Keresés

Részletes keresés

dlilla Creative Commons License 2014.08.15 0 0 21084

Sziasztok!


Szeretném Veletek megosztani a saját esküvői Dj-nk történetét, akivel egyáltalán nem voltunk elégedettek. Mivel az eredetileg felkért Dj lemondta az esküvőt előtte 3 héttel, és Dj Cserhalmi Györgyöt ajánlotta maga helyett, mondván, hogy ő az országban az egyik fellelhető legjobb Dj, életműdíjas, hatalmas tapasztalattal rendelkezik, és ráadásul ő oktatja a legtöbb Dj-t is. Ez így elég jól hangzott, találkoztunk vele, minden kérésünkre azt mondta, hogy természetesen teljesíti, minden menni fog, amit megbeszéltünk. Nem csak mint Dj, hanem mint ceremóniamestert is felkértük. Aztán az esküvő napján jöttek a hatalmas csalódások...
Csak néhány probléma, felsorolásszerűen...
- nem tudott felöltözni tisztességesen
- a templomba nem terelte be az embereket a szertartás előtt, holott ez lett volna az első feladata
- a szertartás utáni gratulációkat - fotózkodást is neki kellett volna levezényelnie, de csak erőtlenül próbálkozott, nekünk magunknak kellett "összekurjongatni" az embereket
- nekünk a férjemmel át kellett menni a polgári szertartás helyszínére pár perccel korábban, mint a vendégeknek, neki kellett volna átterelni mindenkit, ez sem történt meg
- a polgári szertartás előtt el kellett volna búcsúznia azoktól, akik csak az egyházi szertartásra voltak meghívva (aki jött a polgárira, az vacsoravendég is volt), ehhez képest többen is jöttek a tömeggel a polgárira, akiknek nek kellett volna, és ez a vacsorára való átvonuláskor nekünk is, és ezeknek a vendégeknek is roppant kellemetlen volt
- a vacsorára egy folyosón kellett volna átterelnie az embereket, ez sem történt meg, mi hárman a férjemmel és az anyakönyvvezetővel álltunk, mint Bálám szamara, és vártuk ma vendégeket, akiknek nem szólt, hogy kövessenek bennünket...
- a mi bevonulásunkat is elszúrta, mindenki pezsgővel a kezében várt minket, bevonultunk, erre ő: "Tapsoljuk meg az ifjú párt!" - az persze egy pillanatra sem tűnt fel neki, hogy pohárral a kezében nem tud senki tapsolni
- az este folyamán még sokszor leszerepelt, mint ceremóniamester, például az egyetlen játékot, amit kértünk, olyan hosszúra húzta, hogy már mi magunk is untuk, ráadásul közben bent állt a Dj-pult mögött, és úgy viselkedett, mint egy elsős gimnazista, akit először küldenek ki tömeg elé szerepelni...
- a zene az este folyamán elég gázos volt, előre küldünk neki egy hosszú listát arról, hogy milyen jellegű zenéket szeretünk, miket játsszon le, erre azt mondta, hogy így már látja, hogy milyen a zenei ízlésünk, és rendben lesz - ehhez képest 1 db olyan számot játszott, amit kértünk, amúgy pedig amit nyomott, kiözelében sem volt a kéréseinknek, ráadásul borzalmas zenéket játszott, és amikor kértük (nagyon-nagyon sokszor!), hogy mást játsszon, csak bólogatott, de nem történt változás...
- ugyanez igaz a hengerőre, annyira hangosan játszotta a zenéket, hogy az ember a saját gondolatát nem hallotta, és hiába kértük, hogy halkítsa le...
És ezek csak kiragadott példák abból a sok-sok hibából, amit elkövetett, mint ceremóniamester és mint Dj.
Tehát csak azt tudom ajánlani Nektek, hogy DJ CSERHALMI GYÖRGYÖT SOHA NE HÍVJÁTOK AZ ESKÜVŐTÖKRE ZENÉLNI!!!!!

ssüünnii Creative Commons License 2014.08.01 0 0 21083

INGYEN elkészítem a kedvenc esküvői képetekből/képeitekből a következőkből valamelyiket:

- leporello album scrapbook technikával

- egy kedvenc képből lakásdekoráció a falra

- gyűrűvel összefogott fotóalbum

 

Ha szeretnéd kipróbálni, elvégre mit veszíthetsz, küld el a kedvenc képedet vagy képeiteket az esküvőről a groszevi79@gmail.com e-mail címre.

