Keresés

Részletes keresés

premature Creative Commons License 2018.04.23 0 0 920
Előzmény: premature (919)
premature Creative Commons License 2018.04.23 0 0 919

A képen látható készítmény nagyon hardcore

 

 

, csak a legnagyobb bajban lévőknek ajánlom. Aki csak kicsit szeretne csalni, annak bőven elég 

 

www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/priligy_30_mg_filmtabletta/57054

ativ999 Creative Commons License 2018.04.23 0 0 918

A Rui Shen nagyon hardcore, csak a legnagyobb bajban lévőknek ajánlom. Aki csak kicsit szeretne csalni, annak bőven elég a pjur superhero.

http://www.kesleltetes.hu/rui-shen-premium-keslelteto-es-erekcio-olaj-3ml-t507902



Törölt nick Creative Commons License 2018.04.23 0 0 917

Van gumiban is olyan, hogy egy kis zselédarab van benne. Izgat hogy áll a farkad rendesen, de közben meg gátolja hogy elmenj. Mikor már nagyon kell élvezni, akkor tényleg nagyon élvezel, mert sokáig tudsz dugni.

Anno faszveréshez vettem ilyet véletlenül. Azt hittem valami sikosító van benne, és amíg pornót néztem élveztem hogy kurva kemény a farkam és milyen jó verni, többször azt hittem elmegyek, de akkor elég volt csak lassítani. Mikor már éreztem hogy nagyon kell élveznem csak rákapcsoltam és egy intezívebb hokizás után nagyon élveztem.

Aztán dugni is ezt vittem. A szomszádasszony is örült neki, hogy ráleltem erre a gumira :D :D :D

Meg én is....

Sokáig tudtam dugni...

Mondjuk levettem és a hasára élveztem, de akkor már annyira kellett ,hogy a feje búbjáig lőttem :)

Szóval jó, na. Neten keress rá.

 

prefe Creative Commons License 2018.04.23 0 0 916

Kedves Mindenki!

 

Előre elnézést kérek minden fórum társtól, ha kicsit OFF-nak tűnhet a hozzászólásom, de egyszerűen nem találtam megfelelő magyar nyelvű oldalt/fórumot ebben a témában ,és talán itt kaphatok segítséget.

 

Az én problémám is a korai magömléssel kapcsolatos, de fordított értelemben, ha lehet így fogalmazni. Az elmúlt jópár évben fokozatosan alakult ki bennem az az érzés/vágy, hogy jó lenni ezzel a "tulajdonsággal" rendelkezni. Egyszerűen izgat, hogy minél hamarabb, akár (ez sajnos még nem fordult elő) azonnal a nadrágomba élvezve tudjam megélni a szexuális vágyaimat. A legrosszabb, hogy házas vagyok és mindenféle "mesterséges" módszerrel próbálom elérni, hogy minél hamarabb végezzek, ami mostanában már nem is olyan nehéz, hiszen szó szerint felizgat a gondolat, hogy két három lökés után elélvezzek. Ezt már elmondtam a feleségemnek is, eddig megértő és talán még neki is tetszik, hogy olyan izgatott vagyok mint egy tini, de nyilván akkor sem teljesen ok a dolog.

 

Tudom itt sokan ennek pont az ellenkezőjét keresik, de érdekelne, hogy más is rendelkezik ezzel a fétissel, vagy velem van valami baj?

 

Elnézést mégegyszer az offért.

premature Creative Commons License 2018.04.22 0 0 915

És mondd az általad említett akármik mitől is ugyanilyen hatékonyak?

Mi van rájuk írva hatóanyagnak?

Előzmény: Zénó55 (914)
Zénó55 Creative Commons License 2018.04.22 0 0 914

Jó oké, de ez patikai szer. Ehhez vény kell, míg a Long Love és Ejacontrol ugyanilyen hatékony de nem kell orvoshoz menni meg patikába.

