Keresés

Részletes keresés

Breki1 Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4192

Persze.

 

A személyeskedéseddel tényleg leállhatnál már.

 

Akkor még egyszer

 

Ez esetben nem a homeopátia a lényeg, csak benne volt az idézetben abszolút nem ez az érdekes.

 

Amit írsz az meg értelmezhetetlen, tele van hibával legalább olvasd vissza.

 

Ha kicsit vetted volna a fáradságot visszaolvasni a fórumban láthatnád, hogy milyen állapotból gyógyultak meg itt egyesek azáltal, hogy felismerték az okokat, napi rutinjuk részévé tették a megfelelő tisztítást kezelést. Segítek képeket is raktak be a leírás mellé.

Náluk nem enyhe tünetekről volt szó és arról számolnak be, hogy szinte tünetmentesek.

 

Te ezzel szemben azért hogy ideiglenesen elfedd a tüneteket tönkre vágod az egészséged.

Nem hatvan éves korodra hanem fél év múlva. Nem véletlen hirdetett harcot Anti Vali is a szedése ellen.

Tudod egyáltalán mi okozza? Nem.

Voltál Demodex atka vizsgálaton?

Fogadjunk hogy nem.

 

Több orvos is leírta, hogy a Roaccután kemény mellékhatásai vannak, egyes mellékhatásai elmúlnak a szedés abbahagyásával viszont nem kívánt mellékhatások ,sajnos a kezelés abbahagyását követően is fennállhatnak és akkor arra nincs már kezelés.

 

Majd akkor te is rájössz amikor szedését abbahagyod, de akkor már nem lesz képed idejönni.

 

De végül is saját egészséged cseszed el.

 

Ja és egy fórum nem ilyen, nem szólunk le másikat nem személyeskedünk. És megjelenésed előtt ez nem is volt itt megszokott.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Anizibotos (4191)
Anizibotos Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4191

Mobilról írok néha lecsúszott az újjam.:)

 

Azért feltételezem tudja mit csinál veled ellentétben. 

Én nem a Homeopátia ellen szóltam. Te mindig azzal jösz hogy leszarom a többiek próbálkozásait meg hogy mivel kenik a bőrüket.

Gondolkodj már ember! Ha olyan súlyos a gyulladás akkor ba...od a Homeopátiat. Az orvos is azt mondja nincs más lehetőség. Én kíváncsi lennék milyen szeboreat láttál élőben? Aki az utcára sem mer kilépni mert bámulnak stb. A hosszú gyógyulási folyamat amit a Homeopátiában  elérhető a gyulladásos szeborea akne hegesedéséhez maradandó elváltozásokhoz vezet. Vagyis nincs egy év hiába próbálom ezt mondani neked aki nem küzd hasonló problémával nem fogja átérezni. eljut  az agyadig? Akinek meg enyhe tünetei vannak az szánhathat energiát a természetes alternatív gyógymódok használatára.  Azt kellene megérteni mindenkinek hogy az erős duzat szeborea nem gyógyítható holmi teás borogatással. Lehet bántó a stílus amit képviselők de egy fórum már csak ilyen. Én sem vagyok gyógyszer párti de nincs választásom és inkább legyen 60 éves koromban valami mellékhatás mint hogy a legjobb éveimben bujkáljak mert félek az emberek reakcióitól. Azóta van barátnőm mióta tiszta az arcom van önbizalmam élek. 

Előzmény: Breki1 (4187)
Anizibotos Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4190

Kitartást és légy erős! 

Előzmény: cingarela3 (4189)
cingarela3 Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4189

Szia :)

10mg-ot így nem vészes és nem erős. Allergia vizsgálatra elküldött, mivel mondtam is hogy mindenre allergiás vagyok és érzékeny. Vérvételre is szükség lesz természetesen. Ami meg a gyerekvállalást illeti én már túlkoros vagyok tehát az már nem játszik :)

Előzmény: Anizibotos (4182)
Breki1 Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4188

Személyeskedéssel le lehet állni!

 

Nem próbált meg mindent.

 

Egyáltalán nem írtad le neki milyen káros, milyen mellékhatásai lehetnek később, csak bejössz ide leszólsz másokat.

