Hát igen, valahogy ezt akarta jelenteni az, hogy mivel nem vagyok pesti, sajna ezt sem tuttam... sajna egy vidékinek nem biztos, hogy tutti, hogy a busznak két végállomása van. Nálunk körjárat van, így a végállomás az, ahol a felszállás is van... Na, mind1 túléltem részemröl a téma befejezve
Csupán köszönetet szeretnék mondani azért a felejthetetlen vasárnapért. 10-töl 10:45-ig ácsorogtam szerényen a 11-es busz megállójánál. Örültem volna, hogy ha a változott találkozóhelyröl legalább egyvalaki átjön és szól, hogy bocsi de nem...........
Inkább nem mondom mit gondolok...
Szal köszi
Szal ott voltam 10 után az akadémiai negyed órán belül a 11-es felső végállomásánál, aztán nem volt ott senki. Onnan általmentem a 137-es felső végéhez, ahol a reggel egyeztetett módon a többiek (Olgy& e/ke) ott ácsorogtak. Onnan betámadtunk a Borókába, szurkoltunk közben, hogy snowman előre tudjon haladni a munka frontján. Aztán megjött aknot, autóval egészen a kapuig, majd Balisto és Bad gyalog Fenyőgyöngyétől. Ők ketten korábban el is indultak vissza ünnepi ebédelni, mi (többiek) megvártuk a napsütést. Osztán lesétáltunk aknottal, e/ke meg Olgyval lerallizott a Suzukival, majd a kutyások legnagyobb örömére full gázzal járkált az ösvény vége és a buszmegálló között.
blacus azt modta ott lesz 10kor (bár ôk még a Lancelot vacsi után Lmentek az Egri Borozóba), én némi késéssel szintén odam1ek. e/ke is ígérkezett, ha esik ha fúj, de ô is még az Egriben ül most.
Ha valéakit reggel még 2ségek gyötörnek, írjon be ide, én indulás elôtt benézek. Ha dob 1 mélát, visszadobok 1 mobilszámot. Esetleg kettôt. (vagy akár többet is, de azoknak ebben a tárgykörben nem sok hasznát veszi...)
ha esik, ha fúj, holnap már akkor sem üldögélek egész nap a papírok felett :-)
esőt mondanak, de inkább a keleti országrészben. ezek szerint nekünk nyert ügyünk van pár km-re a dunától nyugatra.