Keresés

Részletes keresés

tamas ur Creative Commons License 2004.10.20 0 0 276
Ugyanezt én is kérdezem. Egy ekkora városban azért talán kellene ilyesmi... A Komjádinak van 50-es, fedett medencéje, de csak a sportolók részére, nem a nagyközönségnek.
Előzmény: martinshort (273)
tamas ur Creative Commons License 2004.10.20 0 0 275
Lásd 231. hozzászólás.
Előzmény: tamas ur (274)
tamas ur Creative Commons License 2004.10.20 0 0 274
Bocs, de sajnos hibás az információd. A Hajós Alfréd uszoda télen 4-kor, nyáron 5-kor zár hétköznapokon; hétvégén 6-ig van nyitva. Ez valószínűleg az edzések miatt van. (Nyáron, a hőségben próbáltam egy hétköznap délután uszodába menni: a Hajós Alfréd bezárt, a Komjádi csurig volt. Így nem lett belőle semmi...)
Előzmény: mAlter (263)
martinshort Creative Commons License 2004.10.13 0 0 273

Kicsit lehült az ido. Ki ismer Budapesten fedett 50-es medencét? Nekem csak a BVSC jut az eszembe, de ez is sokszor zárva van edzés miatt.

Köszi minden infót

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.12 0 0 272
Mit szóltok a Dagály öltözőjéhez? 21db olyan öltöző van. Olyan mint az áruházakban. Ezek az öltözők általában foglaltak tehát várni kell. Viszont amikor kilépsz az öltőzőből 532db szekrényből válogathatod ki a neked legszimpatikusabbat.
perge Creative Commons License 2004.10.05 0 0 271

A BVSC-ről írtakkal teljesen egyetértek.

Az Elektromos az jó lenne - igaz sátras - kár, hogy utcáról nem lehet bemenni.

Előzmény: mAlter (270)
mAlter Creative Commons License 2004.09.27 0 0 270

A BVSC-ben, ahhoz képest, hogy mekkora böhöm, alig van úszható pálya. Sötét és rideg az egész uszoda. A szauna mindig zsúfolt és nincs csobbanó. Én utálom. 

Az ELTE usziban 8 db 25 m-es sáv van, estefelé közepesen telített. A szauna jó, de a vége felé ott is tömeg van. És van még egy kis melegvizes medence is.

A Hajósról nincs tapasztalatom.

Előzmény: fokhagymás pirítós (268)
Elan Creative Commons License 2004.09.26 0 0 269
A Komjádiban olyan kiírást láttam, hogy csak este 19.00 vannak nyitva a nagyközönség számára, utolsó belépés este 18.00kor. Az edzések miatt van ez állitólag...
fokhagymás pirítós Creative Commons License 2004.09.26 0 0 268
Köszi mindenkinek az ötleteket.

BVSC, Hajós Alfréd, ELTE esetében van valakinek arról információja, hogy esténként (mondjuk 7 után) mekkora szokott lenni a tömeg, használhatóak a medencék úszás céljára, vagy tök felesleges a tömeg miatt olyankor már bemenni?

Köszi
snejderfáni Creative Commons License 2004.09.24 0 0 267
Bp. XVII. Borsó u. 9.30-ig.
Előzmény: fokhagymás pirítós (262)
sz Creative Commons License 2004.09.23 0 0 266
mafc uszoda (budafoki út): h-p 6-7.30 és 14.30-20.30
heted7 Creative Commons License 2004.09.22 0 0 265
A Park uszi nyáron legalábbis úgy kb. éjjel 1/2 12-ig nyitva volt. Félhomály, trópusi növények, medence, vízben ökörködő emberek (nem sok) -- eléggé mediterrán volt a hangulat. Sőt, még úszni is lehetett :-)
fokhagymás pirítós Creative Commons License 2004.09.22 0 0 264
huu, mAlter, köszi szépen :)

Esetleg tapasztalataid vannak, hogy mondjuk BVSC-ben, Hajós Alfrédban, ELTE-ben mennyien vannak este 7 után?
mAlter Creative Commons License 2004.09.22 0 0 263

10-ig: ELTE Uszoda, Városmajori, Bókay-kert (Park) K,Sz

9-ig: BVSC, Hajós Alfréd, Kispesti

8-ig: Komjádi, Kondorosi

Lejjebb (231) címeket is találsz.

