Rta: Ha ez megnyugtat én is buktam el szigorlatot és mégis letettem valahogy. Igaz én qrva hülye voltam. :) Ez a tanár faszi vagy bige?
NO! Kedd! (utálom a keddet. Na és akkor? :) Lee! :))
Te volt már olyan hogy úgy mentél vizsgázni h tudtad miből mész? :))) Mondjuk ennek fényében tényleg érdekes hogy minidg átestél. :))) Na ezt majd szombaton megdumáljuk a buliban. Holnap megyünk ajándékot lopni! Stílszerűen egy 30-as táblát :))) Ha lebukunk, drága lesz :))
Lia: Te még élel? Kincsembogaram! :) Urad s parancsolód is jól van? Egészség legyen! Pont sört iszok. Egészségetekre!
Rita ami veled történt, az velem még sohasem. Nagyon idegesítő a gondolat, hogy ilyen megtörténhet. Sajnálom! Nekem most (holnap) pénteken lesz (lenne) szigorlatom, igaz az se tudom, hogy igazán miből. Sejtéseim azért vannak, de valószínű az kevés lesz, szóval kihagyom.
Visszatérve a te problémádra, szívesen segítek megverni a tanár(oka)t ha ezzel valamit is enyhítek a fájdalmadon. :-))
Krapu miko' lesz mán az a "hívatalos" grillen pártí? A múltkoriról frankón lemaradtam :-((
Öszinte részvétem. Gondoltam, hogy kell elnnie egy peches embernek a világban, mert nekem olyan sorozatos mázlijaim voltak az utóbbi időben, hogy az ellensúly le kellett, hogy csapódjon valahol. Miért nem egy ellenségemet érte ez a csapás??? Szerintem szusszanyj egy nagyot, nézd napokig az HBOt, és egész ki lehet heverni.
A többiekkel tudoatom, hogy biztos szar lehet a munkahelyen, de én most egy hétig Horvátoba megyek nyaralni. Tudom, sok kép legyen. :-)))))) Pusszancs!
Megszereztem az első szigorlat egyesemet!:)))(((
Sajna nem sikerülta vizsga. Az egészben az a legrosszabb, hogy NEM volt egyes a feleletem, de a tanár tök pofára osztályoz, és az enyém nem jön be neki!(ki érti???:))))
Amúgy még életemben nem fejeztem be úgy vizsgát, hogy biztos voltam a sikerben, mondtam is, hogy min. 3-as, de szerintem inkább 4-es. Erre mindekét !!!! része egyes!!!! Pedig aki hallotta a feleletem, az mind gratulált, hogy milyen qrva okos vagyok! (na ez is túlzás egy szőke nő esetében, nem?:)))) De akkor is. Mindegy, most annyira berágtam, hogy úgy döntöttem, hogy emiatt nem jövök haza az Usából előbb uvézni, bár ahhoz az kéne, hogy előbb beengedjenek Amerikába!
Végül annyit tennék hozzá, hogy: WORLDPEACE!
(a tanárok meg kapják be!)
Padre: egs.:)
Lio: a jó hoggy otthon maradtak nem tűnt valami ösztönzőnek arra, hogy menjek bárhova is.
Felrázni sikerült, mert kapásból felbasztam magam.
A trafipaxos hírnek bazira örülök, mostantől bekaphassa a jendőj bácsi :)))
Legálisan tartható autóban radarzavaró, radarjelző eszköz egy május 15-i kormányrendelet nyomán. A mániákus gyorshajtók kultikus tárgyának tartása eddig a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökre vonatkozó rendelet szerint szabálysértésnek minősült. A rendőrség egyelőre nem tudja, milyen módon léphet fel a trafipax-kijátszók ellen.
Legalább a fonóban nőkkel üldögélek.. :)A Te szádból ez a fonós dolog sem valami hiteles.
Kell egy kis áramszünet ez igaz. Na de mindig? Én csak próbállak felrázni kicsit, de látom nem érdemes ezzel fáradozni.
