Keresés

Részletes keresés

1hope Creative Commons License 2007.01.07 0 0 99
Sajnos nincs a témára megfelelő érdeklődés, pedig jó lenne ha sikerűlne a köztudatba beépíteni, hogy a férfiaknak is van igényük a harisnyanadrágra.
Előzmény: gabriella28 (98)
gabriella28 Creative Commons License 2007.01.07 0 0 98
Sziasztok!Törje már meg végre valaki a csendet!
Előzmény: gabriella28 (97)
gabriella28 Creative Commons License 2007.01.06 0 0 97
Azt mondja már meg valaki hogy a férfi harisnyák mért drágábbak, és mért sérülékenyebbek mint a nőik. én férfit nemis szoktam már venni, igaz megnéznek itt ott az eladócsajszik ha megmondom nekem ez a szín nem tetszik mutatom ilyesmit képzelek, van ahol nem foglalkoznak vele, én is azon a véleményen vagyok népszerűsíteni kellene jobban hogy egy ápolt férfi mért ne használjon vékonyszálú harisnyanadrágot, én ki vagyok akadva mikor a dobozon olvasom női har. mi a fenének ráírni úgyis azé aki hordja nem?
Előzmény: krisz78 (96)


krisz78 Creative Commons License 2006.12.06 0 0 96
Hello!

A 20 denesa calzedonia nagyon jó csak kb. második felhúzás után nekem eddig mindegyik elszakadt,ezért én leálltam róla bár sok jó terméke van tényleg a calzedoniának.

Üdv.
enc01 Creative Commons License 2006.12.01 0 0 95
Legújabb tapasztalatom: nem feltétlenül kell a férfi harisnyanadrág, vannak nagyon jó női termékek, például most vettünk nejemmel calcedonia márkájú 20 denes harisnyanadrágot, tökjó. Rugalmas, pont jó a szabása és nem csúszik, nagyon kényelmes. most is az van rajtam.
1hope Creative Commons License 2006.11.22 0 0 94
sebi ati Creative Commons License 2006.11.10 0 0 93

Válasz egy negatívan gondolkodó férfitársnak.

És azoknak akik kételkednek.

 

 

 

 

Látom még mindig nagyon negatívan látod a Társadalmi helyzetet a témával kapcsolatban.

Én meg tapasztalatból megint csak az ellenkezőjét kell, hogy állítsam annak amit te gondolsz a témával kapcsolatban. Én vidéki vagyok és az eladói tesztem 100 % még a tiéd 50% ez azt hiszem nagyon szép eredmény annak ellenére, hogy most még tényleg kevesen tudják a férfi termék létezését. Viszont az össznépességhez viszonyítva meg nem is gondolnád mennyien is tudnak róla. Abban meg , hogy a fiatalok toleránsabbak  megint csak azt kell, hogy mondjam tévedsz. Én ugyanis rengeteg idősebb korosztállyal kerültem kapcsolatba és ha szóba jött a téma abszolút támogatták a férfiak vékony harisnyanadrág viseletét. Az eladói akcióm során is idősebb eladók voltak.

Az, hogy az emberek az utcán mit gondolnak és mi a véleményük teljesen mindegy hiszen joguk van véleményt alkotni és gondolni, amit igazából nem is osztanak meg veled hisz ezek csak gondolatok az emberek fejében, ami persze lehet jó is. Annak érdekében , hogy minél többen megismerjék a férfiak lehetőségét is nylon harisnyanadrággal kapcsolatban, nem sopánkodni és sóhajtozni , meg a társadalmi előítéletekre hivatkozni hanem cselekedni kell ill kellene. Értem ezalatt azt pl:, hogy én már október elejétől napjainkig ameddig az idő engedi még a halász illetve térdnadrágjaimat használom harisnyanadrággal, változó vastagságban 15-den től 100-den ig és változó színekben. És nagyon kellemes viselet és jó tapasztalni a tekinteteket ami persze változó, de csak is így lehet egységesíteni a tekinteteket és a köztudatba itatni a témát. Volt aki észre sem vette a testszínűt , aki pedig észrevette és rákérdezett elmagyaráztam előnyeit és létezését. Volt idősebb hölgy aki abszolút azon a véleményen volt, hogy miért ne hordhatnák a férfiak is, és szerinte nagyon jó dolog, és mikor említettem a gondolatokról pár szót akkor a véleménye egyezet az enyémmel, miszerint nem mindegy ki mit gondol.

Az első hölgy aki nadrágot húzott, és férfi aki fülbevalót rakott a fülébe először azokra is furcsa tekintetek figyeltek.

És lásd napjainkat. Ennek szellemébe kérek minden férfi társat cselekedni aki érintet a témában, ha tényleg szeretnének változtatni a köztudaton.

 

Megtörtént események alapjait tartalmazza írásom, azoknak akik hitetlenkednek.

