Keresés

Részletes keresés

kolera4 Creative Commons License 2023.11.13 -5 1 258627

Szóval amikor más meccseken nyerünk és Megyeri a meccs legjobbja,akkor a logikád szerint szarok vagyunk és az ellenfél a jobb? :)

A jövőben nem nagyon tudunk sajnos beszélni,neked most már a szar is jó,mert Blagod cukrozza meg a szar tetejét. 

A többi neked nem számít. Ha ez magyar edző lenne már a picsába küldenéd el.

Előzmény: Sheverush (258616)
kolera4 Creative Commons License 2023.11.13 -3 1 258626

Kicsit más oldalról...sok dologgal egyetértettem amit írtál.

Az ellenfél 3-5-2 rendszerét és letámadására se formációban,se labdakihozatalban,se más módon nem tudunk reagálni. Nem először.....

Az edző nem tud belenyúlni a dolgokba,nem gyakoroltat mást. Csak ott álldogál és nézi ahogy sokadik meccsen a 255. labdát adjuk el.

Ez bármilyen letámadó csapat ellen így van,ha NB2-es Győr,ha Nb3-as Eger. A lassú körülményes passzolgatásunk kb ennyit ér.

A támadásépítéseinkben és labdakihozatalokban kreatívabb játékosaink lassúak és ahogy írtad is rájuk figyelnek.

Több futással lehet célt elérni,ha tudnának ezek a játékosok futni.....Bárányon kívűl nem tudnak.

Szándékosan hagynak néha 1-1 játékosunkat szabadon az ellenfelek,hogy indítsanak azok,mert annak 50%-ban labdaeladás a vége. Lagator labdaeladásai ennek szólnak. 

Ha labdát akarsz kihozni,többet kell futnod,mint az ellened letámadók...nem én mondtam, Guardiola.

Majd akkor nézzétek vissza az első 25 percet,a mi védőink,szélsőink,maga a csapat mennyi futott....hány bemozgás/elmozgás vagy sprint volt...

Egyetlen egy reményünk van ilyenkor,az ellenfél is fáradjon és ez a letámadás enyhüljön az első fél óra után. Jaa és hogy addig kihúzzuk kapott gól nélkül.

Én tegnap szemét módon külön néztem DZS-t,javaslom majd másoknak is.

Sétál és kocog,nincs dinamikája,nincs tempó benne. Bódi dettó ugyanez. Sajnos Balázs már szervezésre ,labdakihozatolkra is alkalmatlan. Viszont hátulról ha szájjal és kiabálással lehetne focizni...nyerne. Végig pofázza a meccset.

Igen néha ad 1-1 gólpasszt,meg ha szabadon senki nem áll rajta ad 1-1 kiváló labdát,amit más nem tud a pályán.

Az sajnos már nem az ő baja,ez elég az NB1-re. 

Találtunk egy gólt ezzel nyertünk.

A végén kinyiló Paks ellen,aki a végén 2 VÉDŐVEL állt hátul, több helyzetünk volt...naaa a fórum népsége erre az utolsó 15-20 percre építkezik. Erre veri most azt a bizonyost. Ebből hozza ki az ellenfél kapusa lett a mezőny legjobbja. Ekkor voltak helyzeteink,ziccerek.

Volt 2 Szappanos bravúr,3-4 védés mellé.

Elfelejtenek mindent az első 45 percet,mindent,egy fél centis lesen múlt ne 11-es és 1-1 legyen.

Megyeri bravúrjait....

Azt hogy az első fél órában össze-vissza rugdostuk a labdát,nem láttuk a Paks kapuját 25-30 percig ezt is.Ilyenkor minden sztornó,a realitás elveszett. 

Ahogy az is a végén a seggünk törte fel a kapunkat,fetrengtünk,szögletnél időt húztunk kis szöglettel. Itthon egy Paks ellen.

Szánalmas Kondásos,Vitelkis időszakra hasonlított a tegnapi meccs.

Meg se merem említeni,a Paks beállított a kezdőbe 2db 18 éves saját nevelésű gyereket. Mikor fog ilyet Blago megtenni,egy fontos idegenbeli meccsen?

Naaa de mit számít Blago szerint volt karakterünk,meg volt rajtunk nyomás,igaz sok volt a hiba,de a Paksnak nagyobb volt az önbizalma :D:D:D

Hááát bazzeg ilyet nyilatkozni,egy hazai csapat edzőjének...

