1. Nirvana: Nevermind
(Lehet mosolyogni, de akkor is alapjaiban rázta meg az egész zenebizniszt)
2. Kispál és a Borz: Föld Kaland Ilyesmi
3. PJ Harvey: To Bring You My Love
...
Ki tagad le mit? SZERETEM A PEARL JAM-ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Is.
A celom a pirinyo lista valtozatossa tetele volt. Hihi.
Ui. Kar, hogy meg nem vagyok torzsvendeg, szivesen nyitnek egy topicot kb. SEATTLE cimmel. (Azert ilyen cimmel, mert a grunge szo szerintem szornyu...) Egyre tobb rokonlelket latok. HAHO, valaki nem nyitna egy ilyet?
Na, mit szolnal/ szolnatok hozza? Reszemrol vegre lenne egy tema, amihez TENYLEG ertek.
Látod-látod, magadat is meghazudtolod :) Erről eszembe jutott (bár ez sarkosabb példa), hogy van egy haverom, aki egy punk zenekar gitárosa, és nekem be merte vallani, hogy a lelke mélyén mindig is inkább "rocker" marad, annak ellenére, hogy a többiek előtt ezt nem mutatja ki. Ez olyan ciki?
Hat igen, nekem is epphogycsak leszorult a ten es a dirt. Zeneileg mondjuk a vs. jobban tetszik, de hangulatilag a ten. Tenyleg, mindjart meg is hallgatom. Es meg valami eszembe jutott: Living Colour - Stain
Igen, a nevem nem veletlenul ez.
Latom, felig-meddig rokonlelkek vagyunk. A TEN-t mar csak azert sem irtam, pedig talan jobban is szeretem a Yield-nel.
Hat, ha nem is a legfontosabbak (ezt igy nem tudom eldonteni, de talan ezeket hallgattam eddig a legtobbet) :
RHCP: Blood Sugar Sex Magik
Massive: Mezzanine
NIN: Further Down The Spiral
David Bowie:Black tie white noise
Ugyanis ez volt az elsö Bowie lemezem,és ettöl fogva lettem Bowie rajongó!
Ja és gyerek koromban,ha nem hallotam 100-szor a Pink Floyd:The Wall -at,akkor 1-szer semm.Ugyanis apám kedvenc albuma ,és állandóan ez szólt.Meg is utáltam,de nemrég meghallgatam felnött fejjel,és rájottem,hogy nem véletlenül ez az apám egyik kedvenc albuma.
Na csumi
Ha bakkelitt lemezről van szó akkr nekem csak 1 van ,de az nagyon: Bizet: Carmen.
Ebből már csak az eggyok énekes nevére emlékszem. Micaela: Ileana Cotrubas.
meg valami Placido Domingo is rémlik.
Hiába ezek a spanyol/francia nevek...:-)
Az elso az tuti hogy
Portishead - live at roseland ballroom nyc
mas ennyire allando zenem nincs most eppen
Morcheeba - who can you trust
es
Ninja cuts - funkungfusion lenne a masik ketto
mellesleg Ernesto Serra es JetBoy kollegaknak irany -> erre ;) udv .ken.