Keresés

Részletes keresés

chrta Creative Commons License 2001.02.08 0 0 280
hát.. akár az idők végezetéig is elleszek én itt egyedül, csak kicsit unalmas.. :((((((
jövő hét egy kis kényszerpihenőre kárhoztat, úgyhogy írjátok össze továbbképzésem videóit. van három napom, hogy pótoljam hiányosságaimat! :))
K.
chrta Creative Commons License 2001.02.05 0 0 279
ja..
dicK wrote: "bezzeg szombaton mint malac vágás előtt úgy visít, H csináljak már valamit mert nem akar 7végén dolgozni!!! ... ;oPPP ;DDDDDD"

chrta: na, és csináltál??? ;-p
K.

Előzmény: dicK (276)
chrta Creative Commons License 2001.02.05 0 0 278
festés-ügyvben érdeklődj dicK-nél.. nagy rutinja van benne.. :DDDDDDDDDDDD
na jó, takarítást vállalom.. :)))

egyébként pedig pofátlanság lenne részemről meghívatni magam videJÓÓÓÓÓzni.. :)

a héten nekem bármi jó. :))
K.

Előzmény: FOMA (277)
FOMA Creative Commons License 2001.02.05 0 0 277
"(szolgálati közlemény: albérletemben no video, tehát maximum a kazikat, és nem a filmeket tudom nézegetni..) :))) "

Nálam viszont van, meg dicK-nél is. Pl. egy olyan topictalit tudnék elképzelni, hogy a vendégek nem spanyol bort meg belga pralinét hoznak, hanem mondjuk az egyik kifesti a fürdőszobát, a másik meg utána kitakarít.:-)

Előzmény: chrta (275)
dicK Creative Commons License 2001.02.05 0 0 276
Aloha! :)

Nézdmán´! Most akkora lóról beszél, hogy be sem tudnák tolni trójába, bezzeg szombaton mint malac vágás előtt úgy visít, H csináljak már valamit mert nem akar 7végén dolgozni!!! ... ;oPPP ;DDDDDD

Bagoly mondja verébnek...

Oszt´ akkor miTis akarnak kéremszépenés mikor is?

Pusszantás!

vigyoro. ;)

Előzmény: chrta (275)
chrta Creative Commons License 2001.02.02 0 0 275
welcome back, FOMA! :)))

dógozni? hátammeg mi fán terem? dicK is folyton erre hivatkozik.. ez nekem gyanús.. ez valami olyasmi, ami csak a pasik jussa?? :))))))

topictali rulez, amint legkedvesebb házicápánk úgy dönt, kiszabadul gáJarabságából.. :))
(szolgálati közlemény: albérletemben no video, tehát maximum a kazikat, és nem a filmeket tudom nézegetni..) :)))
K.

Előzmény: FOMA (274)
FOMA Creative Commons License 2001.02.01 0 0 274
Vagyok, csak néha én sem találom magamat... Időnként dógozni is köll.

Jövő héten bármikor kapható vagyok egy lyó kis topoictalira. Van nálam mindenféle Kalandra fel! meg Tanú, meg galopp meg miegymás.

Előzmény: chrta (273)
chrta Creative Commons License 2001.02.01 0 0 273
"jön a bálna, szája tátva, vicsorítja fogsorát.."
vagy az a cápa volt és bicska maxi?? :))))))))

FOMA!
eltűntél..
K.

Előzmény: dicK (272)
dicK Creative Commons License 2001.02.01 0 0 272
Pityu, Te drabális állat!
Na tessék! Ráadásul cet és nem bálna! Annak csak ömlik a szájába a sok plankton...
...mert annnnnnyira buta a bááálna!
;)
Bezzeg.amoby! ;)))

Éjfeéjkor Tiéd vagyok - jó kis Tisza-Maros-Party Esték...! ;D

Jobbreggelt! :)

Előzmény: chrta (271)
chrta Creative Commons License 2001.01.31 0 0 271
dicK wrote:
"mintha chrta helyett is álmodott volna, vagy mintha épp o maga lettvolt (ozdbe!) a foszereplo benne... ;)"

izééé.. ööö.. hosszas megfontolások után (ha már feltélenül állat kell bele) mégiscsak a halat (ooopsz.. a bálna hal? nem, a bálna nem hall..) választanám, az madár helyett.. mikor jössz? ;))))
K.