Aki egy értékesebb kerettel,válogatott játékosokkal rendelkezik kisebb az önbizalma,mint a szín magyar gyerekekkel felálló Paksnak :D

Előzmény: Frizuravarjú (258622)
ivanandras Creative Commons License 2023.11.13 0 0 258625

Karácsonyra csak azt tudom kívánni neked, barátkozzon veled a maribor!

Előzmény: .titolesz. (258624)
.titolesz. Creative Commons License 2023.11.13 0 0 258624

Arról azért megoszlanak a vélemények, hogy tudtad-e valaha az eszedet - pfff, de borzasztó ez így leírva. Egyébként egyetértek, a veretlen bajnoki címes Novakovics a mérce, nincs tőle messze.

Előzmény: ivanandras (258575)
pippolinó Creative Commons License 2023.11.13 -2 0 258623

Bévardit?:)

Előzmény: rush01 (258609)
Frizuravarjú Creative Commons License 2023.11.13 -1 3 258622

Dzsudzsiban benne maradt a múlt heti kövesdi meccs, akkor is az ő lábában maradt az egyenlítés. Benne volt, hogy a Paks egalizál a végén, azok után, hogy Dzs egy abszolút ziccert, majd pár percre rá egy tizit is kihagyott, megértem, hogy nem tudott önfeledten ünnepelni.

Tegnap nagyon hiányzott Ojediran, ez pont az a fajta fizikális meccs volt, ahol ő nagyon hasznos tudott volna lenni, és nincsenek benne azok a fajta hibák a játékában, mint amilyeneket Manrique tegnap is bemutatott. A spanyolnak inkább Ferenczi posztján kellene játszania szerintem, nagyon gyenge, amit Janika bemutat, amióta visszatért a sérüléséből. A másik, aki borzasztóan sokat hibázott, az Lagator volt, a bal oldali középső védő posztján elég idegenül érezte magát, remélem Romancsuk lesz Dreskovics párja a jövő héten (Dreskovics amúgy nagyot ment, nagyon kellett a visszatérése).

Elől, onnantól, hogy nem tudtuk buildup-pal felhozni a labdát, és Megyeri előrerugdosta, nem sok esélyünk volt, Bódira, Dzs-re, Vajdára nem sok értelme van felívelni, Bárányra pedig nagyon odafigyeltek minden hátramozgásnál. Oliveirában viszont mocorog valami, amikor pályán van, mindig történik körülötte ez-az, jó pár gólpasszal több lehetne neki, ha a társak nem balf*szkodnák el mindig a lehetőségeket (tegnap pl Dzs). Én mindenképp őt kezdetném Bódi helyett, Maki sajnos már nem fut le senkit, nem lehet üresbe indítani sem, a visszavételeire meg úgyis mindenki készül, nem tud vele meglepni senkit.

Vajda ügyes, fejlődőképes, időnként szépen fordult le, de egyelőre könnyen elnyomják. De lehet még komoly értéke a csapatnak, ha így folytatja (lehet nem jártunk rosszul a Bényei-Vajda cserével).

Kiszenvedtük a tegnapit, nincs rá jobb szó, de nagyon kellett. Hat ponttal vagyunk a tavaly ilyenkori eredményünk előtt, tíz ponttal a kieső előtt. Le kellene nyugodni, az öltözőben, a szakmai stábnál is, szépen nyomás nélkül a csapat és a játékosok fejlődésére lehet koncentrálni. Hajrá Loki!

Előzmény: ivanandras (258621)
ivanandras Creative Commons License 2023.11.13 0 5 258621

Én azt mondom, sokkal inkább legyen ilyen Balázs, mint olyan, aki telibeszarja az egészet... 

Igen, szerintem sem fest jól, hogy egy fontos győzelem után ő még depizik, mert nem jött össze a gól, de legalább 40-hez közel is megvan benne az, ami a mai fiatalokban nagyon nincs. 

Előzmény: cassano711 (258606)
Ebcsont42 Creative Commons License 2023.11.13 0 1 258619

A tegnapi izénkkel (játéknak véletlenül se nevezném) a következő négy, idegenbeli meccsünkről kellene legalább 4, vagy még inkább 6 pontot varázsolni. Csupa olyan csapattal fogunk játszani, akik a kiesés ellen küzdenek. Ez a tény és az, hogy idén eddig 5 idegenbeli meccsen 2 pontot szereztünk nem túl biztató a téli szünetre nézve.

