Keresés

Részletes keresés

kinek Creative Commons License 2009.08.07 0 0 168
Persze mindez frekvencia függő is, hiszen ahogy növeljük 0-ról a frekvenciát, a munkát végző elektronok hatásai egyre inkább a vezető külső felülete felé tolódnak. Ebben az esetben a vezeték közepén az elektronok például semmiről se tudnak, hogy mi történik a felület közelében. A magasabb frekvencia egyszercsak kilép a vezetékből. Ez teszi lehetővé a rádió sugárzást, ugyanis az antenna, mint vezeték, már nem vezetékként funkcionál, hanem mint sugárforrás. Az persze már más kérdés, hogy az elektronok hogyan kérik meg a társaikat az energia áramlás folytatására, hiszen a valóságban nem lépnek ki az antenna vezetékből, mert az bizony anyagösszetétel változást okozna az antennában. Inkább azt lehetne mondani, hogy kilépés helyett teret hoz létre maga köré, azaz az antenna köré egy térbuborékot, ahol a hatását, hatás változásait érvényesíteni tudja. Ezt a térbuborékot mi is érzékelni tudjuk, elneveztük mágneses térnek.
Az, hogy már régen rájöttek arra, hogy a repülés térbuborékban is lehetséges, valóban nyithatott volna új távlatokat.
A borostyánkő dörzsölésre felvett sztatikus terét már a görögök is ismerték. A sztatikus és mágneses tér kölcsönhatásai megnyilvánulnak a régi vákuum képcsöves televíziókban is. Akár az atombombával, a vákuum képcső megjelenésével is az emberiség véletlenül beletenyerelt a térbuborék rendszerbe?
Előzmény: calyx71 (165)
astronom Creative Commons License 2009.08.07 0 0 167
És mégpedig azért, mert a továbbítandó energia nem a vezetékben halad, hanem az őt körülvevő mágneses térben!!!!!!!!!!!! Hoppá!


Gratulálok, feltaláltad a Poynting-vektort.
Előzmény: calyx71 (165)
calyx71 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 166
Javítás: az elektronok sebessége csak 1-2 cm/s.
calyx71 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 165
Ha el indul egy elektron A pontból B pontba, mágneses teret gerjeszt maga körül, úgy tudjuk nincs álló elektron sem szabadon, sem kötve. Ja és nem kell hozzá vezeték, ugyanis légüres térben is létrejön a mágneses tér ugye? A vezeték, csak az irányt és a megfelelő irányba továbbítandó mennyiséget határozza meg. Tesla kísérleteiben van egy érdekes momentum. Mégpedig az, hogy nem használ vezetéket, vagy csak 1 vezetékes energia továbbítást képzel el, persze az azóta is elterjedt több vezetékes rendszer mellett.

És mégpedig azért, mert a továbbítandó energia nem a vezetékben halad, hanem az őt körülvevő mágneses térben!!!!!!!!!!!! Hoppá!

Ez még mindig nem boszorkányság, bármily meglepő ez ma is így van. A probléma az, hogy a vezetékben csak 1-2 m/s sebességgel haladnak az elektronok de tényleg. Hogy miért világít a lámpa mégis, rögtön, ha felkapcsoljuk a villanyt a szobában, hát azért mert az elektronok egymást tolva máris lépnek egyet és áttolják egymást az izzószálon munkára fogva azt és világításra kényszerítve.
Sajnos most nem érek rá, majd este.
calyx71 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 164
Hát jólvan.
Szóval ez akkor kezdődött amikor megpróbáltam megtalálni a világegyetem középpontját..........
Ööö hát néhány akkori jóbarátommal elgondolkoztunk ezen, aztán elvetettük.
bár biztos hallottatok a Michelson-Morley kísérletről, az éterszél bebizonyítása vonatkozásában. Hát eredménytelen volt a kísérlet.
Annyira azonban nem, hiszen megmérték a fény sebességét.
Na most van nekem egy ehhez hasonló elképzelésem, de még nem építettem meg a készüléket, lehet nem is tudnám, bár az elv igen egyszerű, és nem mond ellen a fizikának sem.
Ja igen a tudományos világ azt mondja, hogy az univerzum izotróp minden irányban, de milyen szempontból?
Előzmény: calyx71 (162)
KomOmbo Creative Commons License 2009.08.07 0 0 163

Majdnem:) Nincs "fagyás": a filmen, élőben megy a dolog:a hanghatás rezegteti meg a vizet, azért keletkeznek a kristály-forma-változások. Közben filmezték az egészet.

