Torgyán egy sajtótájákoztatón szó szerint úgy nyilatkozott, hogy "olyan ügyvéd voltam, akit ma sztráügyvédnek neveznének". Ebből lett az, hogy sztárügyvédnek mondta magát - a médiumok szerint.
Háromoldalas sajtóközleményben adott számot november 6-án az építkezés forrásáról, az MTI-n keresztül. Csak a Magyar Nemzet hozta le. A többi vajh miért nem? Amiről nem beszél a Népszabi, a Népszava, a Magyar Hírlap, az RTL-Klub, a tv2, az már nincs is? Csernobil se volt addig, amíg meg nem írták a szovjet lapok?
A vagyoni átvilágítás ügyében meghozták a döntést, Torgyán javaslatára. És lám, mintha fordulna a kocka, az ÉS főszerkesztői vezércikke már arról szól: erkölcsileg védhetetlen, hogy a szocik és a Szadesz ellene szavazott, mi több a bizottságban sem vesznek részt. Indokuk pedig felháborító az ÉS szerint, mert egyetlen érdemi kifogásuk, hogy az átvilágítás a családtagokra is kiterjed.
1998 őszén beválasztották, aztán lemondatták.
Ezt kérdezted, vagy nem?
1998 őszén ToJó úr saját szájából hangzott el, - Napkelte Össztűz műsor -, hogy tett egy lépést egy bizottság felé ezügyben, mármint Torgyánné Hingyi Beatrix MALÉV-IT-be delegálása ügyében.(De lehet, hogy később lemondásügyben is lépett, ki tudja?)
Kellemes ünnepeket !
pernahajder, hova tűntél?
Neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !
Aztán Sipos Árpád belenézett a MALÉV személyzeti adataiba és azt mondta: Nicsak itt van ez a Hingyi Beatrix, nézzük már meg!
Megnézte az anyagát rendesen. Egyszercsak rájött, hogy ez a hölgy eddig nem a megfelelő helyen volt.
- Nem kéne ezt a hölgyet az igazgatóságba berakni ? - hümmögött magában Sipos Árpád ÁPV Rt.FB-tag.
- De, bizony, be kéne - felelt neki Sipos Árpád ÁPV Rt.FB-tag.
És lőn. Eljött az idő, amikor Sipos Árpád ( ÁPV stb...) már nem tudta tétlenül nézni, hogy hazánk egyetlen komolyabb légitársasága - akkor még nem volt Pannon Airlines, mint tudjuk - összevissza kavarog a légtérben megfelelő igazgatósági tagok nélkül.
- Beatrix, kedves. Volna-e kedve elvállani egy ilyen tisztséget ? Mert, hogy képességei megvannak rá, az nem kérdés.
- Oh! - válaszolta néki a hölgy - Hát nem tudja, hogy én, rokonságom kapcsán mily támadásokat váltanék ki kedves rokonom felé ? Hát szabad ezt nekem elvállalni?
- Kedves Bea. Tisztelt rokona nem tud erről semmit, hiszen hogyan tudna már? Nem ő javasolta Önt, én nyolc fejvadászcégnél is érdeklődtem, de csak magát javasolták minden. Én sem tudok mit tenni.
És Bea elvállalta, tisztelt rokona tudtán kívül.
Így történt, ugye,pernahajder úr?
A költségvetést, és ezáltal a családomét is viszont rendesen terhelik a nyaralásai. Mivel mi idén csak a Balatonon voltunk, a magam részéről már csak egy db ToJóval kapcsolatos költségvetési tételt látnék szívesen - a végkielégítését. Igazából azt sem, monnyon le :)
Ha részvényeket vett /volna/, és azokat jól forgatva teremtette /volna/ meg a házravalót akkor miért pironkodott mikor rákérdeztek, hogy MIBŐL?! Hadovált meg zagyvált primadonnasztárügyvéd múltról meg borítékkutató lakásbetörőkről.
más
Ha érték alatt lehetne telket venni a Postabanktól, 3milliót még én is le tudnék tenni. Az 50-hez viszont már lopnom kő'ne :)
Sajna lemaradtam, pedig érdekelt volna mivel áll ma elő. Ki volt a csevegő partner? Szóhoz jutott legalább a kérdésfeltevés erejéig? No és elhangzott valami érdemleges?
A Frankfurter Allgemeine Zeitungban olvastam Matthias Rüb cikkét Torgyán József házáról. Azzal jellemezte, hogy "hatalmas". Lehet, hogy most Torgyán lesz az Amnesty International holland részlegének fogkirúgója.
Tisztelt uraim engedjek meg hogy egy kulfoldon elo komonizmust megelt hajatlan szoljon egy par szot.Ket csatornan fogom a magyar televiziot es ott mindig a torgyan ur predikalja hogy mibol meg hogyan.Szerintem most mar az asszonyt is megkellene kerdezni es ahogy en gondolom biztos azt valaszolna,hogy az egesz epitkezest o finanszirozta,mivelhogy egesznap a parlamentben ul megsporolta a konyha penzbol.Es akkor lezarhatjuk ezt a vitat.
Ha például részvényeket vett és jól forgatta? Meg eladta a 25 millás lakását, és a család is beszállt.
Az egész nevetséges, a Horn Gyula Postabanktól 3 millióért kapott 100 milliós telkéhez képest.
"Torgyán esetében nem beszélhetünk törvénytelen vagyon gyarapodásról, háza még fel sem épült, ami elkészült, bőven belefér az általa bevallott vagyon és törvényes keresmény kereteibe"
Szvsz még a telek sem fér bele, de ne aggódj fel is fog épülni e szerény lak. Legfeljebb Tójó annyira visszafogja a családi költségvetést, hogy idén már nyaralni sem megy :)