Keresés

Részletes keresés

egér a marson Creative Commons License 2000.03.22 0 0 14
:-)) vagy inkább :-((
Előzmény: MGperY (13)
MGperY Creative Commons License 2000.03.22 0 0 13
lelkiszemeim elött már látom kedvenc érettségi tételed: "Kosztolányi antikommunista művészete,és ennek hatása a polgári írókra."

:((

Előzmény: Messire (6)
egér a marson Creative Commons License 2000.03.21 0 0 12
Az lesz a vége, hogy jönnek az elvtársak, és többszáz évre visszamenőleg előveszik a "bűnöket". Szerinted mi lenne a megoldás ? Ki kérjen bocsánatot ? Kitől? Vagy más ötlet ?
Előzmény: Messire (9)
dorong Creative Commons License 2000.03.21 0 0 11
Messire!
Hogy abban az időben valami nem klappolt az tuti, hiszen a kommunistákon kívül mások is hőbörögtek nem? Meg volt valami háboruféle is amit szintén nem a kommunisták gerjesztettek. Ugy érzem, a te agyad elborítja valami vörös fátyol, és lelkedre nehezedik az eszelős gyűlölet!
Hogy képzeled, hogy az ezek kiváltotta indulatok megférhetnek az őszinte keresztényi emlékező szeretettel! A gyertyagyújtás igénye nálad egy újabb világégés kezdeményezése. Távozz Tőled(!) sátán! Huss!
Előzmény: Messire (6)
egér a marson Creative Commons License 2000.03.21 0 0 10
Most komolyan, tényleg ekkora súlya van ennek az eseménynek. Szerintem minél kevesebbet emlegetjük, annál jobb. Főleg, hogy aki 90 előtt járt oktatási intézménybe, annak tele van a f... az egésszel. Ugye emlékszel a gyerekek nyaraltatására, meg a többi baromságra.
Előzmény: Messire (8)
Messire Creative Commons License 2000.03.21 0 0 9
"inkább te tűnsz balosnak"

Regota lehetsz jelen ezen a forumon.

Előzmény: egér a marson (7)
Messire Creative Commons License 2000.03.21 0 0 8
"...mi a pék f@szához kéne hozzászólni ?..."

A mives kerdesre a valaszom: leginkabb a tisztelt szocialista asztaltarsaim velemenye erdekelne (Esik, Pasztorperc peldaul) - nekik milyen a viszonyuk ehhez a naphoz. Ha mar '56-rol nem kepesek nyiltan beszelni partjuk politikusai. Hatha konnyebb, ha a "kalyhanal" kezdjuk.

Amugy pedig egy in memoriam topik ez, mint ahogy megemlekezunk az aradi 13-ak kivegzeserol, a trianoni diktatum alairasarol vagy a november 4-i szovjet/kadari invaziorol is. Egy gyasznap a negy kozul.

Előzmény: MGperY (5)
egér a marson Creative Commons License 2000.03.21 0 0 7
inkább te tűnsz balosnak, eléggé provokáció szagú ez a kifakadás.
lacilacilacilacilacilaci
Előzmény: Messire (4)
Messire Creative Commons License 2000.03.21 0 0 6
"...észre sem vettük volna h valami komcsi évforduló van
, ha te nem rúgsz bele kosztolányiba...."

Megkerlek, hogy a kedvenc koltom es irom nevet nagybetuvel ird. Kosztolanyit utaltak a kommunistak, mert igazi polgari iro volt. Megirta a bolsevik remuralmat, ugy ahogy ez lezajlott. Emiatt osszes politikai targyu cikket betiltottak, soha nem adtak ki a Rakosi-Kadar idokben. Megnyugtathatom a kedves balos asztaltarsakat: Kosztolanyi kemenyebben irt Kun Belaekrol mint en. Mert o at is elte a dogveszt.

Előzmény: MGperY (5)
MGperY Creative Commons License 2000.03.21 0 0 5
mi a pék f@szához kéne hozzászólni ? észre sem vettük volna h valami komcsi évforduló van , ha te nem rúgsz bele kosztolányiba.
Előzmény: Messire (3)
Messire Creative Commons License 2000.03.21 0 0 4
Ez sem nyert. A nevem tavolrol sem "Lacko" (nagy L-lel kell irni a szemelyneveket) es bar nagy a termetem, nem vagyok tulsulyos.

Felkernem a kedves balos aztaltarsakat, hogy probaljanak a topik temajara koncentralni, barmilyen nehezukre esik is.

Előzmény: egér a marson (1)
Messire Creative Commons License 2000.03.21 0 0 3
Sem szerencsetlen, sem provokator nem vagyok. Ellenben mintha te agyilag kisse elnyomott lennel. Ezert nem tudsz hozzaszolni a temahoz?
Előzmény: Törölt nick (0)
rezső Creative Commons License 2000.03.21 0 0 2
No de Messire et! Nem emlékszel, hogy a proletár gyerekek a margit szigeten... Tudod.

És a piros kokárdás fáklyás felvonulások...

Előzmény: Messire (-)
egér a marson Creative Commons License 2000.03.21 0 0 1
lebuktál túlsúlyos lacika
Előzmény: Messire (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.21 0 0 0
0 vagy, te szerencsétlen provokátor :-)
Messire Creative Commons License 2000.03.21 0 0 topiknyitó
Regen rabsorsban rankeroszakolt bolsevik unnep - ma mar csak egy rosszemleku gyasznap. 81 eve gyilkos gazemberek kaparintottak meg a hatalmat Magyarorszagon. A hazaarulo szovjet ugynokok eszetlen terrorba kezdtek es gyalazatos tort ultek a haldoklo Magyarorszagon. Garazdalkodasuk vegso ervet szolgaltatott a Haza foldarabolasahoz. Rajuk hivatkozva lehetett ujabb es ujabb lehetetlen es aljas teruleti igenyeket ervenyesiteni az altaluk es a megszallo csurhek altal kifosztott Magyarorszag ellen. Szent emlekmuveinket voros ronggyal letakartak, az orszagot kiraboltak, majd a rendteremteskor, takaritaskor a rablott kincsekkel elmenekultek. (Lasd Kosztolanyi Dezso bevezetojet az "Edes Anna" cimu zsenialis regenyben.) Tobbseguket sajat gazdaja vegezte ki Moszkvaban, de jonehany csirkefogo tulelte a konszolidaciot es visszajott Magyarorszagra bosszut allni. Itt is alapitottak csaladot. Dicstelen emlekuk egy rombadontott orszag.

Emlekezzunk a kommun aldozataira egy szal gyertyaval!

SOHA, SOHA TOBBE KOMMUNIZMUST!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!