Előzmény: dicK (270)
dicK Creative Commons License 2001.01.31 0 0 270
Mondjuk .nek rémlik: ...mert monTa vala @262: 7tLNke., mire chrta (irom:< font color=chrta >;), szal´ a mindnyájunk szeretete által övezett angyali kisassSzony melléferdítve közöl dekódolást @265. Na erre súgtam én segíCCséKet (Mondom, H most olvasom Piszok Fred összest...;), hogy mondom oroszul azt: 'pjáty' + etc.
NaszóvalmostmegottartunkH nem gyozom a kódolást és dekódolást magyarázattal illetni, nem pedig amaz TOPIC témában jeleskedem, mert hogy nem is nagyon izgalmas, hogy az ember fenn van hajnali egyiK, oszt´úgy néz a tükörbe, mintha chrta helyett is álmodott volna, vagy mintha épp o maga lettvolt (ozdbe!) a foszereplo benne... ;)
Szegény chrta királykisasszony! Hogy a vámpírokmindiga gyöngéket találják meg - már nyakon alul. Mert tudnák én mily gyenge felette... De onnan úcsem tunnának kiszíni má semmitse.

Na hát elég a süket monológmól, váltok mingyá szterelógba...

* & üdv!

netuttki

FOMA Creative Commons License 2001.01.31 0 0 269
"szem.
közönség fele segített.. :)) "

Viszont nekem anyukám telefonon azt mondta, hogy Vószem.

"most miért is kezdtünk számolni? ráadásul oroszul?? "

Ki emlékszik már arra...?:-)

Előzmény: chrta (268)
chrta Creative Commons License 2001.01.31 0 0 268
ezt azért visszautasítanám.. _én is_ tanultam oroszt.. igaz, hogy csak öt évig.. szem.
közönség fele segített.. :))

off
most miért is kezdtünk számolni? ráadásul oroszul??
K.

Előzmény: dicK (267)
dicK Creative Commons License 2001.01.31 0 0 267
Szerintem jelöljük meg a "pjáty"-t. Vagy nem? ;)))Kér7M a közönség segíségét? ;)

JoBreGelT!:)

Előzmény: FOMA (266)
FOMA Creative Commons License 2001.01.30 0 0 266
Errőkl jut eszembe: hogy hívják Sólyomszem nyolcadik fiát?
Előzmény: dicK (265)
dicK Creative Commons License 2001.01.30 0 0 265
pjáty, seszty, 7, vószem... ;)
FOMA biztos tuGGYa... ;)))))
Tom´, mi vagyunk az öregek...
Előzmény: chrta (264)
chrta Creative Commons License 2001.01.30 0 0 264
nem szeretem, ha gyermekfejjel hételenke-hirtelenke?. vélem, ezt nem erdemlem meg, lelkem kedvel. engedd meg hát nekem, hogy cserfes szellemed kedvesen kergessen elmebeteg helyzetbe.

SIKERÜLT! mármint, elmebeteg helyzetbe kerdetned.. :))))))))))))))))))))

FOMA! mél ment..
K.

Előzmény: dicK (261)
FOMA Creative Commons License 2001.01.30 0 0 263
Idő hiányában még csak ezt tudtam értelmezni:"HüJe dicK! "

Mivel mobilom még mindig szervízben van (és nagyon ügyesen máshova nem írtam fel a telefonszámokat), ezért e-mailben plíz a mobilszámaitokat.

Előzmény: dicK (262)
dicK Creative Commons License 2001.01.30 0 0 262
Ugy látom még így is becsúszott némi redundancia, egy kis uncompressed stream + egyebek, így ha chrta ügyes kislány máris kész a válasszal:
HüJe dicK! ;DDDD

(HoNantuGYa?!?!?!8o/ ;)

NA meséJJetek mán´ Szögedi estrül is, mer´ én csak pösti iCCakát járom mostanában. Kellemetes volt az is, sot jóval szárazabb - mint most itt.

