Sziasztok! Eladóvá vált saját részre vásárolt kontaktlencse. sajnos nekem nem jó,ezért szeretném eladni. 2db -t elhasználtam belőle, de 4db bontatlan van még a dobozba!
Acuvue Oasys For Astigmatism tórikus kontaktlencse
Vásároltam már boltban is, onlány is, előrefizetéssel és utánvéttel is (pikkpakkpontban).
előfordult, hogy az online rendelés az ígért 3 munkanap helyett jóval lassabban érkezett.
kontaktlencséből nagyon sokfélét kell készleten tartania annak, aki gyors kiszolgálást
vagy rövid szállítási határidőt tart. A rövid határidőt ígérni lényegesen olcsóbb.
Tapasztalatom nem a boltok hanem a lencsék közötti különbség: a "night and day" lencsék (amit azért nem kell éjszakára benthagyni, de nem árt, ha megtörténik) számomra kevésbé "érezhetőek," mint az "egynapos" lencsék. tényleg, mintha ott sem lenne. egynapos lencsénél előfordult, hogy napközben műkönnyet kellett cseppentenem. csak feltételezni tudom, hogy a különbséget a lencsék víztartalma okozhatja: az egynapos lencse kétharmada víz, a 30-napos, bentalvós lencsének csak egyharmada víz.
Ez is világos! Gyakoroltam :) Még nem érzem magaménak, hogy egy lencse van a szememben, de majd alakulni fog... Köszönöm a segítséget... Valamelyikőtöknek van tapasztalat online vásárlással? :D Erre vonatkozólag is tudtok ajánlani valamit? Úgy érzem ez a téma nem a szívetek csücske... Ha nincs tapasztalat online boltokkal nekem az is infó, habár eredetileg erről kérdeztem :)
Nem csak a bevizsgálás. Az illesztés, hogy adott lencse hogy fekszik fel a szemgolyódra. A ki-/berakás megtanítása. A helyes kezelés, lencsehasználat megtanítása.
köszi a választ... A bevizsgálás szükségessége alap... A vásárlás miatt kérdeztem, hogy tud-e valaki online vásárlás opcióban segíteni?
Nem szeretnék kifogni valakit, akinek a szolgáltatása nem megfelelő... Szóval ha erre vonatkozólag is tudnál segíteni? a kontaktlencse.lap.hu-n láttam van bőven...
ha (minden alkalommal friss) folyadékban tárolod, szerintem a night and daynek semmi baja nem lesz.
korábban night and dayt használtam, most biofinity-t, ami néha éjjelre is bentmarad, de többnyire csak nappal, és legalább hetente egy éjjelre mosom feltőtlenítem, erre a célra vett oldatban.
hordani sokkal kényelmesebb az éjjelnappali lencsét, mint a csak nappalikat, legalábbis nekem sokkkal ritkábban okoz bármiféle érzést, bökést, szemszárazságot.
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. 1 napos lencsét szoktam használni, mert kisgyerekkel vagyok itthon, így nem mindennapi használatú a lencse. most vision expresszeset hasznélok, előtte azt hiszem trueye volt. egyiksem volt az igazi. mindig bökött, nyomott, azaz mindig éreztem a jelenlétét. Tudnátok jobbat ajánlani, mint ezek? Illetve eNight&Day ben is gondolkodnék, csak, nem tudom, annak nem lesz-e baja, ha csak hetente 2-3 alkalommal használom. köszönöm
Mi ez a stílus, te bunkó! Mi az, hogy böfögni??? Magánügyed, hogy dörzsölöd vagy nem. Leírtam, hogy már nem kell. CyCleant üzletben már nem fogod tudni megvenni. További jó lencsézést.
Na, csak most látom, hogy odaböfögtél valamit a múltkori hozzászólásomhoz. Hát képzeld, nekem olyan lencsém van, amit vagy dörzsölök, vagy peroxidos szert használok hozzá, esetleg CyCleant. Bocs
Szia! Ha írsz a privát címemre, akkor ott megadom szívesen elérhetőségünket. Itt nem reklámozom magam, mert etikátlan lenne.
Mi helyetted nem látunk, a te infoidra tudunk hagyatkozni a vizsgálat során. Így soha nem fogunk azonos eredményeket kapni, ha csak 2 üzlet adatait nézzük. Természetesen csak minimális különbség fogadható el. Tórikus kl-nél nehéz az illesztés, mivel a lencse forog a szemeden, így a tengely beállításán előfordulhat, hogy módosítani kell és a kl tengely nem azonos a szü tengelyével.
Kedves Seva71! Téged, hol lehetne elérni? Nekem Ultraflex tórikus lencsém van pluszos, de szerintem nem az igaz. Az érdekes, hogy szemüvegben a Vision E-ben is más a dioptriát mértek és egy magán optikában is nem tudnak egyformán mérni, de valahogy a szemüveglencse méretét egyiknek sem sikerült tökéletesen eltalálni. Ilyenkor mi a legjobb megoldás?
A kontaktlencse illesztéssel foglalkozó üzleteket miért nem reklámozod??? Miért nem odairányítod az embereket, ahol szakszerű ellátást kapnak? Miért nem arra hívod fel a figyelmet, hogy fél évente a kontroll szükséges a szeme védelme érdekében? Irányítod a webáruházba, aztán hozzánk jön az ügyfél, hogy gyógyítsuk meg a szemét.
Kicsit pontosítalak:)) Night & Day:)) Szilikonhidrogél lencsék ezek is, más oxigénáteresztő képességgel. Nagyon jó lencsék. Extra száraz szemre én is ezt szoktam illeszteni. Pesten viszont , akármennyire jó lencse, én sem engedem a 30 napos bentalvást, mert ugyebár elég koszos városban élünk.
Ha csak alkalmanként használsz lencsét esetleg, próbáld ki a Cooper cég MyDay lencséjét. Nagyon szuper lencse!!
Remélem visszamentél a dokihoz, mert hülyeséget mondott. A mínuszos dioptriáknál van a korrigálási szabály, hogy -4,00 dioptriáig vagy azonosat adunk a szemüveggel vagy 0-25-tel kevesebbet. Plusszosnál pont fordítva. Úgyhogy neked a +1.00 szemüveg esetében +1.25 javasolt. Gratulálok a doki szakmai felkészültségéhez. Írd meg légyszíves mit intéztél ill. javaslom, hogy válts és keress egy jó optometristát.
A szilikon hidrogél lencsék esetében nincs lekorlátozva a napi viselhetőségi idő, így elég akár a 6 óra napi pihentető is, de azért természetesen jobb, ha több időt alszol:))
Érdemes nedvesítő anyaggal ellátott folyadékot vásárolnod. Pl. Sauflon Comfort Vue, Optifree Pure Moist.
Az Air Optixból egyébként van 3 darabos/doboz kiszerelés is, de az valamivel drágábbra jön ki arányában, mint a 6 darabos.