Keresés

Részletes keresés

Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.09.23 0 0 9175
mondom hogy cigány orbán!

csak az elempé!
Előzmény: Törölt nick (9174)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.23 0 0 9174
Közben meg építik Kósa cimbinek parasztfalván 10 milliárdért (!) az új stadiont.

Hurrá!
Előzmény: Törölt nick (9173)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.22 0 0 9173
Ehhez mit szóltok? Mert én azt, hogy bizony nektek a kurva anyátokat, drága jó Fidesz!

Keressetek rá nyugodtan Kármán képére amúgy. És még fel vannak háborodva, amikor zsideszezik őket...
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.10 0 0 9172

XVI. Benedek pápa támogatta, hogy a keresztény tradícióra és a Szent Koronára való utalás bekerülne az új magyar alkotmányba. A magyar államfő és a pápa találkozóján áttekintették az európai alkotmányokat, családról, gyermekszegénységről és házasságról esett szó.

 

A katolikus egyházfő „nagyon jó néven vette” ezt a törekvést – nyilatkozta a magyar államfő a péntek délelőtti Castel Gandolfó-i magánkihallgatás után. A négyszemközti megbeszélésen áttekintették, hogy mely európai alkotmányokban szerepel utalás a kereszténységre, és megállapították: nyolc országban említik meg konkrétan a vallást az alaptörvényben. A köztársasági elnök hozzátette: „büszkén jelentette” a pápának, hogy „ha minden jól megy, Magyarország lesz a kilencedik”.

Schmitt Pál hangsúlyozta: szimbolikus értékűnek tartja Castel Gandolfó-i látogatását, tekintettel arra, hogy az új magyar kormány nagy hangsúlyt helyez az egyházzal való együttműködésre, és ennek már komoly jeleit is adta. A pápa nyári rezidenciájának könyvtárszobájában tartott félórás, német nyelvű audiencián az államfő felvetette: fontos, hogy a határon túli magyarok lelki gondozását magyar anyanyelvű lelkipásztorok végezzék. A pápa elmondta, hogy jól ismeri ezt a problémát, és biztosította a magyar elnököt: amennyire lehetősége van rá, figyelni fog arra, hogy megfelelő számú és minőségű pap tegye lehetővé a határon túli magyarok anyanyelvi pasztorációját.

Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.09.04 0 0 9171
volt egy kazim ( még meg van valahol)
egyik oldalán
Egészséges Fejbőr a másikon meg 88-as csoport


88-as Csoport: Oi! Oi! Oi! (ziga-zaga)
Előzmény: Törölt nick (9168)
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.09.04 0 0 9170
Egy egyetemi professzor azt állította, hogy soha nem buktatott meg senkit, de egyszer megbuktatott egy egész csoportot.

Az az osztály azt állította, hogy a szocializmus működőképes és soha senki nem kéne sem gazdag, sem szegény legyen, mindenkinek EGYENLŐNEK kellene lennie!

A professzor azt mondta nekik: "OK, akkor ezen a csoporton végzünk egy kísérletet a szocializmussal kapcsolatban. Mindenkinek a jegye átlagolva lesz, mindenki ugyanazt a jegyet fogja kapni, így végül senki nem fog megbukni és senkinek sem lesz A (kiváló) jegye."

Az első teszt (vizsga) után, a kapott jegyek átlagolva lettek és mindenki B-t kapott.

Azon diákok akik keményen tanultak nagyon mérgesek voltak, akik keveset tanultak azok örültek.

Ahogy közeledett a második teszt, azon diákok akik keveset tanultak korábban, most még kevesebbet tanultak. Akik korábban keményen tanultak, azt mondták, hogy most ők is szeretnének alamizsnát, így kevesebbet tanultak.

A második teszt eredményeként mindenki D-t kapott.

Így már senki sem volt boldog.

A harmadik teszt végén a jegyek átlaga F (megbukott) lett.

A jegyek nem emelkedtek, mert a diákok elkezdtek veszekedni, vádolni és utálni egymást, és senki nem akart a másik javáért tanulni.

A diákok nagy meglepetésére mindenki elbukott.

A professzor azt mondta nekik: a szocializmus legvégül így is - úgy is elbukott volna. Amikor a jutalom nagy, az erőfeszítés a siker érdekében úgyszintén nagy. De amikor az állam már nem biztosítja azt a jutalmazást, senki sem próbál meg sikeres lenni.

Ennél egyszerűbb magyarázat nem is lehetett volna.

Íme egy idézet ami összegzi az egészet:

"Nem lehet törvényesíteni, hogy a szegény szabad legyen és a gazdag ne legyen szabad. Azt amit megkap egy személy, anélkül, hogy megdolgozott volna érte, azt valaki másnak kell előállítania, aki, nem kapja meg azt amiért megdolgozott.

