Probald ki. Pl voroshagymaval... ha nem teszel bele tul sokat, es szepen megpirul, akkor minden rendben. Ha nem... akkor lesz parolt hagymad, majd el tudod hasznalni... :))
ha zavar a pernye raksz rá fedőt. viszont ilyen tűzhöz vagy a lemez wokot használd amiről korábban szó volt és videókon is azokban főznek vagy öntött vas.
ez nem bogrács valóban és piszok hamar kész a kaja benne a nagy hő miatt. 2x annyi idő maga az előkészítés (darabolás, pácolás,zöldség pucolás stb) mint amennyi idő alatt elkészül a kaja benne.
Épp ezen filóztam, csak nem tudom a füst, korom mennyire problémás, mert a bogrács alja mindig nagyon koszos. más kérdés, hogy az rajta van több órát, a woknak nem kell ennyi iső.
Illetve ha "csak" szürke faszén parázs van, az ad-e elég hőt...
A "hagyományos" villanyrezsó, ami 2000 w körüli teljesítményű, az használható wokozáshoz?
Nem kell feladnod a wokot, ha kertesházban laksz vagy van telek. Szabad tűzön is lehet használni, sőt annak nagyobb ereje van mint ennek a ruszki földgáznak.
Tervezgetem egy wok vásárlását, mert szeretem az abban készült ételeket, de kicsit bizonytalan vagyok.
Azt szeretném kérdezni, hogy kerámia lapos tűzhelyen lehet-e wokot használni? Itt ugye nem folyamatos a hőleadás mint gázégőnél - ki-be kapcsolgat - és attól tartok ez így nem alkalmas a wokozásra.
pl. palacsintát sem tudta rajta rendesen sütni, vettem hozzá "célszerszámot".