Keresés

Részletes keresés

lara55 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 434

Falcon! Most kezdtem olvasni, az első pár sor tetszik, remélem tovább is ilyen lesz.

Előzmény: falcon71 (432)
lara55 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 433

Valóban olyan jó dolog ez a N21 és társai? Miért van előírva, hogy szép kis summáért kötelező megvásárolni a cd-ket dvd-ket kiadv ányokat? Állandó programszervezés! Természetesen 1-3 napig tartó konferencián tapsolás, szinpadra lépéssel 2,-Ft-os vezető kitúzővel! Miközben 3 műszakban nyomják, hogy meg tudjanak élni! Mivel a "cég" elvárja mindezeket! A megkeresett pénz nagyrészét elviszi az ilyen és ehhez hasonló kiadások! Hát ebből élnek olyan jól a "kiválasztott" emberek! Láttam ebben a fórumban jó pár évvel ezelőtt b eíró ismerőst, aki itt fél év után milliókkal dobálózott, miközben közös pénzügyivállalkozása volt (ami később megszünt). Milliókkal dicsekedett, de albérletben lakott. Számomra ezek az emberek hiteltelenek.

falcon71 Creative Commons License 2009.06.21 0 0 432
Network 21 => gazdasági szekta
Network 21 => P I R A M I S J Á T É K
A tárgy jelen esetben (brandname)=> Amway

Bővebben:
http://mek.niif.hu/04200/04213/04213.htm
(ha valaki még nem olvasta volna....:-))
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.22 0 0 431
Meg kell nézni a japánoknál egy csapatépítő tréninget...na az a durva.
Egyébként csak annak lehet mosni az agyát akinek van. :)

Sok az előítélet az összes hálózati marketinggel kapcsolatban. De ezt is mi magyarok csesztük el a nagy rendszerváltozás után rögtön. Agyilag kellett volna felnőni a fene nagy piacgazdasághoz.....

Meg aztán ha nem azt csinálod, mint a többi droid, akkor hülye vagy...ez a magyar gondolkodás. De akit ez nem érdekel az tud boldogulni, mert nem mások kicsinyes vélemény miatt csinálunk ezt-azt, hanem jobbára a családunkért, gyerekeinkért. A cél meg szentesíti az eszközt.

Kit fog érdekelni, hogy miből lesz sok pénzed. Akkor már nem az MLM cég lesz a céltábla, hanem Te. A világ sosem változik, mert az emberek sem. Ezt el kell fogadni. Jobban alszol tőle. :)
vanchu Creative Commons License 2009.01.15 0 0 430
Szerintem az agymosást kár vitatni, innen (Európából) nézve az usákoknál fejlesztett sales tanfolyamok java része agymosásnak tűnik, tökmindegy, hogy videokonferenciát adnál el, vagy sampont. Más kultúra.

Miért pont a N21 lógna ki a sorból? Meg kell ismerni a portfóliót (ha csak agymosó tréning van, akkor azon), aztán hajrá. Szerintem Európában ilyen agymosott módon amúgy se lehet értékesíteni, mások az emberek, nem nagyon tolerálják azt a fajta erőszakos értékesítési mentalitást, amit ezek a tréningek tipikusan terjesztenek.

De azzal elég nyilvánvaló, hogy gyártói támogatás nélkül (termék-update-ek, promo anyagok, életciklus management, forecastok) nem lehet komolyan csinálni.

Innentől meg aki agymosott módon beáll a sorba, annak simán megelőlegezek egy éhenpusztulást, akinek meg van elég esze hozzá, hogy kiválogassa a pelyvát és adaptálja a megszerzett tudást a helyi viszonyokhoz (ha már a gyártó nem teszi meg) az akár sikeres is lehet.
Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 429
Kedves Köldöknéző!

Sajnos nagyot tévedtél.
Kérlek olvasd el az előző hozzászólást!
Azt tanácsolnám, hogy ha valamit nem tudsz pontosan, akkor nézz egy kicsit utána.
Azt is el tudom képzelni, hogy véletlenül tettél pontot a mondat végére kérdőjel helyett. :) Ebben az esetben a válasz egyértelmű: NEM.

AMWAY: különböző az átlagnál jobb minőségű és környezetbarát termékeket gyártó és forgalmazó vállalat, amely online webshopon keresztül értékesíti a termékeit. A vállalkozás elkezdése nem kötelező, sőt 6 hónapig kipróbálhatja mindenki, hogy miként megy neki a dolog, utána visszaadhat mindent, csak egy 1900 forintos dosszié és ismertető anyag marad hála.

