Keresés

Részletes keresés

altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4043

Persze, nincs erre mérőszám, de nem is ezt kifigásolta Örwein se, hanem az internet adta lehetőségek gyenge kihasználását...

Előzmény: nikodémus (4041)
altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4042

Volt egy hosszabb írásom a felvetéseidre amiben erre én is kitértem, de sajnos elveszett. Ezzel kapcsolatban valami olyat írtam, hogy ha valóban az utolsó két hétben jött elő a szimfónikus koncepció (amit azért kicsit gyengít nekem szintén a topicban tett korábbi kérdésemre adott illetve nem adott válasz...) akkor tényleg fölösleges volt bármit sejtetni BZ-nek, hanem csak annyit kellet volna megosztani, hogy bocs fiúk, Csabának igaza van, tényleg nem egyeztettünk Vele semmit, ezt a részét sajnos megint elszúrtuk a bulinak "egy kicsit"...

Előzmény: nikodémus (4040)
nikodémus Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4041

Sose lehet tudni. Egyébként nem helytálló a "szokott nézni", mert ahhoz nem kell rendszeres tv2-nézőnek lenni, hogy aznap és akkor odatévedjünk a távirányítóval. Ott kell ragadni pár percre, az is elég. Ezt csak mint médiával (is) foglalkozó ember mondom.

Előzmény: altos (4038)
nikodémus Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4040

Hopp, elnézést kérek tőled, a beidézett részt most fedeztem csak fel a topicban (így most olvastam első véleményedet a koncertről, és Erefét is).

 

Igen, a dolognak kétaégkívül van egy ilyen olvasata. meg egy olyan is, amit a mush-os felvezető interjúban ejtettek el: a zenekar számára is "váratlan" volt a szimfonikus fúzió (Eger: "De azt tudni kell, hogy ez a zenekar olyan, hogy magunkkal sem bántunk kesztyűs kézzel – az, hogy szimfonikus felállásban fogunk játszani, nagyjából két hete derült ki. Iszonyatosan szoros határidőkkel dolgoztunk tehát, alig volt bármire érkezésünk."). Ők ezt így is bevállalták, de Csabát is abszolút meg lehet érteni, amikor erre és így nemet mondott.

Előzmény: altos (4036)
mmBálint Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4039

én kívülállóként érdeklődve olvasom a koncertbeszámolókat (köszönettel), és csodálkozva (néha elhűlve) az egymás fejéhez vagdosást. Higyjétek el, mindenki véleménye érdekes, megfontolásra érdemes, bízzatok már anniyra magatokban hogy akkor is érdemes volt elmondanotok a benyomásaitokat ha a másik nem ért vele egyet. Ahogy akkor is érdemes megfogalmazni, ha - neadjisten - a tárgyi zenekarral kapcsolatos kritikát fogalmaz meg. Amit viszont nem érdemes, az az egymással és az egymás lelkivilágával, zenehallgatási szokásaival, kitudjamivel kapcsolatos megszólalások (bezsólások) - na az tényleg nem érdekel, tényleg nem érdekes. :-)

 

Maradjunk (maradjatok) a zenénél, és hagyjátok egymást (csupán egy csendes kérés, vagy javaslat). ;-)

altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4038

Egyébként szerinted hány olyan potencionális koncertrejáró lehet, aki Joshi Bharat-ot szokott nézni?

Előzmény: nikodémus (4035)
altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4037

Most eddig még nem látott szintű médiajelenlét előzte meg a fellépést. Én például nem emlékszem hogy a Crying szerepelt-e korábban valaha is óriásplakáton.

 

Az már más kérdés, hogy én is úgy látom, hogy a zenekar és a menedszment mégsem használja ki tökéletesen a modern kor adta önreklámozó lehetőségeket...

Előzmény: nikodémus (4035)
altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4036

Semmi következetlenség nincs abban amit írtam, csak nem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd újra az egészet amit írtam.