Sheverush Creative Commons License 2023.11.13 -3 4 258618

Itt csak a veretlen bajnoki cím az elfogadható eredmény....

Oh, wait. Ha eléred, akkor is csak a gúny és a gyűlölet lehet a jutalmad.

Bocs, srácok, de nekem ez nem hiányzik.

Sheverush Creative Commons License 2023.11.12 -2 6 258617

Fel se tűnik már, hogy nem is akartunk labdát kihozni, mert Blago már csak alkalmanként erőlteti a buildupot. Pl a Győr ellen, és jé, nyertünk.

Most pl. Megyeri jellemzően csak kirúgta. És jé, most is nyertünk. Tudom, fáj.

Előzmény: kolera4 (258602)
Sheverush Creative Commons License 2023.11.12 -3 9 258616

Egy percig se esik le neki az ellentmondás, hogy ha a meccs legjobbja az ellenfél kapusa, akkor csak nem voltunk olyan szarok. Pláne, hogy nyertünk.

Elképesztően toxikus ez a közeg.

Előzmény: losik (258597)
Mapé Creative Commons License 2023.11.12 0 0 258615
Önnek_igaza_van Creative Commons License 2023.11.12 -3 2 258614

Na igen....várhatóan csatárposzton már télen lesz erősítés, Bárány és főleg Majdevac most úgy tűnik kevés. Ja és a nemzetközi szereplés a minimum elvárt eredmény a csapattól, remélem nem adták lejjebb.

Előzmény: cassano711 (258612)
Mapé Creative Commons License 2023.11.12 0 3 258613

Az első 30 perc nem tudom mi volt, de semmi köze a labdarúgáshoz. Dreskovic tanárian játszott.

cassano711 Creative Commons License 2023.11.12 -1 2 258612

Babunski kapott egy olyan ajánlatot amire senki nem szeretett volna nemet mondani, sem ő, sem a klub, sem a menedzsere.

Mance amúgy gólérzékeny, NBI-es szinten szerintem jó játékos, de primadonna, nehezen kezelhető, nem csapatember, a ZTE-ben is látszik ez rajta, ezzel együtt ott gyártja a gólokat mostanában.

Előzmény: Önnek_igaza_van (258611)
Önnek_igaza_van Creative Commons License 2023.11.12 -1 1 258611

Szappanost nagyon ajnározzák, azonban Dzsudzsák a tizenegyest szarul és az ismétlést is inkább a kapus közelébe lőtte. Nem kaptunk gólt ez nagyon fontos, Dreskovic már nagyon kellett a védelembe.

Bódi, Ferenczi, Dzsudzsák, nem most, folyamatosan gyenge játékot hoznak le.

Tudja valaki, mi történt a csapattal, vagy a háttérben milyen mozgolódás van?

Babunski és Mance elmenetele előtt mindig azt hallottuk nagyon egyben van a csapat, egymásért küzdenek, most nincs ilyen, csend van, mi történt és miért lépet le hirtelen a két csatár?

rush01 Creative Commons License 2023.11.12 0 1 258610

Még sárga lapot sem kapott.

Előzmény: rush01 (258609)
rush01 Creative Commons License 2023.11.12 0 4 258609

Szabó utolsó emberként rúgta fel Bévárdit, nem kellett volna kiállítani?

losik Creative Commons License 2023.11.12 -2 3 258608

Mennyi volt a kaput eltaláló lövések aránya?

Máskor mindig ezzel jössz....

Előzmény: kolera4 (258605)
cassano711 Creative Commons License 2023.11.12 -1 8 258606

Örüljünk már egy kicsit gyerekek. Mégiscsak győztes meccs után vagyunk és a második helyen álló Paksot vertük:-)

A második félidőre szerintem eléggé rányomta a bélyegét, hogy a csapat már csak nyerni akart, mindegy milyen játékkal, milyen áron.

Ennek következtében nagyon sokszor rossz megoldást választottunk, idegesek, feszültek voltunk, párszor mázlink is volt, lásd Megyeri óriási bravúrja vagy Lagator "ha nem les akkor alighanem tizi" esete.