Network21: Az AMWAY független vállalkozók képzését segítő oktatási rendszer. Nem kötelező a használata, de ha valaki komolyabb vállalkozást szeretne felépíteni, akkor mindenképp szüksége lesz rá. Nem csak üzletépítési és vállalkozási tanácsokban segít, hanem személyiség fejlesztő célja is van.

Repkednek még az Alticor, Vebso....kifejezések, mintha valami mismásolást sejtenének az emberek a dolgok mögött. Ezt nem kell magyarázni. 50 éve működik a cég, egyértelmű, hogy közben alakulnak a tulajdoni viszonyok, kisebb cégeket vásárol, fúzionál, stb. Asszem ez az állami vállalatoknál sem ritka, sőt....

Én úgy gondolom, ha egy cég 50 éve van a piacon, akkor valamennyire lehet benne bízni. Ha tényleg rosszak lennének a termékek akkor nem kaptak volna ENSZ elismeréseket, és nem fogyna annyi belőlük.

Telített a piac, be van fulladva....
Ha megkérdezed 10 ismerősödet, hogy a közvetlen környezetében hányan foglalkoznak aktívan ezzel az üzlettel, állítom, hogy 1-2-nél többet nem említenek. És azért megnézheted az iwiwet, hogy az átlagnak mennyi ismerőse van....abból 1-2 sztem egyáltalán nem telítettség.

Visszatérve a N21-hez.....sokan mondják, hogy agymosás. Szerintem akkor már inkább ez, mint a pirosra, vagy narancssárgára alakítás, hogy összeugrasszák az embereket. Itt ilyen nincs. A pozitív fejlődés sosem lehet hátrány. De ez csak a negatívoknak fáj. :) Mivel a magyar átlag mentalitása erősen az irígységre és a rosszindulatra épül, persze, hogy idegennek hat, ha valaki örül a másiknak és segíti a céljai elérésében. Ha valaki jókedvű, akkor biztos, hogy rosszat akar.....de a szomszéd meg feljelent, ha hangosan ugat a kutyád...melyik a jobb? :)

Ezeken lehet vitatkozni.
Mindenki úgy dolgozik és azt csinálja, ahogy jólesik, ahol jól érzi magát és maximálisan kielégíti a vágyait anyagilag és más módon is.

Jó munkát mindenkinek holnapra a munkahelyen még vagy 30 évig. :)
Mindenki olyanná válik, amilyen a környezete és a gondolkodása. Lehet választani.
Én már megtettem és nem bánom, pedig nem keresek rosszul, mint cégtulajdonos.
Csak merni kell lépni.

Huhh, de hosszúra sikerült.
Holnap próbáljatok meg jókedvvel dolgozni...sztem mindenki hülyének fog nézni...de kit érdekel?
Előzmény: koldoknezo (427)
koldoknezo Creative Commons License 2008.05.15 0 0 427
A Network 21 az AMWAY internetes áruháza/rendszere.
Előzmény: passio (425)
Ákosking Creative Commons License 2008.04.30 0 0 426

Szia Passio!

Téged senki nem akar/fog meggyőzni. Az a Gyurcsány és Orbán dolga:) meg a politikusoké:))

1. A Network 21-hez Te NEM tudsz csatlakozni. Az egy független szervezet, ami létrehozott egy képzési rendszert. Létezik olyan mint Network 21 Kft (ami az anyacég hazai fiókja) ahol esetleg tudnak alkalmazni mint munkavállalót.

2. Valószínűleg Te egy marketing tervet hallottál (és a leírásodból gondolva egy kezdőtől) egy független vállalkozótól, aki a saját üzletét építi, amihez egy globális nemzetközi cégcsoport adja a támogatást, a hátteret és a termékeket. Ennek a cégcsoportnak a vezetője az Amway.

3. A network 21 adta szisztémával tudod könnyebben építeni az üzletet, de lehet próbálkozni a szisztéma nélkül.

4. A termékkör, minden amit amúgy is használsz a háztartásodban. Azon kívül a termékcsoport háromszoros ENSZ környezetvédelmi nagydíjasok. Tisztítószerek, presztizs kozmetika, táplálék kiegészítők és patner cégek, mint Vodafone, CBA, kajafutár, elektronikai cuccok.......

5.Azt hogy az ismerősöd miért csinálja azt nem tudom.