 

"A tegnapi műsorból azért az jött le, hogy a zenekar tényleg csak elméleti szinten akarta Csaba szereplését, minden energiájukat az új műsor részébe fektették, a maradék időben pedig játszották az elmúlt 2-3 év  már rutinból menő (a Danubiának is....) repertoárjukat....Ahhoz (nekik) tényleg nem kellett sok próba...."

 

Innen indult a diskurzus, nem onnan amit utána próbáltál belemagyarázni.

 

 

Előzmény: nikodémus (4034)
nikodémus Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4035

"Egy zenekar felemelkedésére vagy legalábbis egy inspiráló közönség megszerzésére/megnyerésére soha sem volt alkalmasabb idő mint most, csak valóban frissíteni, feltenni, megosztani, reklámozni, eladni kellene."

 

Hát ha Péter bevállalta, hogy Joshi Bharattal (vagy kivel) cseveg a tv2 reggeli izéjében (egyébként meglepően jót: http://tv2.hu/mokka/video/25-eves-az-after-crying), akkor nem hiszem, hogy felróható a banda hírverés-lustasága...

Előzmény: ÖRWEIN (4031)
nikodémus Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4034

"Ettől te még lehettél szerencsés és kifoghattál egy helyet ahol jobb volt a hangzás."

 

Valószínűleg így lehetett.

 

"Alapvetően nem az a fő baj hogy nem volt semmi új a szimfónikus részben, hanem az egész story tálalása (Vedres lesz-nem lesz, miért nem lesz). Nem írom le mégegyszer, olvasd vissza ha akarod."

 

ööö... akkor most mi a probléma? Az imént azt írtad, az, hogy több éves műsort nyomtak le változatlanul. Amikor meg ezt szóvá teszem, előjössz a Vedres-féle dologgal. Ez terelés.

 

"Hagy legyen már meg a szabadságunk a saját véleményre..."

 

Természetesen. Csak a következetlenség (lásd az imént kifejtetteket) azért szemet szúr...

 

"Az új lemez témaválasztásával nekem semmi bajom, csak nem éreztem a témát olyan kidolgozottnak mint a korábbiakat. Konkrétan, ha nem tudom mi a koncepció, valószínüleg a koncerten semmit sem fogtam volna föl belőle, és még a teljes lemezt hallgatva is marad ez ügyben bennem hiányérzet..."

 

Én nyolc éve a Show-val kezdetben eléggé lyukra futottam. Sok-sok hallgatás kellett hozzá, míg el tudtam fogadni. Ehhez képest az újon már most sokkal több hallgatóbarát anyagot érzek, mindazonáltal nem akarok ítélkezni, hagyom, hogy ülepedjen.

 

 

 

Előzmény: altos (4033)
altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4033

Alapvetően nem az a fő baj hogy nem volt semmi új a szimfónikus részben, hanem az egész story tálalása (Vedres lesz-nem lesz, miért nem lesz). Nem írom le mégegyszer, olvasd vissza ha akarod.

 

Te azon kezdtél el problémázni, hogy másoknak miért voltak a koncerttel problémáik. Hagy legyen már meg a szabadságunk a saját véleményre...

 

Az új lemez témaválasztásával nekem semmi bajom, csak nem éreztem a témát olyan kidolgozottnak mint a korábbiakat. Konkrétan, ha nem tudom mi a koncepció, valószínüleg a koncerten semmit sem fogtam volna föl belőle, és még a teljes lemezt hallgatva is marad ez ügyben bennem hiányérzet...

Előzmény: nikodémus (4029)
altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4032

Ez nem technikai sport. Egy koncert élvezhetőségéhez szorosan hozzátartozik a jó hangzás. A Müpa alkalmas rá hogy a nézőtér összes pontján jól szóljon a buli, szerdán ez nem így volt. Az elején borzalmasan, utána kicsit jobban, de közel sem tökéletesen szólt a buli. Ettől te még lehettél szerencsés és kifoghattál egy helyet ahol jobb volt a hangzás.