Szappanoson lehet vitatkozni, de ahhoz hogy elakadjon benned a ziccer vagy a tizi nem árt érezni az irányt és jó helyre vetődni, a kipattanónál szintén. Nagy valószínűséggel hamarabb eldől a meccs ha nem ő áll a kapuban.

Dzsudzsit sajnálom, rossz megoldásokat választott, nagyon rosszul rúgta a tizit, hát... szerintem a dekoncentráltság már a végén és a kor is sajnos. 

Nagyon letörte a dolog láthatóan, nagyon bántotta, még a győzelemnek sem igazán tudott örülni a lefújás után.

Nagyon kellett ez a győzelem, de ezzel aligha mondtam újat.

kolera4 Creative Commons License 2023.11.12 -4 1 258605

Jah igen bocs. Megyek is. Én is benéztem,elképedtem valaki erre a szarra is képes azt mondani jó volt.  

Még tükröt tartok itt a szarról egyeseknek,kár belerondítanom az ünneplésbe. Jó meccs volt :D

Olyan Kondásos. 

Látszott készültünk rá és haraptunk végig,hisz csak az év utolsó hazai meccse volt. 

Előzmény: losik (258603)
kolera4 Creative Commons License 2023.11.12 -5 1 258604

A szar az szar,nem mondhatod rá túró rudi. Nem futottunk,nem ütköztünk,nem tudtuk mit kéne csinálni. Szerintem egyik játékosunk nem futott összesen 7kmet.

Dzs unott,Loncar sok hiba,Lagator még több. Bódi kimehetett volna az állatkertbe,mintha pályán se lett volna.

Neked ez tetszett? Mi tetszett benne? Komolyan érdekel. Egy tetszett nekem is, amikor lefújták.

Várom Blagot mit mond.

Előzmény: Sheverush (258595)
losik Creative Commons License 2023.11.12 -3 3 258603

Nem azt mondtad, hogy most megint nem írsz hetekig?

Hogy telik az idő...

Előzmény: kolera4 (258602)
kolera4 Creative Commons License 2023.11.12 -3 1 258602

Hiteles forrás a telefonáló ismeretlen :D

2 nagy védése volt,a többi esetben mi tettük nagy naggyá. Több esetben is belerúgtuk. Megyeri nagyobbakat védett.

DZS a kezébe rugta a ziccert és a 11-est is,borzalmas 11-es volt. Borzalmasabb már csak a meccs volt. 

Kondást ilyen meccsek után küldtük az anyjába,a nézhtetelen szarával együtt.

Az is biztos,hogy még a tartalékos Paks ellen se tudtuk a labdát kihozni.....

Amúgy láthatóan fejlődünk...visszafelé. Nekem is van egy hiteles forrásom,egy mellettem ülő meg azt mondta a barátjának,ilyen nézhetetlen szart 25 éve nem láttam. Ez nem foci.

Előzmény: losik (258597)
losik Creative Commons License 2023.11.12 -1 3 258601

"Mondd, nálad ez valami humor?"

Előzmény: Ebcsont42 (258600)
Ebcsont42 Creative Commons License 2023.11.12 0 0 258600

Hogy mik vannak? És mondd zsiráf szoktál te hányni? :)

Előzmény: losik (258599)
losik Creative Commons License 2023.11.12 -2 5 258599

Te fizettél érte? Akkor milyen kiszolgálást reklamálsz? Engem kiszolgáltak. Azért mentem, hogy lássam, hogy nyerünk. Nyertünk.

Előzmény: Ebcsont42 (258596)
Ebcsont42 Creative Commons License 2023.11.12 0 0 258598

Főleg helyenként és szőre mentén..

Előzmény: Zolika. (258594)
losik Creative Commons License 2023.11.12 -2 1 258597

Jöttünk ki , mellettünk egy fickó telefonált: "Nem a jobb csapat nyert, nem is értem, hogyan sikerült... De Szappanos olyanokat védett, hogy elképzehetetlen... Legalább négyet, ötöt.."

Ez volt a mai meccs. 

Nem voltunk jók, főleg az elején , de a meccs embere az ellenfél kapusa volt. 

Ebcsont42 Creative Commons License 2023.11.12 -3 0 258596

A "csapat" meg legalább maximálisan kiszolgálja a nagyérdeműt! :D

Előzmény: Sheverush (258595)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!