Én diplomás vállakozó vagyok (bejártam a cégemmel a világot) és könyvelő. A feleségem szintén diplomás, alkalmazott és Phd hallgató. Mi a szabadságért dolgozunk másfél éve. Még 2-3 év és soha többé nem kell dolgoznunk. Ez nem üres duma, ez kiszámítható jövedelem forrás. 

Most esténként +2-4 órát beleteszek, aztán semmit. Egy vállakozó vagy egy alkalmazott 40-45 évig tesz bele 8-10 órát naponta. Lehet vállasztani.

Az üzletben megtalálhatók orvosok, híres színészek, olimpiai bajnok sportolók, világhírű közgazdász (Dr. Vértes András), zenészek, Ronald Reagen és George Bush gazdasági tanácsadója, bankvezetők, traktorvezetők, tanárok.............

6. Lehet (egy szintig) csinálni magánemberként az üzletet, ilyenkor az áruházadban vásárolhatod le a keresetedet. Ezt úgy nevezik szakszóval, hogy utólag kapott vásárlási kedvezmény.

Ezüst minősítéshez (kb. 300.000 ft jövedelem) kell a vállakozói forma. Én Bt formában működöm és a háttér cég fizeti be helyettem az Áfa-t, én kapom a számlát és fizetek utána TAO-t, IPA-t. Járulékot nem mivel msáho vagyok bejelentve. természetesen ha nem számlával lefedett pénzt akarok kivenni akkor osztalékadót is fizetek. Van miből:)))))

7. Ha konkrét kérdésed van még akkor leülünk beszélni róla. Ez csak egy eszköz.

Ha kérdéseken gondolkozol akkor legelőször azon gondolkodj, mit tudnál megvalósítani az életedben ha ez az üzlet segítene benne. Utána érdekeljen mennyit és hogyan kell adózni, ha már keresel is:))

Írj nyugodtan.

Előzmény: passio (425)
passio Creative Commons License 2008.03.28 0 0 425

Sziasztok!

Tegnap este valaki megpróbált rábeszélni a Network 21-hez való csatlakozásra.

Ültem vele szemben és 5 perc után kezdtem úgy érezni, hogy valami sablongyűjteményből vette a dolgokat, amit mondott. (érdekes, hogy teljesen egyeztek a megfogalmazások a GMA által mondottakkal).

Ami számomra még nagyon furcsa volt, hogy nagyrészt valóban mellébeszélt. Éppen ezért igyekeztem belezavarni :)) Kérdezgettem a termékkörről, konkrét dolgokról, amikre kevéssé tudott válaszolni. Alapvetően arra sem, hogy, ha ő egy multinál középvezető és saját állítása szerint jól keres, akkor miért dolgozik kiegészítésként még... Az egyetlen érve az volt, hogy, mert szabadidőt szeretne magának. Szerintem, ha esténként embereket próbál meggyőzni, hétvégenként találkozókra jár sok szabadideje nem lehet...

Egy kérdést elfelejtettem feltenni, feltenném így itt - az említettt jogdíj után adózni is tetszik??? Meg TB-t, miegymást fizetni??? Milyen formában lehet csatlakozni??? Senki nem említette, hogy vállalkozónak kell lenni? Milyen lesz a mögöttes jogviszony?

(Némileg olyan érzésem van, hogy, aki ezt csinálja 1 nem adózik 2 nincsen munkaviszonya. Kérlek, győzzetek meg, hogy nem így van. De mellébeszélés nem érdekel - köszönöm.)

kplaszlo Creative Commons License 2007.05.28 0 0 424
Előzmény: John Corey (422)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.28 0 0 423
Az üzletépítéssel kapcsolatban nem mindenki motiválatlan. Sok embernek valóban nincs más lehetősége amikor pl. krízisben érzi az életét, a traktorosonak, éjszakás nővérnek, programozónak, fogorvosnak. Sok ember nem a vágyaiból, elvárásaiból épít vissza, hanem inkább dolgozik értük. Végső soron ismerkedni kell tudni és megismertetni ezt a fajta üzleti lehetőséget és esetleg a termékeket is. Nincs itt semmi titok. Ott lehet gond, hogy a legtöbb ember úgy érzi elsőre, hogy nem szeret eladni. Hiszen sosem csinálta. Az tolakodás. Mindig csak vett. Meg hogy hülyének nézik. Meg hogy "rajtam" keres. És hasonlók. Nem hiszik el, hogy ebből lehet pénzt csinálni. Ez baromság. Agymosás. Van kb. 200 dolog amit felemlegetnek ezzel kapcsolatban, meg lehet szokni.

