Volt, hogy egyszerre hárman dőltek ki hónapokra az Osasunaból, és meccs közben is gyakran le kell cserélni a szélsőhátvédeket, hogyha a fitness nem elég fejlett. :-(
A Spanyolországban eltöltött 2 szép év után úgy gondoltam, hogy váltanom kell, és elindultam a franciaországi "En Avant Guingamp" gárdájával, melynek ismertebb neve "Guingamp". A másodosztályban található. Nehezítettem a dolgomon, új karriert kezdtem, mert sok pontom volt, és úgy viszonylag könnyű lett volna(még World Classon is) a játék.
A csapatból rögtön a tartalékok közül 4 ember távozott + a 35 éves jobbszélsőm is. Mindannyian más másodosztályú csapatokhoz. A Le Mans csapatóból igazoltam egy 27 éves jobbszélsőt 11000- ért, majd összeraktam a lehető legerősebb kezdő 11- em, és a cseresort. Tudtam, hogy nehéz lesz így megnyernem mindhárom sorozatot(Liga- Kupa, Francia- Kupa, a másodosztály bajnoki címe), de bizakodó vagyok. Amúgyis kellenek a pontok, mert új mezeket akarok venni. :)
Az első meccsen idegenben győztem 5- 0- ra, a második meccsen otthon 3- 1- re, viszont a harmadik meccsemen a Sedan ellen idegenben igencsak megizzadtam, és csak a 82. percben egy 11- esből vettem be a sedani kaput. De szerencsére megvan a 3 pont, a csapat elég erős, kész a folytatásra, és elkerülnek a sérülések is, bár mg nagyon az eljén vagyok. Kb. 50 meccs lesz a szezonban, ha mindent nyerni akarok.
folytattuk a bajnokságot.........hát, voltunk elsők is, most kikaptam a Herthatól.2006. dec 31-én........5. helyen állunk, de szoros a bajnokság........... viszont
Jancker megsérült, 4 hónapra, még az újság is lehozta.........:))
Tudom, csak félre írtam :-) Az olasz bajnokság újdonsűlt bajnoka vagyok, de nem 100%-osan, Brescia elleni uccsó meccse náluk döntetlent játszottam, na és persze ezzel Ők bent ismaradtak... Gólkirályom Henry 39 góllal utána Alex 31-el :-)
Gondoltam sz*r ez a bajnokság, így rossz fiú módjára leszimulátoroztam mindent, és átjöttem Spanyolországba az Osasunához. Itt végre élvezet játszani !Eddig mind az 5 meccset megnyertem, a Valenciát például a Mestallaban végeztem ki 0-5- re. World Classon !
Átmentem az USA- ba. A D.C. Unitedben Freddy Adu csapatához. A bajnokság sz*r, csak a nyereménypontok miatt indultam el, hogy aztán új mezeket vehessek. Elszoktam az ilyen gyenge színvonaltól. :)