 

A fagyás a síma vízkristályfotókon van (asszem).

Előzmény: calyx71 (162)
calyx71 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 162
Ha jól értem, akkor a hangfrekvencia hatására fagyás közben a víz másféle alakot ölt.
Mindig másfélét, vagy bizonyos frekvenciára csak ugyanolyat?
Deeee, szép persze, de a vízjég pálcika, nem? Tulajdonképpen ezekből nő ki a kristály többi része. Aztán a vízjég diamágneses tulajdonságú úgytudom.
KomOmbo Creative Commons License 2009.08.07 0 0 161

Izgiii!! Jók vagytok nagyon.

 

Calyx: mesélj a kutatásaidról lécci.

Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 160

 

  (Ezért nem mindegy milyen hatások (sugárzások is!) érnek minket, mit eszünk-iszunk, energetikai hatások, stb. Így formálódnak testünkben is a kristályok.

 

  A mikrohullámú sütőben pl. pont a táplálék értékes része hal el, vagyis olyan lesz

benne a kristály-szerkezet, mint Emotoéknál a vezetékes csapvízé: "semmilyen"...)

Előzmény: Mirdad (158)
párducka1 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 159
Ha túl vagy már a 30-on és 7 éve foglalkozol a piramisokkal, elég sokat tudhatsz róla.
Előzmény: calyx71 (156)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 158

 

  Igen, köszi, ez Masaru Emoto Prof. "Víz üzenetei" kutatása.

 

  Itt meg élőben látható a folyamat: Dvorak Új világ-szimfónájára formálódik a vízkristály! Ez történik bennünk is, ne feledjük, testünk 60, az agy 80%-a folyadék!

(Vagy mégnagyobb része.)

 

  http://www.youtube.com/watch?v=6SpEQeI9Zec&feature=related

Előzmény: Rejtélyvadász (157)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.08.06 0 0 157


Ezen az oldalon érdemes megnézni egy videofilmet : Itt.


Ez alatt a cím alatt : A Message From Water 3 perc 15 mp.


Előzmény: Mirdad (136)
calyx71 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 156
Ne haragudj kecskeriska de be vagy lőve vazze?
Egyébként már jóval 30-on túl púzom a port.
Sorry, hogy ez fáj neked.
Uff!
Előzmény: repcsepista (153)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 155

 

  :) Dejó, hogy kipróbáltad :)

 

  Anno mi sem iránytűvel lőttük be az irányt. Ha csak fél perced volt a "kísérletre",

és már érezted, az már szép eredmény :) Leginkább a nyitott felénél lehet érezni.

(Ahogy emlékszem, de megismétlem majd.)

Előzmény: Menroting (154)
Menroting Creative Commons License 2009.08.06 0 0 154
Nem találtam az iránytűmet ezért nagyjából északi irányba helyeztem a nyitott részt.Nem tudtam tökéletesen szétválasztgatni a lapokat de nagyjából arányos volt és csupán csak kb fél percem lett végül is az egész kisérletre mert hazajött a fiam de kb néhány centire a nyitott résztől de nem az egész felület előtt hanem csak egy kis részén éreztem valamit.Lehet hogy az része lehetett pontosan észak felé ?
Előzmény: Mirdad (139)
repcsepista Creative Commons License 2009.08.06 0 0 153

Tarcsatok... na a popsit, értem, mert van több?