Előzmény: nikodémus (4029)
ÖRWEIN Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4031

"Sem a pc sem az okostelefon nem alkalmas zenehallgatásra, csak annak az imitálására amit a studióban hallani lehet."

Ez igaz, van aki szerint a cd sem képes erre, csak a bakelit, de talán az üzenet fontosabb nem? Mindegy hogy milyen közegen jön. Egy zenekar felemelkedésére vagy legalábbis egy inspiráló közönség megszerzésére/megnyerésére soha sem volt alkalmasabb idő mint most, csak valóban frissíteni, feltenni, megosztani, reklámozni, eladni kellene.

Előzmény: bokor istvan (4025)
bokor istvan Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4030

Szívesen a képeket, mindig ha lesz rá alkalom.

Ezzel nekem is jó érzés hozzájárulni a csapat munkájához, látva és hallva az A.C. és Böszme lelkesedését.

Ha van itt olyan aki ismeri a szomoruzenészeket, vagy tudja az elérhetőségüket, megkérném küldje tovább nekik a linket, hátha szivesn megnéznék ők is.

üdv István.

 

Előzmény: eref (4028)
nikodémus Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4029

"Nem akarok ezen szörözni, de ha a keverést négyen hallottuk rossznak 4 különféle helyről, és ezekközt volt a aki a keverőpultnál ült, akkor nehéz rá azt mondani hogy nevetséges kifogás. Illetve mondani lehet, csak hiteltelen."

 

Néhányan azt mondják, van hallásom a zenéshez, de akkor most kiderült, hogy ők biztosan tévedtek... Bevallom, jobban érdekelnek maguk a szerzemények, mint a koncert- vagy stúdióhangzás, kösz, nem utazom ebben a technikai sportban. Nekem jónak tűnt a keverés. És ha leírod, hogy "de mi többen hallottuk rossznak a keverést", az engem még nem fog meggyőzni.

 

"de azon nehéz vitatkozni hogy a műsor második felére egyáltalán nem készült semmi újjal a Crying, simán előadta az elmúlt időszak begyakorolt műsorát."

 

Miért is baj ez? Ez egy 25 éves jubileumi koncert volt. Most, hogy belegondolok, a 6-os kivételével minden stúdiólemezről hallottunk darabot, s nem is rosszakat. S új zene is volt, amit 5 évvel ezelőtt sokan hiányoltak. Kicsit "nyúl és sapka" érzésem van az igényeket illetően.

 

"Más alkalommal ez valószínűleg elég is lett volna, amikor csak tehetem megnézem őket, most ez számomra nem volt maradéktalanul elég, de persze ez az én problémám."

 

Valóban, a tiéd. Én nem problémáztam ezen.

 

"A műsor első felét meg még emésztenem kell, én kb. 4 hallgatás után egy közepesnek érzem a lemezt, és a műsor sem tudott úgy megfogni, mint mondjuk az 5 évvel ezelőtti. 3 számot én már ismertem korábról, de a szabadesést leszámítva azokat sem éreztem már korábban sem igazán erősnek őket, és azóta sem fedeztem fel a lemezen igazán nagy dobást..."

 

A megismerési folyamat nálam is tart még bőven, de én üdvözlöm, hogy ezúttal nem kell (három lemez után) újból azt hallgatnom, milyen csúnyarossz is a globalizál világ.

Előzmény: altos (4023)
eref Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4028

Kedves István!

 

Először is, köszönjük a képeket!

 

Az hogy a topikban építő jelleggel irnak emberek azért, hogy ebből okuljon a crying, és ezt olvasni, olyan mint felszállni egy buszra a szerpentin tetején amit a 40 utas irányít egyszerre az összes pedált huzkodva és a kormányt rángatva. Jó utat nektek.

