kipróbáltam a vbandit által leírt fokozatok, sebességtartományok, fordulat-számtartományok gázpedálkezelés-gyakorlatát... akármit csinálok vele, nem rángat... egyetlen módja van rángattatni, 4.-ben, vagy 5.-ben 1000 környékéről megpróbálni elgyorsulni, de ezt nem tekintem rendeltetésszerű használatnak, mert akármennyire is dízel, 40km/h-nál 5.-ből ne akarjon az ember kilőni vele... :)))
Ezek a kedvezmények és thm-ek szép dolgok, de odaírnátok, hogy mennyi hitelt vettek fel ezekért az adatokért! Csak azért érdekel, hogy tanuljak alkudozni! :)
Hali! Tegnap nem tudtam tankolni egy JET kútnál, mert állandóan visszapattant a ravasz. Átmentem egy Ml kúthoz és minden rendben volt! Lehet csak a pisztoly volt rossz.
A hozzászólásoknál van egy "válasz" gomb. Sokat segítene ha ezt használnád válasz adáskor, akkor lehetne érteni egyből, mire reagálsz mindenféle keresgélés nélkül. :)
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor szeptemberben megrendeltem az EX sw-t. A kereskedő azt mondta, hogy 3-féle üléshuzat közül választhatok. Most olvasom, hogy az ex-től választható már egy 4. féle classic üléshuzat is. Nekem ezt nem mondták.
Magyarországon tényleg csak 3 huzat van, vagy félretájékoztattak?
Ez sablon duma. Bármelyik boltban, étteremben, akárhol felmerül egy kérdés, amire "nem tudom" lenne a válasz. -Az EU szabványnak kell megfelelni... vagy -Új EU szabvány, vagy előírás, azért csinljuk így... :-D
A tesztautó tényleg jó gondolat, kérdés, tudsz-e ilyen célra szerezni...
mellesleg ha lesz alkalmam, megpróbálom az én CRDI-met az általad említett módon, bár én eleddig nem tapasztaltam ilyesmit... lehet azt is neked kéne próbálni, elő tudod-e hozni belőle a finnyás érzékeket... :))))))))))))))))) Akár megbeszélhető ez amúgy... :)
A tesztautó jó 5let lehet, akkor tényleg lesz összehasonlítási alapod. Mondjuk én nem éreztem mikor tesztvezetni voltam, igaz nem figyeltem rá annyira, de így visszaemlékezve semmi ilyet nem tapasztaltam. Én is figyelek minden rezdülésére az autónak, már szokták is mondani szüleim hogy nem engednek a volán mögé, mert minden apróságot észreveszek és az pénzbe kerül nekik... :D
És ha nem veszed vissza a gázt 2000-2200-nál, hanem nyomod végig, akkor is érzed? Nem lehet hogy van 1 kis turbolyuk és azt érzed? Csak 5let, ha nagy baromság mondjátok....
Szoktam kergetni bőven,élvezem ahogy megy:))) bp- törökbálint naponta..tegnap mentem vele 270 km-t egyhuzamban..visszafele ugyan ugy csuklik... Elviszem bosch szervizbe,de előtte kiprobálok egy ugyanilyen tesztautó...hátha csak bennem van a hiba !? :(
Már probáltam adalékot(stp),de aztán lebeszéltek(pont azok akik az omw prémiumot ajánlották,ami nme vált be,így lehet ez is baromság?!)hogy csak részben oldja föl a koszt és a maradékot jol beviszi a kisebb helyekre és mégjobban eldugul... igazábol mindenki mást mond... De azt tudom,h az én autom rángat... 3.ba,vagy 4.be 1500 ról intenziv gyorsítással 2000-2200 ig,ott gáz visszább enged,ha tatani akarom azt a sebességet majd ujra 2200 ról intenzív gyorsítás s akkor mintha megcsuklana egy pillanatra,de picit csak valaki meg sem érzi az utasaim közül...de én sajna erre vagyok most kiéleződve....7100 km van most benne...lehet másé is csinálja csak pont nem figyeli anyira...én sajna elég érzékeny vagyok a cuccaimra (fényképező,motor,auto stb...)bár tudom nem kellene ...:( csinálom a problémákat magamnak lehet feleslegesen!
Pucoltál már befecskendezőt adalékkal? Alap, de gondoltam rákérdezek... én senki mástól nem hallottam még Cee'd CRDI rángatást, csak mint általános dízel tünetet emlegették, ami általában a lerakódások következménye, ami adalékkal jól pucolható... egyedül tőled hallottam konkrétan... túl sokat városozol? Néha meg kéne kergetni...