Keresés

Részletes keresés

Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 481

Nem kell sokáig várni a velencei bizottság ugy is rendet tesz a kormány rendelkezéseinek soraiban.

Még van olyan idétlen képviselő aki csodálkozik a kritikán, vagy csak jobb híján ezt nyilatkoztatja ki.

Előzmény: robbie.taylor (479)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 480

Értelmes emberek között ilyenre nem kell bizonyíték. Ez olyan mint a föld kerek vagy a nap süt.

Előzmény: robbie.taylor (478)
robbie.taylor Creative Commons License 2013.06.01 0 0 479

Ezzel meg is volt a napi rettegés adag.

Előzmény: Mutual Friend (470)
robbie.taylor Creative Commons License 2013.06.01 0 0 478

"Beszéltem fideszes országgyűlési képviselőkkel, akik szinte semmivel nem értenek egyet ami most történik.Nyomogatják a gombot (részben egzisztenciális okokból) félnek kilépni.

Egyikük azt mondta, egy hét alatt tönkre tennék őt és családját."

Ez azért bizonyíték nélkül elég karcsú.

Előzmény: Mutual Friend (467)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 477
armadillo Creative Commons License 2013.06.01 0 0 476

Ja, meg ezer-tízezermilliárdokba, meg jövőre. 

Te teljesen beszorultál ebbe a csőbe...

Na hess kamugép.

Előzmény: Mutual Friend (475)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 475

Nekünk ez a "harc" százmilliárdokba kerül, ennyit dobunk ki hogy folyamatosan, hogy hadban állunk az egész világgal. Akkor ide meg nem szamoltuk bele azt a jóvétel MOL részvénycsomagot meg a nyuggerpénz beváltását sem.

Ez csak a közpénz.

Akkor jön amit ez emberek, családok, abból is a legszegényebbek fizetnek a bankadó a távközlési adó az energiaadó átháritása után. Csak a teljesség igénye nélkül. Most már fizetnek pluszba a munkábajárók vonattal, fizetnek a családosok akik jövőre 30-70% emelkedésre számithatnak a közétkeztetében.

Előzmény: armadillo (474)
armadillo Creative Commons License 2013.06.01 0 0 474

Pont te akarsz ezügyben oktatást tartani, aki soha még egy korrekt számot nem bírt ide beírni? Emlékszel még a 60%-os energiaáremelkedésre, meg a 'harmadannyi' imf-kamatra, stb., amiket idehintettél?

A vitakultúra az, ha nem hazudozol összevissza. De ez neked nem megy. Vedd már észre magad.

Előzmény: Mutual Friend (473)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 473

Ha nincs mondanivalód vagy vitakultúrád akkor miért töltöd itt a a drága idődet?

Előzmény: armadillo (471)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 472

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=649984

Borzasztó állítás, de sajnos igaz, hogy a magyar társadalom fillérekért megvehető: egyetlen hónap alatt 500 ezer ember ment vissza a Fideszhez a rezsicsökkentés hatására. Könnyen el tudom képzelni, hogy ha nagy baj van, béremelésekkel vagy a 13. havi nyugdíj visszaállításával újabb másfél millió szavazót szerezhetnek. Ez spekuláció, a lényeg, hogy Orbánék számára megvan a nagyobb mozgásszabadság egy lazább költségvetési politikára. A harmadik megfontolás már az orbáni politika lényege: a tömegek félrevezetését szolgáló ideológiai háttér megerősítése. Íme szuverének maradtunk, legyőztük az EU-t, és még előnyünk is származott belőle. Az is nyilvánvaló, hogy rövidtávon, amíg a hazai monetáris vagy a költségvetési politikában nagyobb változás nem történik, illetve a nagy jegybankok nem kezdik kiszivattyúzni a mai többletlikviditást a világgazdaságból, ez kedvezően fog hatni az árfolyamra, a felárakra...

armadillo Creative Commons License 2013.06.01 0 0 471

--> 468.

Előzmény: Mutual Friend (470)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 470

Tőlem is kerdezték már meg ismerősök hogy nem félek attol hogy kirugnak akarhonna, mert ezeknek elér a kezük mindenhova.

Előzmény: armadillo (468)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 469

Azert mert valakit személyesen nem ismersz az nem troll.