 

Elég csak itt ezen a fórumon rákeresni mit írnak erről, de segítek neked:

 

"Kaptam rá Roacuttan-t 20 mg-osat, hogy szedjek napi 1 db-ot. Mondták, hogy először romlani fog, de aztán segít, és kaptam egy kis helyes kiadványt, hogy milyen mellékhatásrokara számíthatok. Nos, a tünetek kb. egy hónap alatt eltűntek, és rá egy hónapra az összes! mellékhatás megjelent. EGyik éjjel arra keltem, hogy váresre vakartam a lábamat úgy kiszáradt. De gondolhatjátok, hogy 24 évesen hogy örültem neki, hogy úgy nézek ki mint egy 14 éves...De szerencsére kaptam ekkor a 10 mg-os tablettát, amit szedtem is békével, és tünetmentes voltam. De ahogy abbahagytam rögtön! jöttek a tünetek a fejemen, arcomon, mellkasomon. Aztán egyszer csak mentem ismét hogy írjanak nekem szépen gyógyszert, és a doktornő majdnem leesett a székről, hogy én már majdnem 3 éve szedem a Roaccutánt. Persze azonnal megtiltotta."

Előzmény: Anizibotos (4186)
Breki1 Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4187

A homeopátia egy idézet része volt okos.

 

Nem csak nekem használt több ember van itt aki megtalálta a megfelelő megoldást anélkül, hogy gyógyszerekkel tönkre vágná az egészségét. Sokkal egészségesebb napi negyed órát természetes dolgokkal, értem ezt tisztálkodás, arcmosás, sampon használata, rászánni mint mérgezni magunkat azért, hogy elfedjük a tüneteket !

 

Akinek pl demodex atka okozza a tüneteit majd biztos a gyógyszerek szedése lesz a megoldás, nem az ami többeknek bevált. Lehet ideiglenesen szebb lesz az arca de az atkák ott maradnak.

 

Hirdeted itt a gyógyszeres szarságaid, elég csak itt a keresőbe beírni a gyógyszer nevét és láthatjuk az eredményét.

 

Az a bajom, hogy magadat mérgezheted francot sem érdekel, de ne gyere ide okoskodni másokat kioktatni és leszólni.

 

Persze én nem tudhatom,  csak az utolsó mondatodban olyan értelmesen leírt linken nálad sokkal hozzáértőbb emberek mondják el véleményüket erről.

 

"A Roaccutan hosszú távon bosszulja meg magát - sajnos. Nagyon durva az összetétele, nem véletlen, hogy ennyire odafigyelnek a mg-okra, és hogy tilos a szedése alatt és után 1 évig teherbe esni.

 

Igaz, hogy a pattanásokat ideig-óráig megszünteti, de nagyon durván roncsolja a bőr szerkezetét. És sokszor évekkel (évtizedekkel) később jelentkeznek a mellékhatások: meddőség, nemzőképtelenség, szív és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, keringési rendellenességek, korai öregedés, szexuális rendellenességek, impotencia, túl korán jelentkező klimax, rendellenes szülés, torz utód. És a bőr sem javult igazán!

 

Immár hatodik éve foglalkozom azzal, hogy Roaccutan kúrán átesett emberek bőrét és egészségét hozom rendbe. A gond az, hogy sokszor évekkel a szedés abbahagyása után jelentkeznek végső elkeseredésükben, amikor már egyre nehezebb segíteni. A cél az, hogy be se szedje senki ezt a borzalmat, ugyanis nem szünteti meg a pattanások kialakulásának az okát, csak a tüneteket csillapítja, sokszor meg is szünteti. Viszont ha abbahagyod a szedését - mivel a kiváltó ok ugyanúgy ott van, csak szunnyadt a mélyben - újra ugyanúgy előjön a probléma, csak szokszor hatványozottabban, mint előtte. És persze rohanunk ilyenkor az orvoshoz, aki mit ír fel? Persze, hogy egy újabb adag Roaccutant. És a kör bezárult. Itt csak a gyógyszergyártók járnak jól, hisz lesz egy függő fogyasztójuk, aki hozza a pénzt a konyhára, azaz TE. És egy életre tönkreteszik a szervezeted! Te még talán szerencsés lehetsz, mert tényleg nem szedted nagy adagban, de ez majd csak évek múlva válik el. Nem megijeszteni akartalak, csak felhívnám a figyelmedet egy alapos bőr-, és májméregtelenítő kúrára megelőzésként, illetve a szervezetedet sem ártana kipucolni a gyógyszermaradványoktól."