Anetti85 Creative Commons License 2014.07.18 0 0 21082

Sziasztok! Most volt az esküvőnk és nagyon jó szívvel ajánlom a virágszép dekorosokat ha valaki még nem tudja kivel dekoráltasson. Nagyon szép munkát végeztek, nagyon aranyosak, megbízhatóak és mindezek mellett az ár is kedvező.

Esetleg ha sátorban szeretnétek tartani a lakodalmat a Vióka kft-t ajánlom. Több helyről is kértünk árajánlatot és ők voltak messze a legkedvezőbbek és szintén megbízhatóak.  

Ritasmink Creative Commons License 2014.07.15 0 0 21081

Kedves menyasszonyok!

 

Ha szeretnétek igényes, szép sminket vagy a vendégseregnek alkalmi sminket, keressetek bizalommal.

Professzionális sminktermékekkel dolgozom.

Referencia munkáimat itt találjátok:

https://www.facebook.com/ritatothsmink?ref_type=bookmark

fvcc Creative Commons License 2014.07.11 0 0 21080

... és szeretnek fakó képeket készíteni. profi módra

 

Előzmény: Dudus22 (21079)
Dudus22 Creative Commons License 2014.07.10 0 0 21079

Kedves Mindenki! 

 

Ajánlom figyelmetekbe, akiknek fotós-videósra van szüksége: www.reflektimage.com vagy facebookon https://www.facebook.com/Reflektimage.page 

Nagyon profik, kedvesek és közvetlenek. 

Kapcsolattartó száma Magyarországon: +36 20 506 69 89

Perfect Show Band Creative Commons License 2014.07.10 0 0 21078
RIKA424 Creative Commons License 2014.07.03 0 0 21077
Előzmény: kirsty (21076)
kirsty Creative Commons License 2014.06.29 0 0 21076

Egy kicsit megakadtam a helyszín keresésben. Tudnátok nekem segíteni? 100 fős esküvőre keresnék egy olyan helyszínt Budapesten vagy a környékén ahol szép zöld környezetben lehetne megtartani a polgári szertartást, modern, fiatalos a terem és a környéken van szálláslehetőség. Minden ötletet előre szívesen fogadok :) 

Lakodalom-rendezvény Creative Commons License 2014.06.26 0 0 21075

Kedves Házasulandók!

 

Ha nem tudjátok, hogyan fogjatok hozzá az esküvő szervezéséhez, vagy szeretnétek tudni a szolgáltatók (zenekarok, vőfélyek, fotósok-videósok, rendezvényhelyszínek, stb) milyen árakon dolgoznak, akkor küldjétek be az esküvő néhány adatát a www.lakodalom-rendezveny.hu oldalon keresztül az "Ajánlatkérés" űrlap segítségével, majd nézegessétek a potenciális szolgáltatóktól kapott árajánlatokat.

 

Ingyenes és kötelezettségmentes, sőt szeptemberben pénznyereményt sorsolunk a portál szolgáltatását igénybe vevők között!

-Luxus Car Jaguar- Creative Commons License 2014.06.24 0 0 21074

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön?
Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!


Cégünk fő profilja az esküvői luxusautó bérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is.

 

WWW.LUXUS-CARS.WEBNODE.HU

 

                                                           

                                                   

 

 

A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon!

A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként.

Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.

 


OLVASSA TOVÁBB HONLAPUNKON A JELENLEGI AKCIÓKAT, és a további érdekességeket:

 

WWW.LUXUS-CARS.WEBNODE.HU

bekofoto Creative Commons License 2014.06.23 0 0 21073

Kedves Jegyespár!