Előzmény: armadillo (468)
armadillo Creative Commons License 2013.06.01 0 0 468

Megint kamuzol, meg trollocskákra hivatkozol.

Előzmény: Mutual Friend (467)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 467

Itt nem erről van szó.

Van egy tulbuzgó a pártközpontnak megfelelni akaró de valójában önálló gondolattal nem rendelkező iskolavezető aki mivel időben el nem ervén a pártközpontot magától döntött egy nem jót. Nem kirivó eset ez manapság. Vezetők ezrei testesitik meg ezt az emnbertipust mert a kormánynak erre van most igénye.

Mertegyébként?

"übü papa országa válasz | megnéz | könyvjelző

2013.05.30 19:15:45 © (42842)

...

Beszéltem fideszes országgyűlési képviselőkkel, akik szinte semmivel nem értenek egyet ami most történik.Nyomogatják a gombot (részben egzisztenciális okokból) félnek kilépni.

Egyikük azt mondta, egy hét alatt tönkre tennék őt és családját.

...

Előzmény: arnyekxxx (465)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2013.06.01 0 0 466

http://fn.hir24.hu/itthon/2013/05/31/nem-tarthatta-meg-heller-agnes-etikaorajat/

Ez a " szemkilövetős " akart etikáról beszélni. Tényleg sok bőr van a képén. De akkor miért annyira ráncos mint egy elefánt ?

Előzmény: Mutual Friend (456)
arnyekxxx Creative Commons License 2013.06.01 0 0 465

Ott indul a probléma, hogy "atrocitásnak" nevezi valaki, ha egy felajánlott előadásra nem tart igényt egy iskola.

egy része vagonban végezte. 

Böröndbizniszben teccik részvényesnek lenni?

Előzmény: Mutual Friend (463)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 464

A kéztharmadáért igen. :)

Előzmény: arnyekxxx (461)
Mutual Friend Creative Commons License 2013.06.01 0 0 463

Nincs de miert van ahogy pon olyan hgelyen vannai ilyen "atrocitások" ahol az iskolagazgató összeirást kihallgatást tart a beosztottjai és a tanulók között. Amikor mösszirás volt itt komoly mennyiségben hazánkban azoknak egy része vagonban végezte.

Előzmény: arnyekxxx (460)
arnyekxxx Creative Commons License 2013.05.31 0 0 461

@ (458)

A sok kötsög turista odaszemetel, Orbánahibás.

arnyekxxx Creative Commons License 2013.05.31 0 0 460

Van valamilyen EU-s direktiva arra, hogy Heller Ágnes előadásait kötelező minden iskolába beengedni, vagy ez miért hír?

Előzmény: Mutual Friend (456)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.31 0 0 459
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.31 0 0 458

A látvány:

Előzmény: Törölt nick (457)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.31 0 0 457
Törölt nick válasz | megnéz | könyvjelző 2013.05.13 00:12:41 © (topiknyitó)

Köszegnél léptem át a határt. Még áll a gáppuska torony. Nem tudom, hogy memento-e, vagy figyelmeztetés... Ausztria után nagy a változás. Bár a táj szintén szép, nyilik az orgona, virágoznak a fák, folyik az élet... de az út jelöletlen, elhanyagolt, kátyus. Egyszer télen jártam - friss hóesés után -  Köszegen, akkor olyan volt mint egy ékszeres doboz. Most más a helyzet.  Ha nem ismered a belvárost és nem csörög apró a zsebedben, lehetetlen parkolni. Mindenütt a P tábla, mintha abból akarna a város megélni. A vendégök, szállók, üzletek meg majd…Engem hamar el is ilyesztett. Elhúztam a csíkot Szombathely felé. Nem mindennapi, ahogy a 87-es megkerülöd a várost. Eltévedtem, de megúsztam. Gyönyörúen sütött a nap, valahogy elértem a 8-ast, majd a 84-en Sümeg mellett le a Balatonhoz. Sümeg nagyon szép látvány, de ott sem álltam meg. Éhes lettem.

