hát.. akár az idők végezetéig is elleszek én itt egyedül, csak kicsit unalmas.. :((((((
jövő hét egy kis kényszerpihenőre kárhoztat, úgyhogy írjátok össze továbbképzésem videóit. van három napom, hogy pótoljam hiányosságaimat! :))
K.
"(szolgálati közlemény: albérletemben no video, tehát maximum a kazikat, és nem a filmeket tudom nézegetni..) :))) "
Nálam viszont van, meg dicK-nél is. Pl. egy olyan topictalit tudnék elképzelni, hogy a vendégek nem spanyol bort meg belga pralinét hoznak, hanem mondjuk az egyik kifesti a fürdőszobát, a másik meg utána kitakarít.:-)
Nézdmán´! Most akkora lóról beszél, hogy be sem tudnák tolni trójába, bezzeg szombaton mint malac vágás előtt úgy visít, H csináljak már valamit mert nem akar 7végén dolgozni!!! ... ;oPPP ;DDDDDD
dógozni? hátammeg mi fán terem? dicK is folyton erre hivatkozik.. ez nekem gyanús.. ez valami olyasmi, ami csak a pasik jussa?? :))))))
topictali rulez, amint legkedvesebb házicápánk úgy dönt, kiszabadul gáJarabságából.. :))
(szolgálati közlemény: albérletemben no video, tehát maximum a kazikat, és nem a filmeket tudom nézegetni..) :)))
K.
Pityu, Te drabális állat!
Na tessék! Ráadásul cet és nem bálna! Annak csak ömlik a szájába a sok plankton...
...mert annnnnnyira buta a bááálna!
;)
Bezzeg.amoby! ;)))
Éjfeéjkor Tiéd vagyok - jó kis Tisza-Maros-Party Esték...! ;D
dicK wrote:
"mintha chrta helyett is álmodott volna, vagy mintha épp o maga lettvolt (ozdbe!) a foszereplo benne... ;)"
izééé.. ööö.. hosszas megfontolások után (ha már feltélenül állat kell bele) mégiscsak a halat (ooopsz.. a bálna hal? nem, a bálna nem hall..) választanám, az madár helyett.. mikor jössz? ;))))
K.
Mondjuk .nek rémlik: ...mert monTa vala @262: 7tLNke., mire chrta (irom:< font color=chrta >;), szal´ a mindnyájunk szeretete által övezett angyali kisassSzony melléferdítve közöl dekódolást @265. Na erre súgtam én segíCCséKet (Mondom, H most olvasom Piszok Fred összest...;), hogy mondom oroszul azt: 'pjáty' + etc.
NaszóvalmostmegottartunkH nem gyozom a kódolást és dekódolást magyarázattal illetni, nem pedig amaz TOPIC témában jeleskedem, mert hogy nem is nagyon izgalmas, hogy az ember fenn van hajnali egyiK, oszt´úgy néz a tükörbe, mintha chrta helyett is álmodott volna, vagy mintha épp o maga lettvolt (ozdbe!) a foszereplo benne... ;)
Szegény chrta királykisasszony! Hogy a vámpírokmindiga gyöngéket találják meg - már nyakon alul. Mert tudnák én mily gyenge felette... De onnan úcsem tunnának kiszíni má semmitse.
Na hát elég a süket monológmól, váltok mingyá szterelógba...
nem szeretem, ha gyermekfejjel hételenke-hirtelenke?. vélem, ezt nem erdemlem meg, lelkem kedvel. engedd meg hát nekem, hogy cserfes szellemed kedvesen kergessen elmebeteg helyzetbe.
Ugy látom még így is becsúszott némi redundancia, egy kis uncompressed stream + egyebek, így ha chrta ügyes kislány máris kész a válasszal:
HüJe dicK! ;DDDD
(HoNantuGYa?!?!?!8o/ ;)
NA meséJJetek mán´ Szögedi estrül is, mer´ én csak pösti iCCakát járom mostanában. Kellemetes volt az is, sot jóval szárazabb - mint most itt.
útravalónak kis sonkát kérnék, tojással.. :))) izé.. sonka nem is kell.. :)))))))))
a közvetlennel szándékozom nyomulni, tehát péntÖk 13:30as indulás.
K.
Aloha!:)
Sonkám is van, tojásom is, de 1ik sem tálba való - legfeljebb a pápuáknál... ;)
Pedig gáJa biz´ van mint H írtam vala, meg víz árja felettem. Ma reggel is ezzel kezdodöT, de átütemezést értem el jövo hétig. TaszTali ma még talán bele is férne, de holnap, haH! ;)))) ...már nem.
Mintahogymégmostanáig reggelim sem fért idombe. Megyekafutok is büFbe kis plankton, mit beszélek! Egy cet csak halat eszik nem holmi ízeltlábúkkal gazdagított zöldségestálat!!! DeJazér´ a sonkatoják még elmenne... ;)
úgy tűnik, kedves dicK nevéhez hűen viselkedicK..
azaz.. ritka lett, mint a fehér bálna.. :((((
Moby, gyere vissza!
hagyd a gályát másra, és térj vissza a társaságba!! :)))))))))))))))))))))))))))))
és ha FOMA is visszatér, esetleg.. izé.. :))) taszTali?
(ez egy kicsit olyan, mint az a lüke mondat.. ha lenne egy kis sonkánk, készíthetnénk egy jó kis sonkástojás, ha lenne még hozzá egy kis tojásunk is..)
K.
hát, ha FOMA magával cipeli, akkor chrta nagyon ;.....(((((((((
mert kizárásos alapon elmondható: bár jó erőben van, egy volvot mégsem cipelne magával szegeden.. pedig az lenne az igazi kalandra fel! :)))))))))))))))
K.