 

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a döntésetekhez!

Amennyiben igényes, érzelmekkel teli fényképekben szeretnétek elmesélni esküvőtök történetét, látogassatok el hozzám: https://www.facebook.com/bekojozseffoto vagy http://bekofoto.blogspot.hu .

Ha megtetszettek a képeim, a bekojozseffoto@gmail.com e-mail címen vagy telefonon kérhettek további információkat kedvezményes ajánlatimról.

 

Üdvözlettel: Bekő József

 

                

bekofoto Creative Commons License 2014.06.23 0 0 21072

Kedves Jegyespár!

 

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a döntésetekhez!

Amennyiben igényes, érzelmekkel teli fényképekben szeretnétek elmesélni esküvőtök történetét, látogassatok el hozzám: https://www.facebook.com/bekojozseffoto vagy http://bekofoto.blogspot.hu .

Ha megtetszettek a képeim, a bekojozseffoto@gmail.com e-mail címen vagy telefonon kérhettek további információkat kedvezményes ajánlatimról.

 

Üdvözlettel: Bekő József

Ferrarifan28 Creative Commons License 2014.06.14 0 0 21071

Kedves Fórumtagok.

 

 

Esküvői témájú oldalt szeretnék készíteni. (Cikkek, képek, videók, babonák, rendezvény helyszín bemutatók, stb. stb.) A legrészletesebben bemutatva ezt a nagyszerű eseményt. 

Olyan vállakózó kedvű embereket keresek akik hobbi szinten szeretnének részt venni egy ilyen oldal életre keltésében, szerkesztésében.

 

Akit érdekel ez a téma és látna fantáziát benne az írjon a zoltanzoltan30@gmail.com e-mail címre.

Szandy&Lacy Creative Commons License 2014.06.12 0 0 21070

Sziasztok!:)

Segítsetek mert már totálisan elvesztem:( Bp környékén keresek 70 km-en belüli esküvői helyszínt... a lényeg h a fotózásra legyen jó helyszín. Gondoltam Tihanyra de ott nem sok lehetőség van szerintem, Hatvan volt a másik de annyit nem fizetek a kastélyért, Turai már nagyon romos, szeretném ha nem egy féle lenne pl egy kertbe-parkba hanem lenne egy tó legalább mert a vasútállomás az alap része nálunk h benne legyen... Balaton elejébe tudtok valamit? Köszönöm ha írtok ötleteket:) 

képfaragó Creative Commons License 2014.06.05 0 0 21069

Esküvő fotózás: korrekt ár, tudás, számla és amit szeretnél. Honlap: www.fenykepes.hu

Makláry Zoltán: 30-4088109

Király Nelli és Dalma Creative Commons License 2014.06.04 0 0 21068

Kedves Jegyespár!!!

 

Készülődtök az esküvőre,de se időtök,se tapasztalatotok az esküvőszervezéssel kapcsolatban? Nem szeretnétek egy csepp galibát sem az esküvőtökön??  Szeretnétek ha minden szolgáltató össze lenne hangolva a nagy napotokon?

Akkor keressetek fel minket bátran,szívesen segítünk a tervezéstől, egészen a lebonyolításig!!

Nézzetek utána honlapunknak is!!

Szabó-Dékány Dalma és Király Nelli

06906915229

06703830118

 

www.kiralyieskuvok.hu

csakesz2 Creative Commons License 2014.05.28 0 0 21067

Sziasztok!

 

Ha bárkinek aktuális mostanában az esküvői dekoráció, akkor jó szívvel ajánlom Mangra Adrit és Papp Andit. Mindent meg lehet velük beszélni, nagyon rugalmasak és kedvesek:


Mangra Adrienn 06 30 955-6929 

Papp Andrea 06 20 339-0768 

E-mail cím: mindeneskuvo@gmail.com 

https://www.facebook.com/egyedieskuvoidekoracio 

Weboldaluk: http://eskuvoidekoracio.org/ 

Sok boldogságot! :-)

Kiro19 Creative Commons License 2014.05.28 0 0 21066

Kedves Esküvőre Készülök,

 

Nem rég még én is esküvőre készültem, de sajnos már ennek vége.
Viszont szeretnék segíteni azoknak akik gyorsan szeretnék megszervezni életük legszebb napját!
Felszabadult egy időpont 2014. augusztus 16-ára a Ramada resort Aquaworld legfelső dunára néző külön termében egy 100 fős esküvőre.


