láttam rajtad, hogy nem földöntúli boldogsággal futsz, meg később is értél oda, mint számoltam, de azért a 2:20 sem egy gyenge idő!
Nekünk 3:28 lett a váltó, volt már ennél jobb 3 perccel, de most a két társam nem volt annyira jó formában, első futónknak dobzsénak a sarka fáj egy éve, kezelgetik, javulgat, Áronnak meg a forgója fáj, és éjjel meg lázasnak érezte magát, ezért volt úgy, hogy én futom a huszast. végül elvitte ő, félúton telefonált, hogy megy neki 5 peces tempóban, álljak be időben a váltózónába. :) az uccsó 3 kirin aztán kicsit elfogyott, 6 percesre lassult, de vidáman adta át a stafétát. én meg betepertem 4:30-as tempóban, ami elég simán ment. Laci barátunk két váltószakaszt futott, de nem tudom az idejét, szerintem ő sem mérte, csak ment. Az öccsének nem ment jól, 4:02 lett a 30 kiri, kinyírta a meleg. Lemúr Miki barátom 3:43-t futott maratonon, de eléggé kínlódott, lerúgta a kislábujját két hete, és nem tudott edzeni, most meg ahogy akaratlanul is kimélte begörcsölt a másik lába.
Engem kicsit megtréfált a balosom. 29km után úgy elzsibbadt a talpam, hogy meg kellett állnom. És utána már minden frissítőnél fél-egy percre. Ha 35-36 táján kezd zsibbadni -mint taqvaly- akkor megállás nélkül bevonszolom magam, de most még nagyon sok volt hátra.
Lackó barátunk öccse, Feca is a 30-on indul! Túlszárnyalta a tesóját. Laci is indul ekidenbenben feleségével, mi meg stafétázunk, enyém a befutó én aratom le a babérokat.
Ma egy hirtelen ötlettől az Irhás árok elején balra fordultam és a P■-n mentem a KFKI felé, majd Bözsinek. El is felejtettem, milyen kemény megmászni a Frank hegyet.
Ma szinte felüdülés volt P nélkül Erzsikézni! Végeztem is vele 2 órán belül.
Ésw megoldottam a pulzusmérő rakoncátlankodását is. Az utolsó 2 alkalommal néha hülyeségeket mutatott. Elem nem lehet hibás, mert a textil jeladóban és az órában is nemrégen cseréltem. Gondoltam egyet és tegnapelőtt a futás után a jeladó érzékelőit befújtam W5 folyékony vízkőoldóval, oszt hagytam állni egy kicsit. Majd le/kimostam. És ma csodásan működött!
Ma néztem a "rélszidőket" Erzsike felé a P-n keresztül. Általába 4 részre szoktam osztani: KFKI-ig, Erzsikéig, vissza a KFKI-ig és hazáig. Ezek nagyjából 40 perces etápok, a KFKI-tól hazáig kicsit gyorsabb. (35 perc)
Hogy a túróba tud szeptemberben ilyen meleg lenni. Egy fél méter árnyék se volt a 21,2km-en. És ugyebár a rajt 13 órakor volt.
A 11 km-es fordulóig mégcsak mentek a 4:06-os km-ek, de visszafelé már nem annyira.
A fordulónál volt frissitő és mivel láttam, hogy sehol senki mögöttem, nekiálltam "fejet mosni". És onnantól minden frissitőnél 35-40 másodpercet vizeskedtem. Kb két és fél percet veszítettem, de még így is megelőztem az előttem futót. Így abszolút 5. lettem. A KOROSZTÁLY MIATT MEG FEL KELLETT MÁSZNOM A DOBOGÓ TETEJÉRE.
Ma Erzsikéztem. A P turistaúton keresztül. És fájdalmasan tapasztaltam, hogy még mindig nagyon szivatós. Egyetlen pozitívuma, hogy mikor már épp megdöglene az ember, jön a lefelé szakasz. Viszont ezt négyszer is eljátssza.