Az állam nem tud adni valakinek, anélkül, hogy előtte elvenne valaki mástól.

Amikor a lakosság fele azt látja, hogy megteheti, hogy nem dolgozik, mert a lakosság másik felének gondja lesz rá, és amikor az a fél amelyik dolgozott rájön, hogy nincs értelme dolgoznia, mert mások a haszonélvezői az ő munkájának, ez a végét jelenti bármelyik nemzetnek.

Nem tudod sokszorosítani a gazdagságot azáltal, hogy elosztod."
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.09.04 0 0 9167
http://www.youtube.com/watch?v=8wPJTsIQO9I&feature=player_embedded
Előzmény: Törölt nick (9166)
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.09.04 0 0 9165
A bíróság később dönt annak a három 15 éves lánynak az ügyében, akik összesen tízezer forintnyi bizsut próbáltak elcsenni egy belvárosi üzletből. A rendőrség két lányt két éjszakán át tartott fogva, harmadik társuk már az első este a pszichiátriára került, valamennyiüket a kirúgás réme kísérti. A kormány közbiztonsági csomagjával kapcsolatos szakmai kifogások beigazolódni látszanak.

A három 15 éves budapesti gimnazista lány a szerdai tanévnyitó után egy belvárosi üzletből próbált lenyúlni néhány bizsut (2.290, 5.170 és 3.180 Ft értékben). A boltban kiszúrták, amint egyikük épp az árcédulát szedte le egy nyakláncról, és elcsípték őket. A szokványos történet, amin tízből kilenc fiatalkorú átesik, ekkor fordult rémálomba.


ti is loptatok középiskolás korotokban?

mert én nem. én vagy a 10-ból az 1?
vagy az író :miklosi.gabor@mail.index.NEMSPA_M.hu magából és a haverjaiból indul ki?
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.03 0 0 9164

Akár fegyelmi büntetéssel vagy jogköreinek felfüggesztésével is sújthatja Gegesy Ferenc ferencvárosi polgármestert a helyi képviselő-testület a közeljövőben. Az önkormányzat pénzügyi bizottsága ugyanis tegnap 6:2 arányban úgy döntött, hogy a polgármesternek két héten belül össze kell hívnia egy testületi ülést, hogy kivizsgálják a Magyar Hírlapban először megjelent Mátyás utcai csereszerződés körülményeit. Arra kíváncsiak, hogy érte-e vagyonvesztés az önkormányzatot az ügylet során.

Megírtuk: Gegesy írta alá azokat a 2006-os a szerződéseket, amelyek alapján zeneközpont építése céljából az önkormányzat elcserélte egy Mátyás utcai ingatlanát a befektető BMC Kft.-vel annak öt Lónyay utcai ingatlanára. Ugyan az önkormányzat kikötötte, hogy 25 százalékos készültségig visszavásárlási joga van, ám ez a földhivatali tulajdonlapra már nem került fel. Így a BMC-é lett az ingatlan, amely azóta is romos állapotban van.
(magyarhirlap.hu)

Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.08.08 0 0 9162
Kövér Lászlót, a Fidesz országos választmányának elnökét a parlament nyári rendkívüli ülésszakának utolsó napján, július 22-én választotta meg az Országgyűlés az új házelnöknek.

hát ha smitt a Sólyom utódja lehet.....
Előzmény: Törölt nick (9160)
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.08.08 0 0 9161
de rühellem az ilyen beböfögéseket

legalább egy kibaszott anti labancos linket adj mellé
Előzmény: Törölt nick (9160)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.06 0 0 9160
kövér laci bazmeg, hát beszarok
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.08.04 0 0 9159
ide is betszem:

Magyarország egyik legjobb állása <http://kiforditott.blog.hu/2010/08/04/magyarorszag_egyik_legjobb_allasa>


írta: turner <http://blog.hu/user/151494/tab/data> ; 2010.08.04. 07:00

...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.

Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet viszont Magyarország fizeti...

Nem húzom tovább senki idegeit, inkább a Heti Válasz jóvoltából <http://hetivalasz.hu/itthon/orbanek-kirugtak-meg-a-pezsgos-vodrot-is-kifizettette-31064> vázolnám, hogy milyen kiváltságok jártak az előző kormány idején a Magyar Fejlesztési Bank brüsszeli képviselőjének. Előre szólok, bicskanyitogató poszt következik:



Palicskó Csabát, Erős János bizalmasát az MFB frissen kinevezett igazgatója rúgta ki. Persze lehet beszélni kormányváltást követő tisztogatásról, de az alábbi lista után bármely jóérzésű ember úgy vágta volna ki Palicskó urat, mint macskát szarni. Íme a juttatások:

