Tovább lett adva kölcsönbe. A Gironából a Citybe, ez pusztán pénzügyi manőver, gondolom azt remélik egy jó év után eladhatják majd és akkor az City FFP helyzetén segít.
Amator idiotak gyulekezete a klub 2005 ota. 1 hettel rajt elott eladjuk az egyik kulcsjatekost a rivalisnak. Lesz majd meglepetes ha megint beragadunk az indulasnal.
Kicsit vicces hogy Pedro Porro azért nem igazolt a Valenciaba mert nem igertek meg neki rögtön a kezdő jhv pozíciót erre most eligazolt a Manchester Citybe ahol a posztján Walker és Cancelo van nem pedig egy Piccini :D
Nagyon remélem, hogy sikerül valami kompromisszumot találni, de ez így már el van baszva... Nem értem Lim-et, oké, hogy jóban van ezzel a fasz Mendesszel, de könyörgöm ő belőle él. Idehozza a patronáltjait, ha kell az edzőnek, ha nem, a jutalékot meg zsebre teszi.
Vagy mi ez az egész, pénzmosoda?
Teljesen megértem Alemany és Marcelino kiakadását. Kialakítottak egy rendszert, ami vagy tetszik, vagy nem (én már kezdek megbékélni vele) erre átnyúlva a fejük fölött döntenek játékosok szerződtetéséről. Gondolom Otamendiért is mennyire lelkesedhetett Marcelino. Meg ez a Diakhaby-s dolog. Vicc ez az egész!
Zsinórban második évben van BL, stabil a klub, jönnek a pénzek, a centenáriumi évben kupa győzelem, erre egyik pillanatról a másikra szétbasznak mindent. Persze a szurkolói baszakodással volt már előjele annak, hogy nem teljesen kerek minden, de ez most olyan volt nekem, mint derült égből a villám, csak más...
Amikor vegre van koncepcio es osszetartas, akkor kezdjuk el szetbaszni a rendszert. Tipikus Valencia! Persze ez nem azt jelenti, hogy szeretem Marcelino fele taktikat es jatekot, de azert megis latszik, hogy szepen lepesrol lepesre epitkeznek Alemanyiek. Ha ezt most tenyleg sikerul szetkurni, akkor megint jon a jovot epitjuk nehany ev, ami soha nem erik be. Kezdek mar ebbe belefasulni...
Ahogy olvasom Mina a Maxi-üzlet meghiúsulása ellenére megy a Celtába.
Borja Iglesiásról nézegettem videókat. Őt mondjuk el tudnám képzelni nálunk. Az Espanyolban 37 meccsen vert 17 gólt, adott 3 gólpasszt. Igazi "jókor, jó helyen" csatárnak tűnik, bár nem az a kifejezett lesipuskás alkat (187 cm) mégis sok gólt lőtt kipattanókból, de akadt távoli bombája és méretéből adódóan fejesgólja is. Ha Rodrigo maradna szerintem jól kiegészítenék egymást.
A másik, akit bedobtak a Lille játékosa Rafael Leao. Ő sem ügyetlen, de korából adódóan (20 éves) még nem tűnik kiforrott játékosnak. 24 meccsen lőtt 8 gólt.
Mina, Rodrigo és Gameiro eléggé hasonló stílusú támadók, Sobrino kicsit más, de ő meg alig játszott. Szerintem Borja jó választás lenne!
Persze, ha rúg majd 20 gólt, akkor nem fogom bánni.:) Mina valóban nem klasszis, de mikor beállt mindig széthajtotta magát és az utolsó pillanatos győzelmeinknél ez is sokat számított. Adtuk volna inkább Gameirot...
Rafinhanak kéne szólni, hogy nálunk már tele az orvosi szoba, maradjon csak Barcelonaban, az ottani dokikat már úgyis jól ismeri.
Annyira nem hangzik jól, ez tény. Főleg Minát sajnálom. Nem egy klasszis csatár, de csereként beállva azért tudott lendületet adni a csapatnak. Aztán ki tudja, lehet hogy Maxival hatalmasat húztunk, majd az idő eldönti.
Rafinha azt nyilatkozta, hogy jövőre is a Barcelonában képzeli el magát. Remélem így lesz.
Azt olvastam, hogy jövőre kezdünk el törleszteni, gondolom akkor már a jövő évibe számít bele. Nekem csak az a fura, hogy Neto-ról semmi hír, remélem nem marad a nyakunkon.