Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Filmeket szoktam letölteni a filmespocról, megnézés után továbbadom a lányomnak. Azt monja, hogy nem jó ezt szg.-ről nézni, irnám ezt ki DVD-re, és TV-n nézné. Az a gyanúm, hogy ez nem megy (hiszen akkor ezzel kereskedni is lehetne). De bennem, mint műszakiban az is felmerül, hogy a szg. különböző lejátszó programokat használ, és vajon a DVD lejátszó tudja-e ezeket. Egyszóval teljesen sötét vagyok, egy kis fényért hálás lennék.
2 gép, egyiken win7, a másikon win10. Indulás után megjelennek az ikonok az asztalon, utána kifehérednek, és szép lassan egyesével jelennek meg újra. Ez mitől lehet?
Nincsen beállitási lehetöség. Az elején csak annyit kérdez, hogy mi a gond, a listában a legalsót választom, hogy az adatokat akarom visszakapni. 50 gb merevlemez, csak gyorsformázás volt rajta - sajnos.:-(
Nincsen beállitási lehetöség. Az elején csak annyit kérdez, hogy mi a gond, a listában a legalsót választom, hogy az adatokat akarom visszakapni. 50 gb merevlemez, csak gyorsformázás volt rajta - sajnos.:-(
Ha már offolunk... mivel vargalex csak egyetlen fórumon érhető el, így vele nem tudok beszélni, van itt valaki aki gyártott már openwrt-re forrásból készített programot?
Helloworld.c gond nélkül fut, de az a program, amire szükségem lenne, nem akar :(
Pontosabban cross compile már a ./configure futásakor megdöglik.
Nem tudom, nálam a baj vagy patch kellene az eredeti source-hoz, hogy openwrt-re működjön. :(
Nekem ismét van egy jóféle feladata, szerencsére nem kritikus, csak kicsit bosszantó. Biztos hamar meg leszek vele, csak még ilyet nem láttam. Ismerősnek ügyfelei pdf-eket küldenek és van 2 cég, ahonnan olyan pdf jön, amit lassan nyomtat ki a gép. Többieké jó, kiköpi, ez a kettő meg agyrém, holott 2-12 oldal és méretben mondjuk 2-6 megabyte, míg egy 9 megabyteos, hasonló oldalszámú gyorsan kijön, ha mástól érkezett. Majd babrálom még.
Újabb apró kellemetlenség a win10 után. Eddig a Onenote progit használtam képmetszésre, mert megfelelő beállítás után a wingomb+s után rögtön vágólapra került a kijelölt rész így rögtön be is lehetett illeszteni. Most hiába indítom a Onenote-ot (korábban nem is kellett) a fenti billentyűparancs file, vagy programkeresésre szakosodott. Visszakaphatnám az egyszerű képkivágást?
Bank ügyfélszolgálatánál már magyarázkodtam, hogy minden alkalmazásunknak kell Java, de a bank nem megy a legfrissebbel. Többinek meg az kell és kész... Az egy verzióval régebbi iszonyat kritikus bugos, akkor mi lesz a gépemmel, pénzemmel? Hülyék ezek mind.
A Java installálással van gondom. Letöltöttem a legújabb verzíót "jre-8u66-windows-x64.exe". Elindítom a telepítést, a Windows 7 Prof. megkérdezi hogy mehet-e, majd igenre kattintva semmi nem történik. A folyamat megjelenik a feladatkezelőben, 00% -os processzor használattal és SOHA nem változik semmi. Próbáltam az Online telepítőt is, az sem működik. Letelepítettem a fenn lévő korábbi verziót ez után sem működik (most nincs is a gépen Java), illetve 32 bites Java ugyanezt csinálja. próbáltam az is hogy telepítés megkezdése előtt felfüggesztettem a víruskeresőt és a tűzfalat is. Semmi változás.
Szeretnék tanácsot kérni, mi legyen... mert pl. a bankos programom sem fut.
Na, eddig játszottam. Meg előtte kicsit, de már telepedig. Olyan miatt, amit Gorcsev időnként emleget, hogy mennyire fostalicska a Win, ha nem ismeri fel a vinyót. Egyszer ezt is el kell kezdenem.