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Anizibotos (4185)
Anizibotos Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4186

Már megint idézetek? Eljut az agyadig hogy tudjuk hogy káros a gyógyszer.? Nem jókedv es boldogság. Ha olyan stádiumban van az arca és mindent megpróbált de nem volt változas akkor sajnos elkerülhetetlen. A pattanások a hegesedés miatt használják. Pl.

Dolhai Attila is szedett gyógyszert. És van egy-két politikusunk is aki erre kényszerült. 

 

Nem vedd el a reményt!! 

Előzmény: Breki1 (4184)
Anizibotos Creative Commons License 2016.09.02 0 0 4185

A Homeopátia egy évig is eltart.

Ez nem is lenne gond. Ami érdekes az az árak miért van egy természetes teának vagy az ő általuk forgalmazott gyógyszereknek 18e Ft.ára? Vali oldalán is van panasz az ilyen szakemberekre. Az óvodában egy kislányt cipelt az anya ilyen vizsgálatra cickafark dió kivonat stb.  Aztán csak az orvos segített. 

 

Azt fogd fel hogy hiába használt neked természet attól egy másik embernek nem biztos hogy segít. Nem érted? Örülj neki hogy ilyen szerencsés vagy. Más Vega nem dohányzó nem iszik kerüli cukrot és mégsem működik. Az én környezetben senkinek nem sikerült orvosi  segítséget nélkül a szeborea. Neked meg mi is a bajod? Szóval te nem is tudhatod mit beszélsz csak link százait nyomod negatív hozzászokott sorakoznak a mondataidban. 

Előzmény: Breki1 (4183)
Breki1 Creative Commons License 2016.09.01 0 0 4184

"Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen formában próbál "szép" lenni. A Roaccutan szedése folyamatosan: kényelmes és nemtörődöm megoldás.

 

Tudom, egyszerűbb elnyomni a kellemetlen tüneteket, de mi van akkor, ha a pattanás egy vastagbélgyulladásra, vagy petefészek problémára figyelmezetet, vagy esetleg arra, hogy túl sok benned a méreganyag? Nem számít? Csak az a fontos, hogy szalonképes legyen a bőr???

 

Szerintem ez egy kicsit felelőtlen magatartás a saját testünkkel és egészségünkkel szemben.

 

Bocsánat a kemény szavakért, de több száz olyan páciensem volt, akinél csak a Roaccutan szedése után sok-sok évvel jelentkeztek azok a degenerációs problémák, ahonnan már nem volt visszaút...

Kívánom, hogy se édesanyádnál, se nálad ne bosszulja meg az idő a gyógyszerszedést!"

 

A Roaccutan rajongóknak szeretnék ide bemásolni egy levelet, amit egy kedves olvasómtól kaptam a minap, aki Roát szedett:

"Szia!

Olvastam a Roaccutan ellenes hozzászólásaidat és nagyon tetszettek! Biztos igazad van a mellékhatásait illetően, mert én is szedtem és tapasztaltam egy-kettőt!

Én most 23 éves vagyok, nem volt sosem pattanásos a bőröm, de tele volt mindig mitesszerekkel, amik igen nagy lelki gondot jelentettek számomra, jobban mondva jelentenek ma is! Annyi mindent kipróbáltam már én is a bőrömre, mind külsőleg mind belsőleg, de soha egyik sem használt csak a Roaccutan, amit nemrég hagytam abba, pontosan júniusban! Nem szedtem nagy mennyiségben, egy két hónapig minden nap egy szemet a 10 mg-osból, utána még fél évig minden másnap egyet! Ekkor tényleg szép lett a bőröm, de még mindig nem olyan, mint amilyenre mindig is vágytam! De az abba hagyása után valóban visszajöttek a régiek is (már egy két hónap után)!

Ezek után elmentem egy homeopátiás állapotfelmérésre és kiderült,hogy belsőleg jól tönkrevágott ez a gyógyszer! Kimutatott egy kisebb hormonzavart, emésztési problémát, a vékonybélben nem működött egyáltalán a felszívódás, kisebb nőgyógyászati gondok, de ezt nem tudom hogy ettől volt-e, szóval elég nagy gondokat mutatott ki! Ide már 10. hete járok, minden héten egyszer, ilyenkor kezel is a géppel! Aloeverás italt kell innom, a tisztításra, és antioxidáns kapszulát szedek a bőrömre, meg bélflóra regenerálót iszok!