- Havi 10 000 euró fizetés

- Egy Audi A6-os: 14,2 millió-ért

- Bérelt lakás,

- abba bútor: - kanapé 1,3 millió forintért,

- fotelek: darabonként 100 000-ért,

- székek: darabonként 75 ezer-ért,

- étkezőasztal: 400 ezer Ft,

- evőeszközkészlet: 400 ezer Ft,

- bárszekrény: 300 ezer Ft + pezsgősvödör 21 ezerért(!),

- szőnyegek: 1,5 millió Ft,

- teniszbérlet: 800 ezer(!) Ft

A pezsgősvödörnél, anyáztam, a teniszbérletnél pedig elpattant egy ér a fejemben.

Az I-re a pont pedig:

"A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy az MFB új vezetése a korábban kikötött tízhavi lelépési pénz helyett csak öthavit ajánlották fel a stratégiai pozícióban, ügyvezető igazgatóként alkalmazott Palicskó Csabának, viszont a külképviselet méregdrága berendezését és az Audi A6-ost nem kívánták az "utazó nagykövetnél" hagyni."

Miután Csabi kiskirályként élt Brüsszelben, odavágunk hozzá uszkve 14 milla bánatpénzt (a 28 helyet!!). Mindez a mi pénzünkből... Legalább az Audi megmaradt. Kösz!
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.07.14 0 0 9158
az. ott link.

A Zuschlag-ügy egyik alapítványán keresztül jutott pénzadományhoz Molnár Gyula. A XI. kerületi MSZP-s polgármesterének privát számláján landoló 2002-es matávos támogatás útjáról Krausz Csaba, a kerület egykori szocialista képviselője számolt be az Indexnek. A videóvallomás szerint azért került elő most, nyolc évvel a történtek után, néhány hónappal az újabb önkormányzati választás előtt az ügy, mert a párt erős emberei „szarban hagyták” a pártfinanszírozási manőverekben részt vett szocialistákat. Molnár Gyula szerint Krausz vádjaiban nem lehet mást látni, minthogy "új barátai", a bukdácsoló újbudai fideszesek akarják lejáratni a harmadik legjobb választási eredményt magáénak tudó MSZP-s politikust.
Előzmény: Törölt nick (9157)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 9157
Ennyire még egy mszp-s sem lehet hülye, hogy átutalással fogad kenőpénzt.

Ez biztosan az a Molnár Gyula?
Előzmény: Csülkös Pantani (9156)
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.07.14 0 0 9156
na ezt mivel magyarazzá az ingyen békávés gyulus

http://index.hu/belfold/2010/07/13/1_8_millio_csuszott_at_molnar_gyula_privat_szamlajara/

1,8 millió csúszott át Molnár Gyula privát számlájára

Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.07.14 0 0 9155
Volt miniszterek is érintettek az elszámoltatásban

Független Hírügynökség
2010. július 13., kedd 13:43 | Frissítve: 17 órája
A Gyurcsány- és a Bajnai-kormány több minisztere is az elszámoltatások látóterébe került különböző szerződések miatt - mondta kedden Papcsák Ferenc elszámoltatásért felelős kormánybiztos.

Szűcs Erika volt szociális miniszterrel lemondása után saját korábbi tárcája kötött több millió forintos tanácsadói szerződést sajtófigyelésért, Hiller István oktatási minisztersége idején több gyanús szerződést is kötött már az új Orbán-kabinet terhére, Draskovics Tibor szerepét az
áfa-visszatartások ügyében vizsgálják, Gyurcsány Ferenc és Bajnai
Gordon ex-kormányfők pedig a sukorói kaszinó-beruházás kapcsán

kerültek a kormánybiztos látóterébe - sorolta a fideszes politikus.

Papcsák Ferenc hozzátette: az is bizonyos már, hogy a BKV-hoz hasonló
alrendszer működött a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél (NFÜ) is, a
gyanús szerződésekkel érintett cégek is ugyanazok, mint a közlekedési
társaságnál.
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.07.04 0 0 9153
a zsidók koppannak egyet
Előzmény: Törölt nick (9152)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.03 0 0 9152
Lemaradt valamiről, ez miért jó hír?
Kevin Creative Commons License 2010.07.03 0 0 9151
Van is visítozás rendesen.
Előzmény: Törölt nick (9150)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2010.06.04 0 0 9148
Amúgy pont jó... csonka-parlamentet látok az emlékülésen. Szégyen... :-(
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2010.06.01 0 0 9147
A "nem szavazott"-on volt a hangsúly... talán volt egy fontosabb rádiós fellépésük ismét?
Előzmény: sergiototta (9146)
sergiototta Creative Commons License 2010.06.01 0 0 9146
mondjuk egy ellenzéki pártnak a kormányprogramot szerintem nem kell megszavaznia
többek közt ettől is ellenzéki
Előzmény: Tamas(Ottawa) (9144)
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.05.30 0 0 9145
a jobbiknak elemi érdeke, hogy különüjön el ahogy csak tud a Fidesztől
hogy megtartsa a sok csalódot komcsi szavazót
ilyen egyszerű ez
Előzmény: Tamas(Ottawa) (9144)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2010.05.29 0 0 9144
A mai beiktatáson... tartózkodás nélkül, 261 igen és 107 nem szavazatot kapott az új miniszterelnök és kormányprogramja.