Előzmény: fokhagymás pirítós (262)
fokhagymás pirítós Creative Commons License 2004.09.22 0 0 262
sziasztok,

Mondjatok már valaki olyan uszodát bp-en, ami nem zár be este 6-7 órakor!

köszi
snejderfáni Creative Commons License 2004.08.13 0 0 261

Szia,

Nem tudom, hogy merre laksz, de most nyílt Monoron egy uszoda, ahol van direkt a mozgássérülteknek, főleg a kerekesszékeseknek egy ilyen szerkezet, amivel könnyen bele tudnak menni a vízbe. Még nem láttam működés közben, de az uszoda vezetője áradozott róla, hogy mennyire megkönnyíti a "vízreszállást".

Ha gondolod és teheted, próbáld meg.

Előzmény: százalék (251)
Elan Creative Commons License 2004.08.03 0 0 260
Szió, a Komjádiban hétközben du. 2 előtt teljesen jól használható az 50es, talán csak 1-2 sávja van lezárva.
Előzmény: Tibet (259)
Tibet Creative Commons License 2004.08.03 0 0 259

Szerintem is elkeserítő az uszodák helyzete:-(

Eddig nem tűnt fel, mert alapvetően nem szeretek úszni, de több sportdoki is javasolta egymástól teljesen függetlenül. Igy rászántam magam.

A BVSC - hétvégén egész jó, ha nincs rendezvény. A többség a kinti kismedencében úszkál, csak néhányan választják a fedett 50m-est.

A Komjádi - hétvégén kipróbáltam és nem volt tömeg a meleg ellenére. Itt állítólag néha hétközben is lehet 50m-ben úszkálni a BVSC-vel ellentétben. Írod hogy reggel fél7-től jó úszni... Valamikor aludni is kell, de még elgondolkozom rajta.

Előzmény: Elan (254)
mAlter Creative Commons License 2004.08.02 0 0 258

Hoppsz, a Városmajori uszodát nem is tettem rá... Meg, gondolom még egypár másikat :) Lényeg, ami lényeg: a lyukak és a népsürüség alapján ezekre a környékekre lenne érdemes uszodát építeni: Haller utca, Árkád üzletközpont környéke, MOM park környéke, Váci út, esetleg Csepel (nem lehet, hogy ott már van?), Pesterzsébet. A Haller utca és környékét azért is forszíroznám, 1. elsősorban mert ott lakom :)) 2. arrafelé egy totál új városrész épül, de uszodát valahogy nem bírtak tervezni 3. és termálforrás is van alatta.

mAlter Creative Commons License 2004.08.02 0 0 257
Hát ezt jól lekicsinyítette, de ha rákattintok, akkor feljön új ablakban, rendes méretben.
mAlter Creative Commons License 2004.08.02 0 0 256

Íme. Sajnos az új fórumba MacIntoshról többé nem lehet képet feltölteni. :(( Remélem most PC-ről sikerül.

Előzmény: Lokator (253)
Elan Creative Commons License 2004.07.31 0 0 255
Százalék, a lenti írásomat Tibet érdeklődésére írtam. Sajnos a Komjádiban is forgóajtós megoldással lehet bejutni, bár lépcsők nincsenek... nem tudom, van-e valamilyen más megoldás a bejutásra, de ha gondolod, hétfőn reggel megkérdezem neked.
Előzmény: százalék (251)
Elan Creative Commons License 2004.07.31 0 0 254
Én a Komjádiba járok, igaz, reggel f7-től f8-ig szoktam úszni, de ilyenkor még nagyon jó, lehet használni a 50 méterest hosszában, rendesen, nincs tömeg, szóval klassz.
Későbbi időpontban (főleg, ha jól tudom 2 után) tényleg gáz, lezárják az 50 méterest, csak keresztben lehet úszni 2-3 sávban, a 25-ösben meg folyon oktatás folyik, vagy aquafitness-óra, vagy más programok, ugyhogy nehéz olyan sávot találni, ahol nyugiban úszhatsz. Én egyszer-kétszer voltam este 7 körül, munka után, aztán a körülmények olyan gyalázatosak voltak, hogy inkább reggel, meló előtt oldom meg a napi penzumot.
Lokator Creative Commons License 2004.07.30 0 0 253
Láthatjuk mi is ezt a térképet? :-) anélkül nehéz véleményezni. :-))
Előzmény: mAlter (252)
mAlter Creative Commons License 2004.07.29 0 0 252
Ma a rádióban arról volt szó, hogy a Lágymányoson terveztek uszodát építeni, de aztán kútba esett, mert inkább a régiek színvonalát próbálnák tartani. Folyamatosan az élsportolók igényei kerültek szóba. Az persze szerintem senkit nem érdekel a GYSIM-ben, hogy lassan már nincs olyan 50 m-es medence az egész városban, ahol egyszerü halandó is úszhatna. Valami lobbitevékenységet kellene folytatni. Csináltam is ripsz-ropsz egy térképet a jelenlegi uszodákkal és strandokkal, és bejelöltem, hogy szerintem hova kellene még uszodát építeni. Várom a véleményeteket.
százalék Creative Commons License 2004.07.23 0 0 251
minimális anyagi ráfordítással nagyon sok dolgot meg lehetne oldani, csak eszébe nem jut senkinek
mert nem zajonganak olyan hangosan a magamfélék minden nap, hogy márpedig ők úszni akarnak
monnyuk nem is nagyon tudnak zajongani, mert ahol lehetne, oda is lépcső megy