Remélem sosem hallgat rátok senki a crayingból, mert az a zenekart akkor már indextopikzenekarnak hívnák, nem A.C.-nek.

 

Úgy érzem, félreérted a topikot. Ez egy, a zenekartól független, egy rajongó által létrehozott, rajongók által írt topik. It nem akarjuk "irányítani" a Cryingot, nem osztogatunk nekik tanácsokat, csupán beszélgetünk. Úgy, mintha azt a koncert szünetében tennénk. Miért ne tehetnénk? Az, hogy a Cryingból néhányan írnak ide, mások is talán olvassák, annak én személy szerint örülök, de ez az ő személyes döntésük és nem változtat a lényegen.

Előzmény: bokor istvan (4025)
altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4027

Csúsz hi-fi berendezésen is lehet hallgatni veszteségmentes digitális formátumot, nem hallhatsz különbséget egy betett CD-hez képest. (Ha mégis, akkor nagy valószinüséggel vegetáriánus-ezoterikus beállítottságú vagy:-)

 

Senki nem akarja irányítani a Cryingot, ettől még le lehet írni ha valami nem igazán jött át pozítivan.

 

Senki nem sírta vissza a Vedres féle Cryngot a mostani hozzászólók közül (értelmetlen is lenne), pusztán Vedres beígért vendégszereplése és annak elmaradása, uilletve annak tálalása okozott itt hullámokat.

Előzmény: bokor istvan (4025)
Borzas Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4026

(((én nem láttam itt senkit régi Cryingot hiányolni a koncert óta írt hsz-ekben. van, akinek, nem tetszett a koncert, de nem tűnt fel, hogy visszasírásról lenne szó, csak azt fájlalják, hogy Vedres nem volt a színpadon. pont azt írták kayleigh és mások, hogy ez most nem jött annyira be, lássuk, mit dobnak legközelebb. hm?

 

borzas, aki ott se volt)))

bokor istvan Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4025

Öntsünk tiszta vizet a hallójáratokba.

Sem a pc sem az okostelefon nem alkalmas zenehallgatásra, csak annak az imitálására amit a studióban hallani lehet.

Kb annyit ér mint kontaktlencsés szappantartóval (mobil) fotózni. Láttál már ilyet pl esküvőfotósnál? Vagy fizetnél neki ezért?

"Teljesen túlhaladott dolog itthon jó minőségben hallgatni, mert már a nemtomhanyadik század van."

Ki mihez van szokva. Én a Revox-hoz meg a top JBL-hez. Eszembe jut egy srác aki fiatalságának összes gőgjével tudatta velem ő juventuszt hallgat a rádión mert fiatal. Sose halljon jobbat.

 

Az hogy a topikban építő jelleggel irnak emberek azért, hogy ebből okuljon a crying, és ezt olvasni, olyan mint felszállni egy buszra a szerpentin tetején amit a 40 utas irányít egyszerre az összes pedált huzkodva és a kormányt rángatva. Jó utat nektek.

Remélem sosem hallgat rátok senki a crayingból, mert az a zenekart akkor már indextopikzenekarnak hívnák, nem A.C.-nek.

 

Én nagyon szeretem a Vedres féle vonulatot is, nagyon érdekel Pejtsik lemeze, Tormáét is meghallgatom ha a kezembe kerül mert érdekel.

Azt a bizonyos régi Cryingot, hiányolni olyan mintha megbeszélnétek az asszonnyal akivel már husz éve együtt vagytok, hogy ma este ugy sexeltek mint amikor 17-évesen először.

 

Szerettem pl a dreamtheatert akkoris mikor már erősen ingadozott a szinvonal. Portnoy kiszállása után, én is befejeztem, már csak a régi dream van a polcon, az uj csapnivaló, már nem érdekel. Lehet egyszer a Crayinggal is megtörténik? Lehet. 