Megrendelem netről és másnapra ott is van...

premature Creative Commons License 2018.04.17 0 0 913

Én ezt ajánlanám

 

megbizható és kedvező áron elérhető dapoxetine hatóanyagú

ED54 Creative Commons License 2018.04.12 0 0 912

csak ezt tudom ajánlani

 

https://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/priligy_60_mg_filmtabletta/57055

 

Dapoxetin

 

Aki esetleg érdekelt tudja mit tegyen

 

Publikus

gentle007 Creative Commons License 2018.04.11 0 0 911

Sziasztok! Én is küzdök ezzel a problémával és kipróbáltam egy ilyen késleltető cuccot. Korábban meg se fordult a fejembe, hogy valami szert alkalmazzak, de már bánom, hogy nem próbáltam ki korábban. :) Szóval berendeltem a szert és jelentős javulást tapasztaltam. Nem tudom, hogy ez az állapot állandósulhat-e, vagy a továbbiakban folyamatosan szükségem lesz a termékre?! Olvastam sokat erről a dologról, de igazából nem tudtam eligazodni, hogy mi is okozhatja ezt és, hogy lehetséges e, hogy "meggyógyuljak". A spray kiváló, ha rendszeresen kell használnom, akkor fogom, de azért anyagilag jobban járnék, ha nélküle is tovább bírnám. Tapasztalatokat ne tartsátok magatokban! Minden tanácsot szívesen fogadok.

 

A spray: http://www.maszkulin.hu/termek/136-pjur-superhero-strong-keslelteto-spray-20ml

 

Köszi előre is a válaszokat!

Törölt nick Creative Commons License 2018.04.10 0 0 910

Sziasztok a véleményt kérnék a Super kamagra milyen, valaki hasznàlta màr!!

pizo Creative Commons License 2018.03.03 0 0 908

"meg ha már itt tartunk, hirtelen a lakásotokban is lett egy plusz szoba... meg egyik hónapról a másikra, ugyanott, minden bejelentés nélkül hirtelen nettó 400-al többet kezdtél keresni, ugye?"

 

Hát ha politikus, akkor simán. A NER-ben ez mindennapos. Nem is értem mit csodálkozol, nem ebben az országban élsz?

 

Zoli

 

Előzmény: akineknemmegy (888)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2018.03.01 0 0 906

Egyébként az idős bácsinak régebben , 5 éve volt egy prosztata műtéte, ami miatt valóban jóval kevesebb a spermája, de ez nem számít, egyébként a korábbi húgycső záródást okozó prosztata nagyobbodást, a műtét utáni prosztata ernyedtséget (kellett segíteni has felemeléssel a pisilésnél) nagyon úgy néz ki, hogy megszüntette ez az edzési módszer, mivel a PSA értéke is 2,5-ről 0,75-re lement, ami a prosztata funkciójának, működésének javulását is igazolja.

Tehát a nemi szervi potencia javulása a többi szervek tónusosságán is javít valahogy, tehát emeli a többi szervek potenciáját is.

Előzmény: ED54 (903)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2018.03.01 0 0 905

Fiatalok is vannak, akik már 1-2 éve nem élveztek és nincs 2 liternyi felhalmozódott és bebuggyant ondó váladék a testükben, ez akkor lehetséges,

ha a folyamatos spermium és ondó folyadék termelődése egy folyamatos feldolgozódással folytatódik, tehát az anyag áramlása állandó a testen belül, így mindig fogy a sperma és mindig új keletkezik, ráadásul a potencia növekedése miatt erősebb, egészségesebb a sperma keletkezik.

 

A fiatalok később a megfelelő működésük fenntartása érdekében 1 havonta -> 3 hetente -> 2 hetente -> 1 hetente élveznek el, potenciától és libidótól, tehát  a teljesített orgazmus közeli állapotok minőségétől és mennyiségétől függően,

25 db 2 hetente lehet elélvezni, 50 db hetente, és minden nap lehet szeretkezni és vagy maszturbálni, a potencia így megtartható  valamint a korai magömlés sem aktiválódik.