Nem kell elinni az eszed, senki sem mondta. A pénzével meg mindenki azt csinál amit akar ugye. Nem ettől papírkutya valaki.
Csak azért cseszegetlek hogy gyere el ide-oda. De ha az is baj hogy próbállak elrángatni, akkor bocs
Van aki számított Rád, ehettél volna finomat és még így is időben hazaértél volna. Szuszinak is lett volna szép nagy csülökcsont. A kiskutya nem tudta megenni, így a Bandira maradt :))
Egyszóval mindenki azt csinál amit akar. (Ez nem is egy szó :)
Legközelebb nem szólok és kész. (De mégis. Jövő héten Golóbörzdéjparty ha lesz kedved. Nem adom fel :))
Más: Imádkozzatok, mingyá továbbjutnak a Spanyolok! Lia! Te is nekik szurkolsz ugye? Na azért!
Neked érdemes bulit csinálni, ha esetleg a 100 fogú asszonykórussal a fonóban üldögélsz egész este az a közvetítésedben már pörgős ravepartyként lát napvilágot.
Ha hétközben esetleg csinálnál is valamit a a játék helyett talán megértenéd, hogy néha kell egy kis "áramszünet"
Ha valaki nem issza el az eszét, ha a pénzét a családjára-házára költi és nem kocsmázza el attól még nem papírkutya.
Királymegaszuperparty volt a házavató! Most értünk haza! :)) Öcsém is jól bírta. Együtt röfögtünk haza a buszon. Az év bulija volt. Alig látok. :)) Papírkutyák jó hogy otthon maradtak. Csak nyivákoltak volna. Robi! Bakker te úgysem olvasod, de akkor is! Legközelebb itt a helyed!
Faluistenhátamögöttinegyedikkanyartólbalraegykicsit. Na itt voltunk. :) Volt egy 3 hónapos német vizsla kutya is. Most éppen a Bandi barátommal kumnak egy szivacson. Olyan édes kis pár :)))
Na megyek aludni. Bakker ezerrel süt a nap és min 26 fok van már most. A vb meccsre fel kéne ébredni. Eszem faszom megáll jeeee! :)
Jó estét! :)))
ui:: Andrew: Te meg kabbe tövig! Ilyen időben a Balcsin vitorlázni... Én is akarok!
Elfelejtettem, hogy MINDENKIT szívesen látunk ám! Nix hátrányos +különböztetés.Bár a pasik hozhatnának nőciket :))
Tényleg Base nektek nix cheerleader csapatotok? Néhány pomponoslányt hozhatnál :))))
OneDa-t is hozzátok, úgyis csak defektes pacákokat talál a NET-en :)))
Lia: áramvonalas barátom felzabálta a husit :))
Mondd mikor értek rá és akkor lesz.
5-6 film a HBO ról? azt hogy csinálod? annyira szar mostanában, hogy a viasat3-at többet nézzük mint a hbo-t. Le is mondtam a fenébe.
Padre: ha már a katonasággal akarsz kapcsolatbakerülni ideje a rövidítéseket elsajátítanod. :))) Ígyis túl sokat kertelsz :))) Gyere kertipartyra kertelni! :)))
Már aggódtam a múlt heti haldoklásért. Nagy volt a csend. :-))
Én olyan lusta vagyok, hogy csak a távirányitóig nyújtozom, hogy bekapcsoljam az HBOt. Base a tanúja, napi 5-6 film alatt meg nem állok. :-)))
Bföldvár most hétvégén sajnos még nincs. Majd nyáron. :-)
krap, mi van a kerti partyval?????
Lia: most volt a hétvégén :)) Ha belehúzol még összekaparhatunk valami maradékot :))
De ez nem AZ a kerti party volt, ez csak amolyan üssük e a szombatot, együnk-igyunk kerti party volt :))
Csak kipróbáltam pácoló és sütő tudományomat :)
A pác remek lett, a husi is akkor volt fincsi mikor én sütöttem.:)