 

Addig viszont ha Böszme megkér mindig szivesen jövök, társadalmi munkában csinálom, és hallatlanul jólesik a szeretet ahogy a zenekar fogad, és mindegyikükkel váltok pár mondatot, pedig évente vagy néha ritkábban találkozunk.

Sosem tennék fel a zenére vonatkozó kérdést. A zene az ő dolguk.

Én pedig belinkelem ide a képeket, főleg azoknak akik nem tudtak eljönni, és hát a próbat sem látja senki a bandán és a személyzeten kívül. 

 

 

 

 

 

 

altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4024

Elsősorban nem azon bontakozott ki a vita....

Előzmény: eref (4022)
altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4023

Nem akarok ezen szörözni, de ha a keverést négyen hallottuk rossznak 4 különféle helyről, és ezekközt volt a aki a keverőpultnál ült, akkor nehéz rá azt mondani hogy nevetséges kifogás. Illetve mondani lehet, csak hiteltelen.

 

Azt tökéletesen megértem, hogy mivel ritkán hallhatsz koncertet, ez Nálad nagyon ült, de ettől ne vond kétsébe hogy tud a Crying ettől sokkal jobbat is. Én legutóbb Pécsen láttam őket szímfónikusokkal, az is volt vagy 210 kilométer, de én azt sokkal jobban élveztem, pedig a második rész setlistje talán csak egy számban különbözött az akkoritól. Nem tagadom hogy engem emocionálisan is befolyásolt a keserű felvezetése a koncertnek, illetve ott látottak nehezebben tudtak így elvarászolni, de azon nehéz vitatkozni hogy a műsor második felére egyáltalán nem készült semmi újjal a Crying, simán előadta az elmúlt időszak begyakorolt műsorát. Valóban, lazán jókedvűen, kisebb tévesztésekkel. Más alkalommal ez valószínűleg elég is lett volna, amikor csak tehetem megnézem őket, most ez számomra nem volt maradéktalanul elég, de persze ez az én problémám.

 

A műsor első felét meg még emésztenem kell, én kb. 4 hallgatás után egy közepesnek érzem a lemezt, és a műsor sem tudott úgy megfogni, mint mondjuk az 5 évvel ezelőtti. 3 számot én már ismertem korábról, de a szabadesést leszámítva azokat sem éreztem már korábban sem igazán erősnek őket, és azóta sem fedeztem fel a lemezen igazán nagy dobást...

Előzmény: nikodémus (4021)
eref Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4022

Úgy látom, Egernek igaza volt. Az új anyag tényleg megosztó.

nikodémus Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4021

Úgy látom, néhányak olyannyira el vannak kényeztetve cryingilag, hogy nekik még a méz is barna és büdös. Én vidékiként szökőévente 1x látok, hallok Crying-koncertet, ezért most konkrétan több mint 350 km-t utaztam, és bár Csaba-részt-nem-vétele okán örömöm nem volt teljes, a koncert idejére ezt totálisan elfelejtettem. A felsorolt kifogások nevetségesek. Rossz keverés? Kisebb (és gyorsan korrigált) aránytalanságoktól eltekintve mindent jól hallottam. Eger rosszkor szól a mikrofonba? Ez vicc? Melyik koncerten volt az illető? Milyen hibákról beszélünk?! Véleményem szerint a 20 éves koncerten több tévesztés volt, de azok akkor se érdekelnek, ahogy most sem. Egy koncert nem tökéletes - attól koncert.

 

Én egy ereje és humora teljében lévő csapatot láttam a színpadon, s külön örültem annak, hogy egy akármilyen agyoncsomagolt koncepció helyett a felkonfok a "köszönjük"-re meg a számcímek bemondására szorítkoztak, a darabok meg nem lettek szétcincálva. Az első részt nagy érdeklődéssel hallgattam, néhány részlet utat talált hozzám, néhány nem, s 1 db új-album-hallgatás után is ez a véleményem. A csapat meglepett, de többségében pozitív módon, és erős késztetést érzek, hogy ezt az új Cryingot felfedezzem. A második rész minden pillanatát élveztem. A Shining, a Sonata, a Manók tánca, a Júdás és a Titkos szolgálat voltak számomra a csúcspontok, de összességében is iszonyú magasra sikerült rakni a lécet. Tud valaki setlistet a második félidőről? (nem emlékszem, mi hol volt...)

