A Youga-Batik kérdésben egyetértünk, ha pl Youga játszik, a zöld maki a 3. gólnál garantáltan nem hozza gond nélkül 10 métereket a labdát a kapunk felé. De azt nem értem hogy Somát miért erőlteted. Számtalan lehetőséget kapott már, de igazából soha nem élt vele, nagyjából egy langyos semmi az ami eddig nyújtott. Ami azért gáz mert egyébként egy qrva jó játékos. Úgyhogy nálam ő már bizonyított, azt h valamiért ez nem az ő közege.
Nem kell temetni.Reál Madrid igazolás után jöhet az Arsenal játékos.Igaz még a lilákkal versenyzünk, de mivel sérüléséből most épül fel, szinte biztos, hogy nálunk köt ki.Reszkess NB1!
Magyarázd már el, hogy Somát mi alapján látod te bárki másnál jobbnak? Van benne potenciál? Kb a Fehérvár elleni gólján kívül ez miben nyilvánult meg? Játszott az első meccseken, aztán meg nem. Biztos van valami oka.
Nehéz lenne eddig bármi túl sok pozitívat mondani Navarróra...
Vannak nyilván jó döntései, tegnap hamar meglátta, hogy a Szécsi-Kocsis csere muszáj, mert a Kocsis-Kulbachuk kettős nem volt elég védekezésben. De a meccselése alapvetően katasztrófa... Képtelen normálisan és időben cserélni, ez pedig tegnap is nagyon kiütközött.
Emellett leépítette teljesen a tavaszi szezon legjobb játékosát, Yougát és Somát, akiben tudjuk, hogy van potenciál. Vajda legalább tegnap kapott egy félidőt... Ha bármelyikük távozik, az a szememben megbocsáthatatlan bűn nála. Ráadásul az általa hozott játékosok egyike sem tűnik még megfelelő csereembernek sem, nemhogy hosszútávú segítségnek a kezdőben. Batikot szarásig erőlteti, cserébe Komáromit feleslegesen igazoltuk le.
A 6 meccsen 10 pont nyilván okés, de ezt messze nem neki köszönhetjük, hanem részben a szerencsének és Dzsudzsák jó szezonrajtjának.
Sajnos a helyzet az, hogy minél hamarabb meg kéne szabadulnunk Navarrótól, különben több fronton is leépülhet ez a csapat...
"Oké, elbaszta, de gondoltam, miután 20 perxlcig nem nagyon léptünk át a felezővonalon, majd belenyúl a meccsbe."
Idegenben is gáz lenne, de hazai pályán ez bűn a helyszínre kilátogató szurkolókkal szemben. Mindkét idei vereség vállalhatatlan hozzáállással párosult. A pályán lévőket mindkétszer magukra hagyta a kispad. (Kétszer ugyanabba a folyóba..)
Navarrónak nem az erőssége a rangadókra való mentális felkészítés. Már, ha van erőssége egyáltalán, egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy a vállalható szerzett pontszám, nem inkább a szerencsének köszönhető-e...
Navarro megint variált: Szécsi jobbhátvédből fel a középpályára, Gordic pad, Mejías jobbhátvéd. Teljesen hülye! Ez a Mejías támadásban nulla, Szécsi a középpályán nulla. Oké, elbaszta, de gondoltam, miután 20 perxlcig nem nagyon léptünk át a felezővonalon, majd belenyúl a meccsbe. Lófaszt! Amíg ők percekig tanakodnak a pálya szélén, hogy mi a fasz legyen, addig rúg az ftc egy újabb gólt. Labdatartás a félidőben 21-79, nem nekünk. Osztálykülönbség, nem is egy! Megint alázzák a Lokistákat.
A legnagyobb problémám nekem sem önmagában a vereség volt ma.
Tudjuk, hogy jobb csapat, tudjuk hogy más szinten van a költségvetésük stb.
Ezzel együtt ilyen ijedten, hitehagyottan nem lehet belemenni egy Fradi elleni hazai meccsbe. Sokkal agresszívebb, elszántabb Lokit vártam.
A legbosszantóbb az volt, hogy a második félidőben rendkívül dekoncentrált, egyes szitukban egyenesen nagyképű volt a Fradi, semmit nem akartak csak őrizni a 2-0-ás előnyt, szóval mindent megtettek, hogy valahogy visszahozzanak minket a meccsbe, de hiába.
Rosszul is játszottunk ma a két csapat közötti nyilvánvaló difi mellett.
Mikor meg végre Kocsis emberhez adott be és gólt lőttünk azt elvette a VAR, szegény embert az ág is...
Navarrónak nem nagyon volt meccsterve szerintem és ami még nagyobb gond, motivációs gondokat is éreztem, mintha nem tudta volna a csapatot kellően feltüzelni, mentálisan felkészíteni erre a meccsre.
Szerencsére pontokkal egyelőre jól állunk, ebből a meccsből a megfelelő tanulságokat le kell vonni mindenkinek és Kisvárdán keményen beleállni a meccsbe. Az egy más szintű ellenfél lesz, 50/50% az a meccs.
Ja, azt én sem értem, hogy Navarro miért akkor cserél amikor és miért azokat akiket.
Egyes embereket érthetetlenül teljesen jegel, Somát, Yougát és a kis Ciblát is ( még akkor is ha utóbbi ma pár percre bejött ).
Nyilván esélytelen, hogy edzőváltás lesz, de egyszerűen az lenne az egyetlen épeszű döntés. Ma legalább a nevetséges spanyoljait nem dobta be, gondolom, ilyenkor nem járna a prémium, amit leoszthatnak neki.
Szándékosan hanyagolni Yougát és Szuhodovszkit, baromi sokat árt a csapatnak, főleg, hogy Batikról számolatlanul kapjuk a gólokat. De gondolom, a következő két hétben bejelentik, hogy mindketten távoznak, elpocsékolva két jó játékost.
Kiábrándítóan szar volt ez a mai meccs, látszik, hogy Navarro nem egy felnőtt szinten kompetens edző, az ifista tudása pedig ide kevés lesz. Képtelen értelmesen meccselni.