18-an nem vettek részt. A ház elnöke nem szavazhatott. A további 17: öt szocialista (8%), hét jobbikos (15%!!!), három LMP-s (19%) és egy független (100%) honatya. A Fideszes Vitányi István, vagy egy vonát húzott, vagy nem működött a gombja...

Az maszoposokat és newszadeszosokat még úgy, ahogy megértem, de a jobbikot???
De majd előbb-utóbb jön valaki, aki elfogadhatóan meg tudja ezt magyarázni.
Csülkös Pantani Creative Commons License 2010.05.28 0 0 9143
anti labanc!!!
gezar Creative Commons License 2010.05.26 0 0 9142
Magyar-lengyel határt :-)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 2010.04.29 0 0 9141
Ezt most kaptam, de lehet, hogy van még, aki nem ismeri...
szaunas Creative Commons License 2010.04.22 0 0 9139
Én úgy gondolom, hogy a Jobbik sem az Audit vagy a Mercit akarja kirúgni.

A harc - szerintem - az ilyen Tesco féle gagyi kereskedelmi cégek iránt indult.
Aki értéket akar előállítani, termelni akar, az maradjon, jöjjön, növekedjen...
A gond főleg a kiskereskedelemmel, a mezőgazdasági termékek piacával stb. van.

(jó jelnek tartom: a közelmúltban nyílt egy bódé a közelünkben, ahol valódi házi tejet kapni: hát elmentem, vettem egy egész litert - próba ként. (családom kevésbé normális nőtagjai esküsznek az 1.5%-os "tejre") Szóval vettem egy lityit: megkóstoltuk: én, aki már vagy X éve nem iszom macska-benzint egy csuporral úgy leküldtem, hogy még én sem vettem észre. Mintha tejszínt ittam volna! A csajok felforralták, a pilléjén, ami majdnem ujjnyi vastag volt, majdnem összekaptak. Szóval fordulhattam vissza: újabb literért. Ja, az ára: 99 HUF!!! Egy liternek! És ez látott tehenet! Persze: ez hízlal, meg zsíros meg a F..szom... De azt a süket libák alig hitték el, hogy az 1.5%-os "tejben" szinte csak a víz van egy kis mésszel színezve - nincs is íze!!!
Hát - kérdeztem a "boltost": mikor fejték ezt a tejet? - Hajnalban.
-Dicséretes, mert igen finom - de ennek az ízét már kevesen ismerik...)

Na nem folytatom, mert nagyon OFF voltam eddig is...
Előzmény: Törölt nick (9112)
szaunas Creative Commons License 2010.04.22 0 0 9138
Nem vagyok Fradista, s erre a kis időre ami hátra van, már nem is leszek...:)

De!

Én most láttam (néztem) ezt a topikot először.

Hát ez nekem tetszik! Nagyon jó! (politikai meggyőződéstől függetlenül!)

Ha itt ilyenek futnak a Fradi neve alatt, akkor nem értem, hogy miért cseszik szét egyesek a mások topikjait hülyeségekkel!?!?

A múltkor olvastam egy könyvet a 2006. okt. 23.-i eseményekről, ami tényleg a "tűzközelből" íródott. Nagyon tetszett, mert egy olyan dologról írt, ami mindenkit irritált valamilyen formában, s valamilyen mértékben.
Hát nézem: ezt meg egy Újpesti srác írta, aki ott volt! Velünk. Veletek. Helyettünk. Értünk.

És nem bírom felfogni, hogy miért ez a gyűlölet egymás közt?

Hát nem mindegy (na jó: majdnem mindegy) hogy ki fog küzdeni a BL-ben? Csak ne égessen már minket!
Ha a Vidi, akkor is jó, ha a Loki, akkor is jó, ha az Újpest, a Fradi, a Győr vagy a ZTE az is jó! Csak ne égjünk! Mi, magyarok!

Bárki is ér el sikereket: az a MI sikerünk!

Legyen az, aki a nemzetközi porondon a legnagyobb valószínűséggel némi dicsőséget szerez!(het)

Köszönöm, ha elolvastátok - és jó ez a topik!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!