Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Modricra továbbra sincsenek szavak, technikailag magasan veri a mezőnyt.
Nekem Ricci mai produktuma volt kissé vegyes megítélésű. Egyrészt sok pisai tamadásépítést akadályozott meg, volt jópár labdaszerzése, de legalább ennyit el is szórt. Arról nem beszélve, hogy előre kevésbé volt aktív. Talán nem véletlen, hogy Allegri Loftust erőlteti helyette.
Nagyon fájó a két újonc elleni 1 pont a 6-ból, a BL helyekért folyó harcban jól jött volna a két győzelem..
Volt egy Conte mítosz, hogy mekkora superman, aztán ő is csak ember, persze ettől még jó szakember. De egy ilyen jó kerettel ez nagy blamázs neki.
Az Inter valóban a legjobbnak tűnik. Szurkolok nekik, hogy egészen a döntőig vigyék (tőlem akár meg is nyerhetik, minket sosem érnek utol BL-győzelmekben....), és a kettős terhelés mellett engedjék el a scudettót.
Allegri le is nyilatkozta már azóta, de a korábbiak miatt én is arra gondoltam, hogy egyszerűen nem akart támadó nélkül maradni a padon. Hogy bele tudjon nyúlni a meccsbe, ha úgy alakul - mondjuk úgy is alakult... Leao nagyon látványosan sz@r volt az első félidőben, tényleg továbbra sincs semmi jele annak, hogy csatárként hatékony tudna lenni - ez mondjuk nem feltételen csak az ő hibája, viszont így továbbra is fennmarad a probléma, hogy a csatár mögötti támadó posztra hárman vannak és jelenleg Puli kirobbanthatatlan onnan. Gimenez beállásával jóval szabadabban tudott mozogni már és nyilván a távoli gólja is nehezen születhetett volna meg akkor, ha éppen még mindig neki kellett volna az ötös környékén birkózni a középső védőkkel. Barte nekem rendben van potenciál szempontjából, Ate még kérdőjeles. Nálam Fofana is pipa Allegri alatt, igaz lőhetett volna már vagy 5 gólt a helyzetei alapján.
Pénteken tehát a tabella élén álló csapatként fogadjuk az utolsó helyen bénázó Pisát - nem lehet kérdés, itt elvárás a 3 pont. (ha jól értettem, nem ad minket a tv?) És aztán szombaton jöhet egy jó Napoli - Inter is. A sérültek közül Nkunku, Estupian és RLC térhetnek vissza talán. Ill. jó kérdés, hogy akkor Leao mit szedett össze a meccs végén
Egyetértek szinte mindennel. Viszont Bartesaghi nekem eddig pozitív csalódás. Nem egy Theo, de jól dolgozik, sokat volt játékban, és még azért sokat fog fejlődni.