Budafok nem lesz egyszerű, masszív csapat. Sajnos a kiesésre ők a legkomolyabb jelöltek, de nem a játékuk miatt hanem mert nekik a leggyengébb politikai hátszelük. A Diósgyőrt mindenképpen megmentik, akárcsak a Honvédot (ráadásul nekik az állomány alapján nem itt kellene állniuk, hanem kb a Paks helyén).
Jaj ez az Oenning. Lehozta az egyik legjobbunkat Croizetet és behozta helyére Csongvait aki hiába magyar egyetlen értékelhető megmozdulása, szerelése se volt. És egyelőre Tallo helyettesét se találja bár ez lehet nem az ő hibája. Perosevicset jegeli. Stieber fényévekre van a 2016-os EB-én a válogatottban nyújtott játékától, igaz ott nem centert játszattak vele.
A Budafokot meg kell verni mindenképp. Egyébként arra kell számítani, hogy a kiesés ellen menekülők sorra fogják nyerni a meccseket.
Azt a kurva, nem hittem volna, hogy idén meglepődök Újpest meccsen, de most sikerült Szakálynak meglepnie. Gratulálok a fióknak, egész jól összekapták magukat a 2. félidőre.
Mily NEM meglepő eredmények: budafok, kispest 2-1-es győzelmek! Csak a kövesd "rondított bele a diók 2-2-es eredményükkel! Mit fognak kapni ezért.... Olyan mint a csinibabába a Vit: " az a szép, hogy bárki nyerhet! - de nem bízzák a véletlenre"
Nem szabad így menni egy meccsnek főleg nem ilyen helyzetben! MTK elleni játék kell és a Puskás ellen begyakorolt védekezés! Még pont is juthat, persze nem tudjuk milyen forgatókönyv íródik a háttérben!
Wintermantel Zsolt ˇ Szerintem legközelebb akkor kellene ezzel foglakozni, ha a belga írásban, nyilvánosan bejelenti eladási szándékát, árral, minden egyéb feltétellel együtt! Mindaddig ne hagyjunk hülyét csinálni magunkból!
Az lenne a legjobb ha Garancsi azt mondaná a belgának itt van 2 milliárd + a fehérvár labdarúgó klub és akkor kiesnünk sem kellene, hogy olcsóbban vegye meg, essen ki a fehérvár pár év múlva a belga irányítása alatt.
Bárki jön a belga helyett csak jobb lehet. Ezeket az éveket nem fogjuk vissza sírni az tuti. Ha a NER jön nyilvánvaló, hogy mi továbbra is a pénzosztás végén leszünk, de legalább nem leszünk hátrányosan megkülönböztetve.
Én amúgy személy szerint nem vagyok optimista a belebegtetett tulaj váltással kapcsolatban, ugyan olyan légből kapott kacsa mint az eddigiek, félek itt csak a kiesésünk után lesz változás mikor egy marék szotyiért megtudják venni a klubot.
Na most azért mára egy dolog kiderült : A D. családnál nem a sportszakmai rész a cél a birtokolt kluboknál . Ezt itt is megmutatták . Velük már tudjuk hogy nem megy , és nem is fog .
Egy esélyünk van . A változás . Hogy ez milyen irányba mozdítana minket , azt senki sem tudja , de mivel a holland mélyföldi bányászpatkány seggére is úgy nézünk lassan mint a Himalájára , ezért esedékes ebből a posványból menekülni . Mert azt még nem tudhatjuk hogy hova juthatunk ha váltunk , de azt igen , hogy ha maradunk , akkor előbb-utóbb kiesünk . Változás kell , és a csapat mellé kell állni . Talán ez a legjobb ami velünk történhet , és remélni a legjobbakat . Annyiszor beültettek minket a hintába , én már csak azt hiszem el , ha látom az új tulajt a honlapon bemutatva , de muszáj hinnünk abban , hogy valami pozitív változás jön .
Miért a belgát szeretők mit szerettek a belgán ? Mit lehetett az általa sportegyesületnek álcázott gazdasági társaságon szeretni ? Minden amihez kötődünk , a múltból származik , és ezáltal tartunk ki nap mint nap . A klub szeretetéért .
Ne aggódjál , szerintem edzőstől , mindenestől repülni fog mindenki . Ki van zárva , hogy nem a saját embereiket építenék be a klubházba . Én csak azt remélem , hogy nem a Bódog , Horváth Feri , Feczkó , Márton ,Supka , Csertői , Pintér vonalról hoznak edzőt .