szinten szarvas, turul etterem. allyoucaneat szeru svedasztalos dolog. beult egy csalad, valoszinuleg eloszor voltak. a pncerlany diszkreten felhivta a figyelmuket, hogy lehetoleg ne hagyjanak maradek etelt a tanyerjukon. elvileg nyugaton nehany etteremben dijat szamolnak fel az otthagyott maradekokert.
olvastam. irja, hogy a hal draga. es tenyleg draga. a 4 fos 40e forintos ebedrol csak annyit, hogy a heten negyen ettunk a szarvasi halaszcsardaban, ott is hagytunk 35e forintot.
a pocseklasrol. a zasszony barantnojenek a fia fel evet toltott lyon kornyeken egy etteremben. o mpndta, hogy ott elkepeszto mennyisegu kajat dobnak ki. amikor pl. megfozik a huslevest, abba a konderba mindenfele minosegi hus es csont, zoldseg kerul. amikor kesz, minden megy a p.csaba, csak a levet hasznaljak fel alaplenek.
Ismerjük a médiamunkások módszereit, de most tényleg...! Mi szükség arra, hogy húszezres összegekkel sokkolják az olvasókat? Összeadva az egységárakat (receptbeli mennyiségek ismeretlenek), még a só-cukor-méz-satöbbinél is a KILÓS árakat? Egy kiló cukor, fél liter citromlé, fél liter aszú, stb.
Hú, ha ezt a mi különböző pótdíjak alkalmazásában végtelenül kreatív vendéglátósink olvassák....szerintem napok kérdése, és jön nálunk is a tortafelszeletelési díj....
kb egy hete jartam-keltem paszton. van ott egy cukraszda, amit nagyon dicsernek. talan csibe a neve? hoztam sutit is, de nem kostoltam. egy ketgombocos fagyit ettem, ami viszont jo volt. ha arra jartok sassintsatok meg.
Kár. Pár frusztrált idióta veszi el az értelmesebbek kedvét mindentől, aki meg nem szereti szókimondóbb szöveget, az ne olvassa, bár nyilván nem egy koncertre és nem olvas Esterházyt sem.
Rinyál a blogger a gyermekkori élményeiről a zsíros, puha hússal aztán ezt pont a tisztán marhából-állítólagosan hegyi, a szokottnál os szárazabb húsú-marhából készült csevapnál véli megtalálni.
Lehet hazudni a reklámban, de legalább következetesen hantáznának...
Mondjuk ezt az ácsborit eddig se az eszéért szerettük.