 

És külön örülök, hogy új lemezt szorongathatok a kezemben, őszintén szólva nem hittem, hogy ez még bekövetkezik.

 

 

 

 

altos Creative Commons License 2011.11.11 0 0 4020

Itt a topicban volt. Teljesen fölösleges volt a sejtető, de nem magyarázó fejtegetés. A koncert pont az ellenkező képet adta az okokról...

Előzmény: strucni (4003)
teljesnev Creative Commons License 2011.11.10 0 0 4019

Bocs, csak még egy szó:

 

Egér ezt mondja a mush.hu interjúban: " … Egyébként ez alatt a nyolc év alatt drámaian megváltozott a lemezkiadás műszaki feltételrendszere. Ma már elég egy jó mikrofon és egy laptop, ezeket a hóna alá csapva átmegy az ember az énekeshez, hogy ezt meg azt föl kéne énekelni – legfeljebb a végső keveréshez megy el egy stúdióba egy rendes hangmérnökhöz."

 

Hát én pont erről beszélek, csak a másik oldalon. Olcsóbb és egyszerűbb (persze nem igénytelenebb) a mű létrehozása, olcsóbb a kiadása/terjesztése: nincs alapanyagköltség, gyártási költség, raktározási költség, hát akkor legyen olcsóbb megvásárolni is...  Bocs az offtopicért, viszlát, világ, megbékülünk, jó éjszakát, Isten velünk, ez a nap letelt, kissé megviselt, végre este lett, minden jót, emberek, megy a show tovább, visz az új világ, feladni nem lehet, minden jót, emberek! ;-)

Előzmény: teljesnev (4018)
teljesnev Creative Commons License 2011.11.10 0 0 4018

Namost itt tévedés forog fenn! A vásárlás és a letöltés nem zárják ki egymást.

 

1. Külön kell választani a hordozót (formátumot) attól, hogy hogyan szerzem meg. A CD halott, a DVD halott, a papirkönyv halott. (Olvasmány: http://itcafe.hu/hir/cd_kiado_vege.html ). A CD-k/DVD-k/Papírkönyvek kiadónak fel kell építeniük egy új üzleti modelt: olcsóbban lehet terjeszteni a digitális tartalmat, ezért olcsóbban kell adni. Csak ennek van jövője. Én szívesen támogatom a zenekart azzal, hogy megveszem digitálisan a lemezeiket. Eref linkje is egy fizetős oldalra mutat!

 

2. A megvásárolt CD-t magamnak berippelem, hogy a saját digitális eszközeimen (okostelefonon, számítógépen, stb.) halgathassam. Úgy-e ezzel is támogattam a zenekart?

 

Erről beszéltem én.

 

Te meg arról talán, hogy odaadom másoknak az mp3-at/FLAC-ot, ahelyett, hogy ő is megvenné. Ezzel mellesleg két bibi van, az egyik, hogy ezt csináljuk évtizedek óta, csak akkor kazettamásolásnak meg cdmásolásnak hívtuk a folyamatot. A másik, hogy sokan kimutatták, hogy az ilyen másolgatás csak élinkíti a piacot (Csak egy példa: http://itcafe.hu/hir/spanyolorszag_birosag_kalozkodas_piracy.html )

 

(Minden elismerésem Böszméé, de egy ideje úgy érzem, hogy ebben a témában nagyom maradi állásponton van. Kellene egy jó Periferic Webáruház, ahol olcsón le lehetne tölteni azt a rendkívül értékes rétegzenét, amit ő kiad, és biztos, hogy sokkal többen hallgatnák, de az is lehet, hogy sokkal nagyobb bevételre tenne szert. És mondjuk 1000 példány vagy 10 év után pedig ingyen adná őket... )