 

Hosszú távú folyamatban egyre kevesebb számú orgazmus közeli állapotokkal történő elélvezés lassan libidó csökkenést okoz, amelynek következményében kedvtelen, szerelemtelen, esetenként durvává, agresszívvé válik a férfiú a szexben.

Előzmény: ED54 (903)
ED54 Creative Commons License 2018.02.25 0 0 904

bcsánat,h a babakocsiból tett reklámízű kommentedre megkérdezem: ugyan mitől hatnak ezen szép fantázia nevű akármik?

mi a hatásmechanizmusuk?

Előzmény: Paolo00 (902)
ED54 Creative Commons License 2018.02.25 0 0 903

kérdés: ha ahogy írod a  bácsi 3 éve nem élvezett el akkor nincs is ondótermelése?

Előzmény: TANTRATANÁRN (900)
akineknemmegy Creative Commons License 2018.02.25 0 0 901

Az első néhány aktus során nem volt gond, kb 10 percig kibírtam. Aztán hirtelen, az x. alkalom után megjelent ez a gond, és azóta is velem is van. Magyarázat?

Előzmény: TANTRATANÁRN (900)
TANTRATANÁRN Creative Commons License 2018.02.24 0 0 900

Tisztelt Mindenki!

 

A korai magömlés látszólag pszichés eredetű, de valójában

rosszul beidegződött reflexszerű működésről van szó, tehát nem lelki állapot függő, hanem a rosszul begyakorolt orgazmusok dopamin felszabadítás mechanizmusainak halmozott emlékei.

Ezeket a reflexeket ki tudjuk iktatni, de aprólékos, türelmet és szorgalmat igényel, és különböző korai magömléses reakciók vannak, amit eltérő módon kell kezelni.

Az agyatok kitisztítása nélkül 1 orgazmus közeli állapotra dolgoztok mindig a végkifejletig, így nincs potencia-energia erősítés, csak potencia-veszteség fokozatosan és állandóan, szükség lenne az orgazmus közeli állapotok sorozatára (1,5 óra alatt 50 db), az élvezkedésre.

 

2000-3000 orgazmus után már a merevedés bizonytalansága is jelentkezik megálláskor pihenőidőben, az áramköreinkből kisülő energia miatt csökken a pénisz általános teljesítménye (azaz feláll, de nem tartós). Egy-egy orgazmus bekövetkezte az izom tónus elernyedésével, elgyengülésével jár pár perc erejéig, el is bágyadsz, ez mutatja a folyamat energia (Amper) veszteség részét (a testünk 1 millió áramkörrel rendelkezik) elér egy kritikus hiányos szintet, így az agyi és testi zsibbasztókkal merevedés és libidó ingadozás tapasztalható hosszú távon, nem elég a korai magömlést valahogy kezelni, a pénisz érezhetősége a csontkeménységétől függ.

Mi a következő 50 évre tervezünk, nem rövid távra, bogyókkal, szerekkel nem lehet kapcsolatot fenntartani, nem beszélve a költségekről.

 

A napi rendszerességű szex abszolút természetes még idősebb korban is.

A most 70 éves vendégem 3 éve tantrázik heti 3-szor 1 órát szeretkezik plusz a wellness hétvégéken napi 2-szer, már 3 éve nem élvezett el, de ő idős ember.

Az életenergiát nehéz visszatenni a testbe, fiataloknál nem ennyire szigorú, csak amennyire kell, állapottól függően, később orgazmus kontroll és az élvezkedés a fő motívum.

Pornóra, fantáziára szigorúan tilos élvezkedni, elélvezni, sem röviden, sem hosszan, az agyaddal kibányászott energia vesztesége horribilis!!!

 

A tapasztalataim szerint nincs olyan ember (bizonyos műtött esetek kivétel), akinek ne lehetne az agyát megregulázni és akinek a merevedését ne lehetne szükséges működési szintre beállítani

speciális személyre szabott megfelelő maszturbálási technikával.

Tehát különböző szintről indulunk ki és ugyanarra a szintre jövünk fel, kinek a hozzáállása, türelme, szorgalma és kitartása szerint.