Mostanra már odajutottunk, hogy az emésztőrendszerem helyrejött, a felszívódásos dolog is, meg a nőgyógyászati is, már csak az anémiát mutatja, ami szerintem mindig is volt, mert mindig nagyon fáradékony voltam, meg sötét karikásak a szemeim, és ezek szerint hiába szedtem vastablettát, mert nem tudott felszívódni! Ja, amúgy a Roaccután hatása képpen még most is hullik a hajam, de már nem annyira, mióta járok a homeopátiára!"

Előzmény: cingarela3 (4181)
Breki1 Creative Commons License 2016.09.01 0 0 4183

Ne kezd újra a hülyeségeidet és a személyeskedést.

 

Egysíkú itt maximum te vagy.

 

Én két hónapja vagyok tünetmentes úgy hogy nem használok szteroidot és nem tömöm magam tele gyógyszerekkel.

 

De biztass mindenkit az ilyenek szedésére.

 

http://antalvali.com/comment/31610/bakker-roaccutan-mellekhatasok

 

Csak idéznék máshonnan egy hozzászólást

 

"Én már nem biztos, hogy újra szedném, ha választhatnék... Tény, hogy nagyon rossz volt az arcom, de valahogy fura mód, a szedés óta (12 éve) migrénes vagyok, a bőrömön a sebek nehezen gyógyulnak, elhíztam (+40kg), korábban soha nem égtem le a napon, azóta öt perc alatt. Persze lehet, hogy azóta már változott az összetétel."

 

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=27811

3 hónapja szedsz valamit, de leszólod azokat akik másfél két éve tönetmentesek az itt írt természetes módszereikkel OKOSKA

 

 

Előzmény: Anizibotos (4180)
Anizibotos Creative Commons License 2016.09.01 0 0 4182

Azt nem írtad hogy 10 vagy 20mg amit kaptál. Az hogy 2 naponta szeded remek ötlet a doki részéről így nem lesz vészes a kúra. 

Arra azért kíváncsi lennék milyen tájékoztatót adott. Mert  ha az olyan alapvető dolgokra mint a vérvétel hámlás hidratálás viszketés nem hívta  fel a figyelmedet akkor rosszul is el sülhet. Biztos körültekintőleg választottál. Csak jeleztem. 

Előzmény: cingarela3 (4181)
cingarela3 Creative Commons License 2016.09.01 0 0 4181

Most értem haza................nekem Roacuttan-t írt fel a doki két naponta kell szednem. Elmondta, hogy kb. két hét múlva látható lesz a javulás eleinte a tüneteket jobban előjöhetnek de utána már nem. 

Előzmény: Anizibotos (4180)
Anizibotos Creative Commons License 2016.08.31 0 0 4180

Nem! Csak a vezetékneve Veres és ő Szabolcs megyében rendel.

 

Figyeld meg sokan hülyének néznek a gyógyszer miatt. De kérem mennyivel jobb évekig szteroid kenőcsöt használni? Vagy szteroid alapúakat? 5év szappanos arcmosás után nem ártotunk a bőrünknek? Közeledik a harmadik hónap és tünetmentes vagyok.

Kezd el te is mihamarabb. A negatív hangok a sikertelen próbálkozások miatt jönnek. A Xanax is forgalomban van és hat? Igen! Veszélyes az. Reggel kimeni az utcára is az. Akik itt írtak ezekről a gyógyszerekről mind javulást tapasztaltak. Hosszútávon is. Aki olyan egysíkú kenje magat almaecetel vagy tudom is mivel. És ők lesznek azok akik 3 év múlva még mindig a természettől várják a csodát. Részemről ennyi a téma. 

 

Előzmény: cingarela3 (4177)
phenocilus Creative Commons License 2016.08.31 0 0 4179

Elég jókat írnak a SEBAMED korpa elleni samponjáról .A müllerben lehet kapni.

Próbálta már itt valaki?

cingarela3 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4178

Nem árt elolvasni:

 

www.euromedica.hu/index.php?id=102

cingarela3 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4177

Úgy érted, hogy pont a Veres Gáborhoz jársz jártál? Sorry nem vagyok annyira összeszedett most jöttem a fogorvostól azért................