 

A Rómeó témáról: Ha az AC egy alkotóközösség, akkor lehetnek olyanok, akik ezeket az alkotásokat véleményezik, és ez által segítségére vannak az alkotóközösségnek. A te példádnál maradva mi Shakespeare kortársaiként igenis elmondhatnánk neki/leírhatnánk neki levélben, hogy ezt ne így, hanem úgy. Aztán vagy elfogadja, vagy nem. De ha gőgösen lefikázná a fikázókat, az neki sem állna jól...

Előzmény: bokor istvan (4016)
kayleigh Creative Commons License 2011.11.10 0 0 4017

Tisztában vagyok vele, hogy a tegnap látott produkcióba iszonyatos mennyiségű munkát öltek a résztvevők, mindezt merő elhivatottságból. Minden tiszteletem az övék. Nagyon is meg kell becsülni, hogy olykor-olykor a mi fiaink és lányaink is előrukkolnak ilyen nem éppen mainstream alkotásokkal. Remélem, ezután is megteszik, egyre többször, egyre nagyobb közönség előtt. Hogy aztán katarzis vagy keserű szájíz marad utána, az néha akár nüansznyi dolgokon, sőtmitöbb, pusztán a szerencsén is múlhat.

Nekem ezúttal az utóbbi (mármint a keserű), de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem, nem, soha többet! Annál sokkal jobban kedvelem az Cryingot.

 

"Nem írogatok az XY színházba sem, hogy legközelebb ne haljon meg a Rómeó mert az olyan szomorú és emiatt szarul van megírva a darab."

 

Naná, hogy nem. Én sem. Ha értenék a komponáláshoz, akkor sem szólnék bele, hogy mi hová kerüljön a kottában. De a sztori mellett a rendezőnek, dramaturgnak, díszlet- és jelmeztervezőnek, technikai személyzetnek, sőt még a színészeknek is van egy kis szerepük abban, hogy a végén vastapsal jutalmazzuk-e Rómeó halálát. És tegnap nem minden volt a helyén.

Az egy dolog, hogy az új album elsőre élőben nem tetszett (Shakespeare sem csak R+J szintű darabokkal jeleskedhet), majd az album (többszöri) meghallgatása után eldől, hogy mennyire kerül közel a lelkemhez. Amivel problémám volt, nem is ez elsősorban, de nem akarom ismételni magam. Mindazonáltal abban, amit ide írtam, nem fanyalgás, vagy ártó szándék vezérelt.

Előzmény: bokor istvan (4016)
bokor istvan Creative Commons License 2011.11.10 0 0 4016

Igen az ember támogatja a maga módján a zenekart, pl ugy, hogy megveszi a lemezüket és nem letöltögeti.

Igen kérhettem volna a Böszmétől egy lemezt, de megvettem. Hülye vagyok? Lehet de ebben az esetben nem zavar.

Ez a zenekar most ilyen, és az hogy egyáltalán van kedve zenélni Crayingként annak örülni kell.

 

Nem írogatok az XY színházba sem, hogy legközelebb ne haljon meg a Rómeó mert az olyan szomorú és emiatt szarul van megírva a darab.

 

 

eref Creative Commons License 2011.11.10 0 0 4015

Itt a FLAC, a Creatura is biztos fönn lesz hamar. https://www.dalok.hu/aftercrying

Előzmény: teljesnev (4009)
kayleigh Creative Commons License 2011.11.10 0 0 4014

Mellesleg a (magamat is beleszámolva) három "fikázó" igencsak régóta hallgatja, élvezi és igenis támogatja a maga módján az AC erőfeszítéseit. És arról nem tehetnek, hogy ezúttal maradt hiányérzet bennük.

Előzmény: Qka Matyi (4010)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!