Attol hogy itt tépem a szamat en is cikinek erzem azt hogy vadidegen emberhez - mert előbb utóbb elfogy az ismerős - odamenjek es - le nem irom hogy égessem magam - felajánljak olyan dolgot amit abban a pillanatban oda nem való es nem aktuális. Az pláne soha nem erdekelt hogy ki mennyit keres rajtam ha nekem ott annyiert megeri akkor megveszem hanem akkor nem. Olyan ember mint en aki rendesen van idelye kedve lehetősége es alkalma is megnézzen utánnanézzem dolgoknak sokkal nehezebben rabeszélhetőek mint azok akik pillanat alatt abbol az infoból döntenek amit ott kapnak. a masik ugynem tudnék joszivvel eladni dolgokat ha nem hiszem benne es nem is hasznalom.

Én sem tudom miert fizetnek olyan dolgokat a banknak. En ha lehet akkor nem veszek ki pénzt automatábol es olyan helyre nem jarok vasarolni ahol nem lehet kartyaval fizetni. Az AMWAY-nél lehet kártyával fizetni ? Ha veszek ki akkor elfogadom azt a dolgot hogy az egy szolgaltatas hogy éjjel 3kor kapok pénzt az otp automatábol.
Előzmény: John Corey (422)
John Corey Creative Commons License 2007.05.23 0 0 422
Természetesen elfogadom a véleményed. Egyszerűen van akit érdekelnek a termékek, van akit nem. Felesleges leállni valakivel vitatkozni, meg ölre menni. Akit érdekel ez, azt érdekli, akit meg nem, azt meg lehet, hogy évek múlva érdekelni fogja. Lehet, hogy sosem. Erőltetéssel nem megy semmi.

Van akit érdekel a benne (Amway) rejlő üzleti lehetőség, van akit nem. Akit nem érdekel, az csak egy hibaszám. Ilyen 5 emberből 4, nagy szórással. Persze ő maga (mmint, akit nem érdekel) úgy érzi, hogy akkor hozzá hasonlóan másokat sem érdekel a termék (most jól megszívattam az amway "ügynököt"), de szerencsénkre ez nem így van. Hiszen ha senkit sem érdekelne, akkor bedőlne az "üzlet". De akkor lenne más.

Az üzletépítéssel kapcsolatban nem mindenki motiválatlan. Sok embernek valóban nincs más lehetősége amikor pl. krízisben érzi az életét, a traktorosonak, éjszakás nővérnek, programozónak, fogorvosnak. Sok ember nem a vágyaiból, elvárásaiból épít vissza, hanem inkább dolgozik értük. Végső soron ismerkedni kell tudni és megismertetni ezt a fajta üzleti lehetőséget és esetleg a termékeket is. Nincs itt semmi titok. Ott lehet gond, hogy a legtöbb ember úgy érzi elsőre, hogy nem szeret eladni. Hiszen sosem csinálta. Az tolakodás. Mindig csak vett. Meg hogy hülyének nézik. Meg hogy "rajtam" keres. És hasonlók. Nem hiszik el, hogy ebből lehet pénzt csinálni. Ez baromság. Agymosás. Van kb. 200 dolog amit felemlegetnek ezzel kapcsolatban, meg lehet szokni.

Eltekintve az amwaytől, megmondom őszintén, hogy én sajnálom (de nem lesajnálom) azokat az embereket, akik egész életükre eladósodnak egy lakás miatt, vagy évekre egy kocsi miatt, vagy fogyasztói hiteleket vesznek fel a plazmaTVjükre. Ezek az emberek inkább a banknak adják a pénzüket (pl. a lakásuk árának kétszeresét), minthogy erőt vegyenek magukon és legalább bérharcot kezdeményezzenek a munkahelyükön, vagy erőlködjenek vmi máson. A bankok meg jót kaszálnak rajtuk és a bankvezetők még egymás között gratulálnak is egymásnak a jó teljesítményért, utána pedig megmagyarázzák nekik, hogy miért is kell pl. tranzakciós költséget fizetniük ha pénzt vesznek fel ATMből, vagy készpénzfevételi díjat csengetni, ha a bankfiók pénztárában felveszik a SAJÁT pénzüket, amit ŐK hiteleztek meg a banknak, hogy az befektesse azt a pénzt (konstruktív hitelként felhasználja). Na ez a durva, nem az amway "hülyítés".