Előzmény: Anizibotos (4173)
cingarela3 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4176

Mert??? Írd le a tapasztalataidat :)

 

Nos minden sampontól ég a fejbőröm, nem hiszem, hogy ez normális és így kell élnem............ez a nyavalya totál tönkretette az egész életemet úgy kb. 19 évet (igaz akkor véletlenül találtam olyan sampont ami végre nem égetett neutrogena t gélt zsíros hajra de utána már nem hatott sőt utána még attól is égett a bőröm ...................szval ötlet, hogy ne szenvedjek

Előzmény: H_G (4175)
H_G Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4175

Még rájöhetsz, hogy neki volt igaza.

 

Előzmény: cingarela3 (4174)
cingarela3 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4174

Egyetértek, valóban mindenki írja le a tapasztalatait, sőt azt sem árt ha orvos nevét is kiírja :)

 

A másik magán bőrgyógyász már idős és valóban begyepesedett elzárkózott de totál a gyógyszeres kezelésektől (hadd szenvedjen ez a hülye pára mármint én)

Előzmény: Anizibotos (4173)
Anizibotos Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4173

A másodikat használtam azt ajánlotta a roucuttan helyett. Igen tényleg sokan nem ertik a dolgokat az én tapasztalatom szerint érdemes a fiatalabb orvosokat felkeresni.

Mert egy öreg bohóc mar nem tanul új trükköket. Be vannak gyepesedve akik 1980 óta sok minden változott. Egy fiatal meg tele van tudással bizonyítani akar bátor és igen tájékozott. Mondjuk hogy véletlenek nincsenek.  Hallod az én orvosom Dr.Veres ..... :)

Jó lenne ha más is beírna ide hogy nála hogyan vált be. Sok sikert mindenkinek. És legyetek szívesek leírni mit kaptok a dokinál mit mond a szeborearol privátban tanulságos. 

Előzmény: cingarela3 (4171)
cingarela3 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4172

Közben bejelentkeztem egy mágánbőrdokinál csütörtökre.............fú nem tudom, hogy kiírhatom e a nevét de hátha Dr. Veres Gábor járt valaki nála, tapasztalatok? Állítólag jó

Előzmény: cingarela3 (4171)
cingarela3 Creative Commons License 2016.08.30 0 0 4171

Szia Anizibotos!

Melyik gyógyszer Inerta vagy Isotretinoin teva vagy Sortret?

Köszi, nem reklám miatt, hanem mert másoknak is reményt segítséget nyújtana..............ha tudnád hogy milyen sok hozzá nem értő bőrdoki (magán) létezik.........

Előzmény: Anizibotos (4170)
Anizibotos Creative Commons License 2016.08.29 0 0 4170

Egy hónap után már látszott a javulás. Ne számíts csodára ez a gyógyszer fokozatosan fejti ki a hatását. Arra készülj fel hogy arcradí meg semmi kozmetikai kezelés nincs. A kúra alatt tilos. 

Mivel én 10mg szedtem naponta (következő hónapban emeltunk 20mg ra) nem jelentkezett sok mellékhatás az esték voltak kicsit nehezebbek de bőven megérte. Teljes kúra 3-6 hónap között. Jah valószínűleg hidratáló krém is nagy barátod lesz erre a doki ki fog térni.  Csak biztatni tudlak hidd el megéri és tél közeledtével könnyebb a dolgot (fenyvedelem) . 

Előzmény: cingarela3 (4169)
cingarela3 Creative Commons License 2016.08.28 0 0 4169

Apropó, mikor kezdett el javulni a sebód gyógyszerrel, mennyi idő múlva lehetett látni a változást, javulást? Köszi

Előzmény: Anizibotos (4167)
cingarela3 Creative Commons License 2016.08.28 0 0 4168

Köszi szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál :)

 

Igen, a sarkamra állok nem hagyom magam a bőrdokinál. Írjon csak fel nekem gyógyszert. Majd később írok, hogy mit sikerült elintéznem, illetve mennyire bizonyul hatásosnak a gyógyszer.

Előzmény: Anizibotos (4167)
Anizibotos Creative Commons License 2016.08.27 0 0 4167

Szia!

 

Szerencsére nem járok csak vérvételre. A vérvétel meg amúgy más miatt is javasolt. 