Remélem sikerül valakinek örömet okozni!

 

Kérlek segíts, hogy minél több emberhez eljusson a hír!

 

Köszönettel:

Király Zsolt
0620385388

Dancika1 Creative Commons License 2014.05.27 0 0 21065

http://www.infoboom.hu/infobonbon/316-lagzin-voltunk

 

Esküvői téboly a Vendég szemszögéből! 

Olvassátok szeressétek!!!

LeszLee Creative Commons License 2014.05.22 0 0 21064

                                                                                                Esüvőfotózás szeretettel!

 

 

                                                                                          

 

 

                                                                                                 www.antalphoto.com

 

                                                                         https://www.facebook.com/AntalLaszloPhotography

zsöller Creative Commons License 2014.05.22 0 0 21063

Vőlegények figyelem! 

Ha Nálatok is fennáll az a helyzet, hogy a menyasszony magasabb lenne a nagy napon, akkor tudunk egy lehetséges megoldást kínálni! 

Kattints az alábbi oldalra és iratkozz fel, ha érdekel! 
http://www.ciporefel.hu 

Hamarosan indulunk!

Erzsi76 Creative Commons License 2014.05.20 0 0 21062

Sziasztok!Szeretnék nektek ajánlani egy ékszer boltot. Én innen rendeltem a gyűrűnket, szerintem érdemes megnézni, nagyon ajánlom őket. Gyönyörű szép darabok vannak és nagyon jó árakon.

https://www.silver.ag/hu/ez-st-ekszerek-1/ezust-gyuruk/eljegyzesi-gyuruk-kovekkel/

www.davidfoto.hu Creative Commons License 2014.05.16 0 0 21061

Nagy Dávid vagyok, Esküvői fotós.

 

 

Minőségi Esküvői Fotózás  professzionális felszereléssel (full frame). 

 

Az esküvői csomag összeállítása, és annak árának meghatározása (normális keretek között) a megrendelő kérése alapján történik.

 

 

Segítségként a leggyakoribb igényeknek megfelelően összeállítottam néhány csomagot, ami a weboldalamon megtalálható. 

Részletes egyeztetés keretében, kérlek keress telefonon, vagy e-mail-ben!

 

 

Üdvözlettel: Nagy Dávid

  http://davidfoto.hu/

   info@davidfoto.hu

    06-20/946-3069

           <><

Kicsilany! Creative Commons License 2014.05.16 0 0 21060

Sziasztok!

 

Ha szertartásvezetőre van szükségetek, mert külső helyszínen, vagy különleges napon, napszakban akarjátok kimondani az Igent, és az anyakönyvvezető drága, macerás, sablonos vagy nem vállalja, ajánlom figyelmetekbe Molnár Mea szertartásvezetőt és ezt az oldalt:

Így lesz felejthetetlen az Igenetek.

 

http://szertartas.webnode.hu/

Krisztinakitty Creative Commons License 2014.05.03 0 0 21059

Üdvözöllek titeket!

 

Van egy nagyon jó ajánlat esküvőre(én már rendeltem is az enyémre :) ami június végén lesz.) Hidegtál akció van,ingyenes kiszállítással  http://www.napitipp.hu/tippek/szabadon-valaszthato-hidegtal-5-fo-reszere-hazhoz-szallitassal-kupon  

 

Én már vettem egyet próbából kihozták, korrektek voltak,nagyon jó ízű volt az étel, ajánlani tudom esküvőre vacsi után vagy uzsira vagy bármilyen alkalomra. Siessetek mert holnap lejár az akció.