Előzmény: Törölt nick (420)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.21 0 0 421
Igazat megvallva engem csak 1x akartak meggyőzni harmad magammal a volt főnököm de a vegen szó szerint mi voltunk a taplók hogy nem ertjuk ennek a jo és csodalatos rendszernek a lényegét ... Számomra a többi csak vitakedv része ... ;-)) Látszik az az emberek hogy ki lehet fogékony ra es ki nem. Anyámat minden barom megtalálja ilyen dolgokkal en meg adom a cikkeket meg az infokat hogy legyen mar esze ne hagyja magat minden bugrissal atveretni ...
Előzmény: Padova (416)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.21 0 0 420
Ezek nem rossz termékek, csak SZÁMOMRA nem elég jó minőségüek ahhoz képest, hogy mennyibe kerülnek.

Vidáman hogy tudnál engem megygyőzni hogy ezeknél mi a jobb? Esetleg ezt alá is tudnád támasztani ár értékaránnyal is ....

Köszönöm.
Előzmény: John Corey (419)
John Corey Creative Commons License 2007.05.21 0 0 419
Szia,

Hát akkor az Amway nem neked való.

Én 12 éve hallottam előszőr az Amwayről, akkor az üzleti része egyenlő volt a házalással. Én is hallottam pár horror-sztorit. Csak közben azt is látom, hogy a srác, akit kb. 9 éve ismerek, megcsinálta 2x is az üzletet, a másodikat 6 év alatt. Csak Magyarországról másfél misi a havi profitja, és még van másik 5 országban üzlete. És normális, szolid ember, kultúráltnak is mondható. Továbbá egy volt kollégám -akit mindannyian hülyének néztünk másfél éve- szintén elérte a platinát és a havi 500k netto átlagprofitot. Én jó pár évig nemet mondtam az Amwayre ("hagyjálmárezzelafaszsággal", "kurvadrágagagyitermékek", "házalniénsoha", "szektásítás", stb...), de miután beléptem és megismertem a valóban nem a legolcsóbb termékeit, rájöttem, hogy nem mindig az olcsóbb a jobb. Eltekintek itt az ingyenreklámtól, számomra fontos, hogy ha már nem a legolcsóbb valami, akkor az legyen nyilvánvalóan jobb. Gyakran eszem étteremben, meg kínai büfékben, meg a munkahelyi kantinban, hát AZ már átvágás, ami ott megy :) Ugye árat nem emelhetnek, mert akkor senki sem veszi már meg a kaját, így hát a minőségen és a mennyiségen spórolnak. Ez ugye burkolt áremelés. Én az Amway üzlet mellett (ami számomra szórakozás egyenlőre) a termékeivel is elégedett vagyok, soha nem használnék megint pl. Blend a Med fogkrémet és Aquafresh szájvízet, Ariel mosóport. Ezek nem rossz termékek, csak SZÁMOMRA nem elég jó minőségüek ahhoz képest, hogy mennyibe kerülnek.

Az amway üzleti részről meg az a meglátásom, hogy most fizeti vissza a társadalom, a 90es évekbeli kezdő, tolakodó, agresszív amway "ügynökök" dolgait. Sokan -egyébként értelmes emberek-, amikor meghallják azt a szót, hogy "amway", azonnal blokkolnak. Sok embernek egyébként tetszene egy üzlet felépítése, hiszen tényleg lehet ezt negatív értelemben vett házalás nélkül is csinálni, vidáman, nyíltan. Csak hát az emberek azt hiszik, hogy ez arról szól, hogy "majd én jól beszervezlek és rongyá keresem magam rajtad". Ezek az emberek nem látják, hogy ez itt nem erről szól, egy bizonyos szintig dolgozni kell vele, méghozzá meló mellett akkor, amikor más a pizzát eszi a TV előtt. Dolgozni kell vele 2-5 évet mondjuk. De utána hátra lehet dőlni. De aki addig eljut (kb. 30%), szereti csinálni és számára ez élvezetet jelent. Ráadásul a kialakult hálózat segítheti egymást nem amway dolgokban is. Erre pl. jó példa a volt kolléga, akit miután tőlünk kirúgtak, egy hónapon belül talált állást ismerettsége révén.

