Hülyeség, ezek ketten a védekezést hírből sem ismerik, és az amerikaiak ráfázták már párszor arra, hogy egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy csapat is legyen a válogatott, ne csak jó játékosok egy rakáson.
senkit sem érdekel egy NBA GM választása, aki nézi a képességek mellett a kémiát a játékos upsideját, hosszútávon gondolkozik és fizetést kell adnia...
Ez egy 2 hetes torna. Tisztán képességek és minimális kémia alapján Irving és Harden is simán előbb ott lehetne (a B-sorban), mint egyesek a többség a jelenlegi keretből. :)
Szerintem egyetlen 1 NBA GM sincs, aki előbb vinni Hardent vagy Irvinget, mint a Brunson, Halliburton duóból bármelyiket. Kérdezd meg a Dallast, örülnek-e, hogy végül Irvinggel tudták pótolni Brunsont..
Durantet írtam. Thompson no way, again, nem 2017 van.
A szerbek nagyon jók eddig, meg nyomják a szokásos lélektani hadviselést is. És hergelik magukat is rendesen, nem csak az ellenfelet.:) Csak messze még a vége. A spanyolok ennél is jóval közelebb voltak a kanadaiak kiejtéséhez, aztán mégis szívtak.
Most pedig felemelem a szavam. Megérzésem szerint jogosan.
Sunyiban... a surranópályán egy magyar játékos az NBA előszobájába ért.
Az elmúlt két hónapban mindenki fél erektált állapotba került légiós igazolásoktól, magyar oda-vissza térőktől... és több oldalon keresztül ment a karakterharc ezekről a közepes nímandokról.
Valerio meg még az ingerküszöböt sem érte el.
Sebaj, remélem h. majd azon fog menni a szájkarate, hogy leendő amerikai csapata nem engedi el válogatott összetartásra.
Illetve a C csapatot is sok helyen olvastam már kommentben.
Én nagyon jó indulattal 12 játékost tudnék mondani a mostani keret elé, de ott is nagyon sok kiscsillaggal.
pl. James 20/21 szezon után reális, hogy nyáron jön a válogatottba? a teljes szezont szinte kiülő Kawhi reális? a súlyos sérülésből visszatérő, alig néhány alapszakasz meccsen pályára lépő Durant reális? Zion reális amikor alig játszik évek óta? Morant fogja USA-t reprezentálni, amikor éppen a sokadig fegyveres sztorija után fél szezonra el van tiltva?
Illetve azért más válogatottakból is hiányzok a top 10 játékosból 3-4-5 (lásd szerbek vagy spanyolok).
Aki egyértelmű:
Curry
Lillard
Booker
Butler
Tatum
AD
Adebayo
Ez nekem 6 játékos, ahol nincs kérdés, hogy korban, egészségben és talentben is ott a helye.
Brown-t vagy Mitchel-t hozod Edwards és Brunson helyett? Szerintem nem előrelépés..
Trae Young jobb, mint Halliburton? Nálam egyértelműen nem.
Palánk alatt még Green és Randle talán, de JJJ pl. akkor is menne, ha ők vannak.
Volt már olyan közülünk, aki érdemben tudott kommunikálni a Mindigo-val technikai kérdésekről? Melyik mail cím, amiről válaszolnak is?
Olyan félreindexelések vannak a TV appban, amit egy gyakornok 15 perc alatt kávészünettel együtt kijavítani, de a használatot kb lehetetlenné teszi, illetve a kosárlabda csempe konkrétan nem működik, amit nagyon örülnék, ha javítanák még a szezon előtt.