Hat en legalabb 100x meghallgattam mar a tavalyi szettet es nekem az maga a nujazz, megha. Mert szerintem az volt az elmult 1 ev legjobbja. De ez csak mv.
Amugy a Cinetripre 5000 volt a beugro, pedig a British C. is tamogatta. Eleg draga amugy a berleti dij ottkint. Es szerintem most nincs is mogotte a Tilos, mint olyan, legalabbis nem egy igazi Tilos-party lesz.
richard dorfmeister & mc sugar b.
keyser, christian, infragandhi, palotai
magyar vasúttörténeti park, bp. xiv. tatai út 95.
jegyek: 3500/4000 (na és ez az ami igencsak sok kérdést vet fel bennem. ezt egyszerűen nem tudom mire vélni. valaki itt elszámolta magát egy kicsit. tavaly a hajógyári szigeten még jó volt 1500-ért? ekkora infláció azért nincs! vagy a nagy érdeklődés miatt mertek egy ilyet meglépni? mert ez most nem lesz, 1. nincs nyár, mint tavaly, 2.a máv emlékparkról senkinek nincs fogalma, hogy hol van, 3. drága a jegy. az a csarnok brutál nagy, cinetripen se telt meg, messze nem, kíváncsi vagyok mekkora bukás lesz ez így...de annyira azért nem, hogy el is menjek!:-) kár érte pedig, mert a múltkor iszonyat nagyot zenélt az arc - a szett első részében legalábbis.)
Internetes rádiózással foglalkozom, és szeretném bővíteni az általam üzemeltetett rádiók számát.
Ehhez keresek minél több stílusból lelkes embereket, akik a stílusbeli hozzáértésüket adnák a dologhoz, mi meg a technikai feltételeket.
Feltételek:
- Minél szélesebb körű rálátás az adott stílusra, és naprakészség
- Rengeteg mp3
Feladat:
- Feltölteni az mp3-ak erősen tömörített változatát. (az erős tömörítés miatt a fájlok kis méretűek, így akár modemes kapcsolattal is végezhető)
- Összeállítani a játszási listát.
Akit érdekel a dolog, és szívesen foglalkozna ezzel, az írjon!
A már működő rádiók a Stations oldalon meghallgathatóak.
egy kis frissites, felraktam egy par bonus Goldfrapp szamot, egy resze a par honapja ujra kiadott Felt Mountain bonuslemezerol van (ebbol egy hianyzik), illetve ami meg az utamba akadt.
A bonuslemezrol nagyon zsir a Human (calexico vocal mix) :))
aztan lassan takaritanom is kell a korabban felrakottakat :P
persze, sokkal jobb, de ezt már a másik topikban is kifejtettem, hogy én tárt karokkal fogadtam a geogaddit, hisz annyi nagy névben kellett mostanság kiábrándulnom [aphex, fsol, autechre], hogy nagyon jól esett némi klasszikus hangzás. a geogaddival egyébként annyi bajom van, hogy sok benne az ilyen helykitöltő szemét, ilyen 1-2 perces bigyulák, amikből néhány darab ideális lett volna, de hogy majdnem minden szám közé kerül egy ilyen, az kicsit kiakaszt. persze, ettől még nagyon húzós marad. legjobbabb.
de csak maeste, és akkor is minek, nincs itt semmi P2P :(
boc lejött 8 perc alatt, de hiányos meg csak a félszám meg izé :o
szóval brühühü hogy nincs fenn sehol egy fullos goldfrapp/ujtricky/lamb_osszes/ninjacutsall/hasonló :((((