ha nagyon szépen megkérlek, akkor levezeted nekem a filiszteus-palesztin kontinuitást az ie. XII. századtól napjainkig? különös tekintettel az i.e. 604-es neo-babilóni győzelemre és annak utózmányaira, esetleg némi kitekintéssel arra, hogy melyik római forrásban említenek filiszteusokat
(Josephus Flavius művében nem jelennek meg a kortárs népek között)
az már csak a hab a tortán, hogy a filiszteusok nem egy sémi nép, de hát ez már tényleg csak egy apróság, szóra sem érdemes, ahgogy az is, hogy az mtDNS vizsgálatok alátámasztják azt, ami a Bibliában szerepel hogy Krétáról ill. a mediterrán térségből érkeztek az ún. Tengeri Népekkel (ld. Medinet Habu-i templom)
ezt most egyszer leírtam, többször nem fogom, felőlem továbbra is hajtogasd orrvérzésig ezt a filiszteus-palesztin leszármazást, aminek kábé annyi alapja van mint a dáko-román kontinuitásnak és a többi hasonló zöldségnek
Értem, a hülye rendőröknek eszükbe se jut hogy nyitva kellene hagyni az ajtókat, később pedig tolvajvadászat címen meg mindenkit el lehetne intézni (megölni), aki valamiért nem tetszik vagy csak útba van.
It drew international notoriety in September 1972 when some of its members murdered 11 Israeli athletes at the Summer Olympic Games in Munich, West Germany (see Munich massacre). Black September was thereafter involved in a number of acts of terrorism, primarily against Israel.
Nyugodtan elmondhatod a véleményedet, csak tedd hozzá, hogy elítéled a hamász terrorista támadást, szintén elítélem, így nem írnám le minden hozzászólásomban.