 

 

Üdvözlök mindenkit és sok boldogságot mindenkinek :) Hornyák Kitty

Budapest Couture Creative Commons License 2014.05.02 0 0 21058

Üdvözlöm!
Exkluzív, alkalmi, estélyi, báli, esküvői és menyecske ruhákat kínálunk fellépésekre, eseményekre, filmforgatásokra, fotózásokra. Egyes ruhák bérelhetőek is! 
Millennium Center Üzletház, 1052 Budapest, Piarista u. 4. Tel: +36/70 388 9838

https://www.facebook.com/Budapest.Couture 

budapestcouture@gmail.com  www.coutureboutique.hu

anenzephalia Creative Commons License 2014.04.29 0 0 21057

Minden házasulandó szíves figyelmébe ajánlom a velünk történteket:


Esküvőszervezői és dekorációs tevékenység ellátásával kapcsolatos tapasztalatomat osztanám meg veletek.
"dekoros, vagy virágkötő"?
Mindjárt kiderül, hogy nem is olyan mindegy!


Sikerült belefutnunk egy lenyúlós szervező és virágkötő lányba, akik egymásközt leosztották a lapokat, és megrövidítettek minket. A történet a következő: külföldön élő pár vagyunk, csak a házasságkötésre jöttünk haza. Nekem határozott elképzeléseim voltak a dekor tekintetében, melyeket elő is adtam, és be is szereztem a szükséges alapanyagok kb 80%át. Gyakorlatilag majdnem mindent. Számos ponton volt nagyon aggályos a "szolgáltatás", ilyen finomságok történtek, hogy élő virágok helyett mű habvirágok kerültek kihelyezésre, sok dekor elemet melyhez ragaszkodtam nem használtak fel, semmi hozzáadott szakembertől elvárható plusz gondolat nem ábrázolódott (ami miatt az ember egy "szakembert" fogad és abban megbízik) gyakorlatilag kihelyezésre kerültek amiket én biztosítottam.

 

120 ezer forintot kértek el érte úgy, hogy néhány üvegcsempén és székszoknyán kívül és pár habvirágot leszámítva mindent én biztosítottam (szalvéták, pávatollak, szalagok, szatén anyagok, ajándékdobozok, névkártyák stb) A dekor elkészítése brutálisat csúszott borzalmasan kínos volt kint tartani a vendégeket, nem mehettek be az étterembe magyarázkodnunk kellett.. A virágkötői munka is nem gyengén volt kifogásolható. Utólag több tapasztalt szervezővel is folytattam már diskurzust az ár kérdésében, és a jelölt mennyiségeket és a szükséges idő-erő befektetést mérlegelve mind nagyon sokallta az elkért 120ezer ft-ot.A történetben a "szervező" lány és a virágkötő ÉS elvileg egy dekoros szakember szerepelt, az érdekes a sztoriban, hogy a dekorost mi sosem láttuk, a két lány volt jelen mindig és elnézést kértek, amiért a dekoros betegsége miatt nem lehet jelen a találkozón. Mentegetőztek a legutolsó pillanatig azzal, hogy a dekoros beteg, ezért nem látjuk soha.

 

A végén kiderült, hogy a dekoros titulusát hipphopp áthelyezték a virágkötőre mikor követeltem annak elérhetőségét. Most már nem egy beteg valaki volt a dekoros hanem a virágkötőnek nevezett személy akivel már találkoztunk korábban is. Tehát tulajdonképpen a virágkötő funkcionált dekorosként, nem volt semmiféle 3. beteg személy sem.

Kifizettették velünk egy harmadik, nem létező ember munkadíját is. Kihasználták a nehéz helyzetünket, hogy rövid idő alatt sokmindent kellett intéznünk, az esküvő napján pedig a zavarodottságot, mely a késésből és a vendégek előtti magyarázkodásból fakadt és kérték a szolgáltatás ellenértékét. Nyüzsögtek a vendégek, hatalmas volt a felfordulás, és én nagy presszió alatt érezve magam igen szégyen gyalázat, anélkül, hogy beverekedtem volna magam az étterembe, hogy rápillantsak arra mit is csináltak a kislánykák, inkább odaadtam a pénzt.A legszomorúbb, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a szolgáltatás minőségét azonnal ellenőrizni kell ez a jogosult egyik kötelezettsége... 
De nem tudom magamat nagyon megfeddni sem, mert abban a zűrzavarban egyszerűen képtelen voltam hideg fejjel és a lehetséges következményekkel számolva belátni a dolgokat és annak megfelelően cselekedni.Körül-belül számításaim szerint alsó hangon 50-nnel rövidítettek meg minket, természetesen mossák kezeiket. A megállapodás szóbeli volt.De a szerződés létrejött.