Aki nemet mond, azt békén kell hagyni. Ennyi. Sokan csak úgy nemet mondanak, mert az a legkönnyebb elsőre. Pár hetet, hónapot gondolkodnak, s aztán ők maguk keresnek meg téged. Pl. amikor nem kapta meg a féléve beígért prémiumot, nem mehet szabira megint, vagy egyszerűen csak unalmas az élete. Ezek az emberek motiváltak lesznek és élvezettel fogják csinálni.
kplaszlo Creative Commons License 2007.03.24 0 0 418

Hogy ne legyen annyira off topic a téma:

Google: "Multilevel Marketing" "e-Business" filetype:pdf (68 találat)

kplaszlo Creative Commons License 2007.03.19 0 0 417

Mindegyik MLM nagyjából ugyanarra a kaptafára működik. Van akinek megfelel a dolog, van akinek nem. Az nem sokat számít, hogy egy adott MLM piramison belül speciel milyen kultúra "tenyészik", milyenek az aktuális belső emberi viszonyok és az árrés leosztási-visszaosztási algoritmusa, vagy hogy milyen neve van a "gyereknek", tehát a haszonnak, hiszen a szisztémába eredendően be vannak kódolva azok a dolgok, amiktől az egyik embernek nagyon tetszik a dolog, a másiknak meg a szőr áll föl a hátán az MLM puszta említésére is.

GMA-val korábban sikerült a normatív megközelítést (értsd: a zsigeri, szubjektív érzelmeinket) félretéve diskurálnunk az MLM-ről. Kvázi pozitiív (némi túlzással tudományos) megközelítésben szedtük darabjaira az MLM szisztéma fő jellemzőit. A pozitív megközelítés szellemében nem is mondtunk róla ítéletet, csupán a klasszikus kereskedelmi módszerekhez képest próbáltuk körbejárni a sajátosságait.

Hasznos vita volt.

:-)

Padova Creative Commons License 2007.03.19 0 0 416
Nem akarok vásárolni.
Csak az egyik ismerősöm be akart rángatni ebbe az MLM-es munkába, és próbálta nekem bizonygatni, hogy az flp más mint a többi, én meg nem így gondoltam és gondolom. Szerintem pont olyan, mint az Amway és társai.
Előzmény: Törölt nick (414)
kplaszlo Creative Commons License 2007.03.17 0 0 415

Padova> Az egészet csak a piramis alján dolgozók tartják el.

Pontosan! Mint az ókori Egyiptomban.

:-)

Előzmény: Padova (413)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.15 0 0 414
Ha csak hasznalni akarod akkor a Rossmanban 20-30%-al olcsobban adják.
Előzmény: Padova (413)
Padova Creative Commons License 2007.03.12 0 0 413
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy neketek mi a véleményetek az FLP-ről, másnéven az Aloe Vera-ról?
Szerintem is átverés az egész, én nem szimpatizálok ezekkel a hálózatépítős, házalós, telefonálós munkákkal.
Kplászlónak nagyon jó hozzászólásai vannak én is azokkal értek egyet.
Az egészet csak a piramis alján dolgozók tartják el.
gma Creative Commons License 2007.01.16 0 0 412
Max régi, csalódott...
Előzmény: Törölt nick (410)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.16 0 0 411
Nem baj majd gyakorolunk ... ;-))
Előzmény: Törölt nick (410)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.16 0 0 410
Mint régi AMWAY-s ember nehogy el kezd szidni ...
Előzmény: gma (400)
gma Creative Commons License 2007.01.16 0 0 409
Nem véletlen nem foglalkozom vele :D
Előzmény: kplaszlo (408)
kplaszlo Creative Commons License 2007.01.16 0 0 408

Akkor a klasszikus kereskedelemben nem nagyon tudnál érvényesülni.

Előzmény: gma (406)
gma Creative Commons License 2007.01.16 0 0 407
Pl. ha valamihez full laikus vagyok, inkább nem szólok hozzá. Nehogy magadra vedd, ez nem célzás, úgy általában magamról beszélek.
Előzmény: gma (406)
gma Creative Commons License 2007.01.16 0 0 406
Nekem az a módszerem, hogy vagy igazat vagy semmit :D
Előzmény: kplaszlo (405)
kplaszlo Creative Commons License 2007.01.15 0 0 405

Azért az őszinteségnek megvannak a maga határai. Disztingválunk, mikor kinek milyen témában mennyire őszintén mondunk el ezt vagy azt, nem?

Előzmény: gma (404)
gma Creative Commons License 2007.01.15 0 0 404
Csak az a baj ezzel, hogy rengeteg ember nem hisz nekem és állandóan a hátsó szándékot keresik :(
Na ja, magukból indulnak ki. Pedig sokkal jobban működne minden, ha az emberek többet lennének őszinték és kevesebbet amatőr színészek.
Előzmény: kplaszlo (403)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!