köszönöm, kipróbálom az ajánlottakat, egész jó kalandnak bizonyul
az uszoda nevének említése nélkül el kell hogy meséljek egy rövid történetet, amikor is egy kérdezősködéskor a jelenlévő hölgy kijelentette, hogy az öltözőtől a medencéig nem lehet utcai cipőben közlekedni, tehát tolókocsival sem annyira. majd feltette a firtató kérdést, hogy deténylegbiztosan nem tudok-e járni :))) két napig ezen röhögtem, ekkora fasságot, bakker...

a Dagályt most építgetik át, az talán egész korrekt lesz majd, mindenesetre ott már tudtam korosabb hölgyeket kerülgetni reggel a leghosszabb medencében. :)
Előzmény: András80 (250)
András80 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 250

Ugyan Te uszodát írtál, én mégis javaslom a Palatinust, már ha nincs jobb. Tényleg csak néhány lépcsőfok van a bejáratnál- meg fel a medencékhez, és a személyzet eléggé rugalmas, ahogy tapasztalom - ha szólsz a bejáratnál, biztos segítenek. A 26-os busz pedig alacsonypadlós, és már olyat is láttam, hogy a buszvezető lenyitotta a rámpát egy kerekesszékesnek.

Ja OFF, de, szerintem gyalázat, hogy nincs megoldva a mozgássérültek számára a közlekedés, főleg ott,  ahol csupán egy hosszabb, kevésbé lejtős 3-5 lépcsőfokot áthidaló rámpára lenne szükség, azaz ahol egyébként könnyen megoldható lenne, csak akarni kellene. Elvégre az ügyfelek pénzéből erre is juthatna, nem csak osztalékosztásra és cégautóra, mobiltérítésre.

Előzmény: százalék (243)
Avercamp Creative Commons License 2004.07.19 0 0 249
Azt hallottam Szept elsején nyit a Rudas uszodarésze, mit tudtok erről? Mondjuk átszoktam a tatarozás alatt a Kondorosi útra és lehet maradok is.
Tibet Creative Commons License 2004.07.08 0 0 248

Sziasztok!

Illene végigolvasnom a topikot, de szűkös idő híján nem tudom.

Kényszerből úsznom kell. A BVSC-ben voltam hétvégén, klassz, csak azt nem tudtam hogy hétköznap nem lehet a normális 50m medencét használni, a 25m-ben oktatás folyik és tömeg van, a kintit meg inkább nem minősítem.

Az lenne a kérdésem, hogy melyik az az uszoda, ahol hétköznap is lehet normális körülmények között úszni ? Van ilyen? Lehetőleg 50m-ben és lehetőleg ne ugorjanak az ember fejére. A Komjádiban telefonon közölték, hogy néha 5 perccel előtte derül ki, hogy nem lehet használni csak keresztben:-(

A segítséget előre is köszönöm.

Tibet

mAlter Creative Commons License 2004.07.08 0 0 247

A Lukács (ha nem keverem) azért nem jó, mert az öltözök megközelítése sok lépcsön keresztül történik, és amúgy sem igazán jó úszásra a medencéje.

Ami most beugrik, az a Ménesi úti (Államigazgatási föiskola). Ott a bejáratnál van vagy 5-10 lépcsöfok, de onnantól kezdve sima a pálya. Ja, és a Park uszoda Pestlörincen. Ott abszolút nincs akadály. Csak egy kicsit messze van.

Előzmény: százalék (245)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!