Hidd el már senki nem akarja a 2014 megélni kormányon a fidesz helyett. Egyébként is a szocik is kaptak 8 évet a fedesz is megérdemli a masik 4-et. Ha nem kapja meg nem fog kiteljesedni örökre az amit elkövetett igy csak a pampogás lenne hogy már megint stb stb
Azert ne legyen kétségeink mi egy lelencházvagyunk EU számára egy púp a hátukon. Csak fogyasztani akarunk de azt nagyon termelni semmit a közösbe. Csak kivenni onnan.
Összekente. Nem kaszinótojással: bélsárral. Ami a szájából jött. Csak remélni tudom, hogy nem a lelkéből. Mindent, amit eddig, s mindent, amit eztán: nemzeti hősök, jelképek során pállik fekáliája szaga, mert telefröccsentette. Nem kellett volna. Konzervatívnak meg kereszténynek lenni pláne. Csak embernek, akinek jelent még valamit az a szó, hogy méltóság. A másiké.
"Minden rekordot megdöntve április végén 93,4 milliárd forintra ugrott a költségvetési intézmények lejárt adóssága. Olyan sem volt még, hogy egyetlen hónap alatt 23,3 milliárddal nőjön a tartozás."
Négyhavonta egy százas elvonás akkor? Erről tudnak az EU-ban ?
Mond valamit, aztán 5 perc múlva letagadja, sőt épp az ellenkezőjét mondja!
Tök jól is van ez így! Vagy nem...? :(
De majd lesznek stadionok (orvosok helyett), lesznek nemzeti érzelmű bárkicsodák (szakemberek helyett), leszenek politikai lózungok (fizetés helyett)...
Liba legyek, ha ezt most értem... :)))))))))))))))
S ha már egyéb érv nuku, a libás "adu" mindig készen...?! :))))))))))))
Úgy egyébként soha és semmikor nem volt libás, minden bíróság és hatalmi ág (maga OV a választások után!!!) tisztázta, de itt milyen jól mutat, újra 's újra elő lehet venni, hátha...?!
Kdves trollok, ennél azért már hatékonyabb fegyverhez "kőne nyúni.."! :))))))))))))))
Nem örülök, mert ellentétben a politikai színekben hívőkkel, én tényleg ennek a szerencsétlen ország lakóinak sorsáért aggódom. Ha tetszik önös érdekeim vannak, az én önös érdekeim, a polgár, a kispolgár önös édekei!!!
Nem gondolom, hogy attól jó nekünk, mert ez vagy az a s"szín" vezeti az országot.
Azt gondolom, hogy attól jó nekünk, ha JÓ NEKÜNK.
Ha egy hatalom azt hazudja, hogy jó az adórendszere, de közben meg szar, akkor NEKÜNK SZAR!
Nem a hatalomnak... :(((
Ha egy hatalom azt hazudja, hogy az én érdekemben cselekszik, de közben csak és kizárólag a saját (és slepjének) érdekeit tartja szem előtt, akkor nem az én érdekeim miatt dolgozik.
És a legkevésbé sem vígasztal, hogy az ezt megelőző hatalom szar volt, önös volt, amatőr volt, gyenge volt.
Ez erős. A SAJÁT érdekében erős és enegem kihasznál, kizsákmányol, kizsigerel.
hát már megbocsáss, engem ma ez jobban érdekel, mint az, hogy meddig mutogat még vissza!
Nem is kell. A külpolitika finomabb, cizelláltabb dolog annál hogy egyszerű nyers emberek sportja legyen. Ezért nem alkalmasak ilyen feladatta a kövérfélék sem.
"Lenácizza" az a Németországot, amelyik 70 éve küzd a saját múltja ellen. Azt a Németországot, amelyik 70 éve nap mint nap ország és világ előtt kőkeményen bizonyít, hogy a "német" szó nem egyenlő a "náci" jelentéssel!!!!!
És teszi ezt annak az országnak a Miniszterelnöke (ezt nem tudom kisbetűvel írni, bár járna neki), amelyik éppen 70 éve nem hajlandó nyiltan elismerni és kiállni amellett, hogy az utolsó csatlós volt, hogy nyilasok itt még akkor is a Dunába lőtték zsidó kisebbségű magyar honfitársainkat, amikor már a fél város a Szövetségesek kezén volt!!!! (Gyengeelméjűek kedvéért a II. VH-ban a szovjet hatalom a Szövetséges hatalmak része volt!)
Nem, Magyarország nem kerül ki az EU-ból, mert ez még földrajzilag is elképzelhetetlen. Hiszen 2 éven belül nem lesz szomszédunk, aki nem része az EU-nak!!! (Szerbek és horvátok csatlakozásával az összes határunk EU, kivéve persze Ukrajnát, de lehet gondolkodni!)
De a kispadra kerülünk.
Pedig lehettünk volna a nyertesei ennek a lehetőségnek. De pusztán saját hülyeségünkből a nyertesek közt az utolsó helyre sorolódunk!
Nem, nem mások rosszakaratából, hanem a saját HÜLYESÉGÜNKBŐL!