   Először is, nagyon szeretlek bennetek, akik egymást tudjátok mánesozni, vagy fel - lobbantani vagy energizálni vagy vagy vagy... az egekbe vág, ha lelkes gyerekeket találok, akik ha többet nem is, ki tud nagyobbat puzni a porba, de előbb, ki csinálta a legynagyobb piramist?

  Tessetek figyelni, mert amiről beszélünk, hogy de hó benne, csak hühőzás, meg akik ugg mint én valaha, olyan negativa tudtam lenni, mnt senki?

  Vedügg hoggan dodozik maga az agyunk, ami kéri, hogy valami fémest, ami megfidelendő de tudandó, hogy dobbjá má be, nade, vannak a napcsilkók, akik fényest, s h atudnuk, hogy hogy doldozik minden, ami az agyat = minds - nek hivják, tehát akik mi adunk nektek, enni, vasat, vagy kigyót, vagy követ, vagy vegyük a cseppü rágóinkat, amin vissza ütközöl, hogy akik enne adnak,  vasat, csak azzal lehet dodozni, meg mit pinál666......belőele?

 Ime amit merek mondani, hogy ... mi kell a kecskének? - nos ha van a JóAtta, vad dicsó de lecsős termézet, mert ugge mi a méz? -mész, je, hova mész, nem tudja senki, ha valagi tudja, mert tudja, mint ha ezek magukra akadnak, nekik végügg?

 Rendkivül fontos, hogy mi az hogy meg kell halni, aztán mi a fene, mégis vagyok, de most... mégis, vagyok de minek?

 Amit én mondok, mig át nem bukkanunk, a halálon, meg akik csak allámot tudnak adni, addig addig ...diggelünk, de meddig?

 rocs, kihizzák a plagot, nem tudok javiiiiiii.... meg valamit americaca....

Előzmény: Mirdad (152)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 152

 

  Ez fantasztikus! Ez a Tesla... itt az ingyen-energia, persze, ezzel se foglalkozik senki!

Előzmény: calyx71 (129)
calyx71 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 151
Na de vissza piramisokhoz, egy szlovák könyvben olvastam azt is, hogy, ha ismerték is a réz edzését is akkoriban a kövek felületi megmunkálása ugye edzett rézszerszámokkal kb. a Kis Tátrában lévő tavak felületének a mennyisége. Hát csiszolhattak ám rendesen vagy mi a manó?
calyx71 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 150
Egyébként amikor olvastam róla nem ezeket a hülye madaras képeket láttam, hanem "ufó"alakú lapos szerkezetek voltak, érdekes.
calyx71 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 149
Ez Bartolomeo Gusmao egyik terve egy repülő szerkezetről, amiben két mágnesvaskő(magnetit) gömb van fölöttük borostyánkövek és állítólag repült volna, ha a spanyol király adott volna rá lecsót, de nem kapott, igy csk egy léggömböt csinált,sajna.
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 148

 

  Tesla-életmű, szabadalmak: http://www.tesla.hu/tesla/tesla.htm

Előzmény: Mirdad (146)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 147

 

  "A gravitációs vizsgálataim rögös útján jutottam el a piramisokig de ez hosszabb téma lenne, kb 7 évet töltöttem ezzel. Van katonai vonatkozása is..."

 

  :) Ez izgalmas! Megérne ez is egy topikot! Big4? :))

Előzmény: calyx71 (145)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 146

 

  (Egyébként, ha valaki, akkor aztán Tesla igazán érdeklődött az anti-gravitáció iránt, mint "veszteségmentes", "ingyen-energia"-forma iránt, ami zseniális elektro-megnetikus kutatásai során felvetődött.

 

  Az meg egy külön érdekesség, hogy az elismert "hivatalos tudós" Edison hogyan próbálta tönkretenni Teslát, aki az elektromos ívlámpát szintén feldedezte, sőt tovább is jutott Edisonnál, mivel kidolgozta Edisonnak (kérésére!) a ma használatos AC/DC egyen-és váltóáram átalakítás rendszerét, aminek köszönhetően Edison égői elterjedhettek! :)

  Edison pénzt igért Teslának, ha ezt kidolgozza: ő megcsinálta, mire Edison, igéretét megszegve nemhogy egy vasat sem fizetett neki, de onnantól mérhetetlen irigységgel, gyűlölettel figyelte Tesla munkásságát.

