Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Én sem tudom, de a nem regisztrált verzió is ugyanúgy keres, meg is mutatja amit talált - csak menteni nem lehet vele. De hát ott van pl. a Recuva, ingyenes - és ilyen esetre tökéletes.
Vagy pedig valami más is történt ott, csak a kolléga elhallgatja...
Én azt sem tudom volt-e ingyenes verziója, de szerintem sosem és legfeljebb próbaidős, amivel nem lehet menteni. Lehet az első képernyő után valami maradék partícióra bökött rá a múltból.
Webes keresgéléssel megtaláltam, 2012.10.13-i az utolsó ingyenes verziója, egy órás molyolás után talált pár tucatnyi fájlt néhány könyvtárban, mindegyik win rendszerfájl volt. Amikor 8 könyvtárban 8 dvd-re irt anyag volt rajta, és csak gyorsformázást kapott.:-(
Húúú, emberek köszi a segítséget, mielőtt olvastam volna azért kipróbáltam a jobbegérfuttatásrendszegazdaként opciót (ez minek, ha az vagyok)
és elindult, szóval köszi a gyors segítséget. Az asztali egy ősrégi LG, de csak egy netről letöltött említett progi engedi a másolást, aztán átkeresztelni az összes kiterjesztést és lehet szerkeszteni. Azért megnézem az intézőt, de a korábbiak nem látták.
Job gomb, futtatás adminként, de biztos nem egy akármilyen programot alkalmaznék, vagy attól függ mi van benne, asztali DVDvel fileonként is látnod kell a cuccokat és simán intézőből is másolható.
A véryíomásom nem mellékelem, de el képzelhetitek, szóval:
felraktam a win10-et (minek?, de ez van)
le akartam futtatni egy progit (from_hdd_lg_to_pc.exe, amivel asztali DVD-vel felvett anyagot tudok (tam) PC-re másolni
mire közölte, hogy nincs adminisztrátori privilege-em így nem futtatja
hát wazze én vagyok az egyetlen felhasználó, és a géphát (vagymijafacom) szerint is adminisztrátor vagyok,szóval MIT CSINÁLJAK??? Nyugodtan lehülyézhettek, minden beismerek, csak segítsetek!!!!!!
Az a baj, hogy ez még csak nem is céges. Egyszerűen magamnak akartam egy szépen formázott, ne adj isten, ha az a k... openwrt működne normálisan, esetleg publikálható doksit arról, hogy hogyan lehet egy openwrt routerből, kis forgalomra (1-2 user, semmi torrent) felkészített szervert készíteni.
Erre... hát nem a libre lesz, amivel ezt megcsinálom. :(((
"Egyszerűen nem tudok napirendre térni fölötte, hogy olyan dolgok, amik máshol triviálisnak minősülnek, az open cuccokban egyszerűen nem léteznek..."
Erre bármelyik OpenCuccost istenítő csoportban megmondják, hogy nem így van és teljesen jól, elsőre is átlátható, használható cuccost. Mindig mondtam, hogy míg bevásárlólistát kell nyomtatni, addig otthonra okés, vállalatiban meg lehet vicceskedni, csak nem érdemes.
De itt egy (elvileg) informatikusok által készített office-ról van szó, ahol azért lehetne szempont, hogy ne nehezítsék meg azok dolgát, akik IT vagy egyéb műszaki doksikat akarnak készíteni.
Egyszerűen nem tudok napirendre térni fölötte, hogy olyan dolgok, amik máshol triviálisnak minősülnek, az open cuccokban egyszerűen nem léteznek...
Ha nagyon konteos akarok lenni, akkor ez a MS lobby műve ;)))
Másik, abszolút offtopik: openwrt. Pár éve, az első stabil verzió nagyon jó volt a maga korában. Könnyen, gyorsan be lehetett állítani, szinte minden linuxos cucc futott rajta. Eltelt pár év, szétcseszték az egészet, fontos csomagokat kivettek belőle, ami megmaradt, abban sincs sok köszönet, amolyan "szuvernire nyihuhu, nyekukucsku protku" kategóriává vált. Sajnos épp most költöttem rá nem kevés pénzt, mert azt hittem, az openwrt-s routeremből képes leszek szervert csinálni.
Aztán lófasz lett belőle, nem szerver. :(((
(mindehhez, amennyire értek angolul, a mások által jelzett, de általam is tapasztalt hiányosságok említésére valami hihetetlen arroganciával reagálnak)