziasztok!

Képzeljétek, ma végre megítam a munkahelyemre a levelet, hogy visszamennék. Kíváncsian várom majd a válaszukat. Szeretnék visszamenni, mert jó munkahely volt. így reménykedem.

 

 

levelibeka Creative Commons License 2008.06.29 0 0 8698

Gyorsan küldtem el. :-)

Munka érdekes lesz, de hát eddig is megoldottam mindent, most is meg fogom (anyukámtól is mindig csak ezt hallom :-) ), van egy pótnagyink és ő fogja őket intézni, ha valamelyik meg beteg lesz és sokáig lesz itthon megy a papóhoz vidékre, már meg van az is beszélve. Októberben kezdek 6-án talán, de most aug végén megyek 1 hét tanfolyamra a Balatonhoz. hi-hi-hi egyedül.

 

És Ti? Mentek Pécsre? VAgy csak a gyerekek?

Csongornál szerintem tényleg a mélyen alvás lehet a gond, vagy esetleg gyorsan "átfolyik" rajta minden, mert gondolom azt már próbáltátok, hogy este mondjuk 6 után nem iszik, meg lefekvés előtt, felkelés után rögtön a pisi az első...mivel napközben nincs vele gond, ahogy olvasom csak erről lehet szó. Nálunk is Kristóf most talán már nem csorgat be (nem kiabálom el) egy ideje, remélem így is marad mostmár. Kornélnál még a nagydolgot nem tudom hogy lesz azért, az még nem ment wc-be.

Előzmény: quizas (8696)
levelibeka Creative Commons License 2008.06.29 0 0 8697

Nyári program itthonlét, hol apával, hol egyedül a 3 gyerekkel. Sajnos anyuékhoz úgy néz ki, egyáltalán nem megyünk max 1-1 napra...meg nyaralni pár napra a Kolpingba, Kinga kérése volt, hogy egyszer megint menjünk oda, most meg hogy felújították talán megéri megint, mert régebben már nem nagyon volt valami nagy szám....tudom drága, de most még kipróbáljuk az Ő kedvéért, főleg, hogy ilyen szépen teljesített suliban és sportban is.

 

Nem akarom elkiabálni csak halkan jegyzem meg, hogy nálunk meg lehet, hogy Kornél lesz lassan szobatiszta, már 3-4 napja szinte csak kisgatyában van, éjszakai és nappali alváshoz is, és nagyon szépen szól. Persze nem mondom, vannak néha kisebb balesetek, de abszolút nem katasztrófa a számuk, 1-1 pötty, vagy max ha nem tudtunk éppen figyelni, akkor 1x beszalad, de akkor is rögtön szól...hátha el kell adnom hamarosan azt a halom pelenkát amit begyűjtöttem. :-)))

Előzmény: quizas (8696)
quizas Creative Commons License 2008.06.28 0 0 8696
Szia Brekus,

Majd számolj be Kinga haladásáról. Nem kis dolog ez, ilyen fiatalon ennyire komolyan sportolni!

Karsa sajnos ;-) nem olvas még, bár pár betűt fölismer, de ez csak azt jelzi, hogy szoktunk neki is olvasni. Viszont pelenkaügyben abszolút semmi ingerenciája nincs elhagyni, egyelőre szól, ha bekakált. Csongort meg két hét múlva viszi apja kivizsgáltatni, mert még mindig pelenka kell neki éjjelre. Most épp méricskéljük, mennyit iszik és pisil, de szerintem semmi kóros, csak éppen olyan mélyen alszik, hogy nem ébred föl az ingerre. Szóval két gyerekre vesszük a pelenkát. :-/

A sulit majd meglátjuk.

Nyári program? Mikor kezdődik a munka élesben? Hogyan oldod majd meg?
Előzmény: levelibeka (8695)
levelibeka Creative Commons License 2008.06.27 0 0 8695

Nem tudom mi lesz belőle, de már nem csak a mi edzőnk mondja, hogy van tehetsége, majd ősszel kiderül az országos versenyen, hogy vajon mire elég a tudása, most nehezítették a gyakorlatát, amit mellesleg nagyon szépen tudott, de állítólag ezt is meg fogja tanulni még addig, augusztustól megint minden nap edzenek, 3 órát, és lesz 1 hét elutazós edzőtábor is....

 

A fiúkat még nem tudom mire fogjuk hordani, úszni fognak az tuti...

Előzmény: quizas (8693)
levelibeka Creative Commons License 2008.06.27 0 0 8694

Fülgyertyát én is próbáltam magamnak, az elején én magam is be voltam tojva. :-))) De nem tudom, hogy mennyire használ, nekem is van néha egy kis kattogás a fülemben, állítólag orrsprayznem kellene, de nem bírom olyan sokáig. :-) CSak simát mondtak, semmi károsat, sósvíz és társai...

 

Quizas, nekem még az is nagy öröm ám, hogy tegnap éjszaka Kornél nem kért pelust és nem is volt baleset. :-) Ma persze bepisilt a bölcsibe (utolsó nap szeptemberig) és pelust kapott, sőt most estére is azt kért....hát remélem azért nem egyet előre, kettőt hátra lesz a dologból. :-)))

 

Sulit remélem jól fogjátok venni, meg az időre menést is. :-))) Azért ez is ad majd egyfajta rendszert.

Azért ne panaszkodj, nálatok meg olvasnak a fiúk, tényleg Karsa még nem? :-)))

Előzmény: _PISKO (8691)
quizas Creative Commons License 2008.06.27 0 0 8693
Sziasztok,

Piros,
Sajnálom, hogy az idő nem volt ideális, még jó, hogy más programok akadtak.

PISKO,
Örülök, hogy fülügyileg jól vagytok (én is hallottam a fülgyertyáról sok jót már), és gratulálok a gyönyörű úszásteljesítményhez!
Remélem, lesz igazo pihenős időszakod is a nyáron, és csak-csak megoldódik az a heti két délelőtt is. Vsz érdemes lesz azért egy pótszittert beüzemelni vészhelyzetekre...

Brekus,
Nem is tudtam, hogy ennyire profi Kinga! Gratulálok!

Nálunk semmi különös, a gyerekek se úszni nem tudtak, se tornázni, viszont a mozgásterápiának ez a szakasza véget ért és kis szünetet tartunk. Nekem ez is nagy öröm. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!