 

Üdv

 

Egyébként meg a férfi nylon harisnyanadrágnak köszönhetően nem kell idő előtt eltenni a térdnadrágokat, és harisnyával viselve akár elsőként használhatjuk tavasszal a térd illetve halásznadrágokat. Továbbá változatosabbá, színesebbé, és variálhatóbbá válhat a harisnyanadrággal viselve ruhatárunk is, kilépve a szürke mindennapi divatból.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.01 0 0 92

Lassan el kell kezdeni beszerezni a "télire valót"

Annak ellenére, hogy már kapható férfi harisnyanadrág - persze ritkán -

én is azt mondom, hogy a  u.n. "női" harisnyanadrág is megfelel.

Általában nylon harisnyanadrágot hordok, ahogy hül az idő, egyre vastagabbat. Aztán ha nagyon hideg lesz, vagy sokat vagyok kint, u.n. acryl (vagy pamut) harisnyanadrágot húzok.

 

Előzmény: sebi ati (91)
sebi ati Creative Commons License 2006.08.29 0 0 91

           Comfilon 15-denes sliccelt férfi nylon harisnyanadrág.

 

 

Üdv mindenkinek!

 

Azt hogy hány denes a comfilon terméke akkor tudod megállapítani, ha figyelmesen elolvasod a mellékelt leírást a termékről és mindjárt világossá válik számodra is ,hogy hány denes.

Én alátudom támasztani azt is, hogy van slicces comfilon mivel nekem is van belőle két darab. Egyébként  549-es a száma és 15-denes. Nagyon kényelmes és finom anyagú. A 610 –es a 20-denes.azon nincs slicc.

 

A legtöbb választék a www.harisnya.lap.hu oldalon a középső oszlop alján található a shapings.com, vagy a tights4men itt megtalálható az összes férfi termék, még a slicces változat is. Ha valaki rendelni akar ezt a két céget ajánlom neki bátran.

Itt megtalálható még egy új termék is a Lengyel Lida 40/70-denes ami azt jelenti, hogy a félénkebb egyének is hordhatják mivel a lábfej résznél és a deréknál 70-denes ami sliccelt is, a többi rész pedig 40-denes. Így azt a látszatot kelti mintha zokni lenne, bár véleményem és tapasztalatom alapján mondhatom, hogy semmi szükség a titkon való magatartásra. Több éves nyílt és őszinte viselet után mondhatom, hogy nincs értelme félelemnek. A félelemre a legjobb orvosság a nyitott őszinte határozott magatartás, ez a titok nyitja és semmi más.

 

 

                                                                        

   

 

 

 

 

 

 

                                

 

 

   Néhány férfi termék.

1hope Creative Commons License 2006.05.28 0 0 88

Sziasztok!

Már régi olvasója vagyok a fórumnak, már az összes hozzászólást végigolvastam ezzel a témával kapcsolatban nem csak itt hanem az általam ismert fórumokon is, de még csak most regisztráltam,hogy a harisnyás pasik táborába tartozhassak itt a fórumon is. Én harisnyát csak otthon alkalomszerűen  hordtam mindaddig míg a párom egyszer megkérdezte,hogy utcára felmerném-e venni farmer alá,gondoltam miért is ne. Így kezdődött nálam a rendszeres harisnya hordása. Azóta számomra mindennapos lett a harisnya,lehetőség szerint mindig van rajtam,de természetesen vannak napok mikor sajnos nem vehetem fel. Mióta harisnyát hordok azóta a zoknit csak ritkán veszek fel. Persze sokszor akadályba ütközöm mert természetesen van olyan helyzet mikor nem vehetem fel mert attól tartok ha meglátják rajtam és akkor esetleg megbélyegeznek vagy kétségbe vonják a nemi hovatartozásomat. A családomban szinte mindenki tudja,hogy harisnyát hordok de a baráti körömben sem nyilvános ez a szokásom. Az előttem hozzászólók már sok mindent leírtak, hogy Ők tulajdonképpen miért is hordanak harisnyát és milyen előnyei vannak,én is csak csatlakozni tudnék ezekhez a hozzászólásokhoz. Remélem egyszer elérjük azt, hogy nyílt és természetes viselet legyen egy férfin is a harisnya.

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 87

Éljen akik a harisnyanadrágot kedvelik!

(egylábútól a százlábúig)

 

 

Már ami a lábak számát illeti

krisz78 Creative Commons License 2006.05.18 0 0 86
Hello!

Csatlakozom az elöttem szólókhoz éljenek a harisnyás fiúk és lányok egyaránt bár szeretném ha a fiúk körében is kezdene elterjedni a dolog.

Üdv.
h.lonsdale Creative Commons License 2006.05.16 0 0 85
Szívemből szóltál! ;)
Előzmény: Törölt nick (84)
krisz78 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 83
Hello!
Szerintem a Marks & Spencer tényleg nagyon fasza harisnya de az említett 7 és 10 denes tanga fazonú ami nekem nem igazán jött be de lehet hogy nektek jó. Egyébként van a calzedoniaának is 7 denes harisnyája bár tapasztalataim szerint nem igyazán tartósak . Ha valaki tud jobbat ennél a kettőnél ilyen vastagságban az adjon tanácsot .