 

 

ED54 Creative Commons License 2018.02.23 0 0 899

leveled nem jött át

írtam emailt

Előzmény: toomy35 (898)
toomy35 Creative Commons License 2018.02.20 0 0 898

 ED54! Üdvözletem !Írtam emailt nem tudom,hogy meg kaptad e..Kis infót szeretnék kérni ha lehet a e-mailem  nyilvános..Köszi!

Előzmény: ED54 (891)
akineknemmegy Creative Commons License 2018.02.14 0 0 896

Leereszkedett közénk az orvos, pusztán azért, hogy kioktasson egyértelmű dolgokról - pont, ahogy egyetemen tanították.

Komolyra fordítva a szót: olvastam a betegtájékoztatót. Lófaszt sem érek azzal, ha ti most megismétlitek illetve kibővítitek a lehetséges mellékhatásoklistáját - hisz attól még ugyaúngy jelen vannak/lesznek/voltak.

Anno azt mondta az urológus, hogy nem szerencsés sildenafillal egyszerre szedni a kérdéses gyógyszert - ami, és ezt hangsúlyozom, nem biztos, hogy a priligy volt, anno egyszerre ajánlott két készítményt. Ugyanis az említett hatóanyagú készítményt is felírták, valamint szedtem (erasilton). 

Persze ez teljesen irreleváns, hiszen a dolog pszichés (na persze)... az viszont biztos, hogy nem lehet legyőzni.

Egyébiránt próbáltam más szereket is (ssri - a citapram kivételével nevekre nem emlékszem), amelyek mind elégtelen eredményeket hoztak - az én és orvosom (plusz pszichológusom) legnagyobb döbbenetére.

Ennyit a gyógyszerekről.

 

Továbbá akárki, akármennyi regisztárciót hasznáhat. Ez miért ne lehetne marketing?

 

Kedves yukon!

Ezek szerint nem csak baszni nem tudsz, hanem még buta is vagy - ezzel könnyen indokolható, hogy még a párod szeretőjét sem vetted észre. Van problémám, sokkal durvább mint akárkié ezen a fórumon. Ha nem hiszed, rendben, azért ajánlom figyelmedbe azon naiv és békés hozzászólásaim tanulmányozását, mikor még hittem a csodákban...

Továbbá olyanok ne adjanak tanácsot, akik hazudnak és az első mondatukkal önmaguknak mondanak ellent.

Előzmény: Törölt nick (893)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.13 0 0 895

Jó szándékkal miért ne adna tanácsot?Én is ezt tettem, bár ne tettem volna.

Amúgy meg van egy olyan gyanúm, hogy neked az égvilágon semmi ilyen problémád sincs.

Egyszerűen ide jössz kötekedni hogy ilyen jellegű vágyaidat is kielégítsd.

Előzmény: akineknemmegy (888)
nagy_dr_berlin Creative Commons License 2018.02.13 0 0 894

Ugyan! Itt most már mindenkinek shop-ja van, aki megoszt egy linket? Ezt Te sem gondolhatod komolyan!

 

Egyebekben egyetértek az előttem szólóval abból a szempontból, hogy Dapoxetine tapasztalatom szerint egyes egyénekből nagyon sokoldalú hatást válthat ki, természetesen az orgazmus akadályozó hatása nem képezi vita tárgyát.

Azonban a Dapoxetin hatóanyagú gyógyszereket használók több, mint 10%-a számol be rendszeresen

- merevedési zavar és a szexuális vágy csökkenése

- szorongás és a szokásosnál intenzívebb izzadás

- hasmenés, erős gyomorfájdalom

- remegés, homályos látás

mellékhatásokról.

Nem megfelelő szedés esetén könnyen következhet be ájulás is.

A gyógyszer bevétele időszakában nem fogyasztható alkohol, és lehetőleg kerülni kell az autóvezetést!

Éppen ezért a korai magömlés kezelésére a helyileg használható, spray vagy krém formátumú készítményeket ajánlanám ezúttal is, ha másért nem is, ezek a szerek nem okoznak ilyen súlyos mellékhatásokat, illetve nem állítanak indokolatlanul sok korlátot az életünkben.