 

A két lány magukat kezdetben három személynek feltüntetve károsított meg bennünket minden gond nélkül, az esküvő menete terén ismert tapasztalatlanságunkat, fáradtságunkat, és idegességünket kihasználva. Részletes számlát kértem anyagköltségekkel, munkadíjakkal, ennél már talán izgultak, de biztos vagyok benne, hogy megoldják, hogy a végén összejöjjön valahogyan az a 120-as összköltség, mert egyfajta "szervezetben" működnek együtt, elég hatékonyan. Ők arra alapoznak, hogy emiatt bármiféle igényérvényesítést én már nem fogok eszközölni, hisz messze vagyok, és egyébként sem "éri meg" elindítani bármilyen polgári jogi eljárást, annak költségei úgy is messze magasabbak, mint az az összeg amivel megkárosítottak minket.Az ember viszont mégsem tudja magát túltenni ezen, látva, hogy a másik fél nyugodtan és csendben várja,hogy elvonuljanak a viharfelhők, és "lenyugodjon" a szolgáltatást igénybe vevő. Hisz ők a pénzüket már megkapták. Az sem érdekelte őket, hogy éppen egy várandóst károsítanak meg.


Mindenki vigyázzon pesti fiatal 30 körüli, magát szervezőnek és magát dekorosnak nevező (bár inkább ügyetlennek nevezhető virágkötő) párossal. Ne tévesszen meg ilyen ügyletben senkit sem a nyájasság és az előzékenység. MINDIG kössetek szerződést amiben a lehető legtöbb mindent határozzatok meg pontosan , NE HAGYJÁTOK hogy a sietség, vagy az idegesség eltereljen titeket a józan gondolkodástól, azonnal és mindent ellenőrizzetek, SEMMIT ne fizessetek ki előre, és legfőképpen a külföldön élő párok vigyázzanak, mert annak a fiatal "szolgáltatónak", aki jó pár nagyon nehéz pillanatot okozott nekünk a "profiljában" kifejezetten szerepel a külföldi pároknak részére való rendezvényszervezés.Ne higgyetek annak, hogy a szervező "megversenyeztet" több dekorral foglalkozót, a mi esetünkben sem volt erről szó természetesen. Itt előre le volt osztva a munkamegosztás:) MINDENKIVEL aki csinálni fog valamit a rendezvényen személyesen találkozzatok, nincs betegség, nincs egyéb meg nem jelenési mentség. Egyikünknek sem volt már kezdettől szimpatikus a virágkötő vagy dekoros vagy az isten tudja minek kellene aposztrofálni. HIGGYETEK a megérzéseteknek, ha nem tetszik valami egy személyben, azonnal álljatok tovább! Nekünk is erre kellett volna hallgatni..

 