Badacsony. Még messze a szezon, csak néhány borozó “üzemel”. Parkolok, nézem a kaja kínálatot. Csodálatos. Sült csülök, hurka, kolbász, szendvicsek, lángos…halpaprikás nokedlivel, halpaprikás türósuszával. Megállapodok egy cigánypecenyénél. Friss, íllatos és nem is drága. Vissza a parkolóba, sürget a természet. Találok egy illemhelyet. De a hugyyantót javítják. “Müszaki hiba” mondja a pasas. Kínomban mosolygok. ö is. Irány Füred.

Nem sok idöm van, néhány nap. Sok mindent akarok látni, tapasztalni.

4 éve már  töltöttem néhány éjszakát a füredi Pelikánban. Akkor nagyon tetszett. Új volt, s jók voltak a reggelik, kellemesek a vacsorák, szép a kilátás, tiszták újak a szobák. Akkor 2 före 26 ezer volt egy éjszaka. Most egy oldalra nézö szoba 36 ezer. A szoba nagy,  furcsán berebdezve, ez egyik sarka teljesen üres. Az ágyakban habszivacs a matrac. Bejelentkezénél a beléptetö kártya mellé adják a tv remote-ját, amit “távozáskor a portán sziveskedjenek leadni”. Furcsa, vagy szokatlan. Ilyet én másutt sosem tapasztaltam. Az erkély nagy de üres, az ablakokon nincs szunyogháló, s az egykor kellemes élményfürdóben a víz szintjén barna koszcsík, A vacsora majdnem szegényes, aszalt rántrotthús, pörkölt…az egykori Opera étterem közétkeztetése. Egyedül a késö délutáni, áprilisi, csendes Balaton part érte meg az árát. Ja kérem az ambiance-t  fizeti meg az meber. A reggeli is unalmas... Nem is maradok soká. 90% csalódás....Folyt köv.

Igértem, hogy folytatom, hát tessék:

Füred nem tetszett. Vgay sokan vannak, vagy üresen kong. Anno a tóparti lángosos, borozós, halsütödés Fürednek volt hangulata, bukéja. Most amolyan gazdagoknak steril vagy tömegesen prolis.

Ott is hagyom. Északk= felé veszem az utam. Veszprémben nem állok meg. Zirc az irány. Ott akarok edédelni. Sajnos ugyan az a helyzet mint Köszegen. P betük mindenütt. Nekem meg nincs apróm. Ráadásul az Apátságnál túrnak, lehetetlen megállni. Gyerünk tovább. Innen a 82-es bemegy a Bakonyba. Az üt szép csak - nekem szük. De a fák virágoznak, tiszta a levegö. Lehúzom az ablakot. Néha orgona illatot érzek. Csesznek megér egy misét. Elötte a 82-en egy kiállós pihenö. Megállok. Gyönyörú látvny a várra. Süt a nap. Pazar. Kimegyek a parkolö szélére, hogy csináljak egy képet. Visszahökölök. Ez nem lehet igaz.

A látvány:

Mutual Friend Creative Commons License 2013.05.31 0 0 456

http://fn.hir24.hu/itthon/2013/05/31/nem-tarthatta-meg-heller-agnes-etikaorajat/

A balatonalmádi gimnázium korábban arról híresült el, hogy az országos diákdemonstrációk idején „az ötvenes évekre jellemző módon" hallgatott ki tanárokat és diákokat.

Előzmény: Törölt nick (454)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.31 0 0 455
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.31 0 0 454

Meggyes Tamás, Esztergom korábbi fideszes polgármestere egy májusi testületi ülésen azt mondta, már 2008-ban mindenki tudta, hogy az önkormányzatok adósságát konszolidálni fogják. "Ezzel normális ember tervezett, és annyi hitelt vett fel, amennyiről tudta, hogy csak a felét kell visszafizetni.

Som Season Creative Commons License 2013.05.30 0 0 453

Zavaros magyarázkodás után a legutolsó pillanatban vonta vissza egy eddig látványosan hajtogatott tervét a Fidesz. Nem kell leszedni a közúti közlekedés megzavarására alkalmas hirdetőtáblákat, amivel pont jól járnak a kormány kedvenc köztéri hirdetőcégei.

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.30 0 0 452

Beázó BKV-busz kijelzője:

Indulás 218 perc múlva

equation Creative Commons License 2013.05.29 0 0 451

Korrekt. Ebből az utólagos órarendből látszik, hogy bármily hihetetlen de dolgoznak.

Előzmény: Törölt nick (447)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!