Mondjuk majd negyven ponttal vezetni félidőben , egy elvileg rangadón... az tényleg elég páratlan dolog.
Közben az Olaj is megszenvedett Pécsen, ami várható is volt a szerdai hirig után. Viszont az nem nézki jól, hogy úgy tűnik Bosnic inkább nyúl Vrabachoz mint Molnárhoz, ha Skeenst le kell hozni. Ha Molnár nem tud Skeens cseréje lenni, akkor az egy komoly probléma lesz szolnokon.
Még ha annyira gyenge is lenne, a csapaton belüli hangulatnak, "kollektív önbizalomnak" meg hasonlóknak egészen biztosan sokat használ, hogy egy hét leforgása alatt sikerült agyoncsapni két magyar és egy külföldi csapatot is.
Én most így 6 forduló után azt gondolom, hogy jobbat tesz a magyar játékosoknak összességében a 2 magyaros szabály, mint az U23-as szabály. És kevesebb olyan játékos kerül a pályára, akinek nem lenne ott helye. És aki U23-ban megkapta volna a lehetőséget, az így is megkapja. NEm tudom, hogy jó-e, hogy van ez a szabály, de jobb, mint az U23 szabály volt, abban majdnem biztos vagyok.
Amúgy szépen lassan kiderül, hogy mindenhol van 3-4-5 kosárlabdázni képes magyar játékos...
semmi ideológia nincs benne. lehet korlátozni a szólásszabadságot, nekem mindegy, de akkor majd meglátjátok még kevesebb ember fog meccsre járni. nem azt mondom hogy egyetértek azzal amit a játékos/szurkoló csinált, mindkettő vállalhatatlan, de a játékos azért kapja a milliókat, hogy tűrjön. még akkor is, ha a pofon amúgy jó helyre ment.
Az első mondatod meg is mutatja, hogy mennyire teret nyert mára a populista fekete/fehér igen/nem ideológia. Sajnálatos. Nem vezet sehova, soha nem is vezetett hosszabb távon - és csak bízni lehet benne, hogy nem is fog.
A tegnapi történtektől függetlenül szerintem szomorú, hogy egy ilyen történés kell ahhoz, hogy a magyar médiában komolyabb figyelmet kapjon a magyar kosárlabda vagy valamilyen azzal kapcsolatos hír.
Nekem a legnagyobb problémám azzal van (furcsán fog hangzani), hogy a bírók nem védik meg a magasembereket, mikor ilyen 10 kilósok rajtuk csüngenek. Ha csak minden második támadásban megfújnák a faultokat, akkor nem lennének ilyenek. Volt egy korábbi dolog is már. Polónyi lógott Ivoseven, aztán fájt az orra. Videóztak és mondták, hogy rajta csüngött a kezén, nincs semmi látnivaló
A szólásszabadság ok, de az sokan elfelejtik hogy ha csinálsz valamit annak a következményeit is vállalni kell. Az állampolgároknak nem csak jogai hanem kötelességei is vannak. Csinálhat minden szövetség videókat a megkülönböztetés ellen, a gyűlölet ellen amíg a valóságban megy a huhogás.
A játékost ezek után el kellett küldeni, de igazán a ZTE akkor lenne igazán tökös gyerek, ha a szurkolóval is kezdene valamit.
Ja, hogy azt szeretnéd, ha a jegyár tartalmazná a gyűlölködő "szólásszabadságot"? Ha összegyűjtöd a jegyre valót, akkor hadd élhessed ki a mindennapjaid frusztrációiból keletkezett feszültségedet?
az parancsol, aki fizet. ha kibaszott szövetségek fogják megmondani mi legyen, az rég rossz. igen a futballszurkolóknak igazuk van, semmilyen szövetség ne akarjon sok pénzt fizető szurkolóknak pattogni, függetlenül attól, hogy ne legyen szabad mindent, de az erőszak nem megoldás semmire.
Végtelenül szomorú ha a huhogás még meg tud történni, főleg abban a sportban ahol minden csapatban vannak színesbőrűek. Ha ez történt akkor nem meglepő a reakciója. Az a baj az idióta szurkolók sose lesznek ilyen gyorsan megbüntetve mint most a játékos (nyilván jó nagy barom volt ő is, megérdemelte hogy kivágták).