Eddig már többen jelezték komoly szervezők közül aggodalmukat a tekintetben, hogy valóban, egy ilyen előre eltervezett szisztematikus kopasztás hírét sajnos az is megsínyli, aki nem érdemelné meg az előítéleteket. Ha visszamehetnék, akkor profi szervezővel állnék csak szóba. Volt egy furcsa érzésem, hogy talán nem lesznek megfelelőek azok, akik tevékenykednek a kérdésben, velem egyidősek 30 körül lehetnek, (persze ez nem determinál semmit félreértés ne essék), az egyik annyira nem is rég végezte az okj-s képzést, én azonban bíztam abban, hogy csak van bennük annyi emberség, hogy egy külföldről járkáló párt, egy várandós személyt nem húznak le. Tévedtem. Ő és a dekoros vagy én már nem is tudom minek nevezzem igazából egyszerűen összedolgoztak. Utólag látni nagyon fájdalmas mit és hogyan használtak ki, tekintve hogy én nem vagyok egy naiv típus, csak hát ideges voltam nagy volt a késés, kínos volt a vendégeknek miért kell az étterem előtt álldogálniuk.. nagyon ideges voltam. És ez a legszomorúbb, hogy az idegességből és tapasztalatlanságból kovácsol magának valaki hasznot. Az eredmény az, hogy még a fotósunk sem tudott a dekorról képet készíteni mert nem volt miről, annyira későn csapták azt is össze, amit. Óva fogok intek mindenkit a "frissen földből kinőtt" szervezők és "dekorosok" alkalmazásától. Tegyétek ti is ezt. Óvakodjatok a gyanúsan alacsony konzultációs díjakkal rendelkezőktől (5-9ezer ft), és azt is a figyelmetekbe ajánlom, hogy attól, hogy valaki magát oklevéllel szervezőnek vallja.. attól még nem lesz az.

 

Régi motoros szervezőkkel beszélve (mind nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és megosztották velem a tapasztalataikat) azonnal rámutattak azokra a pontokra, amiket egy kipihent, sehová nem siető ember már észrevett volna a történetben, mi mindennap több száz kilométert autóztunk a hazajöveteli 1400 után még, nem volt erőnk mindent kézben tartani és mindenre figyelni. Ezt ők látták. Sajnos.A tapasztalt szervezők kóklernek nevezték a lányt akinek a csapdájába besétáltunk, de ez a helyzeten már sokat nem segít.


ADJATOK KI TÖBBET egy valós szervezői munkát végző személynek, higgyétek el meg fogja érni. Két kézzel szórnám a pénzt rá ha visszamehetnék a múltba, de nem tudok. 

Eszter_Angela Creative Commons License 2014.04.29 0 0 21056

Elnézést kérek, visszavonom az előző hozzászólásom, sajnos hihetetlen hogy egy másik fórumon mennyi támadó megjegyzést kaptam, nagyon csalódtam az emberekben:( Kérlek Titeket, ne utaljatok, vagy ha mégis szeretnétek azt csak úgy tegyétek.. én ahonnan tudtam töröltem a levelem.

Eszter_Angela Creative Commons License 2014.04.28 0 0 21055

Kedves Lányok és Fiúk, Hölgyek és Urak!

 

A nevünk Eszter és Zoli, és idén (2014) szeptember 27-én házasodunk Vácon. A polgári szertartáson a „gyertyagyújtás” ceremóniát szeretnénk az alábbi ötlettel helyettesíteni: egy perselybe közösen dobnánk egy papírra felírt jelképes összeget, melyet a Ti segítségetekkel gyűjtenénk össze, és a váci Jávorszky Ödön Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermek osztályának szánunk. Ha szívesen részt vennél ebben a jótékonysággal összekötött kis játékban, melyből a kórház játékokat vagy egyéb, gyermekek számára szükséges dolgokat tud venni, a következő a tennivalód: utalj egy akármilyen kis összeget a kórház alapítványának a számlaszámára „esküvő” szóval a közleményben. Ha ezt megtetted (nagyon köszönjük!!:) ), az eskuvo.vac@gmail.com email címre írt levélben jelezd felénk felajánlásod.

A kórház alapítványának adatai:

Alapítvány: Jávorszky Ödön Kórház Alapitvány

Adószáma: 19174772-1-13

Számlaszám: 10103898-07271845-00000006

 

Internetes elérhetőségük:

http://www.javorszky.hu/alapitv/alapitv.html

 

 

Köszönjük szépen, ma is tettél valami jót!:)

 

Üdvözlettel,

 

Eszter&Zoli

 

 

„Minden egyes gyermek születésével újra teremtődik a világ (...), mert minden egyes kisgyermeknek teljesen új a mi világunk.”

 

Jostein Gaarder

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!