Balra L...

dicK Creative Commons License 2001.01.30 0 0 261
NMszRetMHgyRmekfeJL7tLNke.vLMeztnMRdMlM+LLkMkedvLNgeD+hatnekMHcsRfSszLlMedkedvSNkRgSsMLmeBATegheJzetbe!;)NamegyekMbLevSZekrNgetegSZtLNtekRedeTT´E´sRegbe
FLlegekheJL1Nk1Snektek! EztfeLYCSD+! ;oP ;DDDD
Előzmény: chrta (260)
chrta Creative Commons License 2001.01.29 0 0 260
"HjakoszkeLehetkicsiTurLmetINXdicKmatekfeladatkozbN"
na, aki ezt megfejti.. röbidítés bajnoka..
K.
Előzmény: chrta (259)
chrta Creative Commons License 2001.01.26 0 0 259
könnyű reggeliről hajlandó vagyok egyeztető tárgyalásokat tartani a jövőben. esetleg, elfelezhetjük.. :)))))

FOMA! terv törölve, miskolci gyorssal megyek, a fél4essel..
K.

Előzmény: dicK (258)
dicK Creative Commons License 2001.01.25 0 0 258
Nekem már nincs is könnyu reggeli?! Hol van itt a nok egyenjogúsága? :/ ;)
Látod chrta, hogy bánik Veled Foma! (Különbül...)
Előzmény: FOMA (256)
chrta Creative Commons License 2001.01.25 0 0 257
útravalónak kis sonkát kérnék, tojással.. :))) izé.. sonka nem is kell.. :)))))))))
a közvetlennel szándékozom nyomulni, tehát péntÖk 13:30as indulás.
K.
Előzmény: FOMA (256)
FOMA Creative Commons License 2001.01.25 0 0 256
Nagy nehezen előkerültem (már aggódtam, hogy hol lehetek), de a jóvő hétig felügyelet alatt állok esténként.

chrta:

Ha elárulod, hogy mikor indulsz észak felé, akkor a Mars térre kiviszek egy kis útravalót.

Előzmény: dicK (255)
dicK Creative Commons License 2001.01.25 0 0 255
Aloha!:)
Sonkám is van, tojásom is, de 1ik sem tálba való - legfeljebb a pápuáknál... ;)

Pedig gáJa biz´ van mint H írtam vala, meg víz árja felettem. Ma reggel is ezzel kezdodöT, de átütemezést értem el jövo hétig. TaszTali ma még talán bele is férne, de holnap, haH! ;)))) ...már nem.

Mintahogymégmostanáig reggelim sem fért idombe. Megyekafutok is büFbe kis plankton, mit beszélek! Egy cet csak halat eszik nem holmi ízeltlábúkkal gazdagított zöldségestálat!!! DeJazér´ a sonkatoják még elmenne... ;)

* & üdv a sonkának vagy a tojásnak is! ;DDD

Előzmény: chrta (254)
chrta Creative Commons License 2001.01.24 0 0 254
verőfényeset!

úgy tűnik, kedves dicK nevéhez hűen viselkedicK..
azaz.. ritka lett, mint a fehér bálna.. :((((
Moby, gyere vissza!
hagyd a gályát másra, és térj vissza a társaságba!! :)))))))))))))))))))))))))))))

és ha FOMA is visszatér, esetleg.. izé.. :))) taszTali?
(ez egy kicsit olyan, mint az a lüke mondat.. ha lenne egy kis sonkánk, készíthetnénk egy jó kis sonkástojás, ha lenne még hozzá egy kis tojásunk is..)
K.

Előzmény: chrta (253)
chrta Creative Commons License 2001.01.23 0 0 253
verőfényeset! :)))

hát, ha FOMA magával cipeli, akkor chrta nagyon ;.....(((((((((
mert kizárásos alapon elmondható: bár jó erőben van, egy volvot mégsem cipelne magával szegeden.. pedig az lenne az igazi kalandra fel! :)))))))))))))))
K.

Előzmény: FOMA (252)
FOMA Creative Commons License 2001.01.22 0 0 252
Pedig itt nálam a "Kalandra fel!",
de most mégis Foma Pécsre el.

Hát ez gyenge volt, de eredeti.:-)

Előzmény: chrta (251)
chrta Creative Commons License 2001.01.22 0 0 251
akkor mai meeting törölve.
K.
Előzmény: FOMA (250)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!