Üdv.
h.lonsdale Creative Commons License 2006.05.11 0 0 82
Probáld ki a Marks & Spencer-t, abból van 10denes! Ráadásul nagyon jó minőség, csak ajánlani tudom!
Előzmény: Gáborkaaa (81)
Gáborkaaa Creative Commons License 2006.05.11 0 0 81
Én azt sem tudtam, hogy van 7,10 denes :) Milyen márkába van olyan ?
Előzmény: bsheep (80)
bsheep Creative Commons License 2006.05.09 0 0 80

Szia harisnyásláb!

 

Segítség nélkül is tudtam volna miről van szó:-).

Sajnos most márvége a szezonnak, de hűvösebb nyári estéken én biztosan veszek majd fel 7-10 deneseket.

Előzmény: Törölt nick (77)
krisz78 Creative Commons License 2006.05.05 0 0 79

Hello!

 

 Egyre közelebb van a szezon vége hacsak nem jött már el. Nyáron szerintem jóval kevesebb az érdeklődés mint harisnya viselős szezonban. 

 

Üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 78
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.16 0 0 77

Hello Bsheep!

 

Tudod, mit ábrázol a kép?

Segítségül, az 50-es hozzászólásnál keresd...

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.16 0 0 76

ÉVFORDULÓ!!!

 

2 és fél éve vettem fel elöször harit!

 

Harisnyásláb

 

(Persze, ez azt jelenti, hogy volt egy kevésbbé vidám dolog is...)

 

 

Gáborkaaa Creative Commons License 2006.04.01 0 0 75
Hol lehet beszerezni férfiaknak szóló harisnyát ???
Előzmény: krisz78 (73)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 74

Hello!

 

Én is 185cm/86 Kg vagyok. A 4-es harisnyanadrágok általában jók. 40 den-es krepp, vagy 50 den-es (majd megírom a nevét) 

Egész jó 40 den-es harisnyanadrágok kaphatók például a Deák tér és Astoria közötti "100 Ft-os bolt"-ban. 350 Ft-ért, 580 Ft-ért.

Az 50 denes a Kosztolányi térnél, a Bartók Béla úton lévő Harisnyaboltban kapható.

 

Előzmény: Gáborkaaa (72)
krisz78 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 73
Hello!
Gáborkaa sajnos nem vagy könnyű helyzetben ,mert elég magas vagy. Próbáld meg a lycrás harisnyákat bár ilyen nagy méretben már nem biztos hogy fogsz kapni. Lehet hogy érdemesebb lenne neked mindjárt a fiúknak szóló harisnyákat kipróbálni ,mert azok közt biztosabban találsz a te méretedben ,mint a női darabok között. Vagy nézz körül melyik gyártó csinál 5-ös méretben ,mert szerintem te már a 4-es méreten is túl vagy.

Üdvözlet
Gáborkaaa Creative Commons License 2006.03.19 0 0 72
Helló!

Segítsetek milyen harisnyát vegyek, már vettem krepeset de az mindenbe belakad, vettem üvegszálasat de az túl merev nem nyúlik annyira. Milyet vegyek? Milyenek vannak még? Meg elég nagy darab vagyok (181cm/95kg) és így nehezebben találok.
Előre is köszi.
bsheep Creative Commons License 2006.03.11 0 0 71

Sziasztok!

Én soha nem hordtam pamut harisnyát csak valamikor gyermek koromban, én télen a hidegebb napokon is a nylont hordtam igaz vastagabbakat 70-100 deneseket. Mivel már jobb idők vannak ezért visszatértem a 20 denesekhez.

Sajnálom, hogy nálunk még nem hódit a pasi hari divat mert manapság a nők ebben az időszakban már rövidnadrágokhoz hordják és én férfi létemre szívesen csatlakoznék ehhez a formációhoz. (csak félek nem lenne sok követőm, márpedig ha lennének a mondás szerint  is 1 bolond 100-at csinál)

 

A protézis viselést nem sajnálom tőled!

 

bsheep

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.11 0 0 70

Egyébként télen nagyon jól bejöttek a vastag pamutharisnyák is.

Még októberben láttam meg, és vettem néhányat. Egy fiatal eladó csaj volt.

Megkérdezte, hogy milyen magas, akinek lesz a harisnya.

Nekem lesz.

Ja, jó. Neked akkor nagyobb kell.

 

Nem akadt ki, úgy látszik más is veszi.

 

H.L.

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.11 0 0 69

Pedig lassan kimegyünk az igazán harisnyás időszakból.

Már én is csak ilyen vékonyat viselek, nem úgy mint 3 hónapja!

Egyébként kipróbáltam, nem combfixet, hanem egy térdfixet húztam fel.

Végülis "esztétikai" célra tökéletesen megfelel... Meg arra, hogyha nincs fenn a műlábam, akkor sincs az a "nincslábam" érzés... ami elég kellemetlen...

De ezzel nem untatlak - mert szerencsére - Te csak a harisnyát viselsz.

A protézisviselést nem ajánlom :-)

 

H.L.

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.11 0 0 68

Rajtam is, igaz csak délután óta.

bsheep Creative Commons License 2006.03.10 0 0 67

Remélem nem, csak valami miatt kevés a hozzászólás. Hol vagytok harisnyás fiúk?

Rajtam ma is van harisnya, mégpedig egy 20 denes barna.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!