De én mast is szedek. A doki lebeszélt a roucuttan ról adott hasonló kevésbé roncsoló gyógyszereket. Nem akarom reklámozni az nem én vagyok. Egy jó orvos szaktudasa terjed tovább adják nincs szüksége a segítségre reklámra.. Egyébként Ha kitudsz fizetni egy középkatególiás bőrgyógyászt nála kérhető a szeborea nagyon eredményes kezelése. Nálam 2 hónapja semmi. Csak mond neki hogy te nem akarsz végig menni a kenőcs áradaton.

Térj rá a gyógyszeres terápiara sőt követeld

Vannak náluk vagy beszerzik azokat a nahydózísú vitamin ampullákat amikről nem beszélnek ezek kB 20-40 ezer között mozognak. Tudod egy ilyen cucc nem 1000mg ott tartalmaz.

De intravénásan is kerheted. Mondjuk nekem a gyógyszer jobban bejött . Bar ez sem olcsó de félévre re rendbetesz és ez a minimum valakinek több mint 2 éve szép az arca persze nem tudom mennyibe faj de működik. Van olyan akinek a cink segített na nem 25mg legalább 100mg naponta az állította csak ezt es a Magyarországon népszerű 2 testépítő marka termékeit (vitaminokat ampullákat) használt. Nem tudom miert állított volna mást amit még mondott hogy alap volt a 8000ne D3 plusz 4-5 ezer mg c vitamin. Ezen lehet vitatkozni. Jó magam  jelenleg egy natur sampont(amibe teafa nem dm s szar van teszek és b vitamin is kerül bele meg gyulladás csökkentő ezt a doki találta ki fejlesztette használok bár ne szükséges a jelen állapotomban ezen a téren nincs nagy baj amúgy 2L tuti elég vagy félévre ez sajnos drágább én 14 ezret érte. Arcot pedig tisztított vízzel mosok amiben szintén gyulladás csökkentő került.  Ez nem több mint 6500ft 2-3 hónapra attól függ mennyit használsz. Megfogadod vagy nem azt rád bízom és remélem sikerül majd. 

 

 

 

Előzmény: cingarela3 (4166)
cingarela3 Creative Commons License 2016.08.26 0 0 4166

Szia, Anizibotos melyik bőrgyógyászhoz jársz? 

 

Már én is nagyon régóta szenvedek seborrheába elegem van eddig két sampontól voltam tünetmentes, de ez már múlt idő...........és nem akarok keresgélni meg próbálkozni, mert nem hiszem el, hogy csak egy sampon segíthetne annyira bezsírosodott a bőröm, hogy már az hihetetlen. Utána olvasva gyógyszeres kezelést írtak már többen és hogy az hat csak be kell tartani néhány szabályt állandóan vérvételre járni, de kit érdekel ez a kis tortúra ha valami már hat.......

 

Ami meg a szteroidokat illeti nemrém ill. még mindig néha használok locoid crelot............hogy mennyire hat...........hát hát nem vagyok benne biztos...........pedig magánbőrgyógyász írta fel.

Előzmény: Anizibotos (4108)
Breki1 Creative Commons License 2016.08.23 0 0 4165
Előzmény: Törölt nick (4164)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.23 0 0 4164

Az első krémes hajmosás múlt pénteken volt, de még mindig tökéletes. Abszolút nem viszket, nem zsíros, nem korpás. Milyen tünete van a fokozott faggyútermelésnek?

 

Sima előmosásnak a LAB35-ös ződ sampont használtam, mert az volt kéznél. Szulfátmentes, aztán, hogy ez a krémes utánmosás miatt jó, vagy hótmindegy, vagy annak milyen gyíkja van, nem tudom.

Előzmény: Breki1 (4163)
Breki1 Creative Commons License 2016.08.23 0 0 4163

Azért a hámlasztást nem ilyenkor nyáron kell elkezdeni.

 

Fény érzékenyít, utána nem ajánlott napra menni.

 

Hajmosásnál pedig a gyakori hajmosás demodex elleni védekezéshez jó lehet, de egyébként pl fokozott faggyútermelésre ha más okozza a tüneteket nem biztos, hogy jó.

https://manna.hu/blog/gyorsan-zsirosodik-a-hajad?utm_source=Blog&utm_medium=email&utm_campaign=BLM684

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!