Hozzáteszem, hogy amennyiben ezek a készítmények sem segítenek, nem marad más hátra, mint a "keményebb szerekhez" nyúlni, szigorúan orvosi konzultáció eredményeként.

Egyébként érdekes, hogy a nyugati gyógyászatban sokkal nagyobb bizalom fűződik a vény nélkül legálisan kapható, ugyanakkor ellenőrzött körülmények között forgalomba hozott készítményekkel szemben (itt a kolléga csodaszerként említi), mint az ismeretlen magánszemélyektől vásárolható, vényköteles készítményekhez. Mi magyarok szeretünk kockáztatni.

akineknemmegy Creative Commons License 2018.02.13 0 0 892

Szólott a vállalkozó.
Megható történet, mindenre kiterjedő, reális részletek, érzelmi befolyásolás, köszönetnyilvánítás. Ügyes reklám, gratula!
A késleltetőktől (suifan) és a dapoxetintől, esetemben priligytől merevedési gondjaim vannak/voltak. Bár kezdem azt hinni, hogy nem csak ezektől, hanem amúgy is...:D

Szóval nem kell fárasztani és fáradni a kitalált sztorikkal, meg az üzletből kilopott és lefotózott csodaszerek feltöltésével. Nem foglak gazdagítani titeket a nem működő kenceficétek megvásárlásával.

Előzmény: ivana_yesoh (890)
ED54 Creative Commons License 2018.02.12 0 0 891

Én dapoxetine-t ajánlanék,m ez nálam bevált.

 

ivana_yesoh Creative Commons License 2018.02.12 -1 1 890


Ben09 írt korábban a Pjur Superhero-ról, amit ajánlott korai magömlés ellen. A páromnak (nő vagyok) volt ilyen gondja az orgazmussal, és nagy egyeztetések után megbeszéltük, hogy megveszem neki.

 

 

Nem bántuk meg! Jó ez a késleltető spray, engem egyáltalán nem befolyásolt az orgazmusban, ugyanúgy élveztem mint előtte..sőt még jobban, mert láttam, hogy a párom végre el tud lazulni, sokkal fickósabb is volt, keményebb, lényegesen tovább tartott a szex, szerintem azért, mert nem parázott rá a dologra annyira. Már nagy szükségünk volt a segítségre a kapcsolat szempontjából. Bármennyire is próbáltam partnere lenni, ő maga nem hagyta, próbált eltávolodni tőlem. Ezért is kezdtem el én utánaolvasni, ez már így nem mehetett tovább!

 

Köszönjük Ben_09! :)

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.12 0 0 889

Neked a legnagyobb problémád az agyaddal van.

 

Előzmény: akineknemmegy (888)
akineknemmegy Creative Commons License 2018.02.12 0 0 888

Te milyen jogon adsz nekem tanácsot?
Hogy képzeled, hogy leírod a "sikertörténeted"? (Ami, mivel valószínűleg a problámad sem létezett, esélyes, hogy kamu.)

Mindegy, az egyszerűség kedvéért kezeljük úgy  a helyzetet, mintha igazat mondanál - persze, mindenki tudja, hogy hazudsz, de játszani szabad!

Azt írod, segítettek a tabletták és késleltetők. Na ez alapján máris irreleváns a véleményed, illetve az egész személyed - értsd: fogalmad sincs, milyen lehet ezzel élni, mivel nem kellett ezzel élned. Első öngól.

