Na, historiográfiai áttekintés: a Salemes felvételt épp egy éve készítettem, amikor a Bunny tourssal voltunk merülni Hurghadán a Deep Dreamssel. Nem tudom, cicusunk mikor írta-mutatta be a saját salemes anyagát, most úgy rémlik, valami postban olvastam az elforgatásról.
Az összes többi felvétel viszont július végén-augusztus elején készült, amikor a Tengerkutató Búváegyesülettel voltam egy kifejezetten videós céllal létrejött északi roncs szafarin. Ott hárman voltunk kamerával, az egyik kollega (nem fórumolvasó) kérdezte is valamelyik roncsnál, legyen-e elforgatott, azaz a helyére billentett felvétel.
Ez természetesen nem csökkenti nagyra becsült Macskánk érdemeit:-))) A végén még be is írom a creditek közé....
Nem elleste. Egy fél órát magyaráztam neki, mire megértette :-)
Legalább az én ötletem is részt vett egy bemutatón. Ez olyan érzés, mint mikor a te computereddel mentem a Vörösre - részedről legalább az merült a családból.
Nem ismerek rád! Egy díjnyertes filmes a tőled elnézett trükköt használta fel, és te csak szerényen méltatod az alkotást ??? Ezt a magas labdát csak így hagyod elszállni????? Itt valami nem stimmel! Az a gyanúm hogy valaki hozzáfért a jelszavadhoz......
A nevedben bejelentkező személy szavait viszont meg kell ismételnem; GRATULÁLOK FIUK!!!
Lenne egy nagyon-nagy kérésem! Az Iparművészeti Egyetemre (MOME) szeretnék felvételizni fotó szakra. Kaptunk egy feladatot: Az én időm, 2007. Ezt kell fotókban megvalósítanunk és én egy vízalatti fotózásra gondoltam, csak ehhez egy medencére lenne szükségem és mivel sajnos tél van, ezért fedett medence kellene a fényképekhez. Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tud, akkor segítsen találni egy medencét, ahol fotózhatnék. Légyszi ne uszodát mondjatok, mert szeretnék, ruhát, anyagokat is a vízbe vinni és az uszodákban annak nem örülnének. Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!! Jövő hét hétfőre, vagyis március 5-ig készen kéne hogy legyen, mert utána még ki is kell nyomtatnom, meg be kell paszpartuznom. Segítsetek kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És még egy kérdés: Meg tudja valaki mondani, hogy honnan lehet Canon S70-eshez vízalatti tokot bérelni? Vagy Canon 30D-hez? Mert ilyen gépeim vannak. Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!
A szöveg csak magamnak készült, hogy tudjam mikor mit hova küldtem. Lusta voltam foglalkozni vele, csak a nevet javítottam ki a nick névre, azért is más a betűtipus. Bocsánat érte mégegyszer, többet nem leszek lusta! Ígérem!
nekem a filmben amúgy az a jelenet tetszik a legjobban, amikor a kinyújtott karról lelogó palástos és csukjás figurára emlékeztető vasúti kocsi megjelenik a képen és megszólal alatta a férfi énekhang. Ez valmi nagyon állat...
Mivel itt vizuálisan kiművelt (mondhatni: vájtszemű) búvártársak olvasgatnak, ezért félve bár, de a többség igénytelenségében reménykedve feltettem egy kis összefoglalót a Deadalus-túránkról. (Tudom, most majd megint megkapom, miért nem filmet csináltam, de majd annak is eljő az ideje - ha majd nekem is eljő az a megfelelő mennyiségű szabadidő).
zook (megoldodott a param, Bumbitol kaptam egy TTL slave vezerlot, mindenki megnyugodhat mostmar, a buvarkartyaim is meglettem, vizalatti fotosok, szevasztok!)
Ugy alakult a dolgok menete, hogy holnap reggel elutazom Hurghadara! Ez jo! De: az ido rovidsege miatt felszerelesembol hianyzik egy alapveto darab, nevezetesen egy ikelite Y kabel (D200 es 2db DS-125 koze). Ez rossz! Mit rossz: katasztrofalis...
Ha valamelyikotoknek, kedves forumtarsaim, lenne egy ilyen darabja (#4103.52, a kek "galleros" y kabel) es barmilyen formaban (kolcson, berlet, whatever) kolcson tudna adni most 21-etol 28-aig, as csodalatos lenne!