 

  Itt kezdődhetett, hogy Edisonról tanulunk az iskolában, Tesláról meg alig :) ;)

 

calyx71 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 145
Értem én, de sajnos én műszaki embör lévén a kézzelfogható tudományos ismereteim szerint próbálom kutatni a dolgot. És ez sajnos néha határt szab. Csak akkor lépek tovább, ha kis bizonyítékot vélek felfedezni.
Egyébként tulajdonképpen én a gravitációs vizsgálataim rögös útján jutottam el a piramisokig de ez hosszabb téma lenne, kb 7 évet töltöttem ezzel. Van katonai vonatkozása is, ismertem valakit, aki ott dolgozott( itt Hungaryban annak idején, mikor olajbogyó voltam).
Előzmény: Mirdad (144)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 144

 

  Csak épp azt kell látni, hogy a magnetit (kristály) már "alapból", elemi, kristály-szinten nyújtja azt, amitől a piramis (tetraéder) AZ, AMI :) A formák hatása, erőtere ez.

Lsd. Grebennikov elemi kísérletét. Mindössze ezért volt e kicsit hosszabb kitérő -

holisztikus szemlélet :)

 

   A mágnesesség meg egy külön történet: a "Föld vasmagjáról", annak alaprezgéséről, ráhangolódásról is lehet olvasni, tudományos kísérleteket is pl. a "Kilenc dimenzió alkímiájában". Hogyan és miért az élet alapja ITT a gravitáció, miért

tisztították mindig Gaiát, a Föld Anyát az ősi kultúrák, stb.

 

Előzmény: calyx71 (143)
calyx71 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 143
Háát igen érdekes fordulat ez itt, de lehet big4 egészséges szkepticizmusa mederbe terelheti a fórumot úgy látom.
Én is olvastam a méhsejtüregek különös hatásairól, de az azért elég vad, hogy repülünk egy fából készült valamin, úgy hogy közben még a fény is elhajlik és a fölldről nem látnak minket.
A magneti-piramis kapcsolata szerintem közelebb állhat a realitáshoz, mint a fénygúlák univerzális elterjedése de megmondom őszíntén fénygúlákkal nem foglalkoztam.
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 142
Én nyissam? Assetom eszik-e vagy isszák... 8)

Mindenesetre a formák energetikája érdeke, abszolúte topikot megérő téma, valóban szerintem is. Kérdés: nincs-e már. De ehhez én nem tudok hozzászólni...
Előzmény: Mirdad (141)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 141

 

  Grebennikov is megérne egy topikot :) Big? .... :)

Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 140

 

 (A Nap irányába a könyvet, bocs :)

Előzmény: Mirdad (139)
Mirdad Creative Commons License 2009.08.06 0 0 139

 

  Formák-hatás:

 

  :) Csak egy adalék még: a rejtélyes Grebennikov, orosz tudós egyik felfedése

az "Üreges Testek Effektus" (Cavernous Structures Effect, CSE). Vagyis, hogy az üreges testek, vagy "minden forma" egy idő után "érezhető", rá jellemző sugárzással kezd bírni. (10 éve, 23 évesen sokat foglalkoztunk ezzel a barátommal :)

 

  Ezt egy egyszerű kísérlettel látja igazolni Grebbenikov, amit bárki megcsinálhat otthon:

 

  Egy kinyitott könyvet állítva, nyitott részével a Nappal ellentétes irányba (este Északnak) tegyünk az asztalra, az oldalakat húzzuk szét, lazán, szinte külön-külön álljanak a lapok. Nem azonnal, de pár perc múlva érezhető egy különös finom erő

a könyvből (formából). Pár centiről, érzékenyebbek fél méterről is érezhetik a tenyerükkel, arcukkal :) Kinek sikerült? :)

 

  Grebennikov munkássága: http://www.keelynet.com/greb/greb.htm

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!