Kettő:  azt mondod, 39 évesen úgy sikerült kapcsolatot kezdened, hogy nem voltál képes normális szexuális teljesítményre? Most ez komoly? Tényleg azt gondolod, elhiszi ezt valaki? Várj, egyáltalán ember nővel jöttél össze? (Bocs, nem írtad egyértelműen...) Van ennyire igénytelen nő, akinek édesmindegy, hogy a "párja" nem tud kefélni?
Szerinte ezt elhitte akárki?:)

Továbbá: azt állítod, hogy kedden még elsültél azonnal, aztán szerdán "varázsütésszerűen" bírtad x percet? Gondolom a farkad is nőtt egyik napról a másikra plusz 20 centit... meg ha már itt tartunk, hirtelen a lakásotokban is lett egy plusz szoba... meg egyik hónapról a másikra, ugyanott, minden bejelentés nélkül hirtelene nettó 400-al többet kezdtél keresni, ugye?
Ne fárassz.

 

Agyban van a megoldás, naná. Szóval ha én ma elkezdem mondogatni, hogy 70 centis farkam van, március közepére akkora lesz?

 

"Tudom mit érzel és miért szapulod magad de hidd el ez a legrosszabb megoldás." 

Á, a jó öreg paradoxon! Azt írod, segítettek a készítmények - ergo nem volt problémád, illetve nem létezett úgy a problémád, mint nekem. Mégis van pofád leírni, hogy "én megértelek!"? Na tudod, hova menj...

 

"Tönkre mész lelkileg és testileg is."
Az egyetlen dolog, amiben egyetértünk. Megtörtént.

De ha az élet így akar tönkretenni, akkor mégis mit tud tenni ellene az ember?

Előzmény: Törölt nick (887)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.09 0 0 887

Azért soha ne add fel. 39 évesen úgy döntöttem abbahagyom a késleltetőket és az antideppresszánsokat amik addig segítettek. Összejöttem egy hölgyel a neten és mielőtt bármi történt volna elmondtam mi a gondom. Azt mondta nem gond majd valahogy megoldjuk. Nagyon kínos volt számomra. Azt hittem kiröhög és elmegy. De nem így történt. Az első pár alkalom pár pillanat volt. Aztán egyszer csak 5 perc majd 10 és most már szinte bármeddig elhúzom. Soha nem hittem hogy ez az átok egyszer csak elmúlik de vége a rémálomnak! Azóta is együtt vagyunk és minden jól működik. Nem volt se pc torna se semmi. Elfogadott és én is is elfogadtam végre magam. Tényleg agyban van a megoldás. Tudom mit érzel és miért szapulod magad de hidd el ez a legrosszabb megoldás. Tönkre mész lelkileg és testileg is.

Előzmény: akineknemmegy (885)
akineknemmegy Creative Commons License 2018.02.07 0 0 885

Ezek gyenge próbálkozások. Hiába, vak vezet világtalant. A sikerek csak ideiglenesek. Ha valaki ezt megkapja/kapta, előbb-utóbb ismét az élete része lesz.
Egyébként kevesebb pornót néztem másoknál. Kb 19 éves lehettem, amikor úgy "igazából" megnéztem egyet. Ez alapján meglepő a problémám? Nem. Hiszen az elméleteid, elméleteitek nélkülöznek minden logikát. Ahogy ez az egész is. Vasárnap pl csináltam másfél órát (magamnak), úgy, hogy nem kerültem a magömlés közeli veszélyes zónába. Hétfőn ezzel szemben végeztem 20 perc alatt. Logika, magyarázat?

Természetesen nincs. 

A helyzet az az, hogy a férfiak selejtjei vagyunk. Szarok. Hulladékok. Kudarcok. A biológia tévedései. Csak azért élünk, hogy hátul kullogjunk a sorban, hgy lenézzen mindenki és, hogy a nők szánalmasnak tartsanak, nevessenek rajtunk. 
Veletek is ez van. Veled is kedves yukon07.
Ratad is nevet, még ha nem is a szemedbe. Csak sajnálatból/pénzed miatt tart ki melletted. Még sohasem gondoltad végig, miért olyan türelmes? Valószínűleg a szeretője miatt, aki - mily' meglepő!- légkalapács. téged megtart, elkerülve a stigmát, miközben egy igazi pasija is van. 

Hosszútávon a nőknek nem a kedves, gyengéd, figyelmes férfaik kellenek, hanem a...

Előzmény: Törölt nick (882)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!