Gazdag mellett Szendrei az aki igazi érték most szerintem, de egyikük sem igazán alkalmas a 4-2-3-1 két védekező középpályásának.
Mindkettő inkább támadó szellemű, Gazdag meg mióta "csodagól-lővő" lett, szinte teljesen kötetlenül játszhat, ami szerintem sehol nem fog beleférni ha eligazol...
Ráadásul van egy erős szurkolói nyomás, hogy inkább igazoljon bárki Kansas-be mondjuk, csak ne a "két nagy"-hoz.
Azóta megtudtam, Gazdag valóban, a másik nem az említett kettőből volt. Mindenesetre még a magyar szinten jó Gazdagért is igen komoly illúzió milliós eladási árat remélni. nemhogy itthon, külföldre se. De Urbányinak nem ez az egyetlen érdekes húzása Kispesten, mindegy, ők tudják.
Azt mondja Kovács Zoli ebben a podcastben, hogy egy magyar klubból két fiatal játékost is alkalmasnak találtak arra, hogy Pátkai helyére idehozzák őket, de egy 25 éves brazil, AEK, Braga-múltú Alef nagyságrendileg (!) olcsóbban megszerezhető volt. A magyarokért most annyit kér a klubjuk a Viditől, amennyiért csak remélik, hogy külföldre el lehet majd adninőket. Miközben szőkőévente sikerül rendes pénzért magyart eladni légiósnak...
Kíváncsi lennék, melyik klub volt és kik a játékosok, ilyen MTK-ra tippelnék, de végül akkor marad a külföldi igazolás.
Valter Birsa 34 éves 86 x szlovén válogatott több mint 200 meccs (226 meccs) Serie A ban 22 gól és 30 gólpassz . Chievo ban játszott de játszott a Milanban. a Francia bajnokságban is van 149 meccse .Szeptember óta nincs csapata .https://www.transfermarkt.com/